Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MorieS.PL [Dedyk] [Medium/Hard]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

śmiało możesz latać na czym tylko chcesz :) ,z tego co zauważyłem, administracja liczy tylko hajs i sprawdza licznki

Będą jeszcze w IS te skrzynki co lecą z nich bronie 75 +7, które były dostępne na początku? :) :) :) :)

Boże jaki ból dupy xD

Serdecznie zapraszamy na serwer :)

Szkoda, a jakie hacki oprócz WH są dozwolone? Muszę się zaopatrzyć.

Boże, niedługo sami sobie napiszecie regulamin a jak ktoś bana wyrwie to będzie płakał ;/

Legenda Metin2!

sig_team.png

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Boże jaki ból dupy xD

Boże, niedługo sami sobie napiszecie regulamin a jak ktoś bana wyrwie to będzie płakał ;/

Człowieku, jak Ty się zachowujesz, mydlisz oczy i myślisz że jakiś rozumny człowiek skusi się na grę tutaj? Czysta faworyzacja i nic więcej. Nie polecam, ze względu na podejście administracji :) 

Opublikowano
Boże jaki ból dupy  xD

Serdecznie zapraszamy na serwer  :)

Cóż to za słownictwo? To jest poważny problem. Jeżeli nie widzisz problemu to Ci go powiększe:

TWÓJ JUTUBER GRAŁ ODPALONY NA WH, SĄ DOWODY A TY GO NIE BANUJESZ BO GDYBY ON ODSZEDŁ TO SERWER BY PADŁ?

Kilku graczy m.in  ja nie gram bo co to za gra? JUTUBER ROBI CO CHCĘ  a szary użytkownik dostaję od razu po dupsku, dlaczego? bo jest szary i nie jest JUTUBEREM.

Przekupny jesteś i zwykły kłamca :)

Heniek.

Opublikowano

Boże jaki ból dupy xD

A co ja gorszy od respekta? Plis :D Siurek nie strasz nie strasz bo się zesrasz.

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

Cóż to za słownictwo? To jest poważny problem. Jeżeli nie widzisz problemu to Ci go powiększe:

TWÓJ JUTUBER GRAŁ ODPALONY NA WH, SĄ DOWODY A TY GO NIE BANUJESZ BO GDYBY ON ODSZEDŁ TO SERWER BY PADŁ?

Kilku graczy m.in  ja nie gram bo co to za gra? JUTUBER ROBI CO CHCĘ  a szary użytkownik dostaję od razu po dupsku, dlaczego? bo jest szary i nie jest JUTUBEREM.

Przekupny jesteś i zwykły kłamca :)

Jeżeli dasz mi inny dowód niż tamten to go zbanuję, ale no cóż nie ma takiego dowodu.

A co ja gorszy od respekta? Plis :D Siurek nie strasz nie strasz bo się zesrasz.

Czym ja Cie niby straszę :O Przecież piszę tylko że ból dupy masz...

Zapraszamy na serwer;)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Jeżeli dasz mi inny dowód niż tamten to go zbanuję, ale no cóż nie ma takiego dowodu.

Zapraszamy na serwer;)

To jak to było? Nie wiedziałeś czy wh działa u ciebie na serwerze i poprosiłeś respekta żeby sprawdził? :D Opowiadaj xD

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

Z jakiego filmiku jest zrobiony ten screen? ( Screen można łatwo podrobić tym bardziej w tym przypadku - nie twierdze,że Respect jest niewinny bo tak na pewno nie jest ale przydałby się wiarygodniejszy dowód w postaci filmu ) 

Co do serwera to nie polecam z w/w powodów.

@TI3STOPodeślij mi go na pw.

#rein

Opublikowano

Z jakiego filmiku jest zrobiony ten screen? ( Screen można łatwo podrobić tym bardziej w tym przypadku - nie twierdze,że Respect jest niewinny bo tak na pewno nie jest ale przydałby się wiarygodniejszy dowód w postaci filmu ) 

Co do serwera to nie polecam z w/w powodów.

Screen jest wycięty z jego filmiku :D 

Opublikowano

Jaki inny dowód? Wiarygodnym dowodem jest przedstawiony filmik. Nie mam pojęcia dlaczego jest zły?

W sytuacji gdy osoba JUTUBER  została przyłapana, zrobił się szum to co? Mam szukać drugiego dowodu że łazi odpalony tak?

Nie mam więcej pytań, wygrałeś INTERNETY. Bo śmiechłem!

Jeżeli osoba została przyłapana, to logiką jest to że nie będzie już tak grać. Więc gdzie tu sens? Złamał regulamin, złamał. Został ukarany? Nie został, bo ten dowód to ściema, ułuda, może podrobione? Tylko dlatego że jest tym śmiesznym jutuberem nie został ukarany i dlatego że razem się tam smyracie.

