Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MorieS.PL [Dedyk] [Medium/Hard]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Eee tam to widze ze samotny nie jestem test zostal odrzucony

Werdykt .

NASZ SERWERZE MOZESZ CZITOWAC I TAK CIE NIE ZBANUJA <3

@Skad typ na serwerze ma 20 Smiertelek +9 i 30 par ebo +9? uuu wyczuwam nowy bug ...

Poprawka. Używasz czity nie masz bana. Ktoś używa czity a Ty grasz czysto masz bana. Beka z waffla który tak inteligentnie banuje ;)

<3

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale mam beke, boże jacy są gracze metina xD

Dziękuje za taką opinie zgadzam się z tobą w kilku aspektach, ale w końcu natrafiłem na ogarniętą osobę, dziękuje bardzo za opinie jeszcze raz..
A jeżeli chodzi o serwer to jest on profesionalnie zrobiony :)

To wejdź do gry, i przestań pisać od 10 stron.

No spoko, daj 1 opinie i wyjdź :)

7367014318729021357976.png

9981614318729021357976.png

o co chodzi na tym czacie heheheheheh

czekam na odpowiedz w temacie, a nie na jakieś smuty na pw, że moge na ts wejsc i pogadamy  xD  xD  xD  xD  xD  xD
Opublikowano

czekam na odpowiedz w temacie, a nie na jakieś smuty na pw, że moge na ts wejsc i pogadamy  xD  xD  xD  xD  xD  xD

Boże taki jest Lemon, pogadaj z nim o lolu to Ci będzie pisał czy kupisz mu RP omg.

Poprawka. Używasz czity nie masz bana. Ktoś używa czity a Ty grasz czysto masz bana. Beka z waffla który tak inteligentnie banuje ;)

To zgłoś to na forum, na pewno zostanie rozpatrzone :)

Mam jedno pytanie do Ciebie SuReK, wytłumacz mi jeden fakt. Wafel pisał, że był bug z trutami SS : http://scr.hu/2rvo/6375c- poza tym na filmiku Aniołka dokładnie jest widać jak koleś pokazuje mu cały handel zatrutych Filmik   https://www.youtube.com/watch?v=txUQem0vT_c  3:50 a ty twierdzisz na twoim filmiku, że żadnego bugu nie było, możesz to jakoś wytłumaczyć ? bo w tej chwili oszukujesz sam siebie. 

Bo on mówił w czasie terazniejszym kolego.

Eee tam to widze ze samotny nie jestem test zostal odrzucony

Werdykt .

NASZ SERWERZE MOZESZ CZITOWAC I TAK CIE NIE ZBANUJA <3

@Skad typ na serwerze ma 20 Smiertelek +9 i 30 par ebo +9? uuu wyczuwam nowy bug ...

Ja-p******e.jpg

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

SuReK 16 Maja 3h po zbanowaniu złozyłem odwołanie i do tej pory nie zostało rozpatrzone ;/ nie dość ze ban za nic bo Wafflowi się umyślało to nie moge expić dropić itp. 

<3

Opublikowano

polecam nie próbować bo znikneło mi juz sporo przedmiotów :)

osobiście już tam nie gram ale że grałem niemal od startu więc z czystym sumieniem mogę napisać że NIE POLECAM.. administracja DNO. serwer niezły ale błędów też kilka jest i to znaczących. Jeśli ktoś pisze w grze " GM PW MAM BUGA" można tak pisać z nieskończoność.. żaden admin nie napisze :). Sprawy na forum rozpatrywane są niemal latami.. Surek zaprasza kogoś na ts aby pomówić o błędzie po czym mówi że nie m czasu.. mówi że zajmie się tym za 30min ( czekałem ponad 1h i nie było go więcej, za to wieczorem użądzał sobie dzwonienie dla beki na ts zamiast zająć się serwerem). 

https://www.youtube.com/watch?v=o1-0WSm8cUk&feature=youtu.be

NIE POLECAM!

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

osobiście już tam nie gram ale że grałem niemal od startu więc z czystym sumieniem mogę napisać że NIE POLECAM.. administracja DNO. serwer niezły ale błędów też kilka jest i to znaczących. Jeśli ktoś pisze w grze " GM PW MAM BUGA" można tak pisać z nieskończoność.. żaden admin nie napisze :). Sprawy na forum rozpatrywane są niemal latami.. Surek zaprasza kogoś na ts aby pomówić o błędzie po czym mówi że nie m czasu.. mówi że zajmie się tym za 30min ( czekałem ponad 1h i nie było go więcej, za to wieczorem użądzał sobie dzwonienie dla beki na ts zamiast zająć się serwerem). 

