Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Helios2.pl [Dedyk] [Medium]

HELIOS2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 935
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak.

Skąd?

Ile mniej więcej gra osób na serwerze np w godzinach popołudniowych? wiecej niż 700/800 ?

Mniej więcej tyle co napisałeś

Mam parę pomysłów które mogą być kluczowe w rozruszaniu rynku.

-Dodać dungeon z którego będzie szansa na drop SM (cena za przejście np. 5kk+ przepustka)

-Wprowadzić NPC który wycraftuje nam rosy, dłonie krytyka (wszystkie dopalacze) oczywiście za odpowiednią cenę YANG + przedmiotów craftingowych

-Dodać fryzury, lub kostiumy do NPC za wysoką cenę yang. (bonusy oczywiscie mniejsze niz te z IS)

-Dodać pierścienie do expa, które dają różne bonusy do PvM (np. 100 obrona, 5 potwory, 100 wartosc ataku itp.) za odpowiednie ulepszacze + yang. (np. 3 szkaty ripa + 15kk)

-Dodać pasy do expa oraz PvP za odpowiednie ulepszacze oraz yangi.

Myślę że te sposoby rozruszają rynek i zaproszą wszystkich do wystawiania sklepów, a nie tylko wymian przez wołaj.

Opublikowano

No to zasysam ;3 

@Edit

Nie widzę nigdzie TS serwera. Jest jakiś taki gdzie większość graczy siedzi, czy każdy na swoim ?

Opublikowano

Skąd?

Mam parę pomysłów które mogą być kluczowe w rozruszaniu rynku.

-Dodać dungeon z którego będzie szansa na drop SM (cena za przejście np. 5kk+ przepustka)

-Wprowadzić NPC który wycraftuje nam rosy, dłonie krytyka (wszystkie dopalacze) oczywiście za odpowiednią cenę YANG + przedmiotów craftingowych

-Dodać fryzury, lub kostiumy do NPC za wysoką cenę yang. (bonusy oczywiscie mniejsze niz te z IS)

-Dodać pierścienie do expa, które dają różne bonusy do PvM (np. 100 obrona, 5 potwory, 100 wartosc ataku itp.) za odpowiednie ulepszacze + yang. (np. 3 szkaty ripa + 15kk)

-Dodać pasy do expa oraz PvP za odpowiednie ulepszacze oraz yangi.

Myślę że te sposoby rozruszają rynek i zaproszą wszystkich do wystawiania sklepów, a nie tylko wymian przez wołaj.

Ulepsza się +4 u sury.

Opublikowano

Wszystkie próby rozruszania rynku (oprócz pomysłów bambuska) kończyły się niepowiedzeniem, więc pomyślcie XX razy zanim cokolwiek wprowadzicie jako naprawę rynku.

Zna ktoś tą administracje? Wie ktoś kto to? Nawet ts nie ma, lol.

Respect w topce to pewnie x osób gra na jego koncie, jak zwykle hehehehh.

Opublikowano

Kicka was bo macie za dużą prędkość ataku, zrerezygnuj z Berka lub zielonej potki, a kickow nie będzie

pierdolisz w nocy jak jest mniej ludzi nie kika wgl .

Opublikowano

Znikają mi itemki. Najpierw pelerynka potem księga konia teraz ponad 600zmianek. Koledze 50kk znikło. Co jest? Na pewno nikt nie zna passow.

Opublikowano

Z kowalem na WO to akcje są :)... ustawić to się go nie da, ustawiałęm w miejscu w którym na globalu zawsze jest broń mistrz i jeszcze nigdy na wo nie miałem tego kowala :) musze z brońmi na dt chodzić...  myślę, że WO jest najlepsze na początek do zarobku, zrobiłem 5 naszyjników z łez +9 i sprzedałem, mam 570kk z wszystkcih, zrobiłem partę i stal na 9 oraz ametysowy naszyjnik,branse z lez,buty fenki,kolce z łez i wszystko sprzedałem ( mam już swoje eq przygotowane ) bardzo dobry zarobek :) wydać 30kk na śmieci zrobić je na 6 i iść na wo 6 kontami :)...

Opublikowano

Z kowalem na WO to akcje są :)... ustawić to się go nie da, ustawiałęm w miejscu w którym na globalu zawsze jest broń mistrz i jeszcze nigdy na wo nie miałem tego kowala :) musze z brońmi na dt chodzić...  myślę, że WO jest najlepsze na początek do zarobku, zrobiłem 5 naszyjników z łez +9 i sprzedałem, mam 570kk z wszystkcih, zrobiłem partę i stal na 9 oraz ametysowy naszyjnik,branse z lez,buty fenki,kolce z łez i wszystko sprzedałem ( mam już swoje eq przygotowane ) bardzo dobry zarobek :) wydać 30kk na śmieci zrobić je na 6 i iść na wo 6 kontami :)...

To widocznie źle ustawiasz, ja jak ustawiam pod broń to jest broń.

Niech administracja zacznie interesować się graczami bo liczba osób zmaleje tak szybko, jak urosła przez youtuberów.

Opublikowano

W metinie standardowo nie ma czegoś takiego jak ustawianie kowala (przynajmniej na prywatnych serwerach) i jest on respiony losowo. Masz 33,3% szanys na brońmistrza. :v

Opublikowano

W metinie standardowo nie ma czegoś takiego jak ustawianie kowala (przynajmniej na prywatnych serwerach) i jest on respiony losowo. Masz 33,3% szanys na brońmistrza. :v

Jest takie coś  :) 

Czasami się zwyczajnie buguje  <_< 

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Polecam serwer. Dosyć dobrze dopracowany, a bugi są na bieżąco naprawiane. Ludzi przybywa, obecnie jest ~1000osob, tak więc wbijajcie;)

Opublikowano

Moglibyście dodać do odrodzonego wodza drop biżu +0/4 tego na 54  ;) 

Ponawiam prośbę o dodanie opcji PayPal.

Ps. Proponuje połączyć Chunjo i Shinsoo razem, najwięcej graczy jest w Jinno co się robi trochę nudne

(Więcej info na forum + ankieta)

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Azraeluś (2k hp 10% do pz 10% potwory) w IS kosztuje 35 SM.

35 SM w grze kosztuje 105-120kk

Azraelus w grze kosztuje 180kk.

Gdzie jest haczyk bo troche to dziwne..

Opublikowano

Azraeluś (2k hp 10% do pz 10% potwory) w IS kosztuje 35 SM.

35 SM w grze kosztuje 105-120kk

Azraelus w grze kosztuje 180kk.

Gdzie jest haczyk bo troche to dziwne..

Dziwne. Dosłownie o 12/13 kupiłem dzisiaj azraela za 100kk. Może po prosto gość cię w ciula robi?

Opublikowano

Mam takie pytanie, czy te mounty z ItemShopu:

* Na 3 dni - czas ich leci, gdy ich używamy?

* Na 7 dni - czas ich leci cały czas, nawet gdy ich nie używamy?

Proszę kogoś z Administracji o szybką odpowiedź :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...