Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MorieS.PL [Dedyk] [Medium/Hard]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A zdjęcia / filmiku z komendą /u nadal nie ma  :mellow:

Surek tymi postami, że graczy jest więcej przez tą dramę zapewniłeś sobie gwóźdź do trumny :)

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A zdjęcia / filmiku z komendą /u nadal nie ma  :mellow:

Surek tymi postami, że graczy jest więcej przez tą dramę zapewniłeś sobie gwóźdź do trumny :)

Co ty gadasz panie przeciez jest "1.419 graczy" <AHAHAHAHAH> to chyba psy z M1 liczy xDD

@topic skad truta? 

Opublikowano

Czytam ten temat strasznie sumiennie od bardzo bardzo dawna i jest to chyba kopalnia największej beki w internecie i na MPCforum.

Surek ze swoją bandą ograniczonych umysłowo osób cały czas silnie próbuje wmówić wszystkim coś, co albo mija się z celem, albo jest wyssane z palca. Nie wiem ile wy macie lat, ale ja dla ciebie Surek nie dałbym więcej niż 17 stwierdzając po twoim zachowaniu (już lepiej Sensual się zachowuje od ciebie). Co do wafla to wyjebane bo to pionek Surka. Dziwię się trochę, że przekupiłeś respecta itp - choć i tak wszyscy wiedzą że to idiota i pachoł.

Co do tej śmiesznej 'dramy' to powiem tak.

Nic nie znaczący w życiu nieudacznik kontra drugi jeszcze bardziej nic nieznaczący nieudacznik.

Polski youtube metina przeżywa dramę, bo ktoś pokazał prawdę nt. twojego serwera, nazywasz to tak i jeszcze twierdzisz, że pomogła ci ona w zdobyciu większej ilości online. Tak szczerze? Ludzie wyjebane mają w ciebie jak i twój serwer, tak jak samo w tego Aniołka i jego dowody. Gracze grają i chcą otrzymywać coś profesjonalnego. Ja będąc długo w tym temacie mogę powiedzieć, żeby spierdalał stąd w podskokach.

Spójrzcie na zachowanie Surka, Wafla - czy tak się zachowują administratorzy ''profesjonalnego'' serwera? Wątpię.

Komentujcie mnie, chętnie poczytam większy bełkot i zbiór największej głupoty na mpc z Surkiem i youtuberków na czele.

P.S Nie, nie gram na serwerze i nigdy nie grałem.

Wytłumacz też nam co znaczą te posty na teamspeak`u?

Opublikowano

Już dawno próbowałem uświadomić graczy żeby tu nie grali. Od samego początku były przekręty i afery. Teraz dopiero wychodzi wszystko tak naprawdę. Nie polecam.

Opublikowano

Już dawno próbowałem uświadomić graczy żeby tu nie grali. Od samego początku były przekręty i afery. Teraz dopiero wychodzi wszystko tak naprawdę. Nie polecam.

Ale mam beke, boże jacy są gracze metina xD

Czytam ten temat strasznie sumiennie od bardzo bardzo dawna i jest to chyba kopalnia największej beki w internecie i na MPCforum.

Surek ze swoją bandą ograniczonych umysłowo osób cały czas silnie próbuje wmówić wszystkim coś, co albo mija się z celem, albo jest wyssane z palca. Nie wiem ile wy macie lat, ale ja dla ciebie Surek nie dałbym więcej niż 17 stwierdzając po twoim zachowaniu (już lepiej Sensual się zachowuje od ciebie). Co do wafla to wyjebane bo to pionek Surka. Dziwię się trochę, że przekupiłeś respecta itp - choć i tak wszyscy wiedzą że to idiota i pachoł.

Co do tej śmiesznej 'dramy' to powiem tak.

Nic nie znaczący w życiu nieudacznik kontra drugi jeszcze bardziej nic nieznaczący nieudacznik.

Polski youtube metina przeżywa dramę, bo ktoś pokazał prawdę nt. twojego serwera, nazywasz to tak i jeszcze twierdzisz, że pomogła ci ona w zdobyciu większej ilości online. Tak szczerze? Ludzie wyjebane mają w ciebie jak i twój serwer, tak jak samo w tego Aniołka i jego dowody. Gracze grają i chcą otrzymywać coś profesjonalnego. Ja będąc długo w tym temacie mogę powiedzieć, żeby spierdalał stąd w podskokach.

Spójrzcie na zachowanie Surka, Wafla - czy tak się zachowują administratorzy ''profesjonalnego'' serwera? Wątpię.

Komentujcie mnie, chętnie poczytam większy bełkot i zbiór największej głupoty na mpc z Surkiem i youtuberków na czele.

P.S Nie, nie gram na serwerze i nigdy nie grałem.

Wytłumacz też nam co znaczą te posty na teamspeak`u?

Dziękuje za taką opinie zgadzam się z tobą w kilku aspektach, ale w końcu natrafiłem na ogarniętą osobę, dziękuje bardzo za opinie jeszcze raz..

A jeżeli chodzi o serwer to jest on profesionalnie zrobiony :)

Co ty gadasz panie przeciez jest "1.419 graczy" <AHAHAHAHAH> to chyba psy z M1 liczy xDD

@topic skad truta? 

To wejdź do gry, i przestań pisać od 10 stron.

No spoko, daj 1 opinie i wyjdź :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Nadal nalegam na komendę /u ... Tak trudno wpisać komendę i zrobić ss tych 1,4k osób? Cały czas uciekasz od tego, bo boisz się pokazać jakim to kretynem jesteś mącąc ludziom w głowach o liczbie online  -.- 

Opublikowano

Ale wy macie problemy, naprawdę.  Tyle serwerów medium/hard było, które zostały zniszczone przez jakieś pierdoły typu olewka adminów, bug jakiś, albo marudzenie o wpisanie komendy /u  , aby sprawdzić rzeczywistą ilość graczy.   Wielka tragedia.  Ludzie jak przeczytają, że jest tendencja spadkowa to nie będą tu pewnie wchodzić, więc nie wiem o co ten problem, gdy admin kłamie.  

