Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Helios2.pl [Dedyk] [Medium]

HELIOS2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 935
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Rezygnuje na czas aż administracja zacznie coś robić :)

Nie ma ich od wczoraj a tu taka panika, Boze, co z Wami ludzie? :P

mam pytanko jaka jest róznica miedzy instrukcja a zwykłm ku poza tym ze aby zrobic instr trza miec zwykłe ku 2x 

Nie, wydaje mi sie, ze sa one po to, aby nie mozna bylo wymienaic w nieskonczonosc. Bo gdybys 2 ku wymienil na inne losowe ku, to to ku ponownie bys mogl wymienic, natomiast instrukcji nie mozesz ;-)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

No nic tylko szkoda serwera ma potencjał ale administracja niestety nie potrafi zadbać.

Graczy jest w ciul i więcej o reklame się postarali ale to nie starczy jak będą robić tak dalej to z czasem na serwerze zostanie z 200 osób.

Event wielkanocny do bani jakiegoś zaangażowania w kontakt z graczami też brak.

Na forum serwera same pustki nikt o nie nie dba no ale cóż może się obudzą i zaczną coś robić.

Pozatym była mowa, że youtuberzy dostają sm tylko po to żeby rozdawać je w konkursach a z tego co wiem niektórzy ładnie się na nich dorabiają.

W m1 stoi sklep (ss z teraz) z kuponami możemy się tylko domyślać, że to jakiś youtuber choć może to jakiś gracz, który trochę zainwestował żeby zarobić tego nie wiemy.

Jak narazie poczekam i zobaczę jak to się wszystko rozwinie.

# Sprawa z sm wyjaśniona nie ma co już drążyć.

Opublikowano

@N0resta

Wydaje mi się, że ten sklep wszystko tłumaczy czy opłaca się tu grać czy nie.

Dzięki za tego screena, bo miałem już zaczynać grać, ale sobie odpuszczę. 

Opublikowano

@N0resta

Wiesz nie jest to powiedziane, że to napewno jakiś youtuber sprzedaje sm ale ktoś wyżej napisał, że kupił sm od youtubera. To równie dobrze może być jakiś zwykły bogaty gracz tego nie wiemy :) 

Opublikowano

@N0resta

Boze, ludzie, ale Wy jestescie... (nie moge powiedziec jacy, mam juz za duzo pkt ostrzezen :v )

Koles wstawil screena na ktorym sa kupony SM, wystawione z randomowego sklepu, a wy juz sie sracie, ze to youtubera? Niby skad takie przypuszczenie? Co, gracze nie inwestuja w IS niby? Prosze Was... Pomijajac fakt ze z jajek dropily SM to tek upony w wiekszosci to sa 5sm, a SM wcale nie jest tu drogie..

@N0resta

A dla Ciebie gratulacje za sianie fermentu, wrzucasz ss, niby piszesz ze mozna sie omyslic, ale skoro nie masz pewnosci, po cholere to robisz? Odstraszasz potencjalnych graczy wyssanymi z palca teoriami..

Naprawde obaj mnie zalamujecie, rece opadaja :v

Ja zycze serverowi dobrze, mam nadzieje ze admini wezma sie do roboty po leniwych swietach i server bedzie stal jak najdluzej. Gra sie elegancko ;-)

Jedyne co - o co wiele razy juz proszono - to zwiekszylbym drop przepustek na wo.. gospodarka wcale na tym nie ucierpi, a jak mam placic 3-4kk za jedna przepustke to jaki to ma sens, nawet mi sie to nei zwroci (chyba, ze bedzie szczescie u kowala :P ). Dzis otworzylem 35 szkatulek serverowych - 0 przepustek. Generalnie od poczatku gry dropnalem tylko 3 sztuki. Na WO bylem dwa razy, z czego raz bilem oba wodze z rekawica zlodzieja, neistety zero dropu przepustek...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

co do tego sklepu to nie odtazu  ze yt  ludzie skupuja tanio sm i je selaja drozej sam dzis miałe przypdaek ze koles kupil ponad 300 sm  od znajomego. lecz nadal mam pytanko jaka jest róznica od instr a zwykłe ku poza tym ze aby zrobic instrukcje potrzeba 2 ku ??