NIE POLECAM!

No i co nagrałeś że wyrzucasz przedmiot i znika @kwiatmix widzisz i nie banujesz, niedługo nagrasz jak kowal Ci spali fms na +1 i powiesz że bug no bo przecież 95% xD

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

NIE POLECAM!

Jak jestem przeciwny temu serverowi to teraz zrobiles z siebie idiote.. Bo "pisze 15 sek a znika po sekundie" - gorszego buga w metinie to chyba nie widzialem, cos sie obawiam, ze przez niego ten server upadnie.. No ludzie - chcecie zaszkodic serverowi to robcie to z glowa, a nie nagracie jakis pseudo-bug i robicie z siebie idiotow na forum.

@SuReeK kiedy obiecany film z liczba graczy?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

@SuReeK Ty widze tylko moda umiesz wzywać sam się nie wybronisz? Kilkanaście osób jest tutaj przeciwko Tobie, a Ty nadal pieprzysz głupoty jak stary dziad. Kolega wyżej dał konkretny powód, a Ty go zlewasz "Wyrzucasz przedmiot i znika" ten serwer jest tak niedopracowany jak Twój marny mózg.. Akurat powód znikania tych przedmiotów to Drophacki które można zauważyć gołym okiem w M1 które wykonują ruchy do przodu i do tyłu przez cały dzień w kółeczku. Siurek nie wiem jak Ty zostałeś technikiem ale jakiś naciągany chyba jesteś gumą od gaci. My nadal z LOG'iem czekamy na komende /u z gry ale widzę, że się nie doczekamy. Szkoda, że Ci powiedziałem o tym bugu u egzekutora bitwy.. Myślałem, że zrobisz coś w tym kierunku ale Ty widzę tylko umiesz usunąć truty ludzi którzy mają powyżej 2 w ekwipunku. Szkoda, że nadal na swoich altach mam pełno rękawiczek, PD jak i wierzchowcy na 20 dni. Tak samo macie tak rozwiniętych modów i administracje na Team Speak'a, że dostałem bana powód "Siema" niżej screen, żeby nie było, że zrobiłem sobię VPS'a o nazwie ts-lol.pl i sam siebie zbanowałem Ty zakłamano żmijo.

Pozdrawiamy Carrie (vEq) i LOG :)

utigwu.jpg

My PC Specs: Płyta GłównaGigabyte Z87X D3H ProcesorIntel Core i7 4770 | Karta Graficzna: XFX RX 480 8GB  Zasilacz: SilentiumPC Deus M1 600W Dysk Twardy: SSD GOODRAM Iridium Pro 240GB | Pamięć OperacyjnaKingston HyperX 2x 4GB 2400MHz 

Opublikowano

No i co nagrałeś że wyrzucasz przedmiot i znika @kwiatmix widzisz i nie banujesz, niedługo nagrasz jak kowal Ci spali fms na +1 i powiesz że bug no bo przecież 95% xD

a do reszty się nie odniesiesz wybryku natury? nie bo jak ci ktos napisze prawde to udajesz slepego i omijasz post szerokim łukiem. każdy gracz może ci potwierdzić to co napisałem o administracji tego serwera. jak nie masz czasu na serwer ale dzwonisz i zamawiasz pizze dla kolegów dla jaj chętnie to zmień prace/hobby czy za co tam uważasz " tworzenie serwerów". dodałeś 2 nowych TGM a żadnego nie widziałem w grze, żadnej wiadomości a ludzie godzinapi spamują wołacza " gm pw mam buga". może przestań w końcu pisać swoje bajeczki o rekardzie 1,7k online tylko zrób filmik z /u bo tak samo ja mogę zrobić serwer na hamachi i napisać ze mam 3k online. nie masz na nic żadnych dowodów a kłapiesz ryjem jak wyszczekana s.ka. słowo przeciw słowu z tym ze ktoś jak coś nagra to nagrasz filmik z tłumaczeniem po paru h jak obdzwonisz kolegów i powiesz im co mają mówić na filmiku. tam samo było ze sprawą Aniołka.. nie przedstawiłeś żadnego dowodu poza nedznym filmem gdzie gadasz sobie z twoimi pachołkami gdzie na każde twoje pytanie odpowiedają " tak mistrzu".

