Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MorieS.PL [Dedyk] [Medium/Hard]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

11e9e34b091926e2.png

To ma być 1600 osób?  ^_^

Mówiłem że w c***a lecą z tym licznikiem to było proste i wiadome. :)  :unsure:

Oj Siurek widzę ładnie się staczasz z serwer na serwer, sam miałeś już chyba z 10/11 serwer więcej niż ja.

53594961070274399019.png

Opublikowano

Mówiłem że w c***a lecą z tym licznikiem to było proste i wiadome. :)  :unsure:

Oj Siurek widzę ładnie się staczasz z serwer na serwer, sam miałeś już chyba z 10/11 serwer więcej niż ja.

I wszystkie serwery stały dłużej od twoich :)

Mówisz na mnie ,, przydupas surka''? Nigdy nie byłeś i nie będziesz w normalnym teamie więc się nie wypowiadaj.  

Wszyscy go jada za te błędy serwera ale on nie odpuścił tylko je naprawił, a mógł się zawinąć z hajsem i przez rok nie pokazywać w internecie. 

Bez kreta jesteś szarym użytkownikiem mpc którego nie stać na vps za 200 zł więc teraz grzecznie stąd wyjdź i rób dalej serwery na 1 dzie lub kilka h :) 

Info od administracji.  

raty zostały włączone na 6h 

­

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

Obczajcie to 15:18:

f93wb2dahmya.jpg

i 2 minuty później:

8xrd57frj57i.jpg

Jaki skok graczy :))) 

Eh, przerwa była czytaj może fanpage licznik aktualizuje się całkowicie co 3-5minut...

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Kit to Ty wciskasz bo przedstawiasz zdjęcia "z dupy" tyle na temat. A co do rosek fakt były ale zostały usunięte po 30minutach :(

Pokaż je dziś a nie pokazujesz jakiś ss i liczysz że Ci ktoś uwierzy.

35stCZE.gif

Co dalej wymyślisz czekam!

PS: Dzięki tej niby dramie 1650 online+, ta cała prawda Aniołka coś nie wypaliła co?

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA "1650 ONLINE +"? MYHAHAHAHAHHAHHHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHAHAH DOBRE DOBRE LEZE I NIE WSTAJE -.-

A TO DOWOD ZE LICZNIK JEST PODKRECONY DOBRA DOLICZYMY IM TAM 100-150 GRACZY KTORZY EXPIA ~ A ADMINISTRACJA TO PSY I NON STOP KLAMIA A CO RUSZ NOWE BUGI WYCHODZA KTORE ULATWIAJA GREEE <333333333333333333333333333333333333333333333 AAA TE KOSTIUMY SWIATECZNE W "MAJU" UUUUUUUU POZEJA :3 CHODZILEM PO KAZDYM SPOCIE BYLEM PRAWIE NA KAZDEJ MAPIE I NALICZYLEM HMM 400 OS? a truty dalej lataja pobugowane +9 / 3 ^^ 

34ruhxu.png

296nl8o.png

314rty0.png

Opublikowano

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA "1650 ONLINE +"? MYHAHAHAHAHHAHHHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHAHAH DOBRE DOBRE LEZE I NIE WSTAJE -.-

A TO DOWOD ZE LICZNIK JEST PODKRECONY DOBRA DOLICZYMY IM TAM 100-150 GRACZY KTORZY EXPIA ~ A ADMINISTRACJA TO PSY I NON STOP KLAMIA A CO RUSZ NOWE BUGI WYCHODZA KTORE ULATWIAJA GREEE <333333333333333333333333333333333333333333333 AAA TE KOSTIUMY SWIATECZNE W "MAJU" UUUUUUUU POZEJA :3 CHODZILEM PO KAZDYM SPOCIE BYLEM PRAWIE NA KAZDEJ MAPIE I NALICZYLEM HMM 400 OS? a truty dalej lataja pobugowane +9 / 3 ^^ 

34ruhxu.png

296nl8o.png

314rty0.png

Chwila po przerwie no brawo eh, spotkane postacie o mój boże.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

niech nagra filmik bo ssa moze podrobic. Surrek dawaj komenda filmik, to wtedy potwierdzisz ze nie jestes zaklamana su ka. co potrzeba za ulepszacz na ebo +5?

Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=txUQem0vT_c

Surek mówisz że jeżeli ktoś cos chce udowodnić to niech pokaże film a nie ss także dawaj licznik graczy z komendy i filmik :)

Nie zrobisz filmu znaczy że w ciula lecisz 

nie pozdrawiam.

Dodasz film kończymy wszelkie dyskusje na temat serwera.

https://www.youtube.com/watch?v=dCCWdZs5AiE

https://www.youtube.com/watch?v=YDdEwSeS204

Proszę masz tutaj moje odpowiedzi.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

3a26681b1d3795fb.jpg

Srulek to nie jest odpowiedź na pytania wielu użytkowników forum...

Moglibyśmy prosić o zdjęcie a najlepiej film z komendą /u ?  :rolleyes:

ON TEGO NIE DODA BO JEST LICZNIK MOCNO PODKRECONY, TERA DWIE STRONY BEDZIE ZNOWU KIT WCISKAL. SAM WYMAGA DOWODY W POSTACI FILMIKU A SAM NIE DODA 15 SEK. NA JEGO MIEJSCU BYM TO ODRAZU DODAL ZEBY ZMKANC WSZYSTKIM JADACZKI JESLI BYLABY TO PRAWDA. ALE NIESTETY LICZNIK PODKRECONY WIEC FILMIKU NIE ZOBACZYMY :)

Opublikowano

Surek na ts miałeś być, wszedleś na chwile powiedziałeś coś tam że ne masz czasu bo spałeś 3h i zajmiesz się problemami graczy za 30min... czekałem 1h i nic ;)  fajnie że masz takie podejście do serwera i do graczy, sam zaproponowałeś abym wbił na ts a potem olałeś jak pare innych osób

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

Surek na ts miałeś być, wszedleś na chwile powiedziałeś coś tam że ne masz czasu bo spałeś 3h i zajmiesz się problemami graczy za 30min... czekałem 1h i nic ;)  fajnie że masz takie podejście do serwera i do graczy, sam zaproponowałeś abym wbił na ts a potem olałeś jak pare innych osób

My jesteśmy cały czas na ts ale jeśli osoby mają problem taki jak: Zniknęło mi to, zniknęło mi tamto to już odpowiadaliśmy graczom na te pytania. 

Opublikowano

My jesteśmy cały czas na ts ale jeśli osoby mają problem taki jak: Zniknęło mi to, zniknęło mi tamto to już odpowiadaliśmy graczom na te pytania. 

nie pytam ciebie pachołku tylko surka i od niego oczekuje odpowiedzi. on mnie zaprosił na ts więc chce rozmawiać z nim

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

Serwer ma renomę...
Renoma oznacza bardzo dobrą opinię, świetną reputację

AniołekAeo na swoim filmie ukazał:

-szamanka carrie bijąca po 40k
-zbugowaną rękawiczkę 

-jedna postać posiadająca ponad 10 trut

Kilka dni temu youtuber na wh

Dziś administracja i osoby z nią związane starają się bronić serwer atakując postać AniołekAeo opierając się tylko i wyłącznie na słowach kilu przydupasów bez żadnych dowodów w postaci nagrania.

I teraz nagranie AniołekAeo z dowodami vs słowa teamu i ich przydupasów.

Ponadto pod filmem który przedstawia szamanke bijącą 40k+, 10+ trut i bugi można dostrzec że tylko i wyłącznie administracja i ich koledzy z ts'a naskakują na autora natomiast widzowie w tym gracze serwera są po stronie AniołekAeo

Kiedy nagranie które pokaże liczbę graczy? Mówić jest łatwo.

A teraz piękna lista ss ukazująca jaki to ból dupy ma administracja
http://scr.hu/6unw/5vmmx

Opublikowano

WTF? Sureek to tez kłamstwo czy co? :D

Słuchaj tak, to wszyscy mogą sobie napisać :/ dla beki nawet 

skąd dropą ulepki na te nowe epickie bizu

­

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

Słuchaj tak, to wszyscy mogą sobie napisać :/ dla beki nawet 

skąd dropi ulepki na te nowe epickie bizu

­

tylko ten lemon "udzielal" wywiadu dla niego podczas tego filmu xD

Opublikowano

tylko ten lemon "udzielal" wywiadu dla niego podczas tego filmu xD

No i pewnie dostal SM'y i trutke heh .. Itemsy zbugowane dalej sa na serwerze nawet posiadam pare o ktorych oni nie maja 'pojecia' ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...