Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Helios2.pl [Dedyk] [Medium]

HELIOS2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@HELIOS2

z respami to akurat jest prawda, nawet w m2 sa tragiczne - tam w shinsoo, gdzie respia sie metki, taka polanka (metki 25/30), gdzie zawsze dropi sie k.k. i tego typu pierdoly.. przeciez tam zawsze byl spory spot, na heliosie jest tragicznie maly. Musicie zwiekszyc odrobine respy i czas respu, inaczej klapa bedzie.

Co do reszty czekam na rezultaty :>

Ironiczny

LEGACY

• Odpowiedzi 935
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Helios2 Jeszcze takie pytanko, zamierzacie coś zmienić w dropie jajek albo coś wprowadzić jeszcze czy już nie?

@ Szkoda że nie włączacie dropu / expa na noc dlatego że np ja wole expić nocą gdyż np mam wtedy więcej wolnego czasu i mniej osób przeszkadza.
@ Na jakiej zasadzie przyznajecie SM'y za zgłoszenia, co trzeba mieć i jak wyglądać powinno takie zgłoszenie, (Może powinniscie znaleźć osobe która takie zgłoszenia będzie rozpatrywała i może zrobić działa nie PW to Ciebie.

Opublikowano

@HELIOS2

z respami to akurat jest prawda, nawet w m2 sa tragiczne - tam w shinsoo, gdzie respia sie metki, taka polanka (metki 25/30), gdzie zawsze dropi sie k.k. i tego typu pierdoly.. przeciez tam zawsze byl spory spot, na heliosie jest tragicznie maly. Musicie zwiekszyc odrobine