Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MorieS.PL [Dedyk] [Medium/Hard]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

My się nie musimy tłumaczyć, sam mówił i tłumaczył, że jak nie dostanie to takie coś zrobi, wielki bóg internetu. 

hahahahahahahah, wypierdoliłem się jak to przeczytałem, boże wafel ty mierny człowieku.

A czytałeś chociaż raz regulamin? 

§1.9 Administracja nie przywraca przedmiotów, które zniknęły w wyniku błedów gry czyt(cofka,itp).[/size]

Boże zamknijcie ten serwer i skończcie z swoimi durnymi wyjaśnieniami, "bo nie dostał gm'a" CO  ZA BULLSHIT.

2586ivl.jpg

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

My się nie musimy tłumaczyć, sam mówił i tłumaczył, że jak nie dostanie to takie coś zrobi, wielki bóg internetu. 

A czytałeś chociaż raz regulamin? 

§1.9 Administracja nie przywraca przedmiotów, które zniknęły w wyniku błedów gry czyt(cofka,itp).

tak czytałem, tylko jak coś komuś zgineło to wypada to oddać tym bardziej że mam dowody na posiadanie owego szpona.

jakby tobie coś zgineło to byś się poddał czy wolał zapytać?

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

Boże zamknijcie ten serwer i skończcie z swoimi durnymi wyjaśnieniami, "bo nie dostał gm'a" CO  ZA BULLSHIT.

2586ivl.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=YDdEwSeS204

oglądaj.

tak czytałem, tylko jak coś komuś zgineło to wypada to oddać tym bardziej że mam dowody na posiadanie owego szpona.

jakby tobie coś zgineło to byś się poddał czy wolał zapytać?

wbij na ts pogadamy :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

A co z tą Szamanką co w c**j biła?

Był błąd u egzekutora bitewnego z roskami, gdyż był zły warunek w quescie, ale takie przedmioty zostały natychmiast usunięcie a błąd naprawiony.

Pozdrawiam.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Czysty bug, przypadek. Weszło jej w antyku pewnie z 5000 śr bo się zmianka zbugowała. 

@topic

Skąd zatruty miecz +0 ?  xD

Opublikowano

Był błąd u egzekutora bitewnego z roskami, gdyż był zły warunek w quescie, ale takie przedmioty zostały natychmiast usunięcie a błąd naprawiony.

Pozdrawiam.

Dobra powiedzmy że wierzę. :)

53594961070274399019.png

Opublikowano

Czysty bug, przypadek. Weszło jej w antyku pewnie z 5000 śr bo się zmianka zbugowała. 

@topic

Skąd zatruty miecz +0 ?  xD

Ta? A niech nagra filmik i pokaże ;(

Dobra powiedzmy że wierzę. :)

Po prostu tak było, a chyba wiesz co oznaczka socket2

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

610f7ecd40f751e7.png

O to reakcja tych przydupasów na pytanie dlaczego znikają ludziom itemy z kont :)

Powód: Siema  xD 

Ps. Graczom znikają itemy z eq, a administracja zamiast je zwrócić odnosi się do punktu w regulaminie, że znikających itemów nie zwracają.. Nosz kur*a sami usuwanie itemy typu szpony +9, bojowe +9 które można było również wyciągnąć z rękawiczki na 3h 9min bodajże, więc nie róbcie ludzi w ch*ja bo nie można nawet czytać tych steków bzdur.

Pozdrawia LOG oraz Carrie

Opublikowano

W te roski uwierze bo robili nawet ss rosek które dają tam ponad 20k wartości. Albo 2 k. Mniejsza. Truty? Hmm. Tak jak pokazałeś surek na filmie jest tylko 49. Pd na 20 dni xD No bug. Naprawcie to o ile nie naprawiliscie i dla mnie nie było sprawy. Ja już mam totalnie w d***e czy ludzi jest mało czy dużo. Byleby mi się przyjemnie grało

Opublikowano

W te roski uwierze bo robili nawet ss rosek które dają tam ponad 20k wartości. Albo 2 k. Mniejsza. Truty? Hmm. Tak jak pokazałeś surek na filmie jest tylko 49. Pd na 20 dni xD No bug. Naprawcie to o ile nie naprawiliscie i dla mnie nie było sprawy. Ja już mam totalnie w d***e czy ludzi jest mało czy dużo. Byleby mi się przyjemnie grało

Nie ma takich rosek, były 2 dni temu z bugu u egzekutora(ale zostały usunięte po 30minutach od wykrycia sprawy, czyli 2 dni temu), 1 serwer miał podobną sytuacje też wielkości taki jak my. 

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

610f7ecd40f751e7.png

O to reakcja tych przydupasów na pytanie dlaczego znikają ludziom itemy z kont :)

Znikają itemy tak? A wchodzenie na ts i mówienie: Idziemy dalej rozwalać wam serwer. Aż w końcu skończy się i upadnie? Może powiesz, ze to nie twoje słowa? 

Opublikowano

Ta szamanka to Carrie.

