Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MorieS.PL [Dedyk] [Medium/Hard]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siema. Cziter respekt już zbanowany? 

Przecież on nie grał na czitach, on tylko je testował xD 

Co do serwera to nie powiem jest okej, ale jak sobie pomyślę ile dostali Ci youtuberzy tych sm to niestety podziękuje. No ale powodzenia. 

xD 

Opublikowano

Przecież on nie grał na czitach, on tylko je testował xD

Co do serwera to nie powiem jest okej, ale jak sobie pomyślę ile dostali Ci youtuberzy tych sm to niestety podziękuje. No ale powodzenia. 

A ile dostali bo nie jestem w temacie ?

Opublikowano

Nie polecam, jest bug na zarobek :) Pozdrawiam administrację :*

Buguj hajs! testować wh można, to i kasę bugować :D 

Opublikowano

Nie polecam, jest bug na zarobek  :) Pozdrawiam administrację :*

Ehh, co jeszcze wymyślisz że kangury latają po metinie?

Siurek co jest z Tobą? Gdzie odpowiedź?
http://zapodaj.net/6876841f83bc8.jpg.html

Jaki jest % na drop truty z szkaty ripa?

Jutro postaram się odpisać na all pw bo dzisiaj nie miałem czasu.

Serdecznie zapraszam na serwer.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=sjp1L0Cqzzk

4:32 przed przejściem na kolejny klip. Respectowi samo bije mobka.

Surek nie odpowie na to albo powie że znów testował logi.

Serwer to jedno wielkie krentactow, mówi że sprawdził a tu kolejny dowód że ma haxy.

Serwera nie polecem mimo iż ma dobrą ilość graczy to i tak padnie szybko przez takie rzeczy.

Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=sjp1L0Cqzzk

4:32 przed przejściem na kolejny klip. Respectowi samo bije mobka.

Surek nie odpowie na to albo powie że znów testował logi.

Serwer to jedno wielkie krentactow, mówi że sprawdził a tu kolejny dowód że ma haxy.

Serwera nie polecem mimo iż ma dobrą ilość graczy to i tak padnie szybko przez takie rzeczy.

Przecież wyjasniłem tą sprawę kilka stron temu, a r3s kończy serie po 10 odc więc?

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano
Przecież wyjasniłem tą sprawę kilka stron temu, a r3s kończy serie po 10 odc więc?

Nic nie wyjaśniłeś, nie chcesz zbanować go bo kręci dla Ciebie i jesteście znajomymi.To sami wiemy. 

Jesteś zwykłym oszustem, który nie stosuję się do regulaminu. Skoro R3spect może grać na WH to każdy jeden też może i tyle w temacie.

Heniek.

Opublikowano

Srurek ma wyj*** totalnie na serwer mimo ze spamie mu w grze na PW bo jest dostepny i zglaszam mu "haxiora" to i tak on to ku** olewa pajac glupi, 10 razy juz do niego pisalem setki wiadomosci wyslalem i nie Tylko do niego do innych GM'ow tez i od zadnego od poczatku serwera nie dostalem odpowiedzi to jest smiechu warte, nagram typka na WH on i tak nie dostanie bana Srurek stoi w M1 na inv a kolo niego typ z DH i co ma bana? haha przeciwnie ; d serwer zchodzi na psy *poprawa "juz zszedl" przez plage botow. Juz yangole sa na allegro w ilosc 5kkk ^.- wiec niezle trzepia kase. Serwer ogolem fajny lecz przez ADMINISTRATORA SPADL NA PSY I SIE NIE OPLACA ZACZYNAC. Moze ten Srelios2 bedzie lepszy zobaczymy. Dalem dla tego gowna szanse a oni ja zmarnowali na nastepny Projekt srurka to nawet nie wejde ;) A i sie pytam od kur&& 6 dni kiedy beda rozpatrzone wyniki na tego ebanego :SreGiema: chce sie posmiac jakiego idiote do Teamu przymiecie .

Opublikowano

Srurek ma wyj*** totalnie na serwer mimo ze spamie mu w grze na PW bo jest dostepny i zglaszam mu "haxiora" to i tak on to ku** olewa pajac glupi, 10 razy juz do niego pisalem setki wiadomosci wyslalem i nie Tylko do niego do innych GM'ow tez i od zadnego od poczatku serwera nie dostalem odpowiedzi to jest smiechu warte, nagram typka na WH on i tak nie dostanie bana Srurek stoi w M1 na inv a kolo niego typ z DH i co ma bana? haha przeciwnie ; d serwer zchodzi na psy *poprawa "juz zszedl" przez plage botow. Juz yangole sa na allegro w ilosc 5kkk ^.- wiec niezle trzepia kase. Serwer ogolem fajny lecz przez ADMINISTRATORA SPADL NA PSY I SIE NIE OPLACA ZACZYNAC. Moze ten Srelios2 bedzie lepszy zobaczymy. Dalem dla tego gowna szanse a oni ja zmarnowali na nastepny Projekt srurka to nawet nie wejde ;) A i sie pytam od kur&& 6 dni kiedy beda rozpatrzone wyniki na tego ebanego :SreGiema: chce sie posmiac jakiego idiote do Teamu przymiecie .