jak coś robisz to i ci nie wychodzi to nie przyjmujesz krytyki? o jezu bardzo przykre.. ale nie wina graczy ze serwer jest chu.owy a w dodatku Pay To Win...  za hajs z isu byś dupe pewnie na streamie pokazał. nie różnisz się niczym od tych osłów z wiejskiej -  aby do koryta i obietnice bez pokrycia, a jak coś potem wychodzi na jaw to się zamiata pod dywan i tuszuje... szkoda tylko że nie możesz skasowac wszystkich dowodów panie "idealny technik". 

nie mam ci karyblu nic więcej do powiedzenia bo i tak będziesz dalej pierdolił swoje farmazony jaki to serwer nie jest świetny i że graczy przybywa.. a jakbys nie widział na wołaczu sporo ludzi pisze " sell konto za PSC/PayPal" , " sell eq za pln" . 

żeganm ciebie i wszystkie twoje popierdółki które daja sobie wmawiać że wszystko gra. 

i na koniec życzenie : żeby ci te twoje syfy padły a ty razem z nimi ;) 

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

Surek został zbluzgany z błotem i boi się chyba wejść już na ten temat -.- ..

Stary, bo ja nie żyje opiniami innych tak jak niektórzy i mam życie prywatne, bo z tego co widzę jesteście bandą grubaskow próbujących coś osiągnąć na serwerach, ale coś wam nie wychodzi.

Teraz tak, dałeś opinie - dobra, wyjdź.

Do reszty nie odpisze bo już się nie będę poniżać do waszego poziomu, ból dupy i tyle.

Co do ts'a nie mieszajcie go w sprawy serwera, bo bany na ts od administratora ts'a to zupełnie inna sprawa.

(Z tego co widzę ta banda dzieciaków myśli że siedzę w prezce 24/7, bo jak nie odpisze po 5minutach to już piszą że się boje odpisać no beka ludzie.)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

@SuReeK Ty widze tylko moda umiesz wzywać sam się nie wybronisz? Kilkanaście osób jest tutaj przeciwko Tobie, a Ty nadal pieprzysz głupoty jak stary dziad. Kolega wyżej dał konkretny powód, a Ty go zlewasz "Wyrzucasz przedmiot i znika" ten serwer jest tak niedopracowany jak Twój marny mózg.. Akurat powód znikania tych przedmiotów to Drophacki które można zauważyć gołym okiem w M1 które wykonują ruchy do przodu i do tyłu przez cały dzień w kółeczku. Siurek nie wiem jak Ty zostałeś technikiem ale jakiś naciągany chyba jesteś gumą od gaci. My nadal z LOG'iem czekamy na komende /u z gry ale widzę, że się nie doczekamy. Szkoda, że Ci powiedziałem o tym bugu u egzekutora bitwy.. Myślałem, że zrobisz coś w tym kierunku ale Ty widzę tylko umiesz usunąć truty ludzi którzy mają powyżej 2 w ekwipunku. Szkoda, że nadal na swoich altach mam pełno rękawiczek, PD jak i wierzchowcy na 20 dni. Tak samo macie tak rozwiniętych modów i administracje na Team Speak'a, że dostałem bana powód "Siema" niżej screen, żeby nie było, że zrobiłem sobię VPS'a o nazwie ts-lol.pl i sam siebie zbanowałem Ty zakłamano żmijo.

Pozdrawiamy Carrie (vEq) i LOG :)

utigwu.jpg

Dostałeś bana na ts ponieważ gdy wszedłeś na TS od razu szły '' groźby '' typu : Znajdziemy kolejnego buga, zniszczymy ten serwer, padnie. Działałeś na niekorzyść serwera a do tego byłeś na ts gdzie jest ten serwer więcej nie widzę problemu. A dlaczego ''siema''? Po co się rozpisywać na takie tematy, ban to ban. Z tobą skończyliśmy temat także nie musisz już się udzielać w temacie ponieważ zapewne masz ss/filmy z tego dnia co tamto miałeś. Miałeś film od surka, że zostało to usunięte i nikt nie ma 2x truty. Temat z tobą skończyliśmy. 

Opublikowano

NIE POLECAM!

