Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gdzie mogę dropnąć trutkę? Tylko riper czy jakieś szkaty albo coś?

szkaty ripera i niebieskiej smierci

+ mozna zamienic 15 szkat ripa na 1 trute ale szkaty ripa sa po ~300kk sztuka, a 1 truta okolo 4kkk wiec sie nie oplaca bo dostajesz tyle samo

Opublikowano

0 balansu czysta prawda az sie odechciewa grac.Gracz bez isa nie ma żadnych szans z kolesiem oc ma isa :- ).Ninje bijaca 18k na 135+ 6k hit xDD 

Twoim zdaniem balans będzie wtedy kiedy gracz bez is będzie kładł gracza z isem ? o.O tyle można wywnioskować z tego co napisałeś.

Po za tym jeśli ktoś mówi coś o balansie to niech potestuje kilka razy na graczach z równym eq / isem, powtarzam RÓWNYM EQ, a nie płaczecie, że ktoś ma is i nie ma balansu, bo dostajecie po 20k ...

Opublikowano

0 balansu czysta prawda az sie odechciewa grac.Gracz bez isa nie ma żadnych szans z kolesiem oc ma isa :- ).Ninje bijaca 18k na 135+ 6k hit xDD 

To rusz dupe i zarób na is. Jeżeli na takiej podstawie stwierdzasz że balans jest zły to pozdrawiam. Nie mówię że jest idealny ale to co Ty piszesz to jest śmieszne.

Opublikowano

Przydaloby sie zmienic bony w butach pvm...aktualnie buty do pvp na 150lv duzo lepsze niz buty 180 exp...

wyrzucic bon na krytyka (bez tych butow mozna miec spokojnie ponad 100%,a wiecej do pvm nie potrzeba) i wstawic atak/potwory,bo nie ma sensu robic tych butow :)

Opublikowano

Przydaloby sie zmienic bony w butach pvm...aktualnie buty do pvp na 150lv duzo lepsze niz buty 180 exp...

wyrzucic bon na krytyka (bez tych butow mozna miec spokojnie ponad 100%,a wiecej do pvm nie potrzeba) i wstawic atak/potwory,bo nie ma sensu robic tych butow :)

Potwory może nie, ale diabły można włożyć.

beznazwy2sj.jpg

screLy

Opublikowano

To rusz dupe i zarób na is. Jeżeli na takiej podstawie stwierdzasz że balans jest zły to pozdrawiam. Nie mówię że jest idealny ale to co Ty piszesz to jest śmieszne.

Kk mialem mentala full misje 135 lv mialem pvp z ninja 135  eq mialem wartosc sila  full absu itp a ona mnie na 3 skilla miala + hity 7k dla ciebie to nie jest smieszne tylko normalne : )? przy 206 luda mentalem bic z duchowego 18k w sure 80lv o,O?.A is do pvp jest przesadzony tyle w temacie 

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

360 stopni? Nie no, skoro tak mówisz to na pewno masz rację.

Stopnie zostaw matematykom szatanie.

halo, halo gdzie się podziała MPCforum?

Opublikowano

Polecam serwer lecz wydaje mi sie ze body na tym serwerze ssie ... bm, szaman dalej za dobry powinniscie zwiekszyc atak z skilli bodego :) sura bm na 150lvl bez is kladzie mnie co ja mam 180 eq na 165+ w tym najlepszy kostium i fryz pvp a on mnie kladzie to samo z wojownikiem mentalem. Z tego powodu dzien z dniem odechciewa mi sie tutaj grac. Zwiekszycie dmg bodego to z mila checia bede naku***** na serwerze bo teraz bodym zbytnio nie ma co.

ddz8gi.png

Opublikowano

Polecam serwer lecz wydaje mi sie ze body na tym serwerze ssie ... bm, szaman dalej za dobry powinniscie zwiekszyc atak z skilli bodego :) sura bm na 150lvl bez is kladzie mnie co ja mam 180 eq na 165+ w tym najlepszy kostium i fryz pvp a on mnie kladzie to samo z wojownikiem mentalem. Z tego powodu dzien z dniem odechciewa mi sie tutaj grac. Zwiekszycie dmg bodego to z mila checia bede naku***** na serwerze bo teraz bodym zbytnio nie ma co.

Pisz w temacie na forum od balansu. Ja też wiem, że jest zjebany, ale pracują nad tym 'niby'.

Opublikowano

Czy tylko mi wywala clienta co 10 minut do pulpitu i wykrywa trojana w patcherze?  <_<

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Wie ktos jak rozwiazac problem z wirusem w pliku run.exe 

10596782480748166806.png     

Opublikowano

Czy tylko mi wywala clienta co 10 minut do pulpitu i wykrywa trojana w patcherze?  <_<

Chyba tak, ja nie mam żadnych problemów.

Opublikowano

Mi również klient się wywala do pulpitu co jakiś czas i po tym nie mogę się zalogować przez pewien czas.

imetin_logo.png

Opublikowano

Czego mnie wywala z gry?

teraz to w ogole sie zalogowac nie moge...

Ja też mam tak samo że wywala chwilami do pulpitu samo z siebie ale nie wykrywa mi wirusa tylko po prostu wywala klienta a sprawdzałem syserr to jest w porządku więc nie wiem o co kaman :rolleyes: . A przy okazji wracając do tematu typu lagi itp to teraz powiem tak ja mam szybkiego neta LTE i laptop 8gb Ram itp ale powiem że chwilami mam tylko lagi ale może być to spowodowane ty że ktoś gra obok mnie na hackach a tak to w m1 na CH1  mam lagi że się ruszyć nie mogę ale podejrzewam że Terios możecie mieć słabą maszynę na tyle ludzi że serwer laguje owszem nie każdego musi ale też kilka razy to odczułem że mnie wywalało i lagowało a mam taki sprzęt dobry :). Terios to ogarniajcie temat bo serwer bardzo fajny macie tylko te wywalanie i lagi oraz ten balans postaci i serwer miodzio jak się patrzy <3 <3 <3

P.S Serwer polecam i gorąco zapraszam !!!! :rolleyes:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...