Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer jest naprawde Z*******y ! lecz często są lagi i inne tego typu problemy :< / Drogi ItemShop

x

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a jak ci powiem, że władowałem 500 zł w is i to nie były moje oszczędności tylko coś z kupki 'na przejebanie', to co powiesz?

jeśli ja z full itemshopem wbijam 4 dni 195 to ty bez itemshopu będziesz tydzień expił.

Ze 90 do 110 to są 2h expa, ze 110 do 130 maksymalnie 3-4h expa, 130-150 coś koło 4h, 150 -175 to jakieś 6-8h expa, dalej to już z górki.

Nie porównuj siebie no-lifa metina któy potrafi 24h expić do gracza który chodzi do pracy i ma dziennie 2-3h na gre w metka... Niestety mi rodzicie na IS'a nie daja a wiec musze dbać o pieniadze

Jak bym miał tyle czasu co ty to bym poszedł na harda grac a skoro nie mam za wiele czasu i chce pograć w metina to wybieram serwer easy...

Tylko szkoda że tutaj aby coś ugrać trzeba albo władować kase w Item-Shop albo siedziec 24h na dobe aby zarabiac na tego IS'a

Niestety administracja nie dba o graczy którzy nie maja za wiele czasu na gre poniewaz kupili pierwsza lepsza maszyne ktora na kazdym weekendzie sie wysypuje i nie da sie wbic na gre

3b2cf76ad4ac5.png

Opublikowano

serwer jest spoko, fajnie się expi, fajnie się dropi, fajnie się ulepsza, team często jest, pomaga, a to że w ten weekend sa problemy to tylko nóż w plecy dla najbardziej uzaleznionych którzy jak 15 minut nie pograją to zaczynają wiązać pętelkę żeby się odstresować

ps up, zawsze na początku wszystko leci dynamicznie a z czasem zwalnia, to że nie jesteś non stop to też plus, ceny potrzebują czasu do stabilizacji a jak dziś kupisz sm za 20kkk a za tydzień będą po 10kkk to tylko będziesz żałował... ja też długo nie siedzę, teraz mam jedynie wolne ale nie narzekam, jest fajnie, choć czasem czekam kilka dni żeby wbić 2-3 lvle

btw maszyna jest ok ale jest niezabezpieczona do końca, niby teraz ją dodatkowo zabezpieczają zobaczymy co z tego wyjdzie

Opublikowano

Da się połączyć ? bo już nie ogarniam, co chce wejść to mnie wypie**ala. 

na shoutboxie nie było jeszcze info że team skończył prace więc chyba nadal pracują, polecam czekac na info a nie logować się na chama

Opublikowano

Sam gram ale od kilku dni sa jakieś śmieszne DDosy, nie idzie grac, expic, co kolwiek robic, administracja niby stara sie cos zrobic ale cos im nie wychodzi. Ogolnie serwer polecam, powiedzialbym ze to easy z nutka medium patrzac na 60% na ulepszenie na legendarne itemy, lub jak na pas +9 aż 25% na ulepszenie... Drogi IS moim zdaniem 30zl przelewem na peta.. a sms pewnie wyjdzie z 60.

2lj00au.jpg

Opublikowano

Imetin s2 bedzie na dniach to pogracie na czyms pożądnym ;)

Własnie sięgnąłeś dna ;)

Pogramy dziś? czy raczej nie? @Terios.pl

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Nie porównuj siebie no-lifa metina któy potrafi 24h expić do gracza który chodzi do pracy i ma dziennie 2-3h na gre w metka... Niestety mi rodzicie na IS'a nie daja a wiec musze dbać o pieniadze

Jak bym miał tyle czasu co ty to bym poszedł na harda grac a skoro nie mam za wiele czasu i chce pograć w metina to wybieram serwer easy...

Tylko szkoda że tutaj aby coś ugrać trzeba albo władować kase w Item-Shop albo siedziec 24h na dobe aby zarabiac na tego IS'a

Niestety administracja nie dba o graczy którzy nie maja za wiele czasu na gre poniewaz kupili pierwsza lepsza maszyne ktora na kazdym weekendzie sie wysypuje i nie da sie wbic na gre

Rebi k***a...

Jaki nolife, jakie 24h? Daje sobie rękę uciąć, że ja częściej wychodzę od 3/4 społeczności metina na imprezy, do kolegów, nad jezioro czy coś.. To że szybko wszystko robię i nie opierdalam się to nie znaczy, że jestem nolife.

500 zł mi rodzice na is dali? proszę cie.

ty to ja mam hajs i czas, dziwne wiem, ale już pierdolisz głupoty. W jeden dzień aktualnie ja mogę zarobić 200kkk, przelicz sobie ile to sm - bez nolife - ale tak is jest za drogi i w c**j nie da rady bez niego.

Lipa troche, że jest weekend, w c**j ludzi zajaranych serwerem, a tutaj dupa..

Opublikowano

znow problemy ? przeciez w nocy tak ladnie wszystko smigalo 0 lagow/logowanie blyskawiczne/ nie kickalo?

kiedy to ogarniecie zeby sie dalo pograc w dzien bo zbytnio nie chce mi sie siedziec co noc zeby pograc normalnie

Opublikowano

Rebii, ale kogo to interesuje, kto ile siedzi ?

Może IS trochę drogi jest, ale idzie jakoś na niego zarobić, gram od początku serwera i mam full + jeszcze zapas SM.  

Gram kiedy mogę proste, znasz go i jeszcze piszesz takie coś? Żałosne :( 

Dobra lepiej skupmy się na serwerze, bo od 2 dni nie wiem czy spędziłem na nim 1h, tak wywala.

Czy administracja ma zamiar to ogarnąć? Czy ma zamiar pisać jakie to ddos'y nie lecą w ich stronę? 

Powoli mam tego dosyć. 

Opublikowano

Za sprzedawanie eq konta za psc ,skinow w cs go , rpkow w lolu czy skinow w lolu jest ban?

Przeczytaj regulamin

Handel Bryłkami & Yangami jest zabroniony i grozi całkowitą blokadą konta,natomiast reszta przedmiotów jest całkowicie dozwolona, jednak administrator nie ponosi odpowiedzialności za ewentualne oszustwa oraz nie ma obowiązku uczestniczyć w wymianie między graczami.
Opublikowano

Za sprzedawanie eq konta za psc ,skinow w cs go , rpkow w lolu czy skinow w lolu jest ban?

" Handel Bryłkami & Yangami jest zabroniony i grozi całkowitą blokadą konta,natomiast reszta przedmiotów jest całkowicie dozwolona, jednak administrator nie ponosi odpowiedzialności za ewentualne oszustwa oraz nie ma obowiązku uczestniczyć w wymianie między graczami."