Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MorieS.PL [Dedyk] [Medium/Hard]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chwilowy restart był potrzebny aby naprawić jedną ważną rzecz. Jest już to opanowane. Dungeony będą jutro jeszcze nowe dodane także nie martw się będziesz mógł ich dużo zrobić 

A mówiłem, że jest bug na trutki to się ze Mnie śmiałeś gamoniu.. ;D

NA SERWERZE JEST BUG Z BRONIAMI !!!

RĘKAWICZKĘ NA 3H PRZERZUCAMY NA EGZEKUTORA BITEWNEGO I MAMY TRUTĘ +0

POZDRAWIAM ADMINISTRACJĘ <333333333333333333333333333333333333

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A mówiłem, że jest bug na trutki to się ze Mnie śmiałeś gamoniu.. ;D

NA SERWERZE JEST BUG Z BRONIAMI !!!

RĘKAWICZKĘ NA 3H PRZERZUCAMY NA EGZEKUTORA BITEWNEGO I MAMY TRUTĘ +0

POZDRAWIAM ADMINISTRACJĘ <333333333333333333333333333333333333

xgdv5p.jpg

Gdzie te truty bo nie widzę? Fakt był błąd i już załatałem coś jeszcze masz do powiedzenia?

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

xgdv5p.jpg

Gdzie te truty bo nie widzę? Fakt był błąd i już załatałem coś jeszcze masz do powiedzenia?

A powiedz jak ukażesz osoby, które kupiły trutę z bugu a zapłaciły za nią uczciwie zarobionym hajsem? Nie jesteście w stanie usunąć wszystkich trut z bugu :) One są już w obiegu :]

Więc szczerze odradzam grę na tym serwerze :] Robiąc serwer trzeba mieć trochę wiedzy na ten temat...

Opublikowano

A powiedz jak ukażesz osoby, które kupiły trutę z bugu a zapłaciły za nią uczciwie zarobionym hajsem? Nie jesteście w stanie usunąć wszystkich trut z bugu :) One są już w obiegu :]

Więc szczerze odradzam grę na tym serwerze :] Robiąc serwer trzeba mieć trochę wiedzy na ten temat...

Trzeba mieć troszkę wiedzy na temat zapytań nawet Ci podkreśliłem ile jest tych broni na serwerze, no ale cóż Ty wiesz lepiej. 

Nie chce prowadzić kłótni bo zaraz naleci setka osób które najmniej wiedza a najwięcej mówią, tyle.

Pozdrawiam.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Trzeba mieć troszkę wiedzy na temat zapytań nawet Ci podkreśliłem ile jest tych broni na serwerze, no ale cóż Ty wiesz lepiej. 

Nie chce prowadzić kłótni bo zaraz naleci setka osób które najmniej wiedza a najwięcej mówią, tyle.

Pozdrawiam.

A Ty nadal swoje :D

Mówię tutaj o tym, że ktoś posprzedawał trutki i ma sporo hajsu :) 

Opublikowano

A Ty nadal swoje :D

Mówię tutaj o tym, że ktoś posprzedawał trutki i ma sporo hajsu :)

Truty usunięte a co zrobi z hajsem? Sprzeda w grze? Dostanie perma, sprzeda na allegro? Perm, Forum? Także perm. 

Opublikowano

Truty usunięte a co zrobi z hajsem? Sprzeda w grze? Dostanie perma, sprzeda na allegro? Perm, Forum? Także perm. 

Sprzeda i nie dostanie perma bo nawet tego nie potraficie upilnować.

Serwer do restartu inaczej nie ma sensu tutaj grać z myślą, że ktoś się dorobił majątku na bugu. pzdr ;]

Opublikowano

Sprzeda i nie dostanie perma bo nawet tego nie potraficie upilnować.

Serwer do restartu inaczej nie ma sensu tutaj grać z myślą, że ktoś się dorobił majątku na bugu. pzdr ;]

Człowieku nie będziesz mi mówić co mam robić to po 1, a po 2 wyjdź bo tylko zamęt siejesz, tym co zostało usunięte.

Odradzam grę na tym serverze. Przed chwilą dostałem bana za to, że kupiłem 3 zbugowane truty, o których nawet nie wiedziałem, że są zbugowane a GM powiedział "skoro były po 100kk to mogłeś się domyślić".

Na dalsze pytania nie otrzymałem odpowiedzi. To jest pierwsza sprawa.

Druga sprawa jest taka, że R3spect jak i Discibles mogą bezkarnie grać na WH, gdyż to dzięki nim utrzymuje się server. Na filmiku r3specta doskonale to widać a mimo tego GM nic nie robi.

