Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MorieS.PL [Dedyk] [Medium/Hard]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy bez IS dam radę coś ugrać w expie? Czy IS o wszystkim przewyższa? 

Tak, dasz bez problemu radę, dorobić się jest łatwo.

Legenda Metin2!

sig_team.png

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moglibyście usunąć drop tych wszystkich czerwonych i niebieskich potek, nikt ich i tak nie używa bo każdy leci na tych lepszych, a tylko zaśmiecają ekran.

+ Szybka zmiana CH by też nie zaszkodziła.

Opublikowano

Człowieku jak tutaj bugów nie ma xD

Zapraszam na serwer ;)

Hahahaha tutaj bugów nie ma xD teraz żeś dojebał, wystarczy przeczytać stronę wstecz aby zobaczyć jakie bugi były i jak to wpłynęło na serwer.

Opublikowano

Hahahaha tutaj bugów nie ma xD teraz żeś dojebał, wystarczy przeczytać stronę wstecz aby zobaczyć jakie bugi były i jak to wpłynęło na serwer.

Ty jesteś jakiś inny? Była zła funkcja w quescie, a Ty to nazywasz bugiem, czyli rozumiem że Ty nigdy się nie mylisz tak? No Einstein'a mamy na mpc 

Moglibyście usunąć drop tych wszystkich czerwonych i niebieskich potek, nikt ich i tak nie używa bo każdy leci na tych lepszych, a tylko zaśmiecają ekran.

+ Szybka zmiana CH by też nie zaszkodziła.

Okej, dodamy w next update.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Właśnie w przeciwieństwie do Ciebie jestem normalny, to Ty cały czas się wypierałeś że nie ma żadnych bugów, dopiero jak Cię nimi zasypali to Ci się oczy otworzyły.

Opublikowano

Właśnie w przeciwieństwie do Ciebie jestem normalny, to Ty cały czas się wypierałeś że nie ma żadnych bugów, dopiero jak Cię nimi zasypali to Ci się oczy otworzyły.

Bo nie ma, a tamto to był błąd w funkcji, ale co ja Ci będę tłumaczył było to dawno i nie ważne, a Ty gadasz ze są bugi no proszę Cie.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Bo nie ma, a tamto to był błąd w funkcji, ale co ja Ci będę tłumaczył było to dawno i nie ważne, a Ty gadasz ze są bugi no proszę Cie.

Czym jest bug w grze?

Błędem w jej poprawnym funkcjonowania

Opublikowano

Napisałem że były bugi, które znacząco wpłynęły na sytuację na servie. Czytanie ze zrozumieniem się kłania Siurek.
Opublikowano

Bug - blad programu aplikacji lub Gry lub czegokolwiek co jest napisane.

To jest bug ;) Więc proszę nie wypieraj się w tak słaby sposób. 

Opublikowano

Co z serwerem? Dlaczego wyłączacie go sobie kiedy chcecie bez żadnej informacji? ..

Informacja jest już na FB serwera. Przepraszamy za niedogodności. Serwer zostanie włączony w jak najszybszym czasie 

Opublikowano

Co z serwerem? Dlaczego wyłączacie go sobie kiedy chcecie bez żadnej informacji? ..

Była burza więc mogło się coś stać w serwerowni, a za nim zostanie włączone zasilanie awaryjne mija chwila

Kiedy OX?

­

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

A jak Ja prosiłem o ss z liczbą graczy to 2 dni nie odpisywałeś, żałosne..

Dziesiątego maja miałeś SS na FB. Wystarczyło wejść na serwer także i zobaczyć. 

Opublikowano

Dziesiątego maja miałeś SS na FB. Wystarczyło wejść na serwer także i zobaczyć. 

A mógłbym prosić ss z komendą /u ? :)

Opublikowano

jak tutaj zarobić macie jakieś pomysły? bo dropienie ksiąg to raczej słaba opcja

SERWER POLECAM, DUŻO GRACZY I NIE JEST NUDNY !

Sposobów na zarobek jest pełno pomysłów, sam musisz patrzeć co jest na rynku w odpowiedniej cenie. 

Opublikowano

Serwer wrócił do działania po przerwie. Pozdrawiam.

a moje konto dalej zbanowane za nic. od soboty czekam na odbanowanie. Waffel jedyne co odpisał  pod odwołaniem to,, jutro sprawdze to dokładnie,, na tym sie skonczyło zero odzewu, na 100% nie sprawdził tego tylko dla świętego spokoju tak napisał zeby nie było;/ juz nawet ludzie sie bardziej tym  zainteresowali i mi PW piszą, i wysmiewają odministracje za te bany :)

Serdecznie nie pozdrawiam :)

<3

Opublikowano

­Podobno serwer upada, a SuReeK ma tworzyć Laneris'a S2.

Laneris S2, drogi kolego to zupełnie inny projekt i proszę nie pisać w tym temacie o tamtym serwerze, a serwer nie upada jest coraz więcej graczy.

Proszę nie pisać jak nie wiesz :)

a moje konto dalej zbanowane za nic. od soboty czekam na odbanowanie. Waffel jedyne co odpisał  pod odwołaniem to,, jutro sprawdze to dokładnie,, na tym sie skonczyło zero odzewu, na 100% nie sprawdził tego tylko dla świętego spokoju tak napisał zeby nie było;/ juz nawet ludzie sie bardziej tym  zainteresowali i mi PW piszą, i wysmiewają odministracje za te bany :)

Weź mi napisz w piątek na gg 16013222, na 100%  Ci pomogę bo do tego czasu niestety nie mam za dużo czasu.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Może mi ktoś to ku*wa wytłumaczyć, czemu kliknięcie klawisza enter, wpisanie /u i zrobienir screena jest takie trudne? Albo wlasciciel serwera ma jakiś filtr, przez który nie widzi postów z frazą /u?

Zresztą skoro ilość graczy jest tak zachwalana i jest to prawdą, to czemu tak usilnie nie chce tego robić, skoro nie ma się czego bać?

Opublikowano

Konto już masz od wczoraj odbanowane. Jak powiedziałem tak zrobiłem. Sprawdziłem te nagranie i wszystko ok.

Może mi ktoś to ku*wa wytłumaczyć, czemu kliknięcie klawisza enter, wpisanie /u i zrobienir screena jest takie trudne? Albo wlasciciel serwera ma jakiś filtr, przez który nie widzi postów z frazą /u?

Zresztą skoro ilość graczy jest tak zachwalana i jest to prawdą, to czemu tak usilnie nie chce tego robić, skoro nie ma się czego bać?

Ponieważ my nie musimy dawać ci takich screenów. komenda /u pokazuje ile graczy jest np. w m1 na ch1 a nie pokazuje ile graczy masz na całym serwerze. A jeśli ilość graczy nie pasuje po prostu wejdź na serwer i zobacz ile sklepów i graczy jest. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...