Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MorieS.PL [Dedyk] [Medium/Hard]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli chodzi o te truty, to w końcu zostały one usunięte ? czy dalej krążą po serwerze, bo w sumie pograłbym na tym serwerze, bo nie powiem ale plik exaliona zawsze lubiłem. 

O boże ich już nie ma od tygodnia jak nie więcej, serdecznie zapraszam do gry.

Legenda Metin2!

sig_team.png

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeżeli chodzi o te truty, to w końcu zostały one usunięte ? czy dalej krążą po serwerze, bo w sumie pograłbym na tym serwerze, bo nie powiem ale plik exaliona zawsze lubiłem. 

Usunięte i to już dawno. Nie polecam słuchac debili, którzy od paru stron hejtują ten serwer i próbują serwerowi zaszkodzic.

Kontakt i jeszcze raz kontakt na TS3. Surek może byś wyznaczył w jakie dni i o której godzinie, do której godziny, będziesz przesiadywał na kanale Support Online Mories, bo po prostu skontaktowac się z Tobą to jest cud.

Opublikowano

Usunięte i to już dawno. Nie polecam słuchac debili, którzy od paru stron hejtują ten serwer i próbują serwerowi zaszkodzic.

Kontakt i jeszcze raz kontakt na TS3. Surek może byś wyznaczył w jakie dni i o której godzinie, do której godziny, będziesz przesiadywał na kanale Support Online Mories, bo po prostu skontaktowac się z Tobą to jest cud.

Wiem że cud, no ale wiesz ja nie jestem od kontaktu z graczami od tego jest waffel.

Nigdy nie gralem na hardach ale ten mnie przyciaga twoje servery cos maja w sobie :P

Zapraszam.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Była dziś cofka? Jeśi nie to daczego cofło mi  kilka rzeczy?

Między innymi: lvl, kase, skille

Zrobicie nemere normalnie jak każdy dangeon a nie z ogarniczeniem czasowym?

Opublikowano

Wiem że cud, no ale wiesz ja nie jestem od kontaktu z graczami od tego jest waffel.

Ale jednak Ty jesteś technikiem i to z Tobą by się chciało parę rzeczy omówic, porozmawiac itd. ja nie mówię, że to codziennie by musiało byc raz, dwa razy w tygodniu o danej godzinie na 30 min wchodzisz na kanał i rozmawiasz, a w weekendy też ze 2 razy i git.

Może też BOTA byście zrobili, który by was pukał, jak ktoś wejdzie na kanał Support online?

Opublikowano

Ale jednak Ty jesteś technikiem i to z Tobą by się chciało parę rzeczy omówic, porozmawiac itd. ja nie mówię, że to codziennie by musiało byc raz, dwa razy w tygodniu o danej godzinie na 30 min wchodzisz na kanał i rozmawiasz, a w weekendy też ze 2 razy i git.

Może też BOTA byście zrobili, który by was pukał, jak ktoś wejdzie na kanał Support online?

To nie jest ts metina.  

Mamy kilkanaście botów na ts prośba o kanał itd i to wystarczy wszyscy admini ts'a nie muszą interesować się morisem pamiętaj o tym. 

Jakieś eventy na weekend planujecie? 

­

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

To nie jest ts metina.  

Mamy kilkanaście botów na ts prośba o kanał itd i to wystarczy wszyscy admini ts'a nie muszą interesować się morisem pamiętaj o tym.

­

Po co się udzielasz jak nie Ciebie to tyczy i nie wiesz o co chodzi? Bot by był na range GM i GA Mories a nie na SA SSA ROOT, f**k logic

Będą raty ?

Opublikowano

Serwer ogólnie kozacki !

mam pytanie gdzie występują metiny upadku tylko dokładnie bo na dolinie szukam i nic

Koło świątyni hwang dokładniej jak się jedzie na BO czerwonych i niebieskich. Również wokół świątyni.

Opublikowano

Po co się udzielasz jak nie Ciebie to tyczy i nie wiesz o co chodzi? Bot by był na range GM i GA Mories a nie na SA SSA ROOT, f**k logic

Będą raty ?

Bo jestem adminem ts'a. Ty gówno wiesz jak to działa -,- pyskaczu.  Co chwile do wszystkich poke  by leciało, a na to żaden admin się nie zgodzi więc powodzenia i niech surek się wypowie czy to wprowadzi :) Powodzenia! 

Serwer ogólnie kozacki !

mam pytanie gdzie występują metiny upadku tylko dokładnie bo na dolinie szukam i nic

Chyba tylko DT 

­

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

Przeczytałem sporą część tematu, ze szczególną uwagą te krytyczne wypowiedzi. Przeanalizowałem, sprawdziłem... i nie żałuję. Serwer świetnie zrobiony. Gra się super przyjemnie, zwiększone respy, ogrom metków (czasem w m2 po 3-4 obok siebie stoją), łatwo się dorobić. Szczerze polecam wszystkim, którzy wahają się przez negatywne opinie- w grze tego nie odczujecie. Gra się jak za najlepszych czasów Ascariala lub Exaliona, ale ten serwer jest o wiele lepiej dopracowany.

