Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MorieS.PL [Dedyk] [Medium/Hard]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niby sprawa wyjaśniona a bana nadal nie ma. Czyli rozumiem, że sprawa została wyjaśniona między wami, kolegami tak?

Opublikowano

Ciężko zrozumieć wyjasnienia anty-reklamowce. Graczy gra jeszcze więcej, a wy tylko nabijajcie nadal posty.

Komentarz pod filmikiem, że niby R3spect używa WH.

"Rób afere z niczego debilu, było testowane z surmistrzem, ponieważ nie wiedział dlaczego PGT wyskakiwał w logach i nie było wiadomo czego używa + niby zablokował i jednak nie zablkował, cały EXP MACIE U MNIE NA KANALE. WYPIERDALAĆ z tymi bujdami. + cały czas bm był podexpiany wp moge pokazać ilośc mobów i nagrywać wam filmy jak expie, a ty baranie c**j nie wybijesz sie na moim fejmie.  Ps. ja testowalem poniewaz mialem podejrzenia na PGT i chcielismy rozwiązać tą sytuacje" ~ Tak jak napisał, możecie zobaczyć na jego kanale jak expi."

@@@ ZAPRASZAM NA SERWER, GRA SIĘ ŚWIETNIE!! :) 

x

Opublikowano

Serwer bardzo dobry, aczkolwiek zrezygnował bym z usług ThailGT, chłopak ma nabijane suby. ­

Opublikowano

Ciężko zrozumieć wyjasnienia anty-reklamowce. Graczy gra jeszcze więcej, a wy tylko nabijajcie nadal posty.

Komentarz pod filmikiem, że niby R3spect używa WH.

"Rób afere z niczego debilu, było testowane z surmistrzem, ponieważ nie wiedział dlaczego PGT wyskakiwał w logach i nie było wiadomo czego używa + niby zablokował i jednak nie zablkował, cały EXP MACIE U MNIE NA KANALE. WYPIERDALAĆ z tymi bujdami. + cały czas bm był podexpiany wp moge pokazać ilośc mobów i nagrywać wam filmy jak expie, a ty baranie c**j nie wybijesz sie na moim fejmie.  Ps. ja testowalem poniewaz mialem podejrzenia na PGT i chcielismy rozwiązać tą sytuacje" ~ Tak jak napisał, możecie zobaczyć na jego kanale jak expi."

@@@ ZAPRASZAM NA SERWER, GRA SIĘ ŚWIETNIE!! :)

A dlaczego testował to na filmie?

tenor.gif

Opublikowano

Pytaj się mnie, a ja Ciebie? Chyba specjalnie by nie testował, żeby każdy go teraz oskarżał, że expi na WH.

@@@.. Surek , dodasz skrót do tych misji, nie chce mi się klikać cały czas kontynuj lub potwierdzenie, żeby po prostu enterem dało się potwierdzić. ! :D Czekam na to od początku serwera..

x

Opublikowano

sprawa bedzie wyjasniona jak go zbanujesz:)

Człowieku ale Ty nie będziesz mi mówił co mam robić, sprawa została wyjaśniona - Tyle, nie chcesz nie graj(nie rób afery o coś co nie ma miejsca).Trochę chyba Ci się role pomyliły.

Serdecznie zapraszam na serwer!

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Człowieku ale Ty nie będziesz mi mówił co mam robić, sprawa została wyjaśniona - Tyle, nie chcesz nie graj(nie rób afery o coś co nie ma miejsca).Trochę chyba Ci się role pomyliły.

Serdecznie zapraszam na serwer!

nieno ja na pewno na gównie nie bede grac, po prostu nie chce zeby jakis sebix tracil czas na syf. 

Opublikowano

chciałem zagrać ale widzę że coś tu śmierdzi więc podziękuje :)

Na serwerze nie ma bugów + jest masa graczy zapraszamy!

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

chciałem zagrać ale widzę że coś tu śmierdzi więc podziękuje :)

Może poprostu zesrałeś się w spodnie i dlatego coś ci smierdzi? xD

33748387117269464751.png

Opublikowano

Ja skonczylem gre ,Averi3st aka OStryTkaczyk nie nalezy juz do mnie ,nie odpowiadam juz za ta postac. Na tym serwerze az smierdzi przekretami ,Siuras ty jestes smieszny tak jak powiedzialem albo uwazasz ze nic sie nie dzieje albo respekt trzyma Cie za jaja.

Dziekuje nie pozdrawiam

Opublikowano
Boże Mechaniku, weź się ogarnij sprawa była wyjaśniona i nie będę odpowiadał osobom pokroju Ciebie, wiec sorry pisz do bólu ode mnie odpowiedzi nie dostaniesz bo jesteś po prostu żalosny.

Żałosny jestem? Sprawa wyjaśniona, to taka która została całkowicie rozwiązana. Ta sprawa nie została, R3spect grał na WH, są dowody. Administracja kręci tekstami "kazaliśmy mu sprawdzić". Sprawa nie została rozwiązana, admini są przekupieni, serwer stoi na kłamstwie i ułudzie.

Dopóki nie ukarzesz R3specta będą przypominał o sprawie. Bezczelnie gra na WH a admin ma to w **pie.

Heniek.

Opublikowano

Żałosny jestem? Sprawa wyjaśniona, to taka która została całkowicie rozwiązana. Ta sprawa nie została, R3spect grał na WH, są dowody. Administracja kręci tekstami "kazaliśmy mu sprawdzić". Sprawa nie została rozwiązana, admini są przekupieni, serwer stoi na kłamstwie i ułudzie.

Dopóki nie ukarzesz R3specta będą przypominał o sprawie. Bezczelnie gra na WH a admin ma to w **pie.

Dokładnie, administracja boi się, że straci główną reklamę? Ja osobiście tam gdzie gra R3SPECT nawet nie wchodzę, bo wiem, że będzie jakaś ściema... Serwer ogólnie bardzo fajny, niestety administracja i ich podejście nie wróży nic dobrego...

Opublikowano

@SuReeK czyli nie masz zamiaru w ogóle ukarać R3specta za granie z nielegalnymi wspomagaczami? Kategorycznie skreślasz regulamin i odmawiasz skazania winnego?

Cóż twój serwer, twoje reguły. Widocznie lepiej olać kilku graczy, ale uniewinnić JUTUBERA  bo ktoś go tam ogląda.

Wynika to z tego że wszelakie wspomagacze są dozwolone na serwerze.

Heniek.

Opublikowano

Szkoda, a jakie hacki oprócz WH są dozwolone? Muszę się zaopatrzyć.

śmiało możesz latać na czym tylko chcesz :) ,z tego co zauważyłem, administracja liczy tylko hajs i sprawdza licznki

Będą jeszcze w IS te skrzynki co lecą z nich bronie 75 +7, które były dostępne na początku? :) :) :) :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...