Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer ogólnie świetny miła atmosfera można się pobawić 125 lvl eq mam praktycznie już na wyższe lvle tylko w ostatnich dniach od Tych lagów kurwicy można dostać i już nie grałem od 3 dni na serwerze chyba przez to.. Oby jak najszybciej te ataki unikły. 

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

troche lipa bo chciałbym sie zarejestrować no ale dobra poczekam :)

Opublikowano

Jutro strona będzie już działać.

Czy mógłbyś mi założyć na szybko konto ? 

Zamieniam się na eq z typkiem z innego serwera i nie ma jak mi go dać. :/

Opublikowano

BO CHCIAŁEM ZAgrać, podasz swoje GG? mam wiele pytań.

Napisz tutaj na PW na forum.

Czy mógłbyś mi założyć na szybko konto ? 

Zamieniam się na eq z typkiem z innego serwera i nie ma jak mi go dać. :/

Musisz poczekać do jutra.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Zaczynajac tu gre tydzien temu pytalem pare osob jak najszybciej sie zarabia itp.
Kazdy powiedzial, jedziesz do 180, latasz na smoka i masz mase perel i yang i sobie robisz eq.
Poszedlem full pod expa, spedzilem wiekszosc czasu na grze expiac. Ulepszalem tylko i wylacznie eq do expa, wydalem na to caly zarobek, zeby jak najszybciej smoki ubijac i jak najszybciej dropic perly z ktorych zrobie eq do pvp.
Eq do pvp nie ruszylem.
Wbilem 180, ubijam smoka a tam 5 red perel. (tak wiem o zmianach ktore niedawno mialy miejsce).
Czyli teraz cala moja gra mialaby polegac na robieniu 2 dungeonow, nemere i smoka, i musialbym to robic przez ... hmm 3 tygodnie? bez przerwy, nie robiac na serverze nic innego, zeby zrobic chociaz jedno podstawowe eq wojenne.
No troche nie fajnie.
Gracze ktorzy latali wczesniej smoka dla szlachetnych perel maja po kilkanascie k perel zwyklych, a gracze ktorzy dopiero teraz zaczynaja dropic beda musieli sie meczyc na nemere. Strasznie nie fair.

Zrobiliscie zmiany bo tak zaglosowalo wiekszosc osob z 200 lvlem.
Nikt nie pomyslal o tym ze wiekszosc servera ma mniej niz 180 lvl i ze wiekszosc nie grala tu od poczatku i nie nafarmila sobie masy pereł przed zmiana.

Nie hejtuje servera, to jest kwestia upodobania, dla mnie osobiscie przygoda na serverze sie skonczyla ale zycze powodzenia z dalszym dzialaniem servera.

pa

rYD9JSA.png

Opublikowano

ha up niestety ma racje skoro pierwsi maja bonus to ja poprosze dla tych pozniejszych teraz jakies bonusy

....no chyba ze moge dopalacza z wojka google wyklikac i sciagnac zeby zarobic na te pareset perel potrzebnych do zrobienia ?

Opublikowano

Zaczynajac tu gre tydzien temu pytalem pare osob jak najszybciej sie zarabia itp.

Kazdy powiedzial, jedziesz do 180, latasz na smoka i masz mase perel i yang i sobie robisz eq.

Poszedlem full pod expa, spedzilem wiekszosc czasu na grze expiac. Ulepszalem tylko i wylacznie eq do expa, wydalem na to caly zarobek, zeby jak najszybciej smoki ubijac i jak najszybciej dropic perly z ktorych zrobie eq do pvp.

Eq do pvp nie ruszylem.

Wbilem 180, ubijam smoka a tam 5 red perel. (tak wiem o zmianach ktore niedawno mialy miejsce).

Czyli teraz cala moja gra mialaby polegac na robieniu 2 dungeonow, nemere i smoka, i musialbym to robic przez ... hmm 3 tygodnie? bez przerwy, nie robiac na serverze nic innego, zeby zrobic chociaz jedno podstawowe eq wojenne.

No troche nie fajnie.

Gracze ktorzy latali wczesniej smoka dla szlachetnych perel maja po kilkanascie k perel zwyklych, a gracze ktorzy dopiero teraz zaczynaja dropic beda musieli sie meczyc na nemere. Strasznie nie fair.

Nikt nie pomyslal o tym ze wiekszosc servera ma mniej niz 180 lvl i ze wiekszosc nie grala tu od poczatku i nie nafarmila sobie masy pereł przed zmiana.

Nie hejtuje servera, to jest kwestia upodobania, dla mnie osobiscie przygoda na serverze sie skonczyla ale zycze powodzenia z dalszym dzialaniem servera.

pa

Zostało to właśnie z tego powodu zmienione - cena pereł normalnych była niczym a dungeon jest na 180 poziom. Jest mnóstwo sposobów, aby zdobyć perły - popularnym teraz jest otwieranie małży ze względu na ceny pereł.

Zmiana ta musiała nastąpić przykro mi, że kończysz z serwerem z takiego powodu.

ha up niestety ma racje skoro pierwsi maja bonus to ja poprosze dla tych pozniejszych teraz jakies bonusy

....no chyba ze moge dopalacza z wojka google wyklikac i sciagnac zeby zarobic na te pareset perel potrzebnych do zrobienia ?

Nie rozumiem.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Zostało to właśnie z tego powodu zmienione - cena pereł normalnych była niczym a dungeon jest na 180 poziom. Jest mnóstwo sposobów, aby zdobyć perły - popularnym teraz jest otwieranie małży ze względu na ceny pereł.

Zmiana ta musiała nastąpić przykro mi, że kończysz z serwerem z takiego powodu.

Nie rozumiem.

Błagam zróbcie coś z tą stroną...

Opublikowano

Eq do pvp nie ruszylem.

No troche nie fajnie.

pa

Wcześniej ludzi dropali szlachetne po 20 sztuk i to raz na 10 smoków czarne dropały, ale było zbyt dużo zwykłych. Teraz jednak zbyt mało zwykłych i jest to niesprawiedliwe. A gdzie jest sprawiedliwość, gdzie sporo osób robiło eq gdzie dropało się ulepy/perły ze smoka, bossów po kilkaset razy? Na to ma nie odpowiedzi.

Błagam zróbcie coś z tą stroną...

przecie jutro będzie.

Opublikowano

Wcześniej ludzi dropali szlachetne po 20 sztuk i to raz na 10 smoków czarne dropały, ale było zbyt dużo zwykłych. Teraz jednak zbyt mało zwykłych i jest to niesprawiedliwe. A gdzie jest sprawiedliwość, gdzie sporo osób robiło eq gdzie dropało się ulepy/perły ze smoka, bossów po kilkaset razy? Na to ma nie odpowiedzi.

przecie jutro będzie.

Jutro, że jutro, czy jutro, że dzisiaj? xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...