Tragedia, skurw**yństwo, żal i rozpacz bo jest 300 online mniej niż admin podaje. 

Jak nie admini niszczą swoje serwery to gracze i potem nie ma gdzie pograć te 2-3h dziennie bo za nim się coś osiągnie to gracze lub tępy team rozwalą serwer.

Opublikowano

Nadal nalegam na komendę /u ... Tak trudno wpisać komendę i zrobić ss tych 1,4k osób? Cały czas uciekasz od tego, bo boisz się pokazać jakim to kretynem jesteś mącąc ludziom w głowach o liczbie online  -.- 

napisał mi że jutro doda film, jak na serwie będzie szczytowa ilośc graczy

PS: Najlepiej zrób kilka ujęć z różnych godzin Surrek, jak dodawać dowody to konkret.

Opublikowano

napisałmi że jutro doda, jak na serwie będzie szczytowa ilośc graczy

PS: Najlepiej zrób kilka ujęć z różnych godzin.

Szczytowa ilość graczy, chyba porobi sobie konta z kolegami i 200 clientów odpali ^,>

Opublikowano

Dziękuje za taką opinie zgadzam się z tobą w kilku aspektach, ale w końcu natrafiłem na ogarniętą osobę, dziękuje bardzo za opinie jeszcze raz..

7367014318729021357976.png

9981614318729021357976.png

o co chodzi na tym czacie heheheheheh

czekam na odpowiedz

Opublikowano

Nie polecam. Dostałem bana, ponieważ jakiś gracz który mnie nagrywał uzywał WH i gdy optrzył na kogoś expiącego moby latały po całej mapie itp:) 

https://www.youtube.com/watch?v=umXx5k1SN1c jeśli uważacie ze ban słuszny, w takim razie od jutra zaczynam nagrywać wszystkich graczy moją testową postacia z WH :) a niewinni będą banowani :) 

<3

Opublikowano

Nie polecam. Dostałem bana, ponieważ jakiś gracz który mnie nagrywał uzywał WH i gdy optrzył na kogoś expiącego moby latały po całej mapie itp:) 

https://www.youtube.com/watch?v=umXx5k1SN1c jeśli uważacie ze ban słuszny, w takim razie od jutra zaczynam nagrywać wszystkich graczy moją testową postacia z WH :) a niewinni będą banowani :)

Odwołaj się na forum naszym :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Odwołaj się na forum naszym :)

Zrobiłem to ale odpowiedzi na forum trwają ponad tydzień. Dlaczego? Ten filmik który ktoś dodał został rozpatrzony po ponad tygodniu.

Ps. No właśnie gdyby forum było sprawdzane to byś wiedział ze juz dawno się odwolalem.

<3

Opublikowano

Zrobiłem to ale odpowiedzi na forum trwają ponad tydzień. Dlaczego? Ten filmik który ktoś dodał został rozpatrzony po ponad tygodniu.

Ps. No właśnie gdyby forum było sprawdzane to byś wiedział ze juz dawno się odwolalem.

Zostało dodanych x2 nowych TGM, więc teraz wszystko będzie rozpatrywane w trybie natychmiastowym.

denzel.png

Opublikowano

Ty głupcze dalej żyjesz w przekonaniu, że na serwerze nie było bugów, przekrętów i faworyzacji? Jesteś totalnym idiotą jeżeli uważasz, że to nie wyjdzie na jaw. Będę cały czas przypominać ludziom co tu się działo i dzieje. 

@. Gdzie ten film z liczbą graczy on-line i na odpowiedź dotyczącą ss z filmu ( tam gdzie ktoś mówi Ci żebyś sm dał na dane id).

Opublikowano

Opisz dokładną sytuacje na pw co jest nie tak z nim, to postaram się naprawić do środy.

Nie ważne, głupi jestem bo myślałem, że jest zbugowany.

Po zaakceptowaniu ślubu nic się nie działo tylko dało obrączki, ale teleportacja dalej działa, myślałem że będzie zbugowana tak jak to zawsze jest w takiej sytuacji.

Opublikowano

Nie ważne, głupi jestem bo myślałem, że jest zbugowany.

Po zaakceptowaniu ślubu nic się nie działo tylko dało obrączki, ale teleportacja dalej działa, myślałem że będzie zbugowana tak jak to zawsze jest w takiej sytuacji.

przy restarcie normalnie bedziesz juz mial slub :) 

Opublikowano

Fajny server testuje na nim wh od tygodnia i test przebiega doskonale :D

Eee tam to widze ze samotny nie jestem test zostal odrzucony

Werdykt .

NASZ SERWERZE MOZESZ CZITOWAC I TAK CIE NIE ZBANUJA <3

@Skad typ na serwerze ma 20 Smiertelek +9 i 30 par ebo +9? uuu wyczuwam nowy bug ...

Opublikowano

Mam jedno pytanie do Ciebie SuReK, wytłumacz mi jeden fakt. Wafel pisał, że był bug z trutami SS : http://scr.hu/2rvo/6375c- poza tym na filmiku Aniołka dokładnie jest widać jak koleś pokazuje mu cały handel zatrutych Filmik   https://www.youtube.com/watch?v=txUQem0vT_c  3:50 a ty twierdzisz na twoim filmiku, że żadnego bugu nie było, możesz to jakoś wytłumaczyć ? bo w tej chwili oszukujesz sam siebie. 

xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...