Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czemu nie mogę wbić na stronę? Pisze 

Nie odebrano danych

Nie można wczytać strony, ponieważ serwer nie wysłał żadnych danych.

Mam operę!

na innych przegląradkach tak samo...
  • Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak napiszę do Ciebie w grze a Ty mi nie odpiszesz to sobie też dasz bana? ;)

Albo grasz albo ogladasz telewizje.

Na kazdym serwerze jest tak ze albo odpisujesz albo leci ban no chyba ze postac jest afk.

czegos nie rozumiesz?

Opublikowano

Na kazdym serwerze jest tak ze albo odpisujesz albo leci ban no chyba ze postac jest afk.

czegos nie rozumiesz?

Nie no powiedz mi że ty przez 4h expa siedzisz wpatrzony w postać z pełnym zachwyceniem :)

Ja żeby expić albo musze oglądać jakiś film/ rozmawiac z kimś na ts/ słuchać muzyki siedzac i patrzac tylko na expiaca postac idzie sie znudzić serwerem

3b2cf76ad4ac5.png

Opublikowano

Jak napiszę do Ciebie, a Ty bijesz moobki i je lurujesz a nie odpiszesz dostaniesz bana.

Aha czyli jak nacisne spacje zwine metina (wtedy postac bije) zawolam kolege zeby naciskam pelerynki to za to tez jest ban ; )?.

czegos nie rozumiesz?

To ze jest to popierdolona zasada? nie uzywa wspomagaczy i ma dostac bana na free? o,O?.

Terios.pl

Co jeżeli (własny przykład) siedze przed laptopem i z pamięci trzymam spacje kilkam 3 (peleryna) i co jakis czas ` (zbieranie dropu) a głowe mam odwrócona na telewizor i oglądam jak wczoraj siatke...

Może się zdarzyć że przez 1minute nie bede patrzył na pulpit ponieważ jade z pamięci....

Dlatego minuta czekania to troche za mało...

Oraz pytanie:

Gdzie expic na mapie 130? Bo exp jest taki ułomny że coś strasznego... spoty wielkie mobów w cholere a na 2x pd i ks lidera leci mi 1% za spota. (nie bede wydał pln na Wierzchowca i fryzure)

na szarym kole takim ale tam zawsze sa motlochu 180+ ze ci odbija spota dla zabawy : >

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Nie chce nic mowić, ale zwracacie mi miksturke expa 60%, dzienx.

Jak pokażesz cycki to zapewne to zrobią ;)

Już ON?

@1373230489-U611928.pngrawrHarper

To był żart :P

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Jak pokażesz cycki to zapewne to zrobią ;)

Już ON?

O głupoto, bądź pozdrowiona.

Antywarn: brawo za zmianę dropu z berana, na +.

Opublikowano

Co mam 1 minute na odpisanie? HAHAHA

Leje około 2 min. 

Sram z 5 min.

Chyba trochę za mało czasu.

Jeżeli gram na waszym serwerze, to nie mogę nawet skorzystać z wc?

To powiem tylko tyle, że macie czas do poniedziałku aby ogarnąć lagi, zarabiacie na tyle żeby, w końcu to ogarnąć raz a porządnie. Wy nam stawiacie warunki? To my wam też ! :) 

Opublikowano

Co mam 1 minute na odpisanie? HAHAHA

Leje około 2 min. 

Sram z 5 min.

Chyba trochę za mało czasu.

Jeżeli gram na waszym serwerze, to nie mogę nawet skorzystać z wc?

To powiem tylko tyle, że macie czas do poniedziałku aby ogarnąć lagi, zarabiacie na tyle żeby, w końcu to ogarnąć raz a porządnie. Wy nam stawiacie warunki? To my wam też ! :)

Kolego chyba za daleko poleciałeś. Idziesz do WC, zjeść coś, na rower to nie grasz, nie expisz? Chyba logiczne to jest, no chyba że jak grasz przykładowo w CS'a i idziesz do WC do postać sama nie biega i nie strzela?

Jeżeli bijesz moobki i je lurujesz, a nie potrafisz odpisać na PW w ciągu minuty to dostajesz bana.

Co się stanie po poniedziałku?

T9S9sNO.png

Opublikowano

Kolego chyba za daleko poleciałeś. Idziesz do WC, zjeść coś, na rower to nie grasz, nie expisz? Chyba logiczne to jest, no chyba że jak grasz przykładowo w CS'a i idziesz do WC do postać sama nie biega i nie strzela?

Jeżeli bijesz moobki i je lurujesz, a nie potrafisz odpisać na PW w ciągu minuty to dostajesz bana.

Co się stanie po poniedziałku?