Opublikowano

@MoHa15

Nie sieje żadnego fermentu to są tylko przypuszczenia a ss wstawiłem po tym jak ktoś wyżej wspomniał o sm i youtuberach pozatym nie codziennia zdarza się zobaczyć na jakim kolwiek serwerze całego sklepu z kuponami sm. Chyba każdy ma prawo powiedzieć to co uważa prawda? Jakby administracja nie spała i czuwała wybroniłaby się z tego co każdy po kolei tu wypisuje, większość tu stwierdza fakty a nikt z "góry" nie chce się odezwać.

@RangorXD

System wymiany ku jest tak zrobiony, ponieważ instrukcja ma większą szansę na wejście chociaż ja tu sensu nie widzę i tak są rady zawsze to jakieś urozmaicenie jak chcesz się pozbyć słabszych ku i zarazem zyskać jakąś aure czy coś.

Opublikowano

@MoHa15

Nie sieje żadnego fermentu to są tylko przypuszczenia a ss wstawiłem po tym jak ktoś wyżej wspomniał o sm i youtuberach pozatym nie codziennia zdarza się zobaczyć na jakim kolwiek serwerze całego sklepu z kuponami sm. Chyba każdy ma prawo powiedzieć to co uważa prawda? Jakby administracja nie spała i czuwała wybroniłaby się z tego co każdy po kolei tu wypisuje, większość tu stwierdza fakty a nikt z "góry" nie chce się odezwać.

@RangorXD

System wymiany ku jest tak zrobiony, ponieważ instrukcja ma większą szansę na wejście chociaż ja tu sensu nie widzę i tak są rady zawsze to jakieś urozmaicenie jak chcesz się pozbyć słabszych ku i zarazem zyskać jakąś aure czy coś.

Co do pierwszego - bezpodstawne przypuszczenia, ktore oczerniaja youtuberow wraz z administracja ;)

Wez pod uwage ze tam w wiekszosci byly kupony 5sm, a za 30zl przelewem takich kuponow masz 22... Wiec prosze Cie. Server jest jeszcze mlody, ludzie sobie spokojnie w IS inwestuja i zawsze, na poczatku servera, gdzie SMami da sie handlowac - jest ich pelno w obrocie.

Co do drugiego - raczej mysle, ze prawdziwsza bedzie moja teoria, iz dlatego jest to tak zrobione, bo jakbys za 2 ku mial kolejne jedno ku, to to ku ponownei bys mogl wymienic - a instrukcji NIE MOZESZ.

Ironiczny

LEGACY

Pasjonat
Opublikowano

No nic tylko szkoda serwera ma potencjał ale administracja niestety nie potrafi zadbać.

Graczy jest w ciul i więcej o reklame się postarali ale to nie starczy jak będą robić tak dalej to z czasem na serwerze zostanie z 200 osób.

Event wielkanocny do bani jakiegoś zaangażowania w kontakt z graczami też brak.

Na forum serwera same pustki nikt o nie nie dba no ale cóż może się obudzą i zaczną coś robić.

Pozatym była mowa, że youtuberzy dostają sm tylko po to żeby rozdawać je w konkursach a z tego co wiem niektórzy ładnie się na nich dorabiają.

W m1 stoi sklep (ss z teraz) z kuponami możemy się tylko domyślać, że to jakiś youtuber choć może to jakiś gracz, który trochę zainwestował żeby zarobić tego nie wiemy.

Jak narazie poczekam i zobaczę jak to się wszystko rozwinie.

5675114284218701007124.jpeg

Na tym ss jest góra 50-60zł przelewm, więc skąd wiesz że to od youtubera? Bardzo dużo osób sprzedaje sm'y :)

Opublikowano

Na tym ss jest góra 50-60zł przelewm, więc skąd wiesz że to od youtubera? Bardzo dużo osób sprzedaje sm'y :)

Nie tylko YouTuberzy mają przywileje  :) 

Dobrze że zrobiłem SS, wiedziałem że się przyda  ^_^ 

To nie jest jedyny ss, zrobiłem go jako zabezpieczenie.

62661636421684275326.jpg

SS mówi wystarczająco  :) 

Miłej gry życzę.

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

62661636421684275326.jpg

Miłej gry życzę.

Dziwne... Po co Administracja miała by Ci dawać peta, skoro ty go już masz?

Opublikowano

Dziwne... Po co Administracja miała by Ci dawać peta, skoro ty go już masz?

