Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld [Dedyk] [Easy]

Svope

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zobaczymy co jutro z tego wyjdzie. Kilka osób pewnie dostanie niezłego bólu dupy, ale rozwiązanie to jest dobre dla większości, a na serwerze wolimy mieć kilkaset nowych osób, niż 200 gburów ze zbugowanym 250 któzy o wszystko mają pretensje i mówią "Ja nie zagram bo już tyle czasu straciłem!" Serio? 2 dni w grze to dla Ciebie "dużo czasu"? Wakacje się zbliżają, i tak zrobiłbyś jeszcze ze 4 inne postacie a o tej na której udało Ci się zbugować lvl po 4 tygodniach zapomnisz.

A tak ogólnie to jakie rzucające się w oczy bugi zostały jeszcze na serwerze?

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Jeżeli jesteś dobrym czytelnikiem możesz przeczytać że ci co bugowali nie będą mieli cofniętego.

Oryginalne pliki? Może i tak ale edytowane. Chodzi mi o to żeby wystartowało to na oryginalnych ustawieniach. (mapa na 99 normalna jak na DWS2 itp.)

2i6eukk.jpg

Opublikowano

Ty k***a Argin jesteś jakiś pojebany jeśli resetu nie robisz..

Zrób tak, żeby nadal ten bug był bo co to za fair gra, że inni muszę się męczyć z expem?

z 1k online by Ci zeszło do 300 i co z tego? Zależy Ci k***a na hajsie czy na dobrym serwerze? Widać, że tylko na tym pierwszym, żeby jak najwiecej gimbów sm kupowało.

Weź skończ robić ten serwer i ogolnie skończ z robieniem bo z Twoim rozumowanie to masz efekty dv, serwer był z*******y ale jak się administratorów głąbów(nie wszyscy, np. Lajk)  to się nie dziwie, że takie skecze odpierdalacie.

Lajk weź k***a zrób ten reset i miej wyjebane co ten przygłup Ci gada pod uchem, wyjeb go i tyle bo sądząc po tym co pisze to jest skończonym idiotą, bez pozdrowień, serwer jak na razie dno.

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Ja pier3dole trobią wam id*oci że nie zrobią resetu bo nie ma to najmniejszego sensu, połowa to wbiła i to juz z jakieś 2 dni temu, jakby odjeli nie byłoby graczy a pondatto pisze to samo 4 raz te 250 mają tyle samo co wy względem eq i żadnych sm nie dostały czy coś bo im nie cofną poziomu i dobrze że tak robią, jak macie zamiar płakać nie gracje. Matko.

Poza tym graczy dziennie dochodzi do 1k a teraz jest +/- 360 więc nie wiem kto tu pierdoli o padaniu serwera jak serwer trzyma się dobrze i się nim interesują :P

ps. Jeb*ane hejtery, c**j wam w dupe. Tak nie zresetują leveli żebyscie byli '' wyżej '' w rankingu bo wiedzą że 250 nie mają z tego korzyści a jakby im odjeli to z 500 graczy by stracili a gra się wyśmienicie.

ps2. grajcie a nie piszecie komentarze, a bo oni mają a my nie mamy. :(

ps3. na serwer zapraszam, gra sie wyjebiscie i graczy nie brakuje :D

Pisze szczerą prawde, bo nie chce mi się słuchać takich wypocin, które próbują tylko spalić ocene samego serwera a powinno być na odwrót!

Pozdrawiam!

Opublikowano

Emmmm, czytając komentarze zmieniłem zdanie - restart będzie najlepszym wyjściem. Idą wakacje - więcej czasu. Wystarczy, że na forum założycie temat, gdzie gracze będą wpisywali bugi, bo jeszcze ich trochę zostało. Możecie też wynagrodzić ten restart jakimiś SM'ami (skromna liczba) i zwrócić monety z owej edycji.

Może i to cofnięcie poziomu jest rozwiązaniem sprawiedliwym, ale pozostaje eq na wyższy poziom, bo niektórzy będą musieli biegać bez niego. 