Tyle, że kolega ma racje ponieważ w porównaniu do niego, twoja postawa jest poniżej wszelkiej krytyki. Żeby obrazić się bo gracz nie odpisał GM'owi na wiadomość, śmiech na sali. Nie zdziwiłbym się nawet jakbyś skłamał mówiąc że koleś biegał i bił moby, zresztą - sam powiedziałeś to na tym screenshocie, pozwól mi zacytować: "Death dostał bana za zostawienia postaci na spocie, nie dawał znaku życia przez ponad minutę". Nie ma tam ani słowa o tym, że biegał i expił. Pogrążasz się. Z taką postawą twój serwer zacznie tracić w oczach społeczności.

Opublikowano

Tyle, że kolega ma racje ponieważ w porównaniu do niego, twoja postawa jest poniżej wszelkiej krytyki. Żeby obrazić się bo gracz nie odpisał GM'owi na wiadomość, śmiech na sali. Nie zdziwiłbym się nawet jakbyś skłamał mówiąc że koleś biegał i bił moby, zresztą - sam powiedziałeś to na tym screenshocie, pozwól mi zacytować: "Death dostał bana za zostawienia postaci na spocie, nie dawał znaku życia przez ponad minutę". Nie ma tam ani słowa o tym, że biegał i expił. Pogrążasz się. Z taką postawą twój serwer zacznie tracić w oczach społeczności.

Ale nie rozumiesz że gość nie odpisywał bo bot za niego expił? Więc z góry za to jest ban ... Używasz bota = ban... prosta kolej rzeczy.

@Terios.pl

Kiedy bd On? I czy macie w planach kupno nowej maszyny?

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Ale nie rozumiesz że gość nie odpisywał bo bot za niego expił? Więc z góry za to jest ban ... Używasz bota = ban... prosta kolej rzeczy.

@Terios.pl

Kiedy bd On? I czy macie w planach kupno nowej maszyny?

Dowodu na to że bot za niego expił nie ma, jedyna wzmianka o tym to słowa admina które nie są w moich oczach zbyt przekonujące. Jakby to był faktycznie bot i bym zobaczył dowód na to, to mógłbym przyznać rację. Ale czekałbym nie więcej jak 10min. na odpowiedź, bo chyba jednak minuta to nieco za mało?

E: W sprawach takich jak to zrobiłbym na forum serwera coś w stylu "Potwierdzone zgłoszenia zbanowanych graczy" przedstawiających dowody i wyjaśnienie ukarania, bo zwyczajna namiastka w komentarzach które może być wyssana z palca... no to trochę lipton.

Opublikowano

Dowodu na to że bot za niego expił nie ma, jedyna wzmianka o tym to słowa admina które nie są w moich oczach zbyt przekonujące. Jakby to był faktycznie bot i bym zobaczył dowód na to, to mógłbym przyznać rację. Ale czekałbym nie więcej jak 10min. na odpowiedź, bo chyba jednak minuta to nieco za mało?

Człowieku na co mam czekać 10 minut, skoro kolega nie odpisuje, moobki luruje i je bije? Tracę to ja wiarę w ludzi, którzy nieustannie się ze mną kłócą na temat tego, czy może ich postać expić jak oni sobie idą do sklepu.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Człowieku na co mam czekać 10 minut, skoro kolega nie odpisuje, moobki luruje i je bije? Tracę to ja wiarę w ludzi, którzy nieustannie się ze mną kłócą na temat tego, czy może ich postać expić jak oni sobie idą do sklepu.

Trzeba być cierpliwym a przede wszystkim sprawiedliwym, a obwiniaj co najwyżej samego siebie że nie zabezpieczyłeś swojego serwera na tyle dobrze żeby poradził sobie z amatorskimi cheatami. Zrobiłeś serwer? dbaj o niego. I traktuj graczy z szacunkiem. Załóżmy że faktycznie miał tego bota, to powinieneś to nagrać i złożyć szczegółowe wyjaśnienie tej kary, dlaczego tak właśnie postąpiłeś, bo to że sobie expił na bocie podczas gdy ten poszedł do WC/Sklepu to kiepska wymówka którą każdy może sobie wymyślić, i tak to wyjaśnić by każdy uwierzył tobie, i nie było żadnego "ale" po stronie zbanowanej osoby. Ja bym poczekał te 10min. albo i więcej, następnie ostrzegł go o możliwej banicji w przypadku dalszego używania oszustw, jakby dalej się stawiał to dopiero wtedy dałbym bana. Teraz jako admin powinieneś dawać przykład swoim graczom, bo jak widzę to pokazałeś się ze świetnej strony dopiero na początku, a teraz ujawniłeś swoje prawdziwe oblicze.

Opublikowano

E: W sprawach takich jak to zrobiłbym na forum serwera coś w stylu "Potwierdzone zgłoszenia zbanowanych graczy" przedstawiających dowody i wyjaśnienie ukarania, bo zwyczajna namiastka w komentarzach które może być wyssana z palca... no to trochę lipton.

Temat się wyjaśnił, Ty też grasz na bocie dlatego napisałeś takie kocopoły.

