Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie no bylo super....

udalo sie wbic na serwer dzieki bogu spoty wolne na mapie 130 poszedlem na najlepszego spota (tego co kazdy poleca)

10min expa bez IS'a i wbilem lvl a 2 dni temu z pd z IS na innym spocie lvl bilem 30minut a wiec naprawde wprowadziliscie ten sam exp na kazdego moba

3b2cf76ad4ac5.png

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na każdym serwerze chwalisz się ile to ty wyciągasz yangów w 1 dzień bez nołlafienia,choć wiadomo siedzisz całymi dniami na metku i krew Cię zalewa, że pograć sobie nie możesz...

Pochwal się iloma postaciami grasz ( najlepsze eq na serwie) i że grasz po 2-3 h max dziennie...

Serwer lipny, nic tylko lagi...

Reklama się skończy to i serw również.

idiota.

Opublikowano

idiota.

Wszyscy dobrze wiemy ze chlopaki maja racje, gdyby tak nie było to bys sie tak nie spinal o to i poprostu bys to olał. A ze sie tym przejmujesz to cos jest na rzeczy.

Skonczcie dyskusje albo przejdzcie na PW.

Sa jakies informacje na temat tego co administracja ma zamiar zrobic ? (widzialem post na forum)

Nie wiem czy jest sens czekać na stabilizacje a przede wszystkim na zuo.

rYD9JSA.png

Opublikowano

K***a  niech ta j****a administracja sie odezwie .... serw rozpierdolony raz na 40 razy sie zalogujesz a tu 0 info nic eventy reszte robia a jak zmieniasz kanal to w********a .. wstyd kurwa

Opublikowano

Co Administracja nie chwali juz sie iloscia online?

Mowicie, ze jest od zajebania osob a ja uwazam ze z tych 3k osob zrobilo sie max 1.8k.

Widac to po miastach.

Do konca wakacji bedzie 900online a pozniej sami wiecie co...

Reklama nie pomoze bo juz kazdy nagrywal

Opublikowano

Zero info bo oni po prostu nie potrafią temu zaradzić ^.^. Jedynie co mogą to poczekać aż w końcu się komuś znudzi DDoS (czyli nigdy). Jesteście świadkami powolnego upadku tego serwera. Najśmieszniejsze jest to, że ludzie wydali tyle kasy na IS i gówno z tego będą mieli teraz ;). Mimo pokazywania ile osób gra na serwerze w danej chwili nadal nie chce mi się wierzyć, że gra na tym serwerze aż 3k osób xD. Współczuje tym, co powydawali w ciągu ostatnich 24h kupe hajsu na pdki itd., a teraz wszystko to w piach pójdzie. Zobaczycie, że jeśli serwer jakoś wróci na nogi to rekompensatą będzie przedłużony event o kilka godzin na szkaty blasku xD.

@Edit

Dokładnie jak panowie wyżej pisali o nagrywaniu, youtuberzy wbiją ten 200 lvl i ostatnim odcinkiem będzie pokaz kilku pvp i tyle, tak jak na każdym serwerze metin2. Wbicie max. poziomu w ciągu kilku/kilkunastu odcinków i zakończenie serii>zarobienie kupe szmalu przez twórców>zrobienie s2  lub serwera o innej nazwie i tak w kółko. 

Opublikowano

Co Administracja nie chwali juz sie iloscia online?

Mowicie, ze jest od zajebania osob a ja uwazam ze z tych 3k osob zrobilo sie max 1.8k.

Widac to po miastach.

Do konca wakacji bedzie 900online a pozniej sami wiecie co...

Reklama nie pomoze bo juz kazdy nagrywal

Tylko ze grubo ponad tysiac nie moze sie zalogowac.

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

spinacie dupy :) swietna pogoda,wyjdzcie na dwor.

ze konkurencja cala niedziele dosuje sie nie dziwie,w koncu ludzie z ich serwerow odchodza na ten :)

paru nolifow odejdzie przez te ddosy,dla mnie bomba,mniejsza kolejka na minotaury,do expienia na duzych spotach :)

no i kazdy wie ze lepiej miec chocby 100 graczy ladujacych w is regularnie niz 3k,z czego polowa nigdy smsa nie wysle.

administracji tylko przypominam,ze bardzo wazna jest relacja team-gracze,nie zapominajcie o tym,co godzine na forum powinna byc jakas wiadomosc,tak poprostu zeby bylo wiadome ze nie macie wszystkich w dupie.

Opublikowano

Ludzie macie wakacje, jest piękna pogoda, jak nie pogracie 1-2 dni w metina to chyba przeżyjecie. Polecam i warto zaczekać team na pewno się nie podda.

Opublikowano

Czekam cały czas na możliwość zobaczenia serwera...

Co do komentarzy nabijających lajki o pogodzie i wyjściu na zewnątrz to zgadzam się z wami, że lepiej wyjść niż siedzieć przed PC ale jeśli według was 40 stopni (tyle miałem na termometrze w południe) to dobra pogoda to nie mam pytań skąd wy się urwaliście :)

@Sponsor111 (bez hejtu to jest)-nie umiesz pisać oraz głupoty pieprzysz. Nie wiem skąd się tacy ludzie biorą :) 

Opublikowano

Nie polecam serwera dużo ludzi ma problemy z clientami patcherami i team nawet nie ruszył dupy, żeby jakąś łatkę wrzucić tylko na froum wypisują jakieś duperele które nie działają albo działają do pewnego momentu i dalej są też problemy

sygnaturka22.jpg
Opublikowano

Co za spam :D

Szok jaka dzisiejsza młodzież jest ograniczona - taka pogoda - w całym kraju dodatkowo a oni co ? Oni płaczą o serwer i to dokładnie płaczą - 5 stron lamentu, jaki to serwer jest słaby, jak to administracja gówno robi, jak to tracą właśnie graczy :O

Szok co za patologia. ­Weźcie się dzieci już ogarnijcie i zróbcie coś kreatywnego nie tylko hejtujecie poforach itp. Zbawi Was dzień lub 2 gry ? Co z tego, że Wam Is ucieka, mi też ucieka i płaczę ? Nie, wystarczy ruszyć dupę w grze, nie stać na 1 poziomie w m1 i płakać jaki to świat jest zły. Zacznijcie coś robić innego gdyż nie widzę dla Was przyszłości - przepraszam zawsze możecie kopać doły lub poprosić bogatego rodzica o kase - o tym zapomniałem ;)

Serwer jest świetny - gram od początku, wbiłem jedynie 185 ale cenie sobie to co zrobiłem do tej pory oraz CENIĘ TO CO ROBI ADMINISTRACJA, która DBA o serwer ;)

Opublikowano

Działa serwer? 

ile ludzi tutaj gra? około? 

Nie działa

Ponad 3k.

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Serwer działa, ale czy będzie dziś zuo>? Bardzo prosze odpowiedzieć mi na to pytanie ;>

Do 7.07 nie będzie Zuo - jakieś raty czy blaski damy zapewne, bo ustabilizowaniu serwera.

T9S9sNO.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...