­

Opublikowano

Emmmm, czytając komentarze zmieniłem zdanie - restart będzie najlepszym wyjściem. Idą wakacje - więcej czasu. Wystarczy, że na forum założycie temat, gdzie gracze będą wpisywali bugi, bo jeszcze ich trochę zostało. Możecie też wynagrodzić ten restart jakimiś SM'ami (skromna liczba) i zwrócić monety z owej edycji. 

Ty chyba nadal nic nie rozumiesz, ja już się w tym temacie nie udzielam. Nie chce mi się patrzeć na te śmieszne komentarze z tym resetem, gracze sami w grze pisali dziś ranem na wołaj że 250 i tak nie mają EQ i żeby miały te poziomy bo nie warto robić zamieszania, połowa tych zniżonych by odeszła, większość NO-LIFE siedzi i robi ekwipunki, teraz by potracili kilka rzeczy bo już mają załóżmy na 180 level, wiesz co by się stało? Parodia i góra 300 +/- gracz jakich teraz dochodzi do tysiąca i gra się wyśmienicie.

Dziękuję, dobranoc.

Opublikowano

szczerze to gralem kiedys na divine i jesli exp nie zostal edytowany to przeciez wbicie max poziomu to zadnen problem wiec nawet jesli wbili na bugu to kij z nimi i tak im to nic nie dalo. 

tak swoja droga to chcialbym zaczac i nie jestem pewien czy beda jakies reseciki czy nie fajnie by bylo gdyby ktos sie okreslił raz tak do konca bo jak mam zaczac i pojdize to w dupke to nie chce mi sie wole poczekac i zaczac normalnie 

a tak s serwera to jakie tam sa dangeony i trzeba na nie przepustki ? 

Opublikowano

szczerze to gralem kiedys na divine i jesli exp nie zostal edytowany to przeciez wbicie max poziomu to zadnen problem wiec nawet jesli wbili na bugu to kij z nimi i tak im to nic nie dalo. 

tak swoja droga to chcialbym zaczac i nie jestem pewien czy beda jakies reseciki czy nie fajnie by bylo gdyby ktos sie okreslił raz tak do konca bo jak mam zaczac i pojdize to w dupke to nie chce mi sie wole poczekac i zaczac normalnie 

a tak s serwera to jakie tam sa dangeony i trzeba na nie przepustki ? 

Jakoże adminów nie ma, ja ci odpowiem, poki co nie wiem nic o przepustkach ale Polecam ci polanke od 130. Mnie boli serducho bo tak mnie ten serwer przyciągnął a będę mógł grać dopiero w poniedziałek w przyszłym tygodniu bo jade do Czech/Słowacji i jeszcze innych krajów w Trase. :P

Opublikowano

Lajk. Radzę Ci wypierdolić tego przygłupa Argina z teamu. Nie dość, że zależy mu tylko na hajsie, to jeszcze swoją postawą zepsuł zupełnie cel tego projektu. Divine to był DIVINE, a nie jakaś trzoda chlewna, co powbija 250 lv w 3 dni i ŁO MATKO BOSKO CZEGO TO JA NIE STRACĘ PO RESTARCIE SERWERA. Chcecie starego divine?

1. Lajk, wypierdol Argina, który widać, że się nie zna na gospodarce serwerów mt2 i woli dzielić graczy na tych lepszych (250 lv) i gorszych (wbijających lv po bugach).

2. Zróbcie porządny restart bez większych bugów.

3. Zobaczycie pozytywne tego procesu efekty, idą wakacje i przyciągniecie tych graczy, co nie grają tu ze względu na te 250 levele, a jest ich dużo więcej niż gimbusów płaczących o reset.

I w ten sposób przywrócicie starego, poczciwego Divine.

Opublikowano

Link nie dziala.

Napisz wiec prosze tutaj jaka jest ta oficjalna decyzja.

osobom ktore lecialy na bugu zostanie cofnięty do 150  oraz w rekompensate dostana po 50 sm 

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

chyba ich pyebalo... za przeproszenie. Nie dość, że używali w grze buga za co powinien być perm ban ( na normalnych serwerach ) to jeszcze daja im darmowe sm... Gratulacje serio jesteście bardzo mądrzy...

ODRADZAM GRĘ NA SERWIE DOPUKI NIE BĘDZIE RESETU!!!

Opublikowano

Kombinujecie zamiast walnąć reset i by było po sprawie. 

Pierwszy raz spotkałem się by za bugowanie expa/rozpowszechnianie bugu dostawało się SM ;)  Musze dokładnie przeczytać Wasz regulamin!

#rein

Opublikowano

Widzę że nie będzie restartu, to ja również podziękuję za grę.

Czekam teraz na upadek serwera, który jest pewny, i nastąpi w przeciągu 2-4 tygodni.

Opublikowano

za nazwanie tego serva "Divine" admin powinien wyłapac listwe w twarz. Drogie leszcze nie jesteście k***a godni, żeby posługiwac się ta nazwą. Co robicie na servie to k***a "Sodoma i Gomora". Za wbicie lvla na bugu powinien być BAN. Nie mówie tu o żadnym banie na ajpiiiiiiiiiiii tylko na konto. Co to za przyjemność grać z leszczami bez honoru, którzy wykorzystali bug i sie panosza po m1 jak dzik w lesie. Grałem na poprzedniej odsłonie z ekipą i server był jednym z lepszych jaki powstał, ale co tutaj odpierdalacie za maniane to jakieś jaja. Jeżeli chcesz jeszcze z tego wybrnąć cały i z honorem to banuj maks levele, które zostały wbite na bugu. Jak im nie pasuje to wypierdalać kasztany na inny server, bo ewidentnie ten nie jest dla Was. W ich miejsce przyjdzie 2-3 nowych graczy, którzy będą mieli motywacje do nakurwiania expa po nocach i nie będa myśleli o otyłych 13 latkach, które wbiły max poziom na bugu. Pis joł Admin miasto wyczyści (miejmy nadzieje)

UggNk9.gif

Opublikowano

Ja również podziękuje, meczę się  expie jestem top 1/2 a gdy rano wstaje pełno 250lvl. To  jest bez sensu a jeszcze admini chcą dać im po 50sm? To jest śmieszne.

imetin_logo.png

Opublikowano

Pozostaje tylko napisac 

A nie mówiłem? ;)

czy resp metko zostanie przyspieszony?

806 aktywnych w tym momencie

Opublikowano

Ja tak samo zwijam z tego syfu.. A ta ankieta tylko po to była aby 250 lvle mogły zagłosować ? przecież to już było wiadomo że z ankiety wyjdzie NIE bo 250lvli jest więcej niż normalnych graczy... ODRADZAM gry na tym syfie i nie polecam pełno bugów i nic więcej.. 

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Ale jesli dobrze zrozumialem to z tego co wczesniej pisali to ludzie, ktorzy maja 250 na bugu (krotki czas gry) beda banowani.. A ta rekompensata - dla kgoo, za co? :|

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Ale jesli dobrze zrozumialem to z tego co wczesniej pisali to ludzie, ktorzy maja 250 na bugu (krotki czas gry) beda banowani.. A ta rekompensata - dla kgoo, za co? :|

rekompenstata dla tych co mieli 250 lvl za to ze tracili czas na drop i bonowanie...

Pytanie do administracji

Czemu odrazu nie wylaczyliscie serwera zeby na prawic buga jak ludzie zaczeli na nim jechac?

Opublikowano

Nikt raczej nie będzie banowany bo im się nie chce po prostu sprawdzać a wgl jak by mieli tak zrobić to na serwie by zostało z 500 osób dbo 2 tyle by miało bana :P 

Mnie tylko dziwi że np jak oni nie zrobili jeszcze tego restartu,cofki to czem nie dadzą np raty 50-100% na 1 dzień to by trochę wyrównało szanse bo weź teraz zapier***aj jak ten exp leci jak krew z nosa :P 

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Nikt raczej nie będzie banowany bo im się nie chce po prostu sprawdzać a wgl jak by mieli tak zrobić to na serwie by zostało z 500 osób dbo 2 tyle by miało bana :P

Mnie tylko dziwi że np jak oni nie zrobili jeszcze tego restartu,cofki to czem nie dadzą np raty 50-100% na 1 dzień to by trochę wyrównało szanse bo weź teraz zapier***aj jak ten exp leci jak krew z nosa :P

Ale to nie sa moje wymysly tylko 2-3 strony wczesneij tak pisal Argin ;-)

Ironiczny

LEGACY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...