Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolejny dzień tych lagów? Serio wam nie zależy na graczach?

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie polecam

team nieogarnięty i leje na userów

odpowiadają tylko na to chcą lub tylko na to na co znają odpowiedź

kontakt z kimkolwiek z administracji na forum, raczej niemożliwy 

Opublikowano

Team jest nieogarnięty ! Ze supportu jest tyle osób , ale żadna nieaktywna i brak odpowiedzi na tickety ! , z forum jest tak samo tylko na czacie się wygłupiają a czat od 20 postów.

Nie da się grać , strona wolno się ładuje że rejestracja drugiego konta jest nie możliwa !

Wyłączyć serwer , kupić lepszą maszynę  na serwer i stronę !

Nie polecam tutaj gry !

img12grosikow.gif

Opublikowano

Team jest nieogarnięty ! Ze supportu jest tyle osób , ale żadna nieaktywna i brak odpowiedzi na tickety ! , z forum jest tak samo tylko na czacie się wygłupiają a czat od 20 postów.

Nie da się grać , strona wolno się ładuje że rejestracja drugiego konta jest nie możliwa !

Nie polecam tutaj gry !

Przepraszam cię kolego ale teraz jesteś w błędzie ponieważ 2 konto idzie założyć na stronie normalnie tylko trzeba aktywować na E-mail bo ja założyłem i mam 2 konto i normalnie gram  więc jak nie wiesz bądź nie sprawdzałeś dokładnie to proszę cię abyś się nie wypowiadał na ten temat . Serwer polecam jak najbardziej tylko ten dedyk masakra a administracji nie ma na forum bo pewnie w karty grają :rolleyes:

Opublikowano

Nie polecam tutaj gry !

Nie mam zamiaru ich bronić ale pierdolisz od rzeczy. Postaw serwer, ogarnij zabezpieczenia zobaczymy jak Ci to wyjdzie.

Po drugie na odpowiedź z supportu mają 48h a jestem pewien, że 75% zgłoszeń to "dlaczego serwer off" "nie mogę się zalogować". 

Nic Ci się nie stanie, jak nie pograsz kilka/naście godzin. Spożytkuj to na coś innego. Mamy niedzielę idź na basen/nad jezioro, umów się z dziewczyną/chłopakiem, pograj ze znajomymi w piłkę, idź na piwo. Jest mnóstwo alternatywnych rozwiązań ale Wy i tak płaczecie bo serwer off. 

Polecam serwer bo jest naprawdę fajny a to, że im się powinęła noga to nic strasznego.

Opublikowano

Drop szkat blasku powinien zostac przedluzony, bo nawet zalogowac sie nie mozna  xD

Opublikowano

co najśmieszniejsze ze 0 administracji a jest ich od ch*ja tam !

Konta nie mogę zrobić bo strona się nie wczytuje gimbusie a nie że potwierdzić e-mail -.-

Wczoraj problemy , dzisiaj problemy a serwer nie stoi od wczoraj !

img12grosikow.gif

Opublikowano

Nie polecam tutaj gry !

administracja stara się robić co można, odpowiada na support, daje informację co z serwerem, eventów w c**j jest, dopracowanie wszystko cacy, a ty przypierdalasz się o coś.

poza tym zakup maszyny to nie jest zakup snikersza czy marsza, że dostajesz od razu i jesz.

Opublikowano

administracja stara się robić co można, odpowiada na support, daje informację co z serwerem, eventów w c**j jest, dopracowanie wszystko cacy, a ty przypierdalasz się o coś.

poza tym zakup maszyny to nie jest zakup snikersza czy marsza, że dostajesz od razu i jesz.

Sory ale te lagi sa już od tygodnia... a wiec przez tydzien spokojnie moga ogarnac maszyne...

Kupilem pd z IS'u na 3dni to wykorzystałem go tylko przez 1 dzień ponieważ przez 2 kolejne dni sa lagi i nie mozna wejsc na serwer

Eventów w ch.... jak powiedziałes? Szkoda tylko że kazdy event to blaski których aktywowanie to wpisnie komendy lub raty z którymi jest tak samo :) Spoko naprawde sie natrudzili przy robieniu tych eventów :)

Niby zrobili że z każdego moba na mapie 130 jest taki sam exp? To dlaczego za full spota mam 1% (a spot naprawde biggg) gdzie w innym miejscu za małego spota mam 1.5% gdzie wszyscy expia? Ta administracja jak kazda inna potrafi tylko pisać a nie robic

3b2cf76ad4ac5.png

Opublikowano

Sory ale te lagi sa już od tygodnia... a wiec przez tydzien spokojnie moga ogarnac maszyne...

