Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma to jak zostac olanym przez administracje xD. Nawet na serwerowym forum nikt nie odpisze... a pisalo juz kilkanascie osob z tym samym bledem. Moze tak ktos nam pomoze albo chociaz odpowie? Czy mamy sie jednak sobie odpuscic serwer? szkoda bo jest swietny.

tumblr_nr1enaIPtP1s07m4go1_540.jpg

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie ma to jak zostac olanym przez administracje xD. Nawet na serwerowym forum nikt nie odpisze... a pisalo juz kilkanascie osob z tym samym bledem. Moze tak ktos nam pomoze albo chociaz odpowie? Czy mamy sie jednak sobie odpuscic serwer? szkoda bo jest swietny.

Kazdy Ci odpowie zwłaszcza że w poście nie napisałeś jaki masz problem :D a więc myśle że ci pomogłem :)

Pytanie:

Co dropi z dunga nemere? Ile musze nadropić przepustek abym mógł wydropić na nim ulepszacze do eq (o ile trzeba na niego chodzic po ulepszacze)

3b2cf76ad4ac5.png

Opublikowano

taka sprawa, moze mi ktos pomoc? mam zaaktalizowanego pathera teriosa i jak klikam rozpocznij to sprawdza pliki i potem znowu jest to rozpocznij, klikam i tak w kolko gra sie nie włącza, uruchamiam za pomoca administratora i z wylaczonym antywirusem, da sie jakos zrobic obejscie tego pathera?

Opublikowano

taka sprawa, moze mi ktos pomoc? mam zaaktalizowanego pathera teriosa i jak klikam rozpocznij to sprawdza pliki i potem znowu jest to rozpocznij, klikam i tak w kolko gra sie nie włącza, uruchamiam za pomoca administratora i z wylaczonym antywirusem, da sie jakos zrobic obejscie tego pathera?

lap latke : sss

znalezione na forum gry: http://forum.terios.pl/index.php?/topic/1381-b%C5%82%C4%99dy-z-clientem-temat-zbiorczy/page-2 

Pozdrawiam

Opublikowano

wciąż nic, nie mogę wypakować run.exe do folderu z teriosem bo wyskakuje jakis błąd od winrara :/

edit; juz dziala

edit; z dupy usunelo mi ten plik z folderu i zwnou nie moge go wypakowac bo winrar blokuje

anty wirus wylaczony? bo jak nie to wlasnie bedzie ci to usuwac caly czas. A jak to nie wina antywirusa to nie wiem jak mam ci pomoc bo naprawde sie nie znam xD...

Opublikowano

Zacznijcie cos wprowadzac, jakies poprawki, propozycje graczy.

3 rzeczy ktore chcialbym zeby byly zmienione.

zmianki, dodania i szkaty automatycznie wpadaja do eq (i zrobcie zeby dzialala na to rekawiczka)

usuncie cd ze skilli takich jak aura, silne, strach, zbroja, bezszelestny itd 

zwiekszenie spotow i szybszy ich resp, bo aktualnie jest chyba gorzej niz na pl'u

Pomyliłeś serwery i to o 360 stopni.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Pomyliłeś serwery i to o 360 stopni.

360 stopni? Nie no, skoro tak mówisz to na pewno masz rację.

Stopnie zostaw matematykom szatanie.

0LsM05U.png

Opublikowano

Gra przestaje być komfortowa na serwerze.

Lagi,opóźnienia.Wchodzenie/zejście z konia 4-5s.

Bijąc postac staję na chwile w miejscu po czym naglę wali dalej.

Lagi są straszne i nie powie mi nikt że mam drewniany komputer czy coś.

Skoro mam 17 innych serwerów mt2 na pc 0 lagów.

Bf i inne gry sieciowe po 30 pingu bez problemu.

Tylko na Teriosie takie cofanie,lagi jak na starych CHINSKICH privach kiedyś.

szkoda nerwów tylko i zdrowia na to.

człowiek chciał zainwestować w is itp ale niewarto skoro mam się wnerwiać i użerać z lagami to wole poszukać czegoś innego.

mojasygnan.png

Opublikowano

Jeden po paru godzinach wszedł perf a następna tura 10h i nic.. : )

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Będziemy nad nim pracować, aby go zrobić porządnie.

pierdu pierdu, będzie wiosna.

Nie polecam serwera, 0 balansu i okropne lagi.

Arcymistrz
Opublikowano

To załatwcie sobie lepsze łącze niż 512kb/s a nie na lagi narzekacie. Nie ma żadnych lagów.

Na Razadora działa bon na diabły? Bo nie wiem czy robić hełm i bransoletę. 

Opublikowano

To załatwcie sobie lepsze łącze niż 512kb/s a nie na lagi narzekacie. Nie ma żadnych lagów.

czy ty k***a umiesz czytać ?

chłopie 13mb/s to twoim zdaniem jest 512 to pozdro dla ciebie jesteś gówniakiem i global mod widze poszedł do kretyna.

Czytaj ze zrozumieniem co ktoś pisze.

Ps.

Za ile kupie 100sm  ? bo widzę po 20-18-15kkk i nie wiem za ile tak naprawdę kupować/sellać

mojasygnan.png

Opublikowano

Ma racje i tyle a wy karacie za prawdę.

Są tu jakieś inne sposoby ogarnięcia truty niż farmienie ripa ?

ogarnijcie lagi.

Opublikowano

pierdu pierdu, będzie wiosna.

Nie polecam serwera, 0 balansu i okropne lagi.

0 balansu czysta prawda az sie odechciewa grac.Gracz bez isa nie ma żadnych szans z kolesiem oc ma isa :- ).Ninje bijaca 18k na 135+ 6k hit xDD 

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Mam 50 mb/s i też mam lagi po godzinie 15 - godziny szczytu.

Ludzi jest tyle że aż maszyna nie wyrabia :) Są dwie strony tego medalu.

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Ogarniecie te lagi? 

Trafienie skilem na expowiskach graniczy z cudem. To jest żałosne, wystarczy że ktoś będzie uciekać i lipa. 

Opublikowano

Mam problem z MEGA...

Rozpoczyna się pobieranie, niby wszystko ok, ale jak dojdzie do 30% to zaczyna sie cofać i skacze pomiędzy 27,28,29,30 i znów 27,28,29,30.. itd... itd..

Pomoże ktoś?

Bardzo mi zależy, ponieważ serwer jest świetny :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...