Moja dobra rada- róbcie wszystkie misje. Z nimi start jest o wiele łatwiejszy.

Co do krytycznych głosów- nie wypowiadam się. Być może mają rację- ale ja gram dla siebie, walki topki mnie nie obchodzą. Jeżeli też macie takie podejście- zapraszam.

Opublikowano

Przeczytałem sporą część tematu, ze szczególną uwagą te krytyczne wypowiedzi. Przeanalizowałem, sprawdziłem... i nie żałuję. Serwer świetnie zrobiony. Gra się super przyjemnie, zwiększone respy, ogrom metków (czasem w m2 po 3-4 obok siebie stoją), łatwo się dorobić. Szczerze polecam wszystkim, którzy wahają się przez negatywne opinie- w grze tego nie odczujecie. Gra się jak za najlepszych czasów Ascariala lub Exaliona, ale ten serwer jest o wiele lepiej dopracowany.

Co do krytycznych głosów- nie wypowiadam się. Być może mają rację- ale ja gram dla siebie, walki topki mnie nie obchodzą. Jeżeli też macie takie podejście- zapraszam.

W końcu ktoś normalny, dziękujemy i zapraszamy :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

i tak dostaniesz bana za wh, hehe

Opublikowano

i tak dostaniesz bana za wh, hehe

a Ty dostaniesz warna, hehe

Surek tam wyżej nie odpowiedziałeś na pytanie, czy ogarniesz to, żeby morieńskie szkatułki i zmianki wpadały do eQ? Chociaż żeby te morieńskie wpadały bo jest ciężko dużo leci, a podnosic nie ma czasu ... A te auto podnoszenie jak będzie działało, będzie można włączyc to na wybrane przedmioty?

Opublikowano

a Ty dostaniesz warna, hehe

Surek tam wyżej nie odpowiedziałeś na pytanie, czy ogarniesz to, żeby morieńskie szkatułki i zmianki wpadały do eQ? Chociaż żeby te morieńskie wpadały bo jest ciężko dużo leci, a podnosic nie ma czasu ... A te auto podnoszenie jak będzie działało, będzie można włączyc to na wybrane przedmioty?

Przecież działa autopickup.

Co do serwera, jest jakiś sposób żeby na w miarę niskim poziomie zdobyć perły? (55-75)

Opublikowano

Jakie trzeba mieć eq aby tak surką wp na 47 ogarniać spoty w v3 ?

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Przecież działa autopickup.

Co do serwera, jest jakiś sposób żeby na w miarę niskim poziomie zdobyć perły? (55-75)

jak masz full eq to nie zbiera już :) powinno wpadać do eq.. idz łowić ryby

Opublikowano

PayPal nie działa, poprawcie bo już kończe pobierać klienta

Odśwież.

jak masz full eq to nie zbiera już :) powinno wpadać do eq.. idz łowić ryby

Będzie wpadać do eq.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Widać że team się stara i nie olewa graczy ani serwera :). Na początku miałem wątpliwości żeby tu grać ale teraz widzę że warto. Zagram bardzo chętnie i wydaję mi się że można polecić serwer :D

Opublikowano

Odśwież.

Będzie wpadać do eq.

Co będzie wpadało do eQ? Morieńskie?

SuReeK bossów typu wódz orków, żółw, 9 ogonów, zjawa nie opłaca się bic, bo drop to tylko kamień duchowy, pomyślcie nad tym i byście coś mogli dodac do dropu z nich, królowa też lepszego dropu nie ma, ale chociaż leci jad na baronówną

Opublikowano

Co będzie wpadało do eQ? Morieńskie?

SuReeK bossów typu wódz orków, żółw, 9 ogonów, zjawa nie opłaca się bic, bo drop to tylko kamień duchowy, pomyślcie nad tym i byście coś mogli dodac do dropu z nich, królowa też lepszego dropu nie ma, ale chociaż leci jad na baronówną

Tak morieńskie będą wpadać, przy update, ale nie wiem czy tym.

Widać że team się stara i nie olewa graczy ani serwera :). Na początku miałem wątpliwości żeby tu grać ale teraz widzę że warto. Zagram bardzo chętnie i wydaję mi się że można polecić serwer :D

Dzięki, zapraszamy!

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

A jak to jest z tymi petami i kostiumami, są jakieś przedłużenia czy coś? Mógłby ktoś pokrótce wytłumaczyć :)

I jeszcze pytanko, przerażają mnie te czasowe kostiumy itp, raz, dwa mogę kupić. Ale nie mam zamiaru tego robić co 30 dni, da się na to zapracować w grze?

Opublikowano

A jak to jest z tymi petami i kostiumami, są jakieś przedłużenia czy coś? Mógłby ktoś pokrótce wytłumaczyć :)

I jeszcze pytanko, przerażają mnie te czasowe kostiumy itp, raz, dwa mogę kupić. Ale nie mam zamiaru tego robić co 30 dni, da się na to zapracować w grze?

W tydzień gry zarobiłem tyle żeby mieć full eq na swój poziom + full ISa i 800kk w kieszeni, nie wydając przy tym ani złotówki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...