Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MorieS.PL [Dedyk] [Medium/Hard]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zgadzam się z kolegą wyżej. Słuchajcie! Wczoraj dostałem bana za rzekome 'bugowanie' ale po wyjaśnieniu sprawy dostałem unbana, i wszystko było w porządku. Aż do dzisiaj. GM znowu bez podania przyczyny ani wcześniejszego ostrzeżenia mnie WŁAMUJE MI SIĘ NA KONTO, PO CZYM USUWA JEDNĄ TRUTĘ. Wszystko jest ok, gram sobie, gram. I nagle mnie znowu wylogowywuje, i hasło do konta znowu zmienione, po 15 minutach odzyskuje hasło, wchodzę, KOLEJNA TRUTA KTÓRĄ MAM TYDZIEŃ, I NA KTÓREJ ZDOBYCIE POŚWIĘCIŁEM JAKIEŚ 10 GODZIN (12 razy przejście DT) ZNIKŁA.

Nie polecam servera, administracja traktuje nas jak śmieci, wchodzi na konta i robi co chce bez skontaktowania się z graczem.

Zapraszam na xyx

Uważasz, że ss który wstawiłem wcześniej to fake? Jeśli byłby to fake to nikt by bana nie dostał, a sporo osób dostało :)

ps: http://scr.hu/1t07/48swwjeśli ktoś nie widział :]

a tutaj kolejne dowody na bugowne roski oraz bronie z rękawiczek / płaszczów uciekiniera:

http://scr.hu/1t07/ps12o   bez kryta :*

Tych itemsów mój drogi przyjacielu nie ma, a jeżeli są nagraj filmik, bo takie ssy sobie mogę k***a zrobić na byle jakim serwerze nawet hamachi :(

i skończ tą propagandę @kwiatmix reaguj.

Legenda Metin2!

sig_team.png

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Uważasz, że ss który wstawiłem wcześniej to fake? Jeśli byłby to fake to nikt by bana nie dostał, a sporo osób dostało :)

a tutaj kolejne dowody na bugowne roski oraz bronie z rękawiczek / płaszczów uciekiniera:

http://scr.hu/1t07/ps12o   bez kryta :*

Po co wyciagasz wszystkie bugi... A tak fajnie sie gralo :D na zinach sie expilo ze hit i spot lezy :D

Zapraszam ts-lol.pl

Tych itemsów mój drogi przyjacielu nie ma, a jeżeli są nagraj filmik, bo takie ssy sobie mogę k***a zrobić na byle jakim serwerze nawet hamachi :(

i skończ tą propagandę @kwiatmix reaguj.

hahahah a Ty dalej zyj we wlasnym swiecie... To jest tylko namiastka ile rzeczy sie da tu zbugowac :D Koles mnie poprostu rozwala. Albo jestes diota albo na sile chcesz ukryc ze masz niedopracowany serwer....

Opublikowano

Surek dalej twierdzisz że bugów nie ma?

hhha a na ts taki kozak... ja jestem najlepszy ja się najlepiej znam i co to ja nie jestem a takie bugi na serwerze... ojj nie ładnie

ale żeby nie było offtop:

Czy skrzynie z których lecą truty będą jeszcze dostępne na serwerze?

Opublikowano

2e0de13b65e2dad6med.jpg      aafab30788c4bb3dmed.jpg
0f7f82e4208a4452med.jpg      48e78307c98d48d0med.jpg

c1037f0a1799e052med.jpg      ab474233b770138cmed.jpg

3d7e6491dd97a0dcmed.jpg     be0c4900b1f6b59bmed.jpg    db780385defe6790med.jpg

433312a5beb5dc9emed.jpg     025d6466af64c740med.jpg  003b7f890f2fe6d7med.jpg

Czytaj ze zrozumieniem, bo widzę chyba, że w gimnazjum cię nie nauczono. Co za problem zrobić filmik z tymi itemami? ohh tak  jest problem, bo tych itemów nie ma.  <3

Opublikowano

Czytaj ze zrozumieniem, bo widzę chyba, że w gimnazjum cię nie nauczono. Co za problem zrobić filmik z tymi itemami? ohh tak  jest problem, bo tych itemów nie ma.  <3

PAINT!!!!!!!!!! Niech pokaże mi to na filmie z dzisiejszą datą pls (z m1 moriesa bo na innej mapie to może każdy podrobić).

Surek dalej twierdzisz że bugów nie ma?

hhha a na ts taki kozak... ja jestem najlepszy ja się najlepiej znam i co to ja nie jestem a takie bugi na serwerze... ojj nie ładnie

ale żeby nie było offtop:

Czy skrzynie z których lecą truty będą jeszcze dostępne na serwerze?

Czemu Ty zawsze piszesz skoro najmniej wiesz?

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

PAINT!!!!!!!!!! Niech pokaże mi to na filmie z dzisiejszą datą pls (z m1 moriesa bo na innej mapie to może każdy podrobić).

Jesteś żałosny człowieku  -.- 

Przyznać się nie potrafisz, że serwer który zrobiłeś/zrobiliście jest dnem z bugiem na bugu.

Opublikowano

Jesteś żałosny człowieku  -.- 

Przyznać się nie potrafisz, że serwer który zrobiłeś/zrobiliście jest dnem z bugiem na bugu.

Tak? To pokaż mi proszę bardzo te itemki na serwerze pokaż mi te setki trut które niby masz no czekam :(

Teraz grzecznie wyjdź i @kwiatmix zablokuj mu pisanie w tej prezce bo sieje ferment.

