Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Helios2.pl [Dedyk] [Medium]

HELIOS2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 935
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

przeniescie sie do zapowiedzi. macie kilka literowek w prezentacji, ale serwer prezentuje sie przyjemnie. :)

Zapowiedzi? Nie jest to zbyt dobra opcja kilka godzin przed startem.

Z chęcią wbije ;) ­

Zapraszamy, zapros kumpli do gry :)

Opublikowano

Fajnie nawet wyglada server :)

Jakie sa wartosci bonow 1-5?

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Serwer nie posiada nawet ciekawych setów. Wszystko to co można znaleźć na wszystkich dotychczasowych serwer-ach. Powodzenia! Nie zagram.

Ps. 130 lvl na medium porażka.

Opublikowano

Serwer nie posiada nawet ciekawych setów. Wszystko to co można znaleźć na wszystkich dotychczasowych serwer-ach. Powodzenia! Nie zagram.

Ps. 130 lvl na medium porażka.

Przykro nam, ze nie spelnilismy Twoich wymagan.

na samym dole prezentacji macie napisane, ze start w ciagu 3-4 tygodni, dlatego o tym napisalem :D

edit. jak z reklama? planujecie cos?

Seria u R3SPeCTa, Weezy, Malysz i zalatwiamy dalej. Staramy sie u Wallandera, ale jednak nie ufa on nowym w tej branzy i bedzie ciezko na te chwile.

Fajnie nawet wyglada server :)

Jakie sa wartosci bonow 1-5?

Podstawowe, jednak hp i atak zwiekszone czyli hp = 3k, a atak = 80.

Opublikowano

ja sie nie znam na youtuberach jesli chodzi o metina, tylko spytalem czy cos planujecie... ale jak tak, to super, przyda sie :)

Zapraszamy do gry ;)

Opublikowano

Zaraz start  a kont jest założonych 13, marnie to widzę. :D

Jutro pojawi sie pierwszy lp u R3SPeCTa i jestesmy dobrej mysli. :)

Opublikowano

Ile zajmuje mniejwięcej wbicie max poziomu?

PS. Wiadomo już dokładnie o której start?

Zalezy jak stoisz z eq, jak od zera to mysle ze ok. 2-4 tygodnie.

Opublikowano

Sporawo, powiedz mi czy itemki (Wszystkie, pety, pedek iitd) z isu są dostępne np w grze z jakiegoś bosu? (Może eventy OX czy coś ?)

Jak z zabezpieczeniami, nie padnie po ddosach ?

Ps. Nadal nie wiem o której dokładnie ten start, zamiast czekać mógłbym np zrobić to co będę musiał zrobić później :P

Opublikowano

Mam jakieś ,,dziwne'' lagi clienta.O co chodzi?

W ktorym momencie?

Sporawo, powiedz mi czy itemki (Wszystkie, pety, pedek iitd) z isu są dostępne np w grze z jakiegoś bosu? (Może eventy OX czy coś ?)

Jak z zabezpieczeniami, nie padnie po ddosach ?

Ps. Nadal nie wiem o której dokładnie ten start, zamiast czekać mógłbym np zrobić to co będę musiał zrobić później :P

Itemki z IS bd na eventach itp, a co do zabezpieczen to jest nasza pierwsza przygoda z serwerem wiec nie jestesmy wszystkiego pewni, ale raczej nie padniemy :)

Odkrywca
Opublikowano

Miedzy 18:00 a 20:00

Jest godzina 18:17 . A wy piszecie że start między 18/20 ... to nie ma sensu xD nikt nie wie kiedy ruszy ? dokładną godzinę podaję się tak z 2h przed startem minimum ! 

Dodajcie Licznik na stronę... bo widzę że licznik kont już usunięty. Jezeli nic z tego nie zostanie dodane to nie wbijam na serwer :>

Opublikowano

Co do startu to rzeczywiście troszkę przesadzacie, bo powinna być dokładna godzina a nie (w sumie 2h różnicy) ktoś kto np czeka, na start a mógłby np zrobić coś innego w  tej chwili.

Co do licznika osób przydałby się aczkolwiek nie jest aż tak bardzo potrzebny. Dobry serwer można rozpoznać po osobach które się widzi w grze a nie po liczniku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...