Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Helios2.pl [Dedyk] [Medium]

HELIOS2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kończę tu grać. Administracja w ogóle nie odpowiada na forum.
Olewa graczy strasznie...

Ale to jest raczej normalne u Adminiów serwerów metin2.

Pisze chyba już 5 raz... 
Przelałem kasę, aby kupić SM, nie dostałem SM a kasa nie wróciła na konto.

Ani usługodawca nie odpowiada, ani admini Heliosa.

20 zł poszło się...

Ogólna ocena Serwera 7/10
Ogólna ocena Administracji 1/10

Bye :-)

• Odpowiedzi 935
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kończę tu grać. Administracja w ogóle nie odpowiada na forum.

Olewa graczy strasznie...

Ale to jest raczej normalne u Adminiów serwerów metin2.

Pisze chyba już 5 raz... 

Przelałem kasę, aby kupić SM, nie dostałem SM a kasa nie wróciła na konto.

Ani usługodawca nie odpowiada, ani admini Heliosa.

20 zł poszło się...

Ogólna ocena Serwera 7/10

Ogólna ocena Administracji 1/10

Bye :-)

Stary ale co do tych SM to tylko i wylacznie Twoja wina. Administracja NIE MA MOZLIWOSCI Ci pomoc. A fakt, ze nie odpisuje uslugodawca - jedynie do administracji tegoz uslugodawcy mozesz miec zazalenia. Zrozum to w koncu, bo fakt, ze piszesz to po raz 5 na mpcforum raczej Ci nie pomoze... Nie rozumiem takich ludzi.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Powinniście podjąć chociaż jakąś próbę pomocy... 

Mam wszystkie potwierdzenia wpłaty.

Może do Was by odpisali.

To ja NIE ROZUMIEM takich ludzi jak WY...

To 20 zł przepadło tak? To tak jakbym wziął to 20 zł i spuścił w kilblu...

Opublikowano

Powinniście podjąć chociaż jakąś próbę pomocy... 

Mam wszystkie potwierdzenia wpłaty.

Może do Was by odpisali.

To ja NIE ROZUMIEM takich ludzi jak WY...

To 20 zł przepadło tak? To tak jakbym wziął to 20 zł i spuścił w kilblu...

Ja nie jestem z administracji kolego :v

Owszem, to tak jakbys je spucil w kiblu, tu i tu TWOJA WINA - jak mozna nie wpisac tytulu robiac przelew, no jak? :D 

Swoja droga placzesz od tygodnia o 20 zlotych! No czlowieku! Moze i by administracji odpisali, ale co? Oni klientow maja xxx, ciezko zeby jeszcze Tobie posredniczyli w tak glupiej sprawie, gdzie ewidentna wine ponosisz Ty... No pomysl sam.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Ale pomyśl sam...

Gdy jest wpisany źle tytuł, kasa powinna wrócić do mnie na konto bankowe...

Tu nie chodzi o to 20 zł... Z tym się już pogodziłem... jedna flaszka mniej...

Chodzi o zasadę... 

Opublikowano

mała kolejna propozycja powiekszcie spoty na mapie wezowe pole  oraz   kraina gigantow  dodatkwo w atla v2 wypadalo by powiekszyc spoty zinow a nie 4 grupki tylko na spocie bigu 

Opublikowano

Ale pomyśl sam...

Gdy jest wpisany źle tytuł, kasa powinna wrócić do mnie na konto bankowe...

Tu nie chodzi o to 20 zł... Z tym się już pogodziłem... jedna flaszka mniej...

Chodzi o zasadę... 

Chlopie ile Ty masz lat? :O Ty zrobiles blad wiec wszyscy maja CI kolo tylka latac? Pisz (mowie po raz n-ty) zazalenie do uslugodawcy, niech Ci pomoga.. Wyslales komus kase bez tytulu i oczekujesz, ze on Ci ta kase zwroci (szczegolnie, ze jest to niemala firma :P ). Gdzie tu logika? W jakim Ty swiecie zyjesz?

mała kolejna propozycja powiekszcie spoty na mapie wezowe pole  oraz   kraina gigantow  dodatkwo w atla v2 wypadalo by powiekszyc spoty zinow a nie 4 grupki tylko na spocie bigu 

To jeden z setki bledow, ktore maja naprawic.. maja je na "liscie" zapewne -.-

A ja mam pytanie - do ktorego lvla jest wo?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

dobra maja je na liscie ale kiedy zamierzaja je naprawic bo expienie na zinach to tragedia bo ich prawie niema a exp na zwykłych setao bez is to tragedia bo nic nie leci  

proponował bym dodac mape na lvl 83 np albo 85  do expaa przyokazji dodac na niej drop np paskow kwarcowych nasion  kosci palca itp 

Opublikowano

MA juz dosc podejscia administracji  serwera nie polecam do momentu jakiej kolwiek poprawy  czyli  patcha który naprawi błedy dodatkowo administracja potrafi pisac tylko o eventach i za przeproszeniem " p******** "  ze maja liste błedow i je naprawiaja lecz   nic i tak nie naprwili jeszcze zaraz ktos napisze był patch ktory naprawil mape 95+  no spoko tylko ze to pomoglo graczom o ilosci 10 max a reszta ? 600?? co ma robic biegac  i dalej grac na błedach ?  meczyc sie z niepotrzebnym syfem ?  skoro odaministracja tak do tego podchodzi niech  poczuje sie jak gracze  którzy odchodza od serwera. Dziekuje i dowidzenia do momentu jakiej kolwiek poprawy. 

Opublikowano

A ja mam pytanie - do ktorego lvla jest wo?

