Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Helios2.pl [Dedyk] [Medium]

HELIOS2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MoHa15

W grze administratora widziałem tylko przy "restartowaniu serwera".

Na forum, jest pustka, brak odpowiednich służb do sprawdzania porządku i panowania nad osobami które piszą chaotycznie, wypisują bzdury lub łamią regulamin.

Więc nie szukam "sensacji" bo sam jestem graczem i podoba mi się serwer aczkolwiek administracja ostatnio zaniedbuje swoje obowiązki,

i w obawie przed "upadkiem" lub "zapuszczeniem" tego projektu każdy powinnien wyrazić swoją opinie bo administracja za którymś postem zwróci na to uwagę.

@@ Za kd +1/2/3 możesz dostać losową roske, wystarczy ze  wybierzesz się do tego typa od ziół, już nie pamiętam nazwy. M1 w jinno jest obok gości od skilli. Chyba beak go czy jakos tak.

• Odpowiedzi 935
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jemu nie chodzi o graczy tylko o ten pajeczy klucz :D

Koles jest geniuszem w swej glupocie...

@Adonis6Xp

Wiesz z czego to wynika? A no z tego, ze jak zostalo 0 minut na kluczu to robi sie taki bug, w ktorym sa dopisane rozne gowienka. Jakbys to kupil, od razu by zniklo. A poza tym - jaki Ty widzisz przekret w tym, ze pajeczy klucz, ktorego nie da sie zalozyc, ma bonusy? :D To juz tak swoja droga...

TO BUG - wizualny. Czlowieku :v

Polecam, ludzi ciagle przybywa, w m2 masa osob.

Dodamy przycisk OK (Wszystko), mysle ze to ok rozwiazanie.

Event wielkanocny poniżej poziomu serwerów hamachi, nie wiem co wam odje... że piszecie o niszczeniu gospodarki, ciekawe czym? Autopotami czy białymi flagami, takie coś powinno lecieć z moobów i to dość często, 90% serwer nawet nie bierze udziału w tym żałosnym evencie. Widać tutaj faworyzacji klas wojownik/sura. Brak ogólno dostępnych rosek i obrony boga smoków etc (ninja/szaman) solo w expie nawet nie ma co. Drop ze szkat triumfu też jest żałosny chyba nastawiony tylko na otwarcie 200 szkat na postaci 1 lvl i mieć od razu 35 lvl, bo innego sensu nie widzę otwierania tych szkat (oj przepraszam, małż jedyna sensowna rzecz w tej skrzynce). Drop cały do zmiany z tego powinien być. Serwer po max miesiącu się po prostu wypali. Nie piszę tego żeby dogryźć wam tylko żebyście sobie pomyśleli trochę, jak skończy nagrywać Uzurpatora i Respect czyli za kilka odcinków bo już ciągną do maxa to serwer umrze śmiercią naturalną.

Zauwazylismy, ze lubisz dodawac swoje 3 grosze. Jezeli chodzi o faworyzacje klas, to na pewno. Prowadzimy wojownikow za raczke, a sure pod reke, za to szaman i ninja biegna za nami. Zajmujesz sie tworzeniem serwerow, wiec lepiej wroc do tego, dzieki.

@UszaTeK17

akurat zainteresowanie jest duze o.O Ty to sie lepiej nie odzywaj bo szukasz sensacji na sile ;)

Pragne zauwazyc, ze z best lucznikow nic nie dropi... rzekomo do 4 broni - ze specjalisty polecialy mi max dwie, z lucznika ani raz nie mialem nawet yanga dropu..

Best. Specjalista :)

- Zwiększenie respu mobów, nadal nie dodane, a expić gdzieś trzeba. Przejechałem całe av2 na zinach i największy spot składa się z 5 grupek + korytarz. 

Wiem, że topka już nie expi w av, no ale inni też chcą.

- Dodanie jakiegoś nowego Dungeony, czegokolwiek, aby urozmaicić grę, a nie exp, nowa mapa, exp, nowa mapa, exp, max lvl.

Aktualnie to wygląda tak, jakbyście ustawiali serwer pod YouTuberów i nie zajmowali się 'zwykłymi' graczami.

A chodzisz na dungeony? Resp mobow mielismy zwiekszyc tylko na BO.

MoHa15

W grze administratora widziałem tylko przy "restartowaniu serwera".

Na forum, jest pustka, brak odpowiednich służb do sprawdzania porządku i panowania nad osobami które piszą chaotycznie, wypisują bzdury lub łamią regulamin.

Więc nie szukam "sensacji" bo sam jestem graczem i podoba mi się serwer aczkolwiek administracja ostatnio zaniedbuje swoje obowiązki,

i w obawie przed "upadkiem" lub "zapuszczeniem" tego projektu każdy powinnien wyrazić swoją opinie bo administracja za którymś postem zwróci na to uwagę.

@@ Za kd +1/2/3 możesz dostać losową roske, wystarczy ze  wybierzesz się do tego typa od ziół, już nie pamiętam nazwy. M1 w jinno jest obok gości od skilli. Chyba beak go czy jakos tak.