Pozdrawiam, nic nie chcę na wyjaśnienie sprawy.

Bez odbioru.

0LsM05U.png

Opublikowano

Temat się wyjaśnił, Ty też grasz na bocie dlatego napisałeś takie kocopoły.

Pozdrawiam, nic nie chcę na wyjaśnienie sprawy.

Bez odbioru.

GM'y mogą mnie śmiało obserwować, łazić za mną będąc na /invisible lecz nikt nic na mnie nie będzie miał. Mój nick w grze to AngelOfDeath. 

Jeszcze jedno - ja dążę do wyjaśnienia tej sprawy na spokojnie tak by nikt się nie pozabijał, więc proszę Cię - uszanuj moje zamiary.

Opublikowano

GM'y mogą mnie śmiało obserwować, łazić za mną będąc na /invisible lecz nikt nic na mnie nie będzie miał. Mój nick w grze to AngelOfDeath. 

Jeszcze jedno - ja dążę do wyjaśnienia tej sprawy na spokojnie tak by nikt się nie pozabijał, więc proszę Cię - uszanuj moje zamiary.

Wyjaśnij mi po co próbujesz bronić jakiegoś typa który był palcem robiony lub się urodził niedotleniony?

Gość włączył bota i myślał, że przyszatani, jak widać się przeliczył.

Z tego co się orientuję nie ma graczy metina bez rąk i nóg ani wykrętów z tvn czy polsatu więc nikomu by korona z głowy nie spadła gdyby odpisał GM'owi podczas expienia.

0LsM05U.png

Opublikowano

Skoro nic do nikogo nie dociera to ja przestaję się wtrącać w tą sprawę, możecie dalej próbować dojść do prawdy beze mnie. Jak widać, nieraz nie można próbować być miłym/pomocnym bo się na tym od razu przejedziesz.

Opublikowano

Trzeba być cierpliwym a przede wszystkim sprawiedliwym, a obwiniaj co najwyżej samego siebie że nie zabezpieczyłeś swojego serwera na tyle dobrze żeby poradził sobie z amatorskimi cheatami. Zrobiłeś serwer? dbaj o niego. I traktuj graczy z szacunkiem. Załóżmy że faktycznie miał tego bota, to powinieneś to nagrać i złożyć szczegółowe wyjaśnienie tej kary, dlaczego tak właśnie postąpiłeś, bo to że sobie expił na bocie podczas gdy ten poszedł do WC/Sklepu to kiepska wymówka którą każdy może sobie wymyślić, i tak to wyjaśnić by każdy uwierzył tobie, i nie było żadnego "ale" po stronie zbanowanej osoby. Ja bym poczekał te 10min. albo i więcej, następnie ostrzegł go o możliwej banicji w przypadku dalszego używania oszustw, jakby dalej się stawiał to dopiero wtedy dałbym bana. Teraz jako admin powinieneś dawać przykład swoim graczom, bo jak widzę to pokazałeś się ze świetnej strony dopiero na początku, a teraz ujawniłeś swoje prawdziwe oblicze.

Ostrzezenie przed banem? ty chyba chory jestes

Gdyby takie cos bylo to byl pol serwera na cheatach latala, bo przeciez bylaby ''2 szansa'' 

Nikt nie bedzie marnowal czasu na nagrywanie czy dyskutowanie z osoba nie uczciwą tylko odrazu leci ban.

Opublikowano

Ostrzezenie przed banem? ty chyba chory jestes

Gdyby takie cos bylo to byl pol serwera na cheatach latala, bo przeciez bylaby ''2 szansa'' 

Nikt nie bedzie marnowal czasu na nagrywanie czy dyskutowanie z osoba nie uczciwą tylko odrazu leci ban.

Dodałbym, że przeważnie na IP, nie wiem jak inne serwery robią, ale my chcemy się pozbyć takich osób z serwera.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Widzę, że jest dyskusja dot. gracza Death, a więc jako że ja go banowałem to się wypowiem.

Dostałe zgłoszenie, więc poszedłem sprawdzić - napisałem do niego i mimo tego, że LUROWAŁ I BIŁ MOOBY to nie miał czasu żeby mi odpisać przez grubo ponad minute (napisałem, poczekałem, zalogowałem się na stronie do panelu, wpisałem jego nick, powód bana etc.).

Pisaliśmy od początku serwera, że jeżeli ktoś nie daje oznaku życia przez ponad 45sekund a luruje i bije mooby to dostaje bana za PRAWDOPODOBIEŃSTWO bota.

Co do problemów z logowaniem to staramy cały czas się to ogarnąć

Gość Ramzes.
Opublikowano

Dlaczego po wyborze postaci wywala do ekranu logowania ?

Powiem wam, że serwer jest zrobiony bardzo fajnie tylko te lagi trochę przeszkadzają 

@Edit

Co jest ze stroną ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...