Po trzecie mając wielu kolegów w gildii InspiratioN wiem, że oni również bugowali zatrute miecze gadając o tym na TS'ie ale nie mam na to konkretnych dowodów więc nie będę się zagłębiał.

SERVER ODRADZAM!!!

Zapraszam do rozmowy na ts-lol.pl :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

No pewnie. Bo surek siedzi w grze i wyłapuje ludzi z wołaj/forum/allegro aby im pokazali truty i banuje <3

Skoro nie potrafi zbanować R3specta za WH, to jakim prawem ma banować inne osoby  xD . Przecież wszystko jest w porządku.

Wytłumaczenie Surka normalne: BUGA NIE BYŁO, A TRUTKI WSZYSTKIE JUŻ ZABRAŁEM, KONIEC TEMATU. :ninja:

Heniek.

Opublikowano

Haha to co się tu dzieje to jakaś parodia. Ludzie, otwórzcie oczy i nie grajcie tu bo tylko tracicie swój cenny czas.

Opublikowano

Informacja dla osób które sprzedają trutke :)

Zanim nie dostaniecie kasy np . Allegro

Nie musicie pokazywać towaru.

Jesteście zarówno wy jak i kupujący objęci prawami.

Tak więc dopiero jak kasa wpłynie proponuje przekazać towar :)

A nie bawić się w jakieś pokazywanie i jak się okazuje to GM piszę z 2 konta i daje potem bany :)

Troche myślenia nie boli :D

Opublikowano

Informacja dla osób które sprzedają trutke  :)

Zanim nie dostaniecie kasy np . Allegro

Nie musicie pokazywać towaru.

Jesteście zarówno wy jak i kupujący objęci prawami.

Tak więc dopiero jak kasa wpłynie proponuje przekazać towar  :)

A nie bawić się w jakieś pokazywanie i jak się okazuje to GM piszę z 2 konta i daje potem bany  :)

Troche myślenia nie boli  :D

Nie da się upilnować wszystkiego. Osoba sprzedająca coś przez internet nie musi nic pokazywać graczowi kupującemu. Dopiero po wpłacie pieniążków.
Tak więc truty będą krążyć i krążyć, osoba sprzeda inna kupi i tak w koło macieja.

Heniek.

Opublikowano

hehe ja mam dwie postacie zaladowane trutami bede sprzedawal jak sprawa troszke ucichnie :* Kumpel Ci pisal ze ma bug ale ty nawet ne raczyles odpisac, wiec teraz masz Za pewny jestes siurek czy jak Ci tam. Sa jeszcze inne bugi w tym na yangi, zyj dalej w przekonaniu ze panujesz nad tym. Zglosil bym Ci to gdzie jest bug ale co mi tam, za wh nie banujesz jutuberow to cuj c w oko.

Opublikowano

Pograłam chwilę, całkiem przyjemny serwer. No ale te sytuacje z R3spectem oraz trutkami nie zachęcają do dalszej gry niestety. Surek problemu nie widzi, bądź nie chce widzieć :) Chyba trzeba sprawdzić dzisiejsze serwy.

Opublikowano

No nie, dziś zobaczyłem filmik Wafla w którym opowiada o update i aż mnie zachęciło do pogrania tutaj i już miałem zakładać konto, ale widzę, że tu znów cyrki się dzieją, jak nie respect to teraz truty, no nie wierzę xD

xD 

Opublikowano

Truty z bugu nadal krążą na serwerze, ponieważ wciąż mam ich parę sztuk oraz rękawiczki/pd na 20dni :D

Pokaż mi je na handlu, bo pisać to każdy może.

PS. Na innych serverach w prezentacji tez robiłeś "szum" screenami przerobionymi w paincie, więc xD XD

Opublikowano

Pokaż mi je na handlu, bo pisać to każdy może.

PS. Na innych serverach w prezentacji tez robiłeś "szum" screenami przerobionymi w paincie, więc xD xD

Uważasz, że ss który wstawiłem wcześniej to fake? Jeśli byłby to fake to nikt by bana nie dostał, a sporo osób dostało :)

A tutaj kolejne dowody na bugowne roski oraz bronie z rękawiczek / płaszczów uciekiniera:

2e0de13b65e2dad6med.jpg          aafab30788c4bb3dmed.jpg        0f7f82e4208a4452med.jpg        48e78307c98d48d0med.jpg
3d7e6491dd97a0dcmed.jpg     be0c4900b1f6b59bmed.jpg     db780385defe6790med.jpg433312a5beb5dc9emed.jpg      025d6466af64c740med.jpg     003b7f890f2fe6d7med.jpgc1037f0a1799e052med.jpg

Pozdrawiają LOG oraz Carrie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...