Nie rozumiemy was. Odpisujemy raz na 1 / 2 dni, a Wy od razu robicie sensacje, bo administrator nie odpisal wam po 5 minutach. Forum to forum, od czego sluzy przycisk "Raportuj"? Nie osiadamy na laurach, ale jedynie chcemy narzucic odpowiednie tempo pracy, bo nie jestesmy w stanie siedziec przy komputerze i odpisywac wam po kilku sekundach, uszanuj takze nasze osoby. Nie jestesmy robotami. :)

Zatrudnimy moderatora na wasze zyczenie. :)

Opublikowano

Dodamy przycisk OK (Wszystko), mysle ze to ok rozwiazanie.

Zauwazylismy, ze lubisz dodawac swoje 3 grosze. Jezeli chodzi o faworyzacje klas, to na pewno. Prowadzimy wojownikow za raczke, a sure pod reke, za to szaman i ninja biegna za nami. Zajmujesz sie tworzeniem serwerow, wiec lepiej wroc do tego, dzieki.

Best. Specjalista :)

A chodzisz na dungeony? Resp mobow mielismy zwiekszyc tylko na BO.

Nie rozumiemy was. Odpisujemy raz na 1 / 2 dni, a Wy od razu robicie sensacje, bo administrator nie odpisal wam po 5 minutach. Forum to forum, od czego sluzy przycisk "Raportuj"? Nie osiadamy na laurach, ale jedynie chcemy narzucic odpowiednie tempo pracy, bo nie jestesmy w stanie siedziec przy komputerze i odpisywac wam po kilku sekundach, uszanuj takze nasze osoby. Nie jestesmy robotami. :)

Zatrudnimy moderatora na wasze zyczenie. :)

Nie chodzi o to, tylko obiecujecie, że naprawicie, a tak naprawdę nic nie robicie z tym. Bodziak po odpaleniu berka+ ziel potki wywala sakrucko, powiększ spoty, to nie... No kurde.

Opublikowano

Nie chodzi o to, tylko obiecujecie, że naprawicie, a tak naprawdę nic nie robicie z tym. Bodziak po odpaleniu berka+ ziel potki wywala sakrucko, powiększ spoty, to nie... No kurde.

Ale nie rozumiesz jednej rzeczy, na serwerze nikogo nie wywala oprocz Ciebie. Nie powiekszymy spotow, zrozum to.

Opublikowano

Ale nie rozumiesz jednej rzeczy, na serwerze nikogo nie wywala oprocz Ciebie. Nie powiekszymy spotow, zrozum to.

Najwidoczniej nic nie wiesz o swoim serwerze... Spytaj się w grze, czy wywala kogoś, kto użyje potke+ berka. Nawet czytając ze zrozumieniem wcześniejsze strony, wiedział byś, że tak sie dzieje, ale ty wiesz lepiej.

Opublikowano

Najwidoczniej nic nie wiesz o swoim serwerze... Spytaj się w grze, czy wywala kogoś, kto użyje potke+ berka. Nawet czytając ze zrozumieniem wcześniejsze strony, wiedział byś, że tak sie dzieje, ale ty wiesz lepiej.

Mamy ekipy Youtuberow, wiekszosc z nich gra bodziakami, maja z nami nie ukrywajac lepszy kontakt niz Wy i nic nie zglaszali. Na forum tez nic na ten temat nie przeczytalem. A w grze nie mam na ten temat rowniez zadnych zgloszen.

Opublikowano

Mamy ekipy Youtuberow, wiekszosc z nich gra bodziakami, maja z nami nie ukrywajac lepszy kontakt niz Wy i nic nie zglaszali. Na forum tez nic na ten temat nie przeczytalem.

Bardzo dobrze podsumowałeś dla kogo robicie ten serwer, kompletnie nie liczysz się ze zdaniem graczy, nie pisze tych postów żeby Ci dojeb... czy coś tylko jak będzie za niedługi okres czasu. Sam miałem kilka serwerów i trochę o tym wiem jednak. Posłuchaj się czasami graczy i osób które starają się pomóc Ci. I jedna zasada SERWER ROBI SIĘ DLA GRACZY! NIE DLA SIEBIE I NIE DLA YOUTUBEROW TYLKO DLA GRACZY!

Opublikowano

Bardzo dobrze podsumowałeś dla kogo robicie ten serwer, kompletnie nie liczysz się ze zdaniem graczy, nie pisze tych postów żeby Ci dojeb... czy coś tylko jak będzie za niedługi okres czasu. Sam miałem kilka serwerów i trochę o tym wiem jednak. Posłuchaj się czasami graczy i osób które starają się pomóc Ci. I jedna zasada SERWER ROBI SIĘ DLA GRACZY! NIE DLA SIEBIE I NIE DLA YOUTUBEROW TYLKO DLA GRACZY!