Niestety nie odsłoniłem daty na ss  :mellow: 

Ktoś musiał mi go dać skoro go mam nie sądzisz?  :) 

Historia operacji konta  :) 

56596600829895779725.png

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Niestety nie odsłoniłem daty na ss  :mellow: 

Ktoś musiał mi go dać skoro go mam nie sądzisz?  :) 

Historia operacji konta  :) 

56596600829895779725.png

Ekhem... 2 stronki wczesniej chwaliłeś się, że masz fms+9 sr 76. Nie ukryłeś jednego szczegółu, że był tam pet z twoim nickiem :*. Nie baw sie w oczernianie serwera amatorze, bo ci słabo wychodzi :*

Opublikowano

62661636421684275326.jpg

Miłej gry życzę.

Nie, wcale nie mówi wystarczająco. Równie dobrze mogłeś mieć handel od innego gracza, potem z Hurt'em i przekleić nick z handlu. Albo może Ci oddawał peta, bo Ci zniknął/nie doszedł - ale to by było czyste kur**two z Twojej strony iw tedy powinieneś zniknąć z tego forum.

To tak jak mi Bambus3k oddawał dzika wojennego na balm*rze s2, bo mi nie doszedł. Mogłem zrobić SS i teraz siać ferment.

Btw. nowe konto też każdy może zrobić ;>

tenor.gif

Opublikowano

Nie, wcale nie mówi wystarczająco. Równie dobrze mogłeś mieć handel od innego gracza, potem z Hurt'em i przekleić nick z handlu. Albo może Ci oddawał peta, bo Ci zniknął/nie doszedł - ale to by było czyste kur**two z Twojej strony iw tedy powinieneś zniknąć z tego forum.

To tak jak mi Bambus3k oddawał dzika wojennego na balm*rze s2, bo mi nie doszedł. Mogłem zrobić SS i teraz siać ferment.

Ale nie chodzi o to, ten gośc to po prostu śmieć i oszust. Kilka stron temu(2?) była fotka jego nicku, jak ma fms. Nie wiem z kogo on chce idiotów zrobić, ale chyba z samego siebie.

Opublikowano

Dobra to teraz tak:

Sklepy z SM nie jest wystawiony przez Youtubera (jakby byl, od razu bylby wylany):

QDqdM53.png

Co do SS'a jak niby [HA]Hurt daje itemek graczowi to wszystko OK, gdybym tylko nie mial nicku [A]Hurt, ktos nam chce zaszkodzic, ale jest zwyklym balwanem, bo nawet w prezentacji od poczatku jest [A]Hurt, idioci. :)

8AXIpli.jpg

#edit: dodatkowo zmienie nick, specjalnie by konkurencja nie mogła nam zaszkodzić, teraz już znają nick xD 

Opublikowano

Dobra to teraz tak:

Sklepy z SM nie jest wystawiony przez Youtubera (jakby byl, od razu bylby wylany):

szS5G6i.png

Co do SS'a jak niby [HA]Hurt daje itemek graczowi to wszystko OK, gdybym tylko nie mial nicku [A]Hurt, ktos nam chce zaszkodzic, ale jest zwyklym balwanem, bo nawet w prezentacji od poczatku jest [A]Hurt, idioci. :)

8AXIpli.jpg

Czemu mi itemki w eq giną? Dropie sobie o 11, wchodze o 13 na Metka, patrze pet w depo. Watafack?

Opublikowano

Czemu mi itemki w eq giną? Dropie sobie o 11, wchodze o 13 na Metka, patrze pet w depo. Watafack?

Napisz na naszym forum.

@HELIOS2

czyli trzeba robić prowo żebyś tu odpisał? bk

Mielismy chwilowa przerwe od MPC, ale na forum bylismy. Juz wszystko wraca do normy.

Opublikowano

Napisz na naszym forum.

Mielismy chwilowa przerwe od MPC, ale na forum bylismy. Juz wszystko wraca do normy.

To już wole PW napisać.

Czemu tak długo nie odpisywałeś?

@Wyjaśnione...

Opublikowano

Napisz na naszym forum.

1. Ogarniacie dział propozycje

2. Wprowadzacie te najbardziej popierane propozycje

4. Poprawiacie bugi

5. Wallander zaczyna serie

6. Wy macie hajs, my mamy spoko serwerek

>nie było punktu 3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...