Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MorieS.PL [Dedyk] [Medium/Hard]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spróbuj teraz.

Dalej to samo. Wpisuję login i hasło i mi się wyświetla: "Ta strona dostępna jest tylko dla zalogowanych użytkowników." i wyrzuca do strony głównej...

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dalej to samo. Wpisuję login i hasło i mi się wyświetla: "Ta strona dostępna jest tylko dla zalogowanych użytkowników." i wyrzuca do strony głównej...

Okej, zaraz zerknę na serwer www, dziękuje za zgłoszenie problemu.

Pozdrawiam.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Robiłeś coś już? Bo już jak na razie działa poprawnie.

W końcu mogę skorzystac z isu ;d

@ Jest w is nieskończona pelerynka? Jak tak to dokładniej w której zakładce? :D

Opublikowano

Robiłeś coś już? Bo już jak na razie działa poprawnie.

W końcu mogę skorzystac z isu ;d

@ Jest w is nieskończona pelerynka? Jak tak to dokładniej w której zakładce? :D

https://mories.pl/itemshop/category/41/Specjalne

Proszę, sprawa leżała po stronie osobnego serwera, nie będę się w to zagłębiał, ale problem został rozwiązany.

Pozdrawiam.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

mories-logo.png

Strona Główna:

lub

mories11.png

Update odbył się o godzinie 03:20 dnia 2015-05-16.

Co zostało zmienione:

- Resp metków na sohan zwiększony oraz zmiejszony czas respu.

- Dodano do v2 metki 75lvl 3 respy.

- Dodano drop pereł i magicznych metali do Umarłego Rozpruwacza.

- Dodano 4 kostiumy do dropu/itemshopu.

- Dodano 2 fryzurki do dropu/itemshopu.

- Odblokowano możliwość handlowania niektórymi przedmiotami.

- Odblokowano zdejmowanie rękawic złodzieja.

- Dodano metiny upadku na mapie Dolina Orków(Niezbędne do misji)

- Zmieniono czas butów wiatru na 1041 dni! Wystarczy je kupić u handlarki.(cena 500YANG)

- Poprawiono drop z Skrzyni ucznia dodaje poprawnie działające autopoty.

- Dodano auto podnoszenie.

0d80qm.jpg

W temacie podanym poniżej, możecie kierować sugestie co do nowych dungeonów, zostaną one dodane przy kolejnym update.

Czekamy na resztę propozycji, mamy nadzieję że update przypadnie do gustu!

Pamiętajcie aby ujrzeć zmiany niezbędne jest zaaktualizowanie clienta patcherem!

Pozdrawiam, [T]S u R e K

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano
Cześć

Jako, ze bal**** s2 już praktycznie upadła, sprzedałem konto i zacząłem interesować się popularnymi hardami. Od razu zobaczyłem moriesa. Jest tutaj tyle samo ludzi, ile na balmorze s2 w czasach świetności. 

1. Czy ta liczba rośnie czy spada? ( proszę o szczerą odpowiedź)

2. Kto właściwie jest tutaj w administracji? Czy są tutaj jacyś youtuberzy jako administratorzy? Czy mogą dawać /item /lvl itp?

3. JAk oceniacie pracę administracji?

4. Jak tutaj z cenami w is?

5. Jak stoi gospodarka?

6. Jakie są najlepsze źródła zarobku od niskiego do wysokiego lv po kolei?

7. Są eventy? wieje nudą?

8. Są kd +5?

9. Ciężko zdobyć kamienie duchowe?

10. Czy pety są na stałe?

11. Czy kostiumy są na stałe?

Narazie tyle, jak coś to dodam. Czekam na odp.

Z góry dzięki.
Opublikowano

Jeden z najlepszych serwerów Medium, które do tej pory wystartowały :). Administracja naprawdę bardzo dba o serwer jest masa eventów, a każde bugi są natychmiastowo naprawiane.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Cześć

Jako, ze bal**** s2 już praktycznie upadła, sprzedałem konto i zacząłem interesować się popularnymi hardami. Od razu zobaczyłem moriesa. Jest tutaj tyle samo ludzi, ile na balmorze s2 w czasach świetności. 
1. Czy ta liczba rośnie czy spada? ( proszę o szczerą odpowiedź)
2. Kto właściwie jest tutaj w administracji? Czy są tutaj jacyś youtuberzy jako administratorzy? Czy mogą dawać /item /lvl itp?
3. JAk oceniacie pracę administracji?
4. Jak tutaj z cenami w is?
5. Jak stoi gospodarka?
6. Jakie są najlepsze źródła zarobku od niskiego do wysokiego lv po kolei?
7. Są eventy? wieje nudą?
8. Są kd +5?
9. Ciężko zdobyć kamienie duchowe?
10. Czy pety są na stałe?
11. Czy kostiumy są na stałe?
Narazie tyle, jak coś to dodam. Czekam na odp.
Z góry dzięki.

1. Rośnie.

2. Nikt nie ma dostępu do komend.

3. Nie mi tu oceniać, ale się staramy :)

4. Są dostosowane.

5. Według nas dobrze, teraz jest jesteśmy w pracach nad sklepikami offline

6. Wo

7. Było już 1 zuo, teraz piszemy pytania na ox i będą co sobote.

8. Są, ulepszyć można kawałkami kamienia lub dropnąć.

9. Nie.

10. Nie, na czas, ale dodajemy przedłużanie które będzie dropić + is.

11.Nie.

nie odpowiedzą Ci na połowe twojej wypowiedzi  :D

Czyżby?

Jeden z najlepszych serwerów Medium, które do tej pory wystartowały :). Administracja naprawdę bardzo dba o serwer jest masa eventów, a każde bugi są natychmiastowo naprawiane.

Pozdrawiam!

Dzięki!

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

YouTuber na WH - Tesowanie logów WH

Zbugowane truty? - Jedno małe niedopatrzenie, nie navi nic innego.

PD? To samo co pkt. 2

Powodzenia topka dalej cisnie na wh a wy kur&& nic z tego nie robicie :*

Zbugowane truty? What? hahahah kumpel z gildii ma ich ze 100 i Co? Zbugowany miecz gm'a, brzegowe,pd,wierzchowce,pety,kostiumy mimo ze wczoraj usuwaliscie i tak dalej sa pajace

Pozdrawiam!

Zaplacilbym ci zeby to byla prawda .

@Btw skad truta?

Opublikowano

Zbugowane truty? What? hahahah kumpel z gildii ma ich ze 100 i Co? Zbugowany miecz gm'a, brzegowe,pd,wierzchowce,pety,kostiumy mimo ze wczoraj usuwaliscie i tak dalej sa pajace

@Btw skad truta?

Stary dobre prowo <like>, 100 trut ma ta? A na serwerze całym jest 60 :(

@anty Zapraszamy na serwer coraz więcej online!

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

@Btw skad truta?

Ty na prawdę jesteś idiotą, surek dał wyżej screena ile jest trut. Pokaż te 100 trut tępaku.

Piszesz po raz x to samo, nie pogrążaj się tylko wypier*alaj z tej prezki.

Joł

@anty Surek jest bug z naszyjnikiem, który kupuje się u NPC koło dozorcy chodzi mi o ten naszyjnik za 1kk co ma blokowac doświadczenie - nie działa on.

Czy z Pierścienia Pół Księżyca ucieka czas, gdy tylko go nosimy, czy cały czas?

Opublikowano

Serwer kozak ostatnio jak gsalem na dobrym serwie to balmora s1 . ten mi go troche przypomina . tylko zeby ludzid nid odeszli) pozdrawiam Shinox

Opublikowano

K***a ale Update surek żeś się wysilił wziąłeś AutoPickupa z MPCForum chyba od Aska i myślisz że to coś da haha? Beka. ;)

Po co to komu potrzebne do Update? Dodaj jakieś autorskie Dungeony czy coś ale i tak z twoją wiedza pisania Questów to pewnie żadnych nowych Dungeonów nie zrobisz prócz standardowych.  xD  xD

Ten Autopickup jest zbędną rzeczą. :)

53594961070274399019.png

Opublikowano

Ty na prawdę jesteś idiotą, surek dał wyżej screena ile jest trut. Pokaż te 100 trut tępaku.

Piszesz po raz x to samo, nie pogrążaj się tylko wypier*alaj z tej prezki.

Joł

@anty Surek jest bug z naszyjnikiem, który kupuje się u NPC koło dozorcy chodzi mi o ten naszyjnik za 1kk co ma blokowac doświadczenie - nie działa on.

Czy z Pierścienia Pół Księżyca ucieka czas, gdy tylko go nosimy, czy cały czas?

AntyExp jest w Eq, dał screena a gdzie jest napis MorieS.pl? Może Ci to na handlu pokaże? :(

Serwer kozak ostatnio jak gsalem na dobrym serwie to balmora s1 . ten mi go troche przypomina . tylko zeby ludzid nid odeszli) pozdrawiam Shinox

:)

K***a ale Update surek żeś się wysilił wziąłeś AutoPickupa z MPCForum chyba od Aska i myślisz że to coś da haha? Beka. ;)

Po co to komu potrzebne do Update? Dodaj jakieś autorskie Dungeony czy coś ale i tak z twoją wiedza pisania Questów to pewnie żadnych nowych Dungeonów nie zrobisz prócz standardowych.  xD  xD

Ten Autopickup jest zbędną rzeczą. :)

Asfen, ja się nie chce kłócić ale to Ty miałeś problem z wgraniem moich plików(isaric) nie ja.

Pozdrawiam.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Zagram jeśli dodacie pety na stałe.

Co jak co, ale nie wyobrażam sobie kupować od nowa jakiegoś peta na serwerze HARD, jak dla mnie to jest podstawa.

Opublikowano

Zagram jeśli dodacie pety na stałe.

Co jak co, ale nie wyobrażam sobie kupować od nowa jakiegoś peta na serwerze HARD, jak dla mnie to jest podstawa.

Będzie możliwość przedłużania :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

AntyExp jest w Eq, dał screena a gdzie jest napis MorieS.pl? Może Ci to na handlu pokaże? :(

Chyba źle zrozumiałeś, ja do tamtego tępaka to napisałem, a nie do Ciebie.

Wiem, że antyexp jest w eQ ale koło depo u NPC jest Naszyjnik Zapomnienia i on ma blokowac EXP, a jak go włącze to i tak mi exp leci..

Opublikowano

Będzie możliwość przedłużania :)

Bez obrazy, ale przedłużyc to sobie mogę ... a nie peta ;) Pet na tydzień na hardzie to jak zbroja albo fms na tydzień...

Opublikowano

Chyba źle zrozumiałeś, ja do tamtego tępaka to napisałem, a nie do Ciebie.

Wiem, że antyexp jest w eQ ale koło depo u NPC jest Naszyjnik Zapomnienia i on ma blokowac EXP, a jak go włącze to i tak mi exp leci..

Dzięki za zgłoszenie w kolejnym update poprawię.

Bez obrazy, ale przedłużyc to sobie mogę ... a nie peta ;) Pet na tydzień na hardzie to jak zbroja albo fms na tydzień...

Jest on na 30dni, a przedłużanie będzie na tyle ile chcesz czyli 3 dni 7dni 14dni 30dni 90dni.

Żeby wprowadzić jakąś różnorodność.

Pozdrawiam.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Siemka, dopiero zaczynam na serwie, wbiłem 40 lvl i jest naprawde spoko :) Mam 2 pytania, na które odpowiedzi nie mogłem znaleźć odpowiedzi w grze oraz na forum.

1. Czy jest możliwość wejscia na 7 pietro Wieży Orków(po kowalu)? Juz kilka razy próbowałem przejść wyżej i sie nie udawało :(

2. Czy są eventy w stylu zwiększenia ratów expa? Bo by się przydały  :D

Opublikowano

Siemka, dopiero zaczynam na serwie, wbiłem 40 lvl i jest naprawde spoko :) Mam 2 pytania, na które odpowiedzi nie mogłem znaleźć odpowiedzi w grze oraz na forum.

1. Czy jest możliwość wejscia na 7 pietro Wieży Orków(po kowalu)? Juz kilka razy próbowałem przejść wyżej i sie nie udawało :(

1. Da się.

2. Tak są, w następnym tygodniu damy kalendarz eventów.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

1. Z tego co wiem można się przenieść dopiero jak masz 45lvl

Opublikowano

no i wyjebao serwer :>

jak mi zniknie albo cofnie spona +9 którego zrobiłem w dt 2min przed wywaleniem serwera to nara temu serwerowi 

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...