Heniek.

Opublikowano

Zapraszamy na serwer;)

Daj im dowód że go prosiłeś o to by używał w celu sprawdzenia wh. ;)

Jeśli go dostana to zapewne przestaną o tym pisać 

Opublikowano

Pewnie da mu bana dla świętego spokoju i zrobi mu drugą postać. Pozwoli przełożyć eq itp itd. Nie polecam: faworyzacja, przekręty i ułatwianie gry kolegą.

PS> Pragnę przypomnieć, że na start serwer były do kupienia w is szkaty ripa z których leciały  bronie na 75 lvl +7. Niby zostało kupione tylko 10 szkat i zgadnijcie kto je kupił.... Tak, respect i jego gildia. 

Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=sjp1L0Cqzzk

Dokładnie 4:32 . 

Widać ewidentnie ,że Respect nie bierze tego na pelerynce.Tylko jego kumpel. Odjeżdża dalej i załącza się WH (obszar działania) a mob zostaje naznaczony(ten drugi) przez WH i zaraz miał otrzymać obrażenia. Przyjrzyjcie się dokładnie.

Pytanie do Surka. Jeżeli tego nie widzisz lub nie zbanujesz go za to stwierdzenie nasuwa się samo . Jesteś śmieciem ,który nie szanuje wszystkich graczy tylko widzi równych i równiejszych oraz wybierz się do okulisty.

PS: Respect nie usuwaj czasami filmiku.

#rein

Opublikowano

Pewnie da mu bana dla świętego spokoju i zrobi mu drugą postać. Pozwoli przełożyć eq itp itd. Nie polecam: faworyzacja, przekręty i ułatwianie gry kolegą.

PS> Pragnę przypomnieć, że na start serwer były do kupienia w is szkaty ripa z których leciały  bronie na 75 lvl +7. Niby zostało kupione tylko 10 szkat i zgadnijcie kto je kupił.... Tak, respect i jego gildia. 

O boże ból dupy widzę, cały czas spamujesz już więcej Ci nie odpisze...

Zapraszamy na serwer.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

10szt. a na filmiku otwiera 10 i mówi, że kilka osób już otworzyło i pan X ma już trutkę... żenada, ja osobiście odpuszczam dyskusję w tym temacie i nie mam zamiaru więcej się tutaj udzielać, na serwer na pewno nie wrócę i nikomu go nie polecę, zresztą ten kto wchodzi na MPC sam widzi jak jest sytuacja na tym serwerze.

Reasumując:

NIE POLECAM,

faworyzacja osób reklamujących serwer,

brak egzekwowania własnego regulaminu (gracz wyraźnie gra na WH, admin to widzi i jeszcze go tłumaczy, żenada),

IS daje zbyt dużo, bez niego praktycznie nie da się nic osiągnąć,

administracja liczy tylko na haj$

Opublikowano

O boże ból dupy widzę, cały czas spamujesz już więcej Ci nie odpisze...

Zapraszamy na serwer.

A Ty siurek buraku dalej swoje. Jak z dzieckiem. Sam już nie wiesz co mówiłeś i się gubisz w swoich wypowiedziach... porażka 

Opublikowano

Zróbcie ankiete kto jest za zbanowaniem respekta, a kto nie. Niech gracze osądzą!

Nigdy tego nie zrobią.Wbiliby sobie sami gwóźdź do trumny. Fakt zostanie przemilczany jak gdyby nigdy nic się nie stało.

Nie polecam.

#rein

Opublikowano

Również nie polecam, na filmiku ewidentnie widać WH nawet mało rozgarnięty gimbus to zauważy. Regulamin dla wszystkich jest taki sam, a jak nie to nie wiem czego z tym gównianym serwerem szukacie... Póki ten ... Respect nie zostanie zbanowany nikomu nie polecam serwera a raczej wyjątkowo odradzam.

Opublikowano

Administracja by sie sprzedała za złotówkę ! Surek za 20 groszy by bez butów świat okrążył ;)

A co do tego Wh, nigdy go nie zbanują, to są dobrze znajomi więc jak go ma zbanować. A po drugie jak by nawet to serwer by stracił bardzo dużo graczy.

Oczywiście nie polecam. Każdy powinien być traktowany jednakowo. A nie ten " lepszy " i ten " gorszy ".

Odradzam gry na serwerze. Surek burek w Afryce mieszka za złotówkę zjadłby Kilo piasku ten nasz koleszka !;)

Opublikowano

Fajny serwerek nawet. Już 45lvl i zaczynać teraz bd klepać eq :) Zapraszam wszystkich osób jest od cholery, jeszcze nie grałem na serwie gdzie tyle typa było. Co do Teamu jeszcze nie znam ale sam serwer mogę polecić :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...