Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Helios2.pl [Dedyk] [Medium]

HELIOS2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Ogarniacie dział propozycje

2. Wprowadzacie te najbardziej popierane propozycje

4. Poprawiacie bugi

5. Wallander zaczyna serie

6. Wy macie hajs, my mamy spoko serwerek

>nie było punktu 3

1. Pracujemy nad tym

2. :)

3. Malo ich, ale wciaz poprawiamy

5. Oby

6. :)

• Odpowiedzi 935
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@HELIOS2

No to sie wezcie do roboty, sporo do zrobieia. Swoja droga mowilsicie o drugiej czesti eventu, w ktorej moglibysmy np zdobyc kostiumy/fryzury wielkanocne.. a juz po swietach - nie dodaliscie tego..

Przeczytajcie 5-6 stron wstecz, sporo ludzi pisalo naprawde ciekawe propozycje oraz to, co TRZEBA zmienic. Niestety 2 dni nieobecosci i sporo do nadrobienia macie..

Ludzi Wam przybywa z dnia na dzien, wiec nie spierdzielcie tego :-)

Pozdro!

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

No i oto chodzi powiedzmy, że "prowokacje zadziałaly" teraz nic tylko trzymać kciuki za serwer. Hurt wierze w Ciebie xD

Akurat rekrutujemy TGMa do pomocy.

Opublikowano

Jezeli te ssy to bylo prowo to prosze, znajdzcie inna forme, bo straszne nerwy, juz myslalem, ze ktos wlamal mi sie na konto. :D

Opublikowano

Jezeli te ssy to bylo prowo to prosze, znajdzcie inna forme, bo straszne nerwy, juz myslalem, ze ktos wlamal mi sie na konto. :D

wyjmij "," z klawiatury xD

JAk jesteście dogadani z r3spectem? Po wbiciu maxa seria zakończona czy postać nowa do pvp jakaś?

Opublikowano

wyjmij "," z klawiatury xD

JAk jesteście dogadani z r3spectem? Po wbiciu maxa seria zakończona czy postać nowa do pvp jakaś?

Pelne rozwiniecie postaci, nie maks. :)

Opublikowano

A co do zmian to mamy wypisane co nieco, ale czekamy jeszcze na pelna liste propozycji topki (tych co urzeduja na mapie 95) o zmiany na mapie 95.

Opublikowano

Gdy będziecie wprowadzać zmiany wypiszcie je tutaj lub na serwerowym forum* żebyśmy wiedzieli co przygotowaliście i byśmy mogli się ustosunkować do nich.

* Zajmijcie się w końcu nim.

#rein

Opublikowano

A co do zmian to mamy wypisane co nieco, ale czekamy jeszcze na pelna liste propozycji topki (tych co urzeduja na mapie 95) o zmiany na mapie 95.

To ponownie zaapeluje o zwiekszenie dropu przepustek i to nie za tydzien,dwa,miesiac tylko jak najszybciej - nie mowcie, ze dropia dobrze. Chodza po 4kk, co czesto z wo sie nawet nei zwracac, wiec..? Osobiscie do 46lvla dropnalem 3 sztuki, zabilem 2 wodze orkow / 2 odro - nie dropla zadna, nawet z rekawica (tak wiem, powtarzam sie, juz to pisalem, ale teraz wieksza szansa, ze @HELIOS2 to zobaczy :) ).

Dodajcie tez w miare mozliwosci zapisywanie kilku kont w oknie logowania.

Pamietajcie, ze nei musicie robic jednej duzej aktualizacji co tydzien... jak macie na biezaco wypisane bledy - naprawiajcie je na biezaco, robcie restarty nawet codziennie w nocy i dodawajcie to, co juz zrobiliscie. Wyjdzie Wam na zdrowie :-)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

To ponownie zaapeluje o zwiekszenie dropu przepustek i to nie za tydzien,dwa,miesiac tylko jak najszybciej - nie mowcie, ze dropia dobrze. Chodza po 4kk, co czesto z wo sie nawet nei zwracac, wiec..? Osobiscie do 46lvla dropnalem 3 sztuki, zabilem 2 wodze orkow / 2 odro - nie dropla zadna, nawet z rekawica (tak wiem, powtarzam sie, juz to pisalem, ale teraz wieksza szansa, ze @HELIOS2 to zobaczy :) ).

Dodajcie tez w miare mozliwosci zapisywanie kilku kont w oknie logowania.

Pamietajcie, ze nei musicie robic jednej duzej aktualizacji co tydzien... jak macie na biezaco wypisane bledy - naprawiajcie je na biezaco, robcie restarty nawet codziennie w nocy i dodawajcie to, co juz zrobiliscie. Wyjdzie Wam na zdrowie :-)

Hm, wlasnie z tym jest problem, bo jedni mowia ze jest umiarkowanie, a drudzy ze za malo.

Opublikowano

Ale nie chodzi o to, ten gośc to po prostu śmieć i oszust. Kilka stron temu(2?) była fotka jego nicku, jak ma fms. Nie wiem z kogo on chce idiotów zrobić, ale chyba z samego siebie.

Co ma ta fotka z fms do tego? Po 2gie to nie był fms  :) 

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Hm, wlasnie z tym jest problem, bo jedni mowia ze jest umiarkowanie, a drudzy ze za malo.

Ze jest umiarkowanie mowia ci, ktorzy siedza po nocach i bija wodze zapewne :D Lub tez ci, ktorzy juz dawno maja 75+ i na wo nie chodza..

Uwierz, bilem sporo metkow, wiec sporo mobow rozwalilem,co za tym z kolei idzie sporo szkat otworzylem (serverowych) - mialem 3 przepustki. Wczoraj i dzis bylem 2x na wo, czyli 4 bossy (2 z rekawica!) - przepustka nie wyleciala. Zostala mi jeszcze jedna proba a potem wo idzie w zapomnienie, bo nie mam przepustek, a po 4kk nie bd raczej placic.

Wiec sam przeanalizuj..

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Kurna wstawisz clienta na inny hosting ?

Ten megaupload wielu ludzią, na końcu pobierania traci połączenie.

Dajcie jakiś normalny upload

bo chce się pograć, a kurna nie można szefie

Opublikowano

Kurna wstawisz clienta na inny hosting ?

Ten megaupload wielu ludzią, na końcu pobierania traci połączenie.

Dajcie jakiś normalny upload

bo chce się pograć, a kurna nie można szefie

Podaj mi tutaj albo na PW hosting na jaki mam wstawić, a na jutro to zrobię, bo teraz idę spać. Pozdrawiam Salvatore.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...