Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MorieS.PL [Dedyk] [Medium/Hard]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co tam najlepiej ustawić sobie na złość kogoś Imię i Nazwisko w nicku, ciekawe jak byś Ty postąpił w takiej sprawie, ja nie zezwalam na takie coś i rejestrując się na serwerze regulamin akceptowałeś.

Pozdrawiam.

o ile wiem regulamin dotyczy wszystkich tak samo więc R3spect też go akceptował. a w regulaminie pisze wyraźnie że wspomagacze typu WH są zabronione. chyba nie musze Ci tu cytować regulaminu twojego własnego serwera..

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co tam najlepiej ustawić sobie na złość kogoś Imię i Nazwisko w nicku, ciekawe jak byś Ty postąpił w takiej sprawie, ja nie zezwalam na takie coś i rejestrując się na serwerze regulamin akceptowałeś.

Pozdrawiam.

Serwer ogólnie polecam, łatwo idzie zarobić, głównie na questach ;-).

Narzekają na sm, to polecam dodać opcje na stronie, ze jak co dziennie bedzie sie logował na strone, to dostaje xx sm;-)

Opublikowano

#ostrytkaczyk pis jol ,kiedy ten obiecany update ? nie wywiazujecie sie z obietnic

Skoro masz wyebane na serwer i obrażasz Administracje, to czemu cię obchodzi kiedy update będzie? :P

Buhaha ^^

denzel.png

Opublikowano

Co wy kur*** za przeproszeniem odpier****cie ?

Zmienilem sobie dzisiaj nick na EwkaTkaczyk a teraz patrze mam Nieodpowiedni ,od kiedy ten nick jest nieodpowiedni ?

Widze respekt wszedzie macza swoje brudne palce...

Przekupna administracja boi sie o swoja najwieksza reklame ,chyba antyreklame bo kazdy sie z niego tylko smieje ...

16666803785583195699.jpg

Poruszam problem. Regulamin zabrania:

Konta i gra:

§2.1 Zabrania się ustawiania nazw postaci obrażających inne osoby, lub podszwających się pod osoby publiczne czyt.(youtuber), oraz administracji a także reklamy innych serwerów/for/stron. 

§2.2 Zabrania się pisania wulgaryzmów, treści rasistowskich na chacie.

§2.3 Zabrania się ustawiania wulgarnych i rasistowskich nazw postaci/loginów.

Admin podjął interwencje, wziął szarego kowalskiego i zainterweniował.

Skoro regulamin każdy zaakceptował, przeczytał go to wie że nielegalne modyfikowanie clienta jest karane stałą blokadą konta.

Zgłaszam przypadek złamania regulaminu. Jutuber R3spect złamał regulamin w pkt. Oszustwa paragraf 4.1 cytuję:

aynfit.png

Dowód:

http://scr.hu/6unw/znipe

Proszę ukarać gracza stałą blokadą konta. WH jest zabronione na serwerze. Jeżeli Jutuber nie zostanie zbanowany, znaczy to że WH jest dozwolone i każdy następny gracz może spokojnie sobie grać.

Heniek.

Opublikowano

Przepraszamy na tą krótką przerwę techniczną. Już opanowaliśmy problem i za to otrzymujecie 20% wszystkich RAT na 6h. Zapraszamy do gry!

Opublikowano
Zostały wprowadzone udogodnienia które:

- buty wiatru dodane do handlarki różności koszt 3mln.Yang

- Zablokowanie speed hacka.

To tyle, oczekujcie naszego dużo większe update który pojawi się pod nazwą 1.4, jesteśmy w trakcie tworzenia go!

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Ponawiam sprawę, bo chyba admin ma głowę w chmurach i nie widzi niczego, prócz swoich postów.

Proszę o odpowiedź i jak toczy się interwencja banowania R3specta grającego na WH?

Heniek.

Opublikowano

Nie banują youtubera za WH? Nie polecam.

Udają że nie widza nawet postów :D 

Opublikowano

NIE POLECAM, ludzie latają na WH, administracja ma wszystko w du***, udaje, że nie widzi postów graczy które w jakikolwiek sposób neguje serwer. Skoro jest regulamin, jak mniemam napisany przed głównego admina, to wypadało by, aby tyczyło się to wszystkich... 

Opublikowano

No ale jak widać są na serwerze gracze i ,,youtuberzy". Nie polecam i szkoda mi ludzi którzy grają na tym serwerze i wydają na niego pieniądze. 

Opublikowano

Ponawiam sprawę, bo chyba admin ma głowę w chmurach i nie widzi niczego, prócz swoich postów.

Proszę o odpowiedź i jak toczy się interwencja banowania R3specta grającego na WH?

Boże Mechaniku, weź się ogarnij sprawa była wyjaśniona i nie będę odpowiadał osobom pokroju Ciebie, wiec sorry pisz do bólu ode mnie odpowiedzi nie dostaniesz bo jesteś po prostu żalosny.

Udają że nie widza nawet postów :D

Widzimy ale sprawa była wyjaśniona.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Boże Mechaniku, weź się ogarnij sprawa była wyjaśniona i nie będę odpowiadał osobom pokroju Ciebie, wiec sorry pisz do bólu ode mnie odpowiedzi nie dostaniesz bo jesteś po prostu żalosny.

Widzimy ale sprawa była wyjaśniona.

sprawa bedzie wyjasniona jak go zbanujesz:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...