Kupilem pd z IS'u na 3dni to wykorzystałem go tylko przez 1 dzień ponieważ przez 2 kolejne dni sa lagi i nie mozna wejsc na serwer

Eventów w ch.... jak powiedziałes? Szkoda tylko że kazdy event to blaski których aktywowanie to wpisnie komendy lub raty z którymi jest tak samo :) Spoko naprawde sie natrudzili przy robieniu tych eventów :)

Niby zrobili że z każdego moba na mapie 130 jest taki sam exp? To dlaczego za full spota mam 1% (a spot naprawde biggg) gdzie w innym miejscu za małego spota mam 1.5% gdzie wszyscy expia? Ta administracja jak kazda inna potrafi tylko pisać a nie robic

Serwer rzekomo Easy, a pod większością względów przypomina Hard/Medium, bynajmniej jeśli chodzi o exp. Pięknie było tylko na początku, czyli tak jak wszędzie zresztą.

Opublikowano

Serwer rzekomo Easy, a pod większością względów przypomina Hard/Medium, bynajmniej jeśli chodzi o exp. Pięknie było tylko na początku, czyli tak jak wszędzie zresztą.

W 4 dni wbiłem 195 lvl archerem, jeszcze chcesz powiedzieć, że exp to hard/medium?

Opublikowano

180 lv bodym i 130 archerem full is na obu postaciach. Gram tydzień czasu, więc nie pisz tutaj, że serwer jest ciężki.

beznazwy2sj.jpg

screLy

Opublikowano

W 4 dni wbiłem 195 lvl archerem, jeszcze chcesz powiedzieć, że exp to hard/medium?

Ja nie należę do osób którzy całe swoje dnie spędzają przed komputerem non-stop grając i ładując całe swoje oszczędności w Item Shop. Jakbym był również no-lifem, to wbicie max levela nie byłoby dla mnie żadnym problemem.

E: Do 90lvl'a wszystko było pięknie, wbiłem na nowe mapy i tak jak Rebii, za cały spot z PD 50% dostawałem 1%. TO jest naprawdę śmieszne.

Opublikowano

Wiem że jak widzisz easy to myślisz że ubijesz 1 spot psów i będziesz miał max lvl. Exp jest bardzo fajny i nie jest to serwer na 2 dni więc daj sobie spokój i szukaj czegoś innego do czego możesz się przyczepić :)

Opublikowano

Ja nie należę do osób którzy całe swoje dnie spędzają przed komputerem non-stop grając i ładując całe swoje oszczędności w Item Shop. Jakbym był również no-lifem, to wbicie max levela nie byłoby dla mnie żadnym problemem.

E: Do 90lvl'a wszystko było pięknie, wbiłem na nowe mapy i tak jak Rebii, za cały spot z PD 50% dostawałem 1%. TO jest naprawdę śmieszne.

Czyli nie narzekaj... Jeśli chcesz coś wyexpić to musisz trochę przysiedzieć.

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Wiem że jak widzisz easy to myślisz że ubijesz 1 spot psów i będziesz miał max lvl. Exp jest bardzo fajny i nie jest to serwer na 2 dni więc daj sobie spokój i szukaj czegoś innego do czego możesz się przyczepić :)

Ponieważ tak właśnie jest, serwery Easy to serwery które nie powinny sprawiać żadnych problemów nawet najgorszemu noobowi w tej grze. Jak na takich serwerach expi się po jakimś czasie ślamazarnie no to sorry.

Opublikowano

a jak ci powiem, że władowałem 500 zł w is i to nie były moje oszczędności tylko coś z kupki 'na przejebanie', to co powiesz?

jeśli ja z full itemshopem wbijam 4 dni 195 to ty bez itemshopu będziesz tydzień expił.

Ze 90 do 110 to są 2h expa, ze 110 do 130 maksymalnie 3-4h expa, 130-150 coś koło 4h, 150 -175 to jakieś 6-8h expa, dalej to już z górki.

Opublikowano

Na 90 lv'u z PD 50% leci prawie 10% ze spota, aż do 95 lv'a, a później troszkę gorzej. Nie przeliczaj expa na %%%%, bo spoty na tym serwerze są duże i  na 1 lv masz niecałe 10 minut.

beznazwy2sj.jpg

screLy

Opublikowano

a jak ci powiem, że władowałem 500 zł w is i to nie były moje oszczędności tylko coś z kupki 'na przejebanie', to co powiesz?

jeśli ja z full itemshopem wbijam 4 dni 195 to ty bez itemshopu będziesz tydzień expił.

Ze 90 do 110 to są 2h expa, ze 110 do 130 maksymalnie 3-4h expa, 130-150 coś koło 4h, 150 -175 to jakieś 6-8h expa, dalej to już z górki.

Po coś jest ten Item Shop, żeby szybciej wbić ten level bez problemów i ograniczeń. Jak widać to sam się przyznajesz że lecisz na full IS, jak już powiedziałem - grając w twój sposób też bym w 3-4 dni wbił max level. Za taką ilość hajsu jaką ty ładujesz w IS to kupiłbym już zapewne niejedną grę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...