Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

UWAGA !!! Ban za stanie w miejscu.

4rrt7b.jpg

UWAGA!!!!

Głupota graczy - lurujesz i bijesz moobki, a nie odpisujesz GM'owi = masz bana proste.

T9S9sNO.png

Opublikowano

UWAGA!!!!

Głupota graczy - lurujesz i bijesz moobki, a nie odpisujesz GM'owi = masz bana proste.

Może po prostu kolega był na afku ?

Opublikowano

Może po prostu kolega był na afku ?

a moby sie same lurowaly? 

Nadal nie moge wejsc na serwer, zostaniesz poloczony i nic dalej sie nie dzieje.

Kiedy to naprawicie?

Opublikowano

UWAGA!!!!

Jeżeli program AutoClicker jest  legalny to czemu za to dostałem bana ? Wystarczy pomyśleć jak zablokować spacje i AutoClickera  na pelerynkę .

Nie używałem  nielegalnego oprogramowania !

Opublikowano

Jeżeli program AutoClicker jest  legalny to czemu za to dostałem bana ? Wystarczy pomyśleć jak zablokować spacje i AutoClickera  na pelerynkę .

Nie używałem  nielegalnego oprogramowania !

Matko boska, otwieraj sobie tym małże, ale nie exp na tym proste i logiczne. Unbana nie dostaniesz - trzeba myśleć.

Co do serwera pracujemy nad tym, wiele osób ponownie zresztą zaczęło nas atakować.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Yyyy....oni juz zebrali grubo ponad mysle 30 tyś z is :) info z 2 ręki ^^. Za tyle juz dali by rade materialisci;) . Jeszcze w tygodniu jak byla szkola dalo siegrac wieczdazylem wbic ten 200 lvl :] teraz na 180lvl próbuje smoka zrobić( pomijajac problemy zwejsciemwgl na postac) to kicka po kilka razy -.= nie fajne.

Taa... Uber razem TreV;em już do Turcji na wczasy wyjazdzaja nowym ferrari. Prywatne serwery nie dają aż tyle siana ziomuś.

Koniecznie naprawcie to logowanie!

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Taa... Uber razem TreV;em już do Turcji na wczasy wyjazdzaja nowym ferrari. Prywatne serwery nie dają aż tyle siana ziomuś.

Koniecznie naprawcie to logowanie!

Mylisz się, no ale...

Pracujemy ciągle nad tym, uwierz, że ataki są ogromne i troszkę nam zajmuje ogarnięcie tego.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Mylisz się, no ale...

Pracujemy ciągle nad tym, uwierz, że ataki są ogromne i troszkę nam zajmuje ogarnięcie tego.

Ogarnij DDOS a macie ogarnięte zabezpieczenia i zrobiliście flirtacje [połączeń pomiędzy SSYN? UDP? . A najważniejsze ogarnij lepszego dedyka bo to jest główna przyczyna a DDOS to swoją drogą atakaują was ponieważ macie sporą ilość graczy a oni zazdroszczą wam pedałki. Skoro macie taką ilość to nie spieprzcie tego tylko ogarnijcie lepszego dedyka ziomuś @@@@

Opublikowano

Serwery nie daja tyle zysku :s osobiscie sam mialem serwer na ktorym gralo ok 1k osob i nie byla to mala kasa :).

sygna2.png

Opublikowano

Terios.pl

Co jeżeli (własny przykład) siedze przed laptopem i z pamięci trzymam spacje kilkam 3 (peleryna) i co jakis czas ` (zbieranie dropu) a głowe mam odwrócona na telewizor i oglądam jak wczoraj siatke...

Może się zdarzyć że przez 1minute nie bede patrzył na pulpit ponieważ jade z pamięci....

Dlatego minuta czekania to troche za mało...

Oraz pytanie:

Gdzie expic na mapie 130? Bo exp jest taki ułomny że coś strasznego... spoty wielkie mobów w cholere a na 2x pd i ks lidera leci mi 1% za spota. (nie bede wydał pln na Wierzchowca i fryzure)

3b2cf76ad4ac5.png

Opublikowano

Terios.pl

Co jeżeli (własny przykład) siedze przed laptopem i z pamięci trzymam spacje kilkam 3 (peleryna) i co jakis czas ` (zbieranie dropu) a głowe mam odwrócona na telewizor i oglądam jak wczoraj siatke...

Może się zdarzyć że przez 1minute nie bede patrzył na pulpit ponieważ jade z pamięci....

Dlatego minuta czekania to troche za mało...

Oraz pytanie:

Gdzie expic na mapie 130? Bo exp jest taki ułomny że coś strasznego... spoty wielkie mobów w cholere a na 2x pd i ks lidera leci mi 1% za spota. (nie bede wydał pln na Wierzchowca i fryzure)

Albo grasz albo oglądasz TV - 1 minut to wystarczająco czasu, aby odpisać. Na ograch - prawy górny róg mapy.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Albo grasz albo oglądasz TV - 1 minut to wystarczająco czasu, aby odpisać. Na ograch - prawy górny róg mapy.

Ehmm... Też tak robie... Tylko w inny sposób. Odpalam film prawie na cały ekran metin w lewy górny róg ekranu schowany tak zebym mógł klikać i jade na kombinacjach klawiszy. Jest coś w tym złego?

Opublikowano

Ehmm... Też tak robie... Tylko w inny sposób. Odpalam film prawie na cały ekran metin w lewy górny róg ekranu schowany tak zebym mógł klikać i jade na kombinacjach klawiszy. Jest coś w tym złego?

Jak napiszę do Ciebie, a Ty bijesz moobki i je lurujesz a nie odpiszesz dostaniesz bana.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Na tej mapie wszystkie moby mialy dawac tyle samo expa a nadal nie daja

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Jak napiszę do Ciebie, a Ty bijesz moobki i je lurujesz a nie odpiszesz dostaniesz bana.

Jak napiszę do Ciebie w grze a Ty mi nie odpiszesz to sobie też dasz bana? ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...