Kolego nie zgłaszaj żadnych haxów bo one tutaj są dozwolone :D 

Opublikowano

Dziwi mnie ludzie Wasze oburzenie... Nie dlatego, że racji nie macie, tylko dlatego, że i tak nic nie zdziałacie.  Jestem pewny, że każdy się spodziewał tego co Surek powiedział ( czytaj cytat ). 

Lukam w ten temat z ciekawością, od chwili ukazania jak YouTuber gra na czitach i opcje były tylko 2 :

1. Respect nie dostanie bana i skończy serie.

2. Respect skończy serie i dostanie bana, po czym Surek wejdzie tutaj i napiszę '' jako, że tak wielu z Was domagało się sprawiedliwego osądu, z dniem dzisiejszym Respect dostał perm bana ".. Tyle, że wtedy już Respecta na serwie i tak miałoby nie być ^^ 

Inna rzecz to ta, że sami po ss widzicie, że ludzi im i tak przybywa, więc znowu tylko tracicie nerwy i czas bo :

1. Ludzie co grają na serwerze nie zaglądają tutaj.

2. Ludzie co grają i zaglądają tutaj mają na to wysrane, bo dla nich  serwer i administracja to dwie odzielne rzeczy ( pozdro dla tych co mają taką sieczkę w głowie i nie wiedzą, że jak administracja zajmuje się serwerem to ten serwer ustoi długo, a jak się nie zajmuje to jest samowolka.. Przykład choćby - PandoraMt2 ).

Także, musielibyście ruszyć na serwer i każdemu z osoba na szepcie wyjaśniać jak się sprawy mają, by ludzie przestali grać,  w innym wypadku sami dobrze wiecie, że nic nie osiągniecie i marnujecie czas. 

Opublikowano

Dziwi mnie ludzie Wasze oburzenie... Nie dlatego, że racji nie macie, tylko dlatego, że i tak nic nie zdziałacie.  Jestem pewny, że każdy się spodziewał tego co Surek powiedział ( czytaj cytat ). 

Lukam w ten temat z ciekawością, od chwili ukazania jak YouTuber gra na czitach i opcje były tylko 2 :

2. Respect skończy serie i dostanie bana, po czym Surek wejdzie tutaj i napiszę '' jako, że tak wielu z Was domagało się sprawiedliwego osądu, z dniem dzisiejszym Respect dostał perm bana ".. Tyle, że wtedy już Respecta na serwie i tak miałoby nie być ^^ 

Inna rzecz to ta, że sami po ss widzicie, że ludzi im i tak przybywa, więc znowu tylko tracicie nerwy i czas bo :

2. Ludzie co grają i zaglądają tutaj mają na to wysrane, bo dla nich  serwer i administracja to dwie odzielne rzeczy ( pozdro dla tych co mają taką sieczkę w głowie i nie wiedzą, że jak administracja zajmuje się serwerem to ten serwer ustoi długo, a jak się nie zajmuje to jest samowolka.. Przykład choćby - PandoraMt2 ).

Także, musielibyście ruszyć na serwer i każdemu z osoba na szepcie wyjaśniać jak się sprawy mają, by ludzie przestali grać,  w innym wypadku sami dobrze wiecie, że nic nie osiągniecie i marnujecie czas. 

Dokladnie. Z mpc to moze 10% graczy jest. I nikt sie nie przejmuje niczym tylko garstka hejterow z mpc. Serwer z*******y nic tylko grac

Opublikowano

Wiesz, to tak nie do końca że nikt się nie przejmuje, myślę że dużo osób chciało zagrać, a jednak zrezygnowało po przeczytaniu tego co się dzieje na tym servie. Pewnie że pisanie tutaj o tym wh nie zmniejszy ilości osób na servie do 200, ale od tego jest wolność słowa aby każdy mógł wyrazić swoje zdanie. Wiadomo, zdecydowanie większa ilość osób która gra w mt, to dzieci z wyżartymi mózgami, nie posiadającymi własnego zdania, ale warto to nagłośnić dla tych paru rozumnych :) Podsumowując, to że mega rewolucji nie zrobimy, nie równa się temu że mamy sprawę olać lub siedzieć cicho i zapomnieć. 

