Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co za spam :D

Szok jaka dzisiejsza młodzież jest ograniczona - taka pogoda - w całym kraju dodatkowo a oni co ? Oni płaczą o serwer i to dokładnie płaczą - 5 stron lamentu, jaki to serwer jest słaby, jak to administracja gówno robi, jak to tracą właśnie graczy :O

Szok co za patologia. ­Weźcie się dzieci już ogarnijcie i zróbcie coś kreatywnego nie tylko hejtujecie poforach itp. Zbawi Was dzień lub 2 gry ? Co z tego, że Wam Is ucieka, mi też ucieka i płaczę ? Nie, wystarczy ruszyć dupę w grze, nie stać na 1 poziomie w m1 i płakać jaki to świat jest zły. Zacznijcie coś robić innego gdyż nie widzę dla Was przyszłości - przepraszam zawsze możecie kopać doły lub poprosić bogatego rodzica o kase - o tym zapomniałem ;)

Serwer jest świetny - gram od początku, wbiłem jedynie 185 ale cenie sobie to co zrobiłem do tej pory oraz CENIĘ TO CO ROBI ADMINISTRACJA, która DBA o serwer ;)

Taka pogoda że po wyjsciu do najbliższego sklepu nie wrócimy do domu bo pierdalniemy od udaru :>

79160594027661829163.png

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Taka pogoda że po wyjsciu do najbliższego sklepu nie wrócimy do domu bo pierdalniemy od udaru :>

To zamiast wydać na IS można wydać na czapke. :rolleyes:

Opublikowano

@Terios.pl

a jak mam konto założyć? jak nie można? 

Jak będzie strona działać to założysz.

Potwierdzam, jest mega ciepło.

T9S9sNO.png

Opublikowano

To zamiast wydać na IS można wydać na czapke. :rolleyes:

Ja nie musze wybierać między IS a czapką,to i to jest :D Wczoraj siedziałem 3h W CIENIU,chłodno,wiało troszke a siedze teraz przed kompem i sie ruszać nie moge xD

79160594027661829163.png

Opublikowano

Śmieszy mnie pisanie no lifów aby inni wyszli na dwór a sami siedzą przed komep i pewnie sprawdzaja co jakiś czas czy mogą sie zalogować.

Gdyby na dworze było jakies 25 stopni to spoko moge wychodzić ale gdy jest 37 w cieniu to mam to głęboko w d.... i wole posiedzieć w domu nawet przed komputerem.

Co do serwera...

Serwer off az sie ogarnie sytuacja czy może tak jak wcześniej komu się uda to sie zaloguje?

3b2cf76ad4ac5.png

Opublikowano

Dropic, expic nie idzie moby zabijają przez lagi ... 

Ehh, ogarnijcie to. 

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Opublikowano

Lagi... do tego straciłem pól dnia dropu w 1 minute... A ulepszyłem tylko jeden item....

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Nie? No popatrz, A wygląda jakby była. Więcej nie działa niż działa.

Gdyby nie te ataki, wszystko działało by jak dotychczas bez problemu, więc takie teksty, że serwer w fazie beta zostaw innym z działu publikacje.

T9S9sNO.png

Opublikowano

to k***a sie wypowiadaj wiecej poto jest prezentacja a nie siedzisz jak pizda , jak wyglada sytuacja kiedy to ogarniecie bo tak byc niemoze ..

Opublikowano

to k***a sie wypowiadaj wiecej poto jest prezentacja a nie siedzisz jak pizda , jak wyglada sytuacja kiedy to ogarniecie bo tak byc niemoze ..

XDdddd

Kiedy bedzie dzialac jak dedyk a nie jak hamachi? Bez obrazy ale z zalogwaniem sie mecze od 30 minut. 

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Opublikowano

Czy Ty nie możesz zrozumieć że oni mają inne rzeczy do roboty i nie będą Ci opisywać co jak i gdzie robią... Na takie pytania jak tu widzę też bym nie odpowiadał i się im nie dziwie ELO !

Opublikowano

Czy Ty nie możesz zrozumieć że oni mają inne rzeczy do roboty i nie będą Ci opisywać co jak i gdzie robią... Na takie pytania jak tu widzę też bym nie odpowiadał i się im nie dziwie ELO !

to spierdalaj

Opublikowano

Strona nie działa tak?

Serwer ugiął się pod silną falą DDOS'ów.

Należy poczekać i wszystko wróci do stanu pierwotnego.

Serwer jest bardz dobrze zrobiony, admini cały czas działają aby grało sie nam lepiej.

Płacz dzieci jest niewiadomego pochodzenia, należy się tym nie przejmować.

Serdecznie polecam i zapraszam, gracz :)

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...