@anty Dzisiaj w nocy odbędzie się update o liście zmian poinformujemy w nocy :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Czemu Ty zawsze piszesz skoro najmniej wiesz?

BO MAM TAKIE PRAWO :) A SERWER TO DNO

Opublikowano

Tak? To pokaż mi proszę bardzo te itemki na serwerze pokaż mi te setki trut które niby masz no czekam :(

Teraz grzecznie wyjdź i @kwiatmix zablokuj mu pisanie w tej prezce bo sieje ferment.

Dlaczego ma zablokować pisanie? Mam prawo do własnej wypowiedzi... Nie sieje fermentu bo niestety to wszystko jest prawdą. Boisz się o serwer dlatego działasz w taki sposób? :/

Opublikowano

Dlaczego ma zablokować pisanie? Mam prawo do własnej wypowiedzi... Nie sieje fermentu bo niestety to wszystko jest prawdą. Boisz się o serwer dlatego działasz w taki sposób? :/

Sieje ferment nie ma co ukrywać. 

Opublikowano

Sieje ferment nie ma co ukrywać.

Mówi prawdę i jak jest... boicie się że za dużo dowodów wypłynęło a drugie tyle może wypłynąć :)
Opublikowano

Czy na tym serverze może coś jeszcze mnie zdziwić ;d? 

Nie, za kilka dni wyjdzie coś nowego warto czytać i wiedzieć. Siurek się załamiesz zaraz, większych kitów nie słyszałem w twoich postach. Widzę kolegów jutuberów zawołałeś do obrony, no no. Dasz im prawa pewnie, będą mogli grać na WH?

Heniek.

Opublikowano

Wypłynęło? Np. co? 

Youtuber na wh, zbugowane truty, zbugowane pd. Ślepy jesteś? czy czytasz temat wybiórczo?  o.O

Opublikowano

Youtuber na wh, zbugowane truty, zbugowane pd. Ślepy jesteś? czy czytasz temat wybiórczo?  o.O

YouTuber na WH - Tesowanie logów WH

Zbugowane truty? - Jedno małe niedopatrzenie, nie navi nic innego.

PD? To samo co pkt. 2

Opublikowano

Surek nie ma czasu odpisywac bo usiłuje usunąć bugi bo taki z niego specjalista... w miejsce jednego bugu tworzą się dwa nowe :P

@neversayyes nie jedno mało niedopatrzenie tylko dwa ( z tego co wypisałeś )

@topic

Jakie jest max kd na serwerze bo prezentacja mi sie nie ładuje?

Opublikowano

PD? To samo co pkt. 2

Moim skromnym zdaniem to jest wasza wymówka, że respect testował wh by po prostu nie stracić reklamy. Zresztą każdy wie, że respect to słaby gracz, nie dość że dostaje miliony sm to jeszcze musi na wh cisnąć by mieć topkę ;s Smutne, ale prawdziwe ;( 

Co do trut, małe niedopatrzenie ? a porobiło tyle szkód ; ( 

Nie wiem co już mam sądzić o tym serwerze, no ale powodzenia. 

xD 

Opublikowano

PD? To samo co pkt. 2

Jeszcze jakaś wymówka wafel?
Opublikowano

Chciałem zagrać, ale ktoś mi nick podpindolił. :D

Podoba mi się, tylko z tego co tu wyczytuję coś nieciekawie się dzieje na serverze. ;>

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

Respect jtez wdze ze juz z nowego serwera bedzie nagrywal, to duoz ludzi odejdzie z moriesa. Jeszcze te przekrety i bugi NIE POLECAM

Opublikowano

Chciałem zagrać, ale ktoś mi nick podpindolił. :D

Podoba mi się, tylko z tego co tu wyczytuję coś nieciekawie się dzieje na serverze. ;>

Wiesz, po prostu zazdrość.

@anty o 24:00 lub 01:00 odbędzie się przerwa techniczna, wprowadzająca aktualizację. :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Proszę o spokój i umiar w oskarżeniach na temat serwera. Wszelkie dowody w postaci SS'ów muszą być oparte o prawdziwą sytuację na serwerze. Proszę je robić w taki sposób, aby na 100% było wiadomo, że pochodzą one z tego miejsca o którym mówicie.

Opublikowano

Surek jest jakiś błąd ze stronką i się coś buguje, loguje się na stronie i wyświetla się okienko "Ta strona dostępna jest tylko dla zalogowanych użytkowników." a jeśli uda mi się już zalogowac to gdy wchodzę zakładkę ItemShop to mi się to znowu wyświetla i wylogowywuje i nic się nie da zrobic. I jeśli możecie wypier*olcie to okno co wyskakuje po wejsciu na strone z FP serwera ( FB )

#KUR*ICA mnie zaraz przez tą waszą stronę weźmie..

Opublikowano

Surek jest jakiś błąd ze stronką i się coś buguje, loguje się na stronie i wyświetla się okienko "Ta strona dostępna jest tylko dla zalogowanych użytkowników." a jeśli uda mi się już zalogowac to gdy wchodzę zakładkę ItemShop to mi się to znowu wyświetla i wylogowywuje i nic się nie da zrobic. I jeśli możecie wypier*olcie to okno co wyskakuje po wejsciu na strone z FP serwera ( FB )

#KUR*ICA mnie zaraz przez tą waszą stronę weźmie..

Spróbuj teraz.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...