To nie jest bug tylko jakiś kretyn stoi z drophackiem w m1 i zbiera itemy które ludzie wywalają żeby połączyć typu zmianki/dodania/szkaty etc. wszystko na czym może zarobić - Wiem bo na cra*osie takich delikwentów szukałem dość spory czas i banowałem.

Opublikowano

Mavex ma rację. To nie jest bug tylko jakiś deb*l postawił drop hacka. Zobaczcie sobie że np. w m2 już nie podnosi tak szybko :). Radzę adminom sprawdzać małe lvl'e które stoją w m1 i nic nie robią :D

Opublikowano

To nie jest bug tylko jakiś kretyn stoi z drophackiem w m1 i zbiera itemy które ludzie wywalają żeby połączyć typu zmianki/dodania/szkaty etc. wszystko na czym może zarobić - Wiem bo na cra*osie takich delikwentów szukałem dość spory czas i banowałem.

a to sory , zla interpretacja :D ale tak czy siak widać że coś jest nie tak

Opublikowano

a to sory , zla interpretacja :D ale tak czy siak widać że coś jest nie tak

To jest DH sam czasami stawiam sporo kasy z tego mozna zarobic ;) Bot moze ci stac 2 dni a obok Bota GM i tak go nie zbanuje :3 serwer to dnooooo!

Opublikowano

To jest DH sam czasami stawiam sporo kasy z tego mozna zarobic ;) Bot moze ci stac 2 dni a obok Bota GM i tak go nie zbanuje :3 serwer to dnooooo!

Takich kont już z 10 spokojnie zostało zbanowane. Banujemy na bieżąco, ale chwilę czasu zajmuje aby znaleźć taką osobę bo czasem takimi delikwentami są shopy  

Opublikowano

Chyba z 6 serwer surka i izumiego w ciągu ostatnich 9-10 miesięcy. To jest patologia. Serwer wytrzyma max do wakacji, po czym będzie grać z 300 osób. Potem wystartuje kolejny pod zupełnie inną nazwą. W końcu hajs się musi zgadzać.

NIE RADZĘ TUTAJ GRAĆ, serwer nastawiony zdecydowanie pod zarobek. Zbyt długo to nie postoi.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Co wy chcecie od czasów kiedy SurMistrz lizał D... Saconowi jako GM na Metin5 wraz z MrKosą wiele się zmieniło..

Stawia teraz z 6 serwer.

Może na 10 odsłonie takich bugów nie będzie,najważniejsze że hajs się zgadza :)

Po co usuwać bugi jak można postawić następny,a ludzie z czasem i tak przywykną do bugów/błędów w grze

Opublikowano

Chyba z 6 serwer surka i izumiego w ciągu ostatnich 9-10 miesięcy. To jest patologia. Serwer wytrzyma max do wakacji, po czym będzie grać z 300 osób. Potem wystartuje kolejny pod zupełnie inną nazwą. W końcu hajs się musi zgadzać.

NIE RADZĘ TUTAJ GRAĆ, serwer nastawiony zdecydowanie pod zarobek. Zbyt długo to nie postoi.

Serwer nie należy do mnie więc mnie nie mieszaj do tego co tu się dzieje.  

Jakiś OX będzie? 

­

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

Co wy chcecie od czasów kiedy SurMistrz lizał D... Saconowi jako GM na Metin5 wraz z MrKosą wiele się zmieniło..

Stawia teraz z 6 serwer.

Może na 10 odsłonie takich bugów nie będzie,najważniejsze że hajs się zgadza :)

Po co usuwać bugi jak można postawić następny,a ludzie z czasem i tak przywykną do bugów/błędów w grze

Człowieku jak tutaj bugów nie ma xD

Zapraszam na serwer ;)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Takich kont już z 10 spokojnie zostało zbanowane. Banujemy na bieżąco, ale chwilę czasu zajmuje aby znaleźć taką osobę bo czasem takimi delikwentami są shopy  

szkoda też, że banujecie graczy za nic (czyt. mnie) czekam juz 4 dni na odbanowanie, bo dowody które sa na yt sa niczym, ewidentnie widać ze gracz który nagrywa ma zmodyfikowanego clienta i dlatego widać dziwne rzucanie mobami po mapie;/ ehh jak wam to wytłumaczyć..

<3

Opublikowano

Czy bez IS dam radę coś ugrać w expie? Czy IS o wszystkim przewyższa? 

Nie!. Ludzie z full is i wh mają ciężko a co dopiero Ty bez niczego. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...