Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zamiast wydac caly hajs z servera na dziwki i koks mogliscie kupic lepszą maszyne ;p
Expienie to jest jakas porazka, a jak jest wiecej ludzi tak jak teraz to nie da sie nic zrobic bo co chwile kick i nie da sie zalogowac przez 10 minut.
Nie to nie wina mojego internetu

rYD9JSA.png

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wie ktos co sie dzieje caly czas zostaniesz polaczony z serwerem. Patchowalem klienta

Są ograniczone sloty musisz poczekać aż ktoś wyjdzie.

Nie no tak serio to co się dzieje z ta maszyna to jest parodia... Już na 10 dungów robię tylko 7 :) Oby tak dalej.

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Szczerze to możnaby zwiększyć expa po 90 lvlu trochę. Wcześniej się grało wyśmienicie ale teraz zaczęło to isć wolno i przetraciło swoje tępo. 

Opublikowano

Ja też mam tak samo że wywala chwilami do pulpitu samo z siebie ale nie wykrywa mi wirusa tylko po prostu wywala klienta a sprawdzałem syserr to jest w porządku więc nie wiem o co kaman :rolleyes: . A przy okazji wracając do tematu typu lagi itp to teraz powiem tak ja mam szybkiego neta LTE i laptop 8gb Ram itp ale powiem że chwilami mam tylko lagi ale może być to spowodowane ty że ktoś gra obok mnie na hackach a tak to w m1 na CH1  mam lagi że się ruszyć nie mogę ale podejrzewam że Terios możecie mieć słabą maszynę na tyle ludzi że serwer laguje owszem nie każdego musi ale też kilka razy to odczułem że mnie wywalało i lagowało a mam taki sprzęt dobry :). Terios to ogarniajcie temat bo serwer bardzo fajny macie tylko te wywalanie i lagi oraz ten balans postaci i serwer miodzio jak się patrzy <3 <3 <3 i to NIE JEST WINA INTERNETU TYLKO WASZEJ MASZYNY !! MACIE TYLE GRACZY TO POSTARAJCIE SIĘ O LEPSZĄ MASZYNĘ A być może będzie więcej graczy jak nie będzie tych lagów !!!

P.S Serwer polecam i gorąco zapraszam !!!! :rolleyes:

Opublikowano

Szczerze to możnaby zwiększyć expa po 90 lvlu trochę. Wcześniej się grało wyśmienicie ale teraz zaczęło to isć wolno i przetraciło swoje tępo. 

od 90 do 105 jakos leci ale po 110 jest masakra xDD 2 sa 2 najlepsze spoty ktore sa zajete albo po 5 minutach zajete i wbija 180 :D.Mapa 130 jeszcze wieksza patola ale co tam po uj zwiekszac expa xD

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

od 90 do 105 jakos leci ale po 110 jest masakra xDD 2 sa 2 najlepsze spoty ktore sa zajete albo po 5 minutach zajete i wbija 180 :D.Mapa 130 jeszcze wieksza patola ale co tam po uj zwiekszac expa xD

Naprawdę, tyle CH jest nawalonych a dalej się nie da expić? Kiedyś by każdy się dogadywał żeby zrobić PT, a teraz wszystko jak jakaś rywalizacja :P

Opublikowano

Mam nadzieje, że zrobicie cos z tymi lagami. Bo na spocie, nie da się bić. A  w końcu na tym polega metin. ;v 

Server polecam jak najbardziej. ; )

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

Naprawdę, tyle CH jest nawalonych a dalej się nie da expić? Kiedyś by każdy się dogadywał żeby zrobić PT, a teraz wszystko jak jakaś rywalizacja :P

Niestety ale na kazdym ch jest motloch 180-200 ktory dla zabawy odbija spoty na 135 :D dlatego ze w na ch1 m1 nie ustoi na wolnym ani minuty xD.Taa stare czasy na PLu kiedy sie expilo na bo w 6 albo w 5 :D 

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Szkoda troszkę, że serwer nie działa. Od 20 minut nie mogę wejść na serwer, a miałem straszną ochotę pograć.

Co się dzieje z serwerem? Można prosić o wypowiedź kogoś z administracji?

beznazwy2sj.jpg

screLy

Opublikowano

Szkoda troszkę, że serwer nie działa. Od 20 minut nie mogę wejść na serwer, a miałem straszną ochotę pograć.

