Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Helios2.pl [Dedyk] [Medium]

HELIOS2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 935
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zostalo na s1 cos jeszcze graczy?;v

Nie, z s2 tez slabo - admini dalej wyj*bka. Server do kosza, temat tez powinien tam wyladawac.

Nie warto grac - nie ma po co.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Co ty ga

Nie, z s2 tez slabo - admini dalej wyj*bka. Server do kosza, temat tez powinien tam wyladawac.

Nie warto grac - nie ma po co.

Widac ze z konkurencji jestes. Na s2 gra sporo ludzi. Fajnie sie gra, latwo mozna sie wybic. Na nizszym lvl o zarobek nie trudno. Sklepow sporo w m1i nie ma sie nimi co sugerowac, bo praktycznie kazdy gracz jest samowystarczalny :) Jedynie co to mogliby dodac normalne zielarstwo, bo wysze lvl nie maja jak zrobic rosek...

Opublikowano

Co ty ga

Widac ze z konkurencji jestes. Na s2 gra sporo ludzi. Fajnie sie gra, latwo mozna sie wybic. Na nizszym lvl o zarobek nie trudno. Sklepow sporo w m1i nie ma sie nimi co sugerowac, bo praktycznie kazdy gracz jest samowystarczalny :) Jedynie co to mogliby dodac normalne zielarstwo, bo wysze lvl nie maja jak zrobic rosek...

ta z konkurencji xD jak ja w zyciu nie bylem w zadnym teamie ani nie mam swojego servera, ale co ja tam wiem :P

Jestem BYLYM graczem. Administracja mocno mnie zawiodla zwlaszcza, ze mialem z nia kontakt poprzez to forum i staralem sie im pomoc doradzajac i wysylajac bledy, tak jak mnie poprosili. Szkoda, ze nic sobie wowczas z tego nie zrobili ;) Reklama byla, gracze byli, administracja server olewala. Na s2 jest to samo wiec daruj sobie mistrzuniu, admini dalej wyj*bka i nic sie tu nie dzieje.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Co ty ga

Narazie sie gra, bo gra R3spect i inne isowcy, zobaczysz, potem będzie max 100 osób w m1 na ch1 licząc ze sklepami...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Co to, juz off? Wbic sie nie da bo chcialem zobaczyc czy ktokolwiek jeszcze gra a tu klops.. Niby na stronie pisze, ze ON, a do gry sie wejsc nie da i patcher nie dziala :/

Gra ktos jeszcze? Server w ogole ON? Ile online? :)

Kiedy s3?

Ironiczny

LEGACY

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Sewer offline tak jak jego druga odsłona. Strona serwera oraz forum nie odpowiada. Temat zamykam jeżeli jestem w błędzie proszę o wiadomość od administratora serwera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...