Pozdrawiam tych kumatych :D 

Opublikowano

Nie no jasne, że masz rację i o każdym przekręcie ( czy jak to tam nazwać ) trzeba głośno gadać, tylko niestety tych ' kumatych ' w społeczeństwie metina nie ma zbyt wielu.. Podali tutaj chłopaki niezbite dowody na czity + zacytowali  regulamin serwerowy + pokaz inteligencji ze strony Surka czy jak mu tam <- ( i to nie jest obraza bo Cię nie znam, tylko obiektywne uargumentowanie faktu, że chciałeś by ktoś z graczy na głównym serwerze przetestował czity ) i jest dalej tak jak było z tego co piszecie.   
'' Cierpią '' na tym inne serwery, gdzie może ludzie w administracji są bardziej ogarnięci i wiedzą jak się prowadzi serwer, bo 1.6k graczy to jest dość dużo jak na Polskie privy i te czasy.. 
Dużo czasu minęło odkąd nie gram na Polskich privach, ale przeglądając tematy z serwerami, nie patrze na prezentacje, tylko od razu klikam na ostatnie strony tematu, zobaczyć jak wygląda aktywność i mnie jeszcze żaden serwer '' nie porwał ''.. 

Opublikowano

Nie no jasne, że masz rację i o każdym przekręcie ( czy jak to tam nazwać ) trzeba głośno gadać, tylko niestety tych ' kumatych ' w społeczeństwie metina nie ma zbyt wielu.. Podali tutaj chłopaki niezbite dowody na czity + zacytowali  regulamin serwerowy + pokaz inteligencji ze strony Surka czy jak mu tam <- ( i to nie jest obraza bo Cię nie znam, tylko obiektywne uargumentowanie faktu, że chciałeś by ktoś z graczy na głównym serwerze przetestował czity ) i jest dalej tak jak było z tego co piszecie.   

'' Cierpią '' na tym inne serwery, gdzie może ludzie w administracji są bardziej ogarnięci i wiedzą jak się prowadzi serwer, bo 1.6k graczy to jest dość dużo jak na Polskie privy i te czasy.. 

Dużo czasu minęło odkąd nie gram na Polskich privach, ale przeglądając tematy z serwerami, nie patrze na prezentacje, tylko od razu klikam na ostatnie strony tematu, zobaczyć jak wygląda aktywność i mnie jeszcze żaden serwer '' nie porwał ''.. 

Zgadzam się w 100%, prezentacja a to co jest na servie to czasem dwie inne rzeczy. Ja również najpierw czytam komentarze innych graczy i dopiero jeśli są w miarę pozytywne to rozpoczynam grę. No niestety nie każdy tak na to patrzy i właściwie to szkoda że server jest w porządku a prowadzący to taki siurek bez jaj. 

Opublikowano

Nie polecam. Powód? Surek- Nieogarnięty człowiek, który nigdy nie powinien mieć styczności z tworzeniem prywatnych serwerów. Może się na tym coś zna, ale wiekszość pod is, przykładem jest ten serwer, Lanerisem pewnie sie juz w ogóle nie interesujesz+ KarieS. Do tego przekręty z youtuberami, R3Spect nie zbanowany, mimo tego, ze są dowody ;). Stwierdziłeś, że masz w "umowie" z nim, że nagra 10 odcinków, ciekawe co potem sie stanie, jak liczba zmaleje, bo nie sądze, że utrzyma się ta stała licza 1.5k, na dodatek z takim Teamem. Do tego Ty Surek, żyjesz we własnym świecie, w którym twoje zdanie jest najważniejsze i nie wolno tego zmienić, bo ty masz zawsze racje, i twierdzisz, ze taka sytuacja nie miała miejsca, bo boisz sie przyjąć tego na "Klate", bo wiesz, że odbije Ci się to na serwerze i samym sobie. Elooo, nie polecam jeszcze raz, omijać jego serwery okrągłym łukiem...

Opublikowano

Dlaczego był restart?

Do chu*a jeszcze z dupy sobie serwer restartują, bez żadnej informacji, nie zwracają uwagi na to, że ktoś robi dungeona czy co kolwiek.

Jedno wielkie gówno

R3sg0wn0

Opublikowano

Hehe szkoda gadac. I tak juz nikt nie dogoni Resgofna i jego przydupasow. Trzeba by wpompowac w isa kilka tysiecy zeby jako tako z nimi rywalizowac... Nie wiem o za pomysl dawac im nieograniczny is...

Opublikowano

Dlaczego był restart?

Do chu*a jeszcze z dupy sobie serwer restartują, bez żadnej informacji, nie zwracają uwagi na to, że ktoś robi dungeona czy co kolwiek.

Jedno wielkie gówno

R3sg0wn0

Chwilowy restart był potrzebny aby naprawić jedną ważną rzecz. Jest już to opanowane. Dungeony będą jutro jeszcze nowe dodane także nie martw się będziesz mógł ich dużo zrobić 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...