Co się dzieje z serwerem? Można prosić o wypowiedź kogoś z administracji?

Wystarczy odpalić patchera i serwer działa.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Sorry kolego że tak ci powiem ale sam w to nie wierzysz co piszesz? Przecież gracze piszą że odpalają i nie działa dopiero po jakimś czasie ponieważ za duże lagi są z powodu kiepskiej maszyny jak na 3k+ graczy mnie też wywala i zalogować się nie mogę nawet jak uruchamiam patchera więc proszę nie wciskaj kitu żeby go odpalać bo to i tak nic nie daje. Tak szczerze to nawet nie odpisałeś na to co ja piszę i gracze czyli olewka a skoro olewka to powiedz w prost że nie stać was na lepszego dedyka i tyle wiesz mi na tym nie zależy bo to nie mój serwer a jak cię nie stać z kolegami na lepszego dedyka to szkoda bo serwer fajny a graczy przybywa i serwer jest uciążliwy więc proszę nie wciskaj mi tutaj kitu żeby odpalać przez patchera jak to nie wina clienta tylko tego waszego pieprzonego dedyka :( Innym możesz wciskać te wałki ale nie mi ponieważ miałem dwa serwery i znam się więc wybacz ja twoich bajek nie kupuję . Serwer p[polecam i zapraszam i Pozdrawiam :rolleyes:

Opublikowano

Nadal nie dziala :p

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Napisze to co któryś z panów wyżej. Serwer spoko ,ale maszyna ewidentnie gówno warta ; -0 . Macie to 3 k online i co dalej? Aktualizacje,update itd sa spoko, ale co todajeskoro bardzo duza iloscgraczy nie mozegrac przez wasza maszyne? I nie piszcie o patcherze bo tego problemu nie ma 5osob czy 10 ,a  mysle ,ze grubo ponad 200. Ravia miała 3k online i takich lagów jak tu czy problemów z logowaniem nie bylo....juz prosze nie piszcie,ze was nie stac bo na tym projekcie nie oszukujmy sie malo nie zarobiliscie ;) wiec chociaż danie nam do dyspozycji lepszej maszyny bylo by lepsze niz te codzienne update. Nie chodzi nawet o problemy z logowaniem (Wystepuja czesto),a osame lagi, cofanie podczas jazdy, wywalanie zdungeonow itd itd. Dla mnie jedyne rozwiazanie ogarnac lepsza maszyne : ] bo na 300% nie jest to pro elo elo maszyna ktora powinna trzymac bezlagow tylu graczyilejest obecnie na serwerze:). Dolozycie,a napewno wam sie zwróci , ale decyzja nalezy do was.

sygna2.png

Opublikowano

Napisze to co któryś z panów wyżej. Serwer spoko ,ale maszyna ewidentnie gówno warta ; -0 . Macie to 3 k online i co dalej? Aktualizacje,update itd sa spoko, ale co todajeskoro bardzo duza iloscgraczy nie mozegrac przez wasza maszyne? I nie piszcie o patcherze bo tego problemu nie ma 5osob czy 10 ,a  mysle ,ze grubo ponad 200. Ravia miała 3k online i takich lagów jak tu czy problemów z logowaniem nie bylo....juz prosze nie piszcie,ze was nie stac bo na tym projekcie nie oszukujmy sie malo nie zarobiliscie ;) wiec chociaż danie nam do dyspozycji lepszej maszyny bylo by lepsze niz te codzienne update.

To ja pisałem wyżej i masz w zupełności ziomek racje i popieram :) . Serwer polecam ale Terios Ogarnij !!!! Jak was nie stać na dedyka lepszego to zrobimy zrzutę bo fajny serwer <3 <3 <3

Opublikowano

Yyyy....oni juz zebrali grubo ponad mysle 30 tyś z is :) info z 2 ręki ^^. Za tyle juz dali by rade materialisci;) . Jeszcze w tygodniu jak byla szkola dalo siegrac wieczdazylem wbic ten 200 lvl :] teraz na 180lvl próbuje smoka zrobić( pomijajac problemy zwejsciemwgl na postac) to kicka po kilka razy -.= nie fajne.

sygna2.png

Opublikowano

­

31.07.2015 ma być jakaś wielka aktualizacja, może największą ma być właśnie nowy silnik ? :D

Jak do 31 zamierzają mieć taką maszynę jak widzę w komentarzach to z tych 3 tys. zrobi się 1 tys. ^_^

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...