Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Helios2.pl [Dedyk] [Medium]

HELIOS2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie czarujmy się, przez takie zachowanie administracji większość graczy pójdzie na inne projekty które niebawem startują.

Ja rozumiem że ktoś ma dużo na głowie, ale napisanie tematu / postu odnośnie planowanej aktualizacji i tej "czarodziejskiej" liście poprawek i udoskonaleń..

Poprawienie tych najważniejszych rzeczy, zakończyłem tam grę bo niestety nawet sklepiku nie idzie wystawić, (Próbowałem od nowa metka, patch, bez patcha i jest to samo.)

Problem pojawił się jakiś tydzień temu?
Expienie bez IS'a to jest koszmar, spoty w av2 są żałosne.

Administracja bała się ze zniszczy rynek handlu poprzez wprowadzenie lepszego dropu jajek a niszczy ten serwer przez swoje niedbalstwo i lenistwo (Inaczej tego nazwać nie można)

Znaleźli sobie pachołka "Atrixa" który musi się tłumaczyć przez graczami a w sumie nic nie może zrobić bo od tego są właściciele.

Czy oni jeszcze zamierzają to poprawić czy teraz to już tylko przeciąganie pałeczki? Aby dotrwać do końca wykupionego dedyka a może dzieci jeszcze w IS zainwestuje

• Odpowiedzi 935
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

co to  sie dzieje pacze filmik respecta i   słycze z metka 12kk  na poczatku wtf? ale dalej ogladam i 10kk  czyli admini dali tam z metkow po 10kk  yang za ubicie a z jajkami nie podniesli % bo bali  sie ze zniszczy to ekonomie serwera  to naprawde  administracja gratulacje 

Opublikowano

Czy to prawda ,że żeby wejść na 7 piętro w DT potrzebny jest 75 poziom ? Bo robiłem prywatne dt na 71 i dałem potem żeby kowal przeteleportował mnie na 7 piętro i mnie wywaliło z DT. Jeżeli to prawda to wystarczy mi główne konto na 75 czy również buffa muszę zrobić na 75 żeby go przeteleportowało.

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

Czy to prawda ,że żeby wejść na 7 piętro w DT potrzebny jest 75 poziom ? Bo robiłem prywatne dt na 71 i dałem potem żeby kowal przeteleportował mnie na 7 piętro i mnie wywaliło z DT. Jeżeli to prawda to wystarczy mi główne konto na 75 czy również buffa muszę zrobić na 75 żeby go przeteleportowało.

Pierwszy raz w metina grasz? Wystarczy, że zrobisz konto 75 i buff może mieć nawet 40.

Opublikowano

Jeżeli chodzi o serwer to mogę śmiało powiedzieć, że gracze odchodzą z tego serwera. Były chwile, gdzie na rynku mogłeś sklepami przebierać jak w ziemniakach, teraz to już nie ma nawet gdzie kupić sporą ilość zmianek. 
Forum jest puste jak głowy administratorów - olewają serwer i forum jak mało kto. 
Gdybym miał oceniać serwer to dałbym spokojnie 8/10, natomiast jeżeli chodzi o administrację i ich sposób w jaki odnoszą się z serwerem i graczami 2/10.

maybenow.png

Opublikowano

Administracja tego serwera chyba zaczęła balować za wcześnie...

Tyle w temacie ode mnie jak na razie w tym wątku :)

Opublikowano

Mimo administracji, ktora ch*j jeden wie gdzie jest, server jest fajny i gra sie przyjemnie.

Poki co jeszcze POLECAM i zachecam, z nadzieja, ze administracja sie obudzi i wezmie do pracy.. ;)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Wbijam na salony bo nie mam w co grać :D

Wbijaj wbijaj, wbrew pozorom nie jest wcale tak malo ludzi. Mniej - to na pewno. Ale czy malo? Od 2 dni mnie nie bylo, tez sie balem ze zastane 3 sklepy, ale rynek w jinno stosunkowo "pelny", sklepow sporo, metka tradycyjnie nie znalazlem...

Wbijajcie, pogramy ;)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Info z forum:

Dnia 19.04.2015r. O godzinie 20:00 na kanale 2/3/4 odbędzie się event ZUO.

Przedzialy:

Kanal 2 - 1 - 60

Kanal 3 - 61 - 94

Kanal 4 - 95+

Prowadzący: [TMG]Atrix

Mapa: prawdopodobnie pustynia

ZUO: Metiny + Bossy

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

ADMINISTRACJA PROSZE O ODPOWIEDZ K***A .

CO TU SIE ODPIERDALA ZERO NAPRAWY BLEDOW CZEGO KOLWIEK . NA SERWERZE ZAPIERDALA 95 % HAXOW NIEMA GDZIE TEGO ZGLOSIC MACIE TAKI Z*******Y SERWER A OPIERDALACIE SIE JAK H*J ...

JAKIE MACIE PLANY ZAMKNAC TO ZA 2 DNI ? CZY CO JEST DO H*JA BO Z WASZEJ STRONY TOTALNY BRAK ZAANGAZOWANIA ,....

Opublikowano

@HELIOS2 nie umarl, jest nadzieja... ^_^

Lista dzisiejszych zmian:

1. Stakowanie się broszurek
2. Metinologia - Poprawiona misje z Metinami Morderstwa
3. Kłusownictwo - 60lv. Źli Zarażeni Przywoływacze, poprawione
4. Handlowanie PD 30 Minut
5. Poprawa widoczności log gildii
6. Fix na NNO dodany
7. Dodany przycisk ALL w okienku cube, możemy wymienić wszystkie itemki w okienku
8. Dodany drop do bossów na nowej mapie, ulepków na niebianke itp (powiększony)
9. Dodany nowy, główny boss Diablo na nowej mapie
10. Możliwość łączenia Skóry Mantykory
11. Wołanie co 8 sekund zamiast 15
12. Autopodnoszenie itemków takich jak: zmianki, dodania, 5b, pelerynki, szkaty, małże i inne, gdy mamy wykupiony Pakiet Premium na Podwójny Drop
13. Każdy otrzymał Pakiet Premium na Podwójny Drop na 2 dni

Przerwa o godzinie 22:15 (20.04.2015r.) 

~forum heliosa

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Lista dzisiejszych zmian:

1. Stakowanie się broszurek

2. Metinologia - Poprawiona misje z Metinami Morderstwa

3. Kłusownictwo - 60lv. Źli Zarażeni Przywoływacze, poprawione

4. Handlowanie PD 30 Minut

5. Poprawa widoczności log gildii

6. Fix na NNO dodany

7. Dodany przycisk ALL w okienku cube, możemy wymienić wszystkie itemki w okienku

8. Dodany drop do bossów na nowej mapie, ulepków na niebianke itp (powiększony)

9. Dodany nowy, główny boss Diablo na nowej mapie

10. Możliwość łączenia Skóry Mantykory

11. Wołanie co 8 sekund zamiast 15

12. Autopodnoszenie itemków takich jak: zmianki, dodania, 5b, pelerynki, szkaty, małże i inne, gdy mamy wykupiony Pakiet Premium na Podwójny Drop

13. Każdy otrzymał Pakiet Premium na Podwójny Drop na 2 dni

(20.04.2015r.)

Opublikowano

nie no administracja widze ze zabraliscie sie do roboty ale jest jedno ale czyli jak niechce miec syfu pod postacia to musze kupic pakiet premium ciekawe czyli jak wam spadły zyski to zrobiliscie aktualke pod to aby zarobic to nada zenada zamiast zajac sie aby gracze miei lepiej to wolicie aby jeszcze cos wyciagnac od gracza dziekuje i dowidzenia 

Opublikowano

@RangorXD
Bez przesady. Ja akurat tej funkcji bylem przeciwny,dobrze, ze nie dali jej ogolniedostepnej :v

Reszta zmian na +, choc faktem jest, ze lepiej bylo nie dodawac tego wcale..

P.S.

@RangorXD popracuj troche nad skladnia i interpunkcja :/

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

ADMINISTRACJA PROSZE O ODPOWIEDZ K***A .

CO TU SIE ODPIERDALA ZERO NAPRAWY BLEDOW CZEGO KOLWIEK . NA SERWERZE ZAPIERDALA 95 % HAXOW NIEMA GDZIE TEGO ZGLOSIC MACIE TAKI Z*******Y SERWER A OPIERDALACIE SIE JAK H*J ...

JAKIE MACIE PLANY ZAMKNAC TO ZA 2 DNI ? CZY CO JEST DO H*JA BO Z WASZEJ STRONY TOTALNY BRAK ZAANGAZOWANIA ,....

Najpierw polecam kilka głębszych wdechów. A co do haxów i zaangażowania. .. sprawa wyssana troszeczkę z palca ponieważ nasz [TMG]Atrix spisuje się prawidłowo jego zaangażowanie jest na wysokim poziomie... myślę, że inni mogą to potwierdzić.

Widzisz haxa - nagraj i wyślij Nam go na forum a otrzyma nagrodę w postaci bana :)

nie no administracja widze ze zabraliscie sie do roboty ale jest jedno ale czyli jak niechce miec syfu pod postacia to musze kupic pakiet premium ciekawe czyli jak wam spadły zyski to zrobiliscie aktualke pod to aby zarobic to nada zenada zamiast zajac sie aby gracze miei lepiej to wolicie aby jeszcze cos wyciagnac od gracza dziekuje i dowidzenia

Gdyby ta funkcja byłaby ogólnodostępna to mogłaby zniszczyć w pewnym stopniu rynek.

"Gracze mieli lepiej" - co masz na myśli ? Uwazam, że poprawa błędów w pewnym stopniu poprawi "lepszą" jakość gry.

Opublikowano

Już powinno działać :)

A mojej odpowiedzi na PW na forum nadal nie odczytasz? Złap się człowieku za jaja i zacznij sie interesować.

Opublikowano

Wszystko fajnie kolorowo ale cały czas zmieniacie drop pod topke 100lvl+ na nowych mapach oni mają na czym zarabiać i na nich stoji rynek a może teraz coś dla osób które są na lvlu 30-75 jakieś nowe bossy dungeony bo sama wieża orków to nuda ;) ale fanie że się zabraliście do roboty i serwer polecam w 100% (Może zróbcie coś z rybakiem żeby można było łowić coś wartościowego ^_^ nwm co ale może coś wymyślicie) Pozdrawiam... :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...