Roskę się bugowało na 28k wartości oraz 428min.  025d6466af64c740.jpg dlatego były takie hity  <3

Opublikowano

Apropo fajnie dramy działają widzę 1.6k online dobiło, aniołek coś Ci nie wyszło :(

Ta szamanka to Carrie.
Roskę się bugowało na 28k wartości oraz 428min.  025d6466af64c740.jpg dlatego były takie hity   <3

Takie rzeczy to mogę sobie zrobić na hamachi ;/ PS: 2dni temu i tak zostały usunięte, a Ty dopiero teraz o tym piszesz. Dzięki za offtop prezki!
@kwiatmix patrz idiotów xD

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

610f7ecd40f751e7.png

Ps. Graczom znikają itemy z eq, a administracja zamiast je zwrócić odnosi się do punktu w regulaminie, że znikających itemów nie zwracają.. Nosz kur*a sami usuwanie itemy typu szpony +9, bojowe +9 które można było również wyciągnąć z rękawiczki na 3h 9min bodajże, więc nie róbcie ludzi w ch*ja bo nie można nawet czytać tych steków bzdur.

Zbanowałem Cię za działanie na szkodę serwera Mories.pl. I życzenie źle serwerowi mówiliście tak przy graczach więc ban był słuszny w 100% więcej od siebie może dodać waffel i speed bo również byili na kanale lecz oni nie mają praw do banowania na ts. 

­

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

Nie ma takich rosek, były 2 dni temu z bugu u egzekutora(ale zostały usunięte po 30minutach od wykrycia sprawy, czyli 2 dni temu), 1 serwer miał podobną sytuacje też wielkości taki jak my. 

długo mam na tym ts czekać? bo im dłużej siedzę na supporcie z innymi poszkodowanymi tym więcej się dowieduje co poznikało :>

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

Apropo fajnie dramy działają widzę 1.6k online dobiło, aniołek coś Ci nie wyszło :(

Zauważ, że ludzie nie wchodzący tutaj na mpc nie wiedzą co się dzieje na serwerze, bo tam wciskacie im każdy kit.

Opublikowano

Zauważ, że ludzie nie wchodzący tutaj na mpc nie wiedzą co się dzieje na serwerze, bo tam wciskacie im każdy kit.

Kit to Ty wciskasz bo przedstawiasz zdjęcia "z dupy" tyle na temat. A co do rosek fakt były ale zostały usunięte po 30minutach :(

Pokaż je dziś a nie pokazujesz jakiś ss i liczysz że Ci ktoś uwierzy.

35stCZE.gif

Co dalej wymyślisz czekam!

PS: Dzięki tej niby dramie 1650 online+, ta cała prawda Aniołka coś nie wypaliła co?

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Kit to Ty wciskasz bo przedstawiasz zdjęcia "z dupy" tyle na temat. A co do rosek fakt były ale zostały usunięte po 30minutach :(

Pokaż je dziś a nie pokazujesz jakiś ss i liczysz że Ci ktoś uwierzy.

35stCZE.gif

Co dalej wymyślisz czekam!

PS: Dzięki tej niby dramie 1650 online+, ta cała prawda Aniołka coś nie wypaliła co?

Sorry Surek ale to jest nie możliwe że tyle typa gra wiesz czemu? :)

Patrzałem o 10:20 na licznik było 600 + Około coś tego i po 3H wszedło ponad 1000+ do gry? Naprawdę  nie kłam już, żeś ładnie podkręcił licznik myślę że z 1.0 zrobiło się z 2.5/3.0 :)

To wszystko widać ja obserwuję ten licznik od rana i o 14 by wbiło 1000 osób od godziny 10+? :)

Serwer widać po c***a bo Siurek ciągle okłamuję graczy, jeszcze powiedz że licznik jest czysty 1.0 to wyśmieję cb!  xD  xD  xD  xD

53594961070274399019.png

Opublikowano

Sorry Surek ale to jest nie możliwe że tyle typa gra wiesz czemu? :)

Patrzałem o 10:20 na licznik było 600 + Około coś tego i po 3H wszedło ponad 1000+ do gry? Naprawdę  nie kłam już, żeś ładnie podkręcił licznik myślę że z 1.0 zrobiło się z 2.5/3.0 :)

To wszystko widać ja obserwuję ten licznik od rana i o 14 by wbiło 1000 osób od godziny 10+? :)

Serwer widać po c***a bo Siurek ciągle okłamuję graczy, jeszcze powiedz że licznik jest czysty 1.0 to wyśmieję cb!  xD  xD  xD  xD

I pisze, to koleś który miał z 20 serwerów i żaden nie stał więcej niż 2 tygodnie? 

Jeśli serwer był off przez 1h +- a potem został włączony to chyba logiczne, że licznik z 100 skoczy na 300 w kilka minut, a potem cały czas rośnie do tego jest weekend asfenie.  

Jak zrobisz serwer który przetrwa więcej niż 2 mc daj znać.  

Będą jakieś raty?

­

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

STOP SPAM plis :) Serwer Fajny Surek Propsy j**** hejtów co sieją farmazony.

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Opublikowano

I pisze, to koleś który miał z 20 serwerów i żaden nie stał więcej niż 2 tygodnie? 

Jeśli serwer był off przez 1h +- a potem został włączony to chyba logiczne, że licznik z 100 skoczy na 300 w kilka minut, a potem cały czas rośnie do tego jest weekend asfenie.  

Jak zrobisz serwer który przetrwa więcej niż 2 mc daj znać.  

Będą jakieś raty?

­

Dobra, dobra nie liż dupy iZumi Siurkowi.

Dziwne że przez 30 minut grało 620+ osób a nagle skoczyło do 1600+ proszę cię, powiedz jeszcze że licznik jest 1.0  xD

53594961070274399019.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...