54? Chyba tak z tego co pamiętam ;d

Co do serwera z dniem dzisiejszym skończyłem grę na serwerze z powodu bardzo prostego - nie mam zamiaru prosić X razy o dodanie czegoś na serwer ( tym bardziej gdy większość z graczy domaga się tego samego) i być spławiony tekstem,że macie listę aktualizacji oraz filmikiem YouTuber'a nad którym macie zachwyt ( serio?).

Tak jak na początku chwaliłem administratorów za ich wzorowe podejście do projektu to teraz można powiedzieć,że zaczyna się dziać to samo co z projektami,które odniosły jakiś sukces ( mówię o 800+ w obecnych czasach). Jeżeli cholera nie macie czasu zatrudnijcie kolejnego GM'a bo obecny jest po prostu śmieszny ( event o 22 lub odpisywanie na forum byle tylko gracz się przysłowiowo od*ierdolił).  

PS: Żebyście się cholera nie obudzili gdy będziecie sobie sami organizować eventy - mam nadzieję ,że się mylę i wprowadzicie w końcu te wielkie (?) poprawki dla graczy.

Nie polecam. Nie pozdrawiam.

#rein

Pasjonat
Opublikowano

Moglibyście coś zrobić z tym łowienie, bierze 1 na 100 -_-

A po co Ci ryby? Ości leca z metinów 55 a małże z bossów, szkatułek triumfu.

Opublikowano

Także nie polecam, a spadek graczy widać i już nie chodzi o sam fakt że okres świąteczny się skończył a gracze podzielili się na różne pory dnia/nocy.
Tak jak reszta skonczyłem grę i może wrócę po poprawkach o ile jakiekolwiek zajdą bo nawet się nie zapowiada.

Opublikowano

Hurt, juz olales sprawę widzę.

OD mies piszesz ze masz jakas liste, a kogo to obchodzi, jak nadal gowno naprawiacie? ;f

Ten server nie ma miesiaca p

Jedna "liste" juz wprowadzili, teraz pisali o drugiej - ale kiedy?

@HELIOS2 ozyjecie?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

ile średnio gra ludzi? warto jeszcze w ogóle zaczynać?

Ludzi coraz mniej. Około 400-500 osób jest.

Administracja olewa graczy.

Na forum ich wieje pustkami.

Admini nie odpisują na PW i specjalnie na forum wzięli sobie jakiegoś pośrednika, który nic nigdy nie wie.

Opublikowano

Czy tak trudno jest wypisać listę planowanej przez was "aktualizacji" na forum waszego serwera?
Co z tego że GM co kilka postów pisze że już liste mają jak gracze nie wiedzą co zostanie dodane i kiedy przedewszystkim

I ciekawi mnie co to za "nowości" macie w planach o których napisał wasz TGM

Opublikowano

admini poprostu nie interesuja sie serwerem   

forum serwera upada 0 odpowiedzi tam tutaj admini nawet sie nie pokazuja a jak sie pokażą raz na tydzien to tylko z filmikiem od respecta 

Opublikowano

ile średnio gra ludzi? warto jeszcze w ogóle zaczynać?

Moim zdaniem o wiele wiecej, niz pisza panowie UP :)

Metkow na sohan w godzinach popoludniowych dorwac praktycznie nie idzie, pustynia czy dolina to samo. Shopów w jinno od zaje*ania. Jest tez szansa, ze wallander jednak rozpocznie tu serie.

Faktem jest jednak, ze nie wiadomo co ta administracja odpieprza... @HELIOS2 obudzicie sie czy zegnamy sie z serverem?

// dla niedowiarkow, macie screena z m1 jinno -> wskazujacego, ze jest tu troche wiecej nzi 400 online ;-)

842621429115586338653.jpeg

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Moim zdaniem o wiele wiecej, niz pisza panowie UP :)

Metkow na sohan w godzinach popoludniowych dorwac praktycznie nie idzie, pustynia czy dolina to samo. Shopów w jinno od zaje*ania. Jest tez szansa, ze wallander jednak rozpocznie tu serie.

Faktem jest jednak, ze nie wiadomo co ta administracja odpieprza... @HELIOS2 obudzicie sie czy zegnamy sie z serverem?

// dla niedowiarkow, macie screena z m1 jinno -> wskazujacego, ze jest tu troche wiecej nzi 400 online ;-)

842621429115586338653.jpeg

Mało nie jest, ale na pewno nie tyle co było kilka dni przed świętami jak i podczas okresu świątecznego. Sam zrobiłem sobie tydzień przerwy i różnica graczy jest widoczna, że aktualnie jest ich mniej.

Opublikowano

Mało nie jest, ale na pewno nie tyle co było kilka dni przed świętami jak i podczas okresu świątecznego. Sam zrobiłem sobie tydzień przerwy i różnica graczy jest widoczna, że aktualnie jest ich mniej.

Ja jej jakos nie odczuwam przy grze :p Przed swietami akurat bylo ludzi bardzo malo, przez swieta - sporo, ale to jak wszedzie chyba. Kazde "wolne" od szkoly i pracy wiaze sie z wiekszym natezeniem graczy i nie mowie tylko o metinie, ale tak samo np w cs'ie (na servie na ktorym z reguly o 22 gram z 3 osobami przez swieta gralismy nawet 8v8 czy 10v10), ciezko wiec oczekiwac ze teraz bedzie tyle ludzi, co w swieta.

Dodam, ze nei grajac ostatnie 3 dni praktycznie wcale nie zauwazylem spadku, a odwazylbym sie nawet powiedziec, ze ludzi przybylo. Jesli administracja wezmie sie do roboty to server ten ma duze mozliwosci, jesli dalej beda olewac to faktycznie - gra straci sens:)

Ironiczny

LEGACY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...