Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co do gracza death ja tezsie wypowiem poniewaz ja go zglosilem ; ) stales czlowieku grubo ponad 10-15 minut i obracales sie wkółko rulujac co 1 sekmooby (jak wiemy miales ustawiony auto atak) niepogarazaj sie ; ) wyszedles gdzies izapomniales bota wylaczyc bo na 200 lvltojuz niewypadalo tam siedziec :s.

sygna2.png

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak nie wyjebiecie kasy na maszynę to za kilka dni bd musieli ją wyjebać na reklame :) Bo zawsze po takich akcjach frekwencja graczy bardzo spada.

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Jak nie wyjebiecie kasy na maszynę to za kilka dni bd musieli ją wyjebać na reklame :) Bo zawsze po takich akcjach frekwencja graczy bardzo spada.

To nie wina maszyny, ataków, które staramy się wycinać.

T9S9sNO.png

Opublikowano

To nie wina maszyny, ataków, które staramy się wycinać.

Dbra kicki może tak ale lagi na spotach? To już raczej wina maszynki :v

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Dbra kicki może tak ale lagi na spotach? To już raczej wina maszynki :v

Wina maszynki bo są lagi... ty chyba nie wiesz jak działa ddos

Opublikowano

Skoro piszesz ze niektórzy nie odpisują 45sekund to popatrz na to że lag na serwerze który jest waszym powodem (sknery na dobrą maszyne) czasami trwają 20sekund.. a wiec

1 opcja

Czyli przychodzisz do mnie piszesz do mnie ja dostaje laga 20sekund być może w tym czasie postać dalej bije expi i luruje bo ja wciskam klawisze.... gra sie odlagowuje staram sie odpisać znowu lag na 20sekund postac bym moze dalej bo ja wciskam klawisze a ty myslisz ze nie miga ci koperta to mozesz mnie banowac bo nie patrzysz na metka tylko w panel admina na stronie

2 opcja

Ja expie ty przychodzisz na spota piszesz do mnie ja nie odpisuje bo dobijam spota wtedy ty spokojnie logujesz sie na strone miedzy czasie ja dostaje laga i mnie wywala loguje sie ponownie na spota ale nie pamietam twojego nicku (nie mam obowiazku pamietac nicku osoby ktora do mnie pisze) ty widzisz ze ja nie odpisuje dalej poniewaz nie wiem gdzie i mnie banujesz....

Widzisz z kazdej strony jest wyjscie najpierw zróbcie serwer aby nie było lagów a potem nam rozkazujcie wpatrywać się ostro w ekran aby patrzeć czy admin nie pisze do mnie na PW...

Dodam nick w grze: Rebi

Mozecie mnie śledzić ponieważ widzę że każda osoba któa się wypowiada na ten temat jest podejrzewana o bota :) Gratulacje dla was

3b2cf76ad4ac5.png

Opublikowano

Skoro piszesz ze niektórzy nie odpisują 45sekund to popatrz na to że lag na serwerze który jest waszym powodem (sknery na dobrą maszyne) czasami trwają 20sekund.. a wiec

1 opcja

Czyli przychodzisz do mnie piszesz do mnie ja dostaje laga 20sekund być może w tym czasie postać dalej bije expi i luruje bo ja wciskam klawisze.... gra sie odlagowuje staram sie odpisać znowu lag na 20sekund postac bym moze dalej bo ja wciskam klawisze a ty myslisz ze nie miga ci koperta to mozesz mnie banowac bo nie patrzysz na metka tylko w panel admina na stronie

2 opcja

Ja expie ty przychodzisz na spota piszesz do mnie ja nie odpisuje bo dobijam spota wtedy ty spokojnie logujesz sie na strone miedzy czasie ja dostaje laga i mnie wywala loguje sie ponownie na spota ale nie pamietam twojego nicku (nie mam obowiazku pamietac nicku osoby ktora do mnie pisze) ty widzisz ze ja nie odpisuje dalej poniewaz nie wiem gdzie i mnie banujesz....

Widzisz z kazdej strony jest wyjscie najpierw zróbcie serwer aby nie było lagów a potem nam rozkazujcie wpatrywać się ostro w ekran aby patrzeć czy admin nie pisze do mnie na PW...

Dodam nick w grze: Rebi

Mozecie mnie śledzić ponieważ widzę że każda osoba któa się wypowiada na ten temat jest podejrzewana o bota :) Gratulacje dla was

Wy dalej swoje...

Lagi nie są winą maszyny, tylko ataków które trwają dzisiaj od mniej więcej 12, nie uczcie dzieci robić proszę ponownie o to.

Człowieku zacznij rozróżniać 2 sytuacje: Gapienie się czy ktoś Ci nie pisze na PW od pójścia do WC/Sklepu czy gdziekolwiek a postać dalej lata.

Bardziej są podejrzewani o rozsądne myślenie i uczenie nas, jak mamy swoim serwerem zarządzać.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Wy dalej swoje...

Lagi nie są winą maszyny, tylko ataków które trwają dzisiaj od mniej więcej 12, nie uczcie dzieci robić proszę ponownie o to.

Człowieku zacznij rozróżniać 2 sytuacje: Gapienie się czy ktoś Ci nie pisze na PW od pójścia do WC/Sklepu czy gdziekolwiek a postać dalej lata.

Bardziej są podejrzewani o rozsądne myślenie i uczenie nas, jak mamy swoim serwerem zarządzać.

Cześć, czy drop szkatułek blasku księżyca zostanie przedłużony?

Btw. Monotonia jest na 85 lvl.

Btw2. Gdzie znajdę silną lodową wiedźmę?

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Cześć, czy drop szkatułek blasku księżyca zostanie przedłużony?

Btw. Monotonia jest na 85 lvl.

Btw2. Gdzie znajdę silną lodową wiedźmę?

Wut?

Do jutra do 22.00 lecą blaski.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Nadal sie nie moge zalogowac, co chwile patchuje klienta, odbugowuje postaci  dalej po wybraniu postaci wywala klienta.

Robicie cos z tym?

Opublikowano

Wut?

Do jutra do 22.00 lecą blaski.

kk

No bo potrzebuje przepustkę na dungeon 85 lvl (chyba wieża wygnańców), ale nie mogę ogarnąć skąd ona dropi.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Opublikowano

kk

No bo potrzebuje przepustkę na dungeon 85 lvl (chyba wieża wygnańców), ale nie mogę ogarnąć skąd ona dropi.

Riper, metki 90 + oraz na dungeonie 110 z metków ; D 

xD 

Opublikowano

Riper, metki 90 + oraz na dungeonie 110 z metków ; D 

Z ripera i metków to chyba drop 1% jest :/

No nic dzięki za info. 

W miarę polecam serwer.

Opublikowano

Powiem wam chłopaki jedno jak was kicka jak i mnie to DDOS jakieś cioty walą ddos i wywala ale jak są lagi na spotach i w m1 to już wina maszyny ponieważ maszyna nie wyrabia przy 3k+ graczach więc proszę cię Terios nie wciskaj tutaj kitu że to nie wina maszyny miałem 2 swoje serwery więc swoje wiem tyle w temacie odemnie :)wiesz dzieci 16 letnie to uwierzą w tą bajkę ponieważ nie mają pojęcia ale np ja tego nie kupuję :) . Ogarnijcie lepszego dedyka i będzie z*********e a serwer polecam jeden z najlepszych dotychczas 2015 roku ;lddd  <3 <3 <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...