To chyba nie wiesz jak wyglada prowadzenie serwera. Glownie wiekszy kontakt z administracja maja ludzie, z ktorymi administracja prowadzi biznes. Nawet pod filmami np. Treama widac komentarze typu "Ej zapytasz adminow o..., bo masz z nimi lepszy kontakt.". Uwierz, ze staramy sie z calych sil, a nie osiadamy na laurach i liczymy kase. Bylismy postawieni na pozycji przegranej, wiekszosc Youtuberow nie chciala nawet z nami rozmawiac, jednak udalo nam sie przekonac ich wlasna postawa i tym jak prowadzimy serwer, a dzis sa tego efekty. Nie podkreslilem, ze serwer jest wylacznie dla Youtuberow, bo napisalem takze o forum i o grze, wiec nie wciskaj nic w moje usta. Skoncz te dyskusje, jezeli nie grasz na serwerze. Z daleka da sie zobaczyc, ze jestes jedynie administratorem, lub tez byles serwera, ktory nie wypalil. Prosimy jeszcze raz. Poza tym, ekipy Youtuberow to nie Youtuberzy. :)

Opublikowano

tak tylko non stop mnie wywala z serwera chyba 10 raz na dzień wywala a mam stabilny internet a wywala mi 1 postać a 2 zostaje i o co tu chodzi hm? a jak wczoraj byłem na metkach w dt to 5-6 razy wywaliło główną postać.

banner.gif
Opublikowano

tak tylko non stop mnie wywala z serwera chyba 10 raz na dzień wywala a mam stabilny internet a wywala mi 1 postać a 2 zostaje i o co tu chodzi hm? a jak wczoraj byłem na metkach w dt to 5-6 razy wywaliło główną postać.

Podpytamy dzisiaj graczy i przedstawimy wam rezultat naszych prac, mozliwe ze sie mylimy. Nie jest to wykluczone. :)

Opublikowano

Podpytamy dzisiaj graczy i przedstawimy wam rezultat naszych prac, mozliwe ze sie mylimy. Nie jest to wykluczone. :)le mnie to denerw

Trzymam za słowo nie wiem czemu tak jest ale mnie to już denerwuje jeszcze na żadnym serwerze mnie tak nie wywalało a fajny serwer jest.

banner.gif
Opublikowano

Trzymam za słowo nie wiem czemu tak jest ale mnie to już denerwuje jeszcze na żadnym serwerze mnie tak nie wywalało a fajny serwer jest.

Przyjrzymy sie temu i szczerze przepraszamy za nerwy, ale czasami ciezko jest wszystko ogarnac gdy kazdy napiera zewszad. :)

Opublikowano

HELIOS2, mnie także wywala, Spowodowane jest to iż na DT jest dużo łuczników i jak np bijesz obok i nagle wszystko jest na tobie i przechodzisz bic łuczników to chyba nie nadąrza i wywa;a

Opublikowano

HELIOS2, mnie także wywala, Spowodowane jest to iż na DT jest dużo łuczników i jak np bijesz obok i nagle wszystko jest na tobie i przechodzisz bic łuczników to chyba nie nadąrza i wywa;a

Tez grasz bodym?

Opublikowano

wywala kazda klase postaci jest to spowodowane ze bierzesz calego spota na raz na koniu i wtedy jak bijesz to w********a  . tez tak mialem . zaczelem brac spot na 3 razy z buta . pomaga . ale problem jest i to duży po stronie serwera .

Opublikowano

wywala kazda klase postaci jest to spowodowane ze bierzesz calego spota na raz na koniu i wtedy jak bijesz to w********a  . tez tak mialem . zaczelem brac spot na 3 razy z buta . pomaga . ale problem jest i to duży po stronie serwera .

Po co o tym pisać, jak zaraz napisza, że tylko my tak mamy...

Opublikowano

Nie polecam.

Na sewerach medium lub hard szkaty ripa w Is'ie to totalna ignorancja i nieprofesjonalizm ze strony zalozycieli.

Szkate ripa w grze zdobyć łatwo, serwer musi się z czegoś utrzymać.

Dlaczego ignorancja? To co ma być twoim zdaniem w is? Hwangi?  ^_^ 

PS. Ma ktos ip ts? Za nic nie mogę znaleźć :<

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Szkate ripa w grze zdobyć łatwo, serwer musi się z czegoś utrzymać.

Dlaczego ignorancja? To co ma być twoim zdaniem w is? Hwangi?  ^_^ 

PS. Ma ktos ip ts? Za nic nie mogę znaleźć :<

Serwer nie ma TS'a ;>

Opublikowano

Tak Helios, też gram bodym.
Na surce dropku, na wo wywala mnie sporadycznie, jedynie co to szkoda przepustki.

Czasem mam jeszcze taki problem że stojąc gdzies w m1 czy czekając na bosa mam odpalone np 2-3 konta (Shop, Drop, Głowna) i np wywali mi 1-2 postacie tak jak to wywala przy resecie serwera a na trzeciej jest normalnie. (musze wtedy wyłączyć i włączyć metka bo piszę ze kanały wyłączone)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...