Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MorieS.PL [Dedyk] [Medium/Hard]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widać jego poziom, nie został wybrany na TGM to się chłopak zezłościł i ma ból dupki.

no i wyjebao serwer :>

jak mi zniknie albo cofnie spona +9 którego zrobiłem w dt 2min przed wywaleniem serwera to nara temu serwerowi 

To był chwilowy błąd serwera. Wszystko już jest naprawione

co jest z serwerem ?

Już działa

Truty wypadały, wszyscy o tym wiedzieli. A surek się bronił, cóż dobrze że to wyszło.

Miłej gry życzę wszystkim.

Wszyscy o tym wiedzieli? To czemu niby na serwerze były 3 truty tylko po tygodniu gry? 

Opublikowano

Problem z dedykiem już online.

:O Jednak aniołek Gm'a nie dostal to historyjki ups.

a co to ma do tego że nagrał jak ktoś ma truty i eq z  navi? nagrał prawde ;)

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

2rm33ip.png

Każde wytłumaczenie i kit jest lepsze od prawdy. Problemy były i są. Ciężko się tylko do nich przyznać, lepiej zrzucić winę na kogoś innego.

Serwer doskonały, ideał czysty.

Heniek.

Opublikowano

2rm33ip.png

Każde wytłumaczenie i kit jest lepsze od prawdy. Problemy były i są. Ciężko się tylko do nich przyznać, lepiej zrzucić winę na kogoś innego.

Serwer doskonały, ideał czysty.

Nagrał prawdę? Nagrał to, że nie dostał TGM i ma ból du*ki. Widać jaki z niego ogarnięty człowiek 

Opublikowano

A widzisz gdzieś napis Mories.PL bo ja nie.

oboje wiemy że to prawdziwe nagranie z moriesa :) ale dobra szkoda mi czasu na kłótnie z tobą o to bo i tak będziesz pisał sswoje bezsensowne argumenty ;)

zasadnicze pytanie :

oddasz mi szpona +9 którego mi cofnęło ?

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

A data? Niech Ci nagra filmik z datą to zobaczysz... serio.

zwrócicie mi szpona+9 którego ulepszyłem na +9 w wo tuż przed wywaleniem serwera?

Opublikowano

HAHAHAHAAHAH TY JESTES CZLOWIEKU UPOSEDZONY CZY JAKIS? WYTLUMACZ MI CZEMU ONA MU WALILO PO 40K? PRZECIEZ TO JEST FILM Z MORIESA. MAMISZ LUDZI, ALE SAMI ODEJDA JUZ NIEDLUGO JAK PRZEJZA NA OCZY. JAKBY POCZYTAC, TO W CALEJ PREZENTACJI JEST TYLKO O PRZEKRETACH BUGACH ITP ITD. A TY DALEJ BAJKI WCISKASZ...

Opublikowano

­

Może jeszcze pesel i numer buta tej szamanki? AniolekAeo już wyjaśnił wszystko w fimliku, a Wy się wymigujecie i tłumaczycie to tym, ze się nie dostał na GM, proszę Was...

Opublikowano

­

Może jeszcze pesel i numer buta tej szamanki? AniolekAeo już wyjaśnił wszystko w fimliku, a Wy się wymigujecie i tłumaczycie to tym, ze się nie dostał na GM, proszę Was...

Zaraz Ci pokaże filmik, który nagrałem. Renderuje się właśnie tam są wszystkie wyjasnienia. A date masz w kliencie na chacie.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Zaraz Ci pokaże filmik, który nagrałem. Renderuje się właśnie tam są wszystkie wyjasnienia. A date masz w kliencie na chacie.

czekam na odp co do mojego szpona... długo jeszcze będziesz pomijał to pytanie?

Opublikowano

­

My się nie musimy tłumaczyć, sam mówił i tłumaczył, że jak nie dostanie to takie coś zrobi, wielki bóg internetu. 

czekam na odp co do mojego szpona... długo jeszcze będziesz pomijał to pytanie?

A czytałeś chociaż raz regulamin? 

§1.9 Administracja nie przywraca przedmiotów, które zniknęły w wyniku błedów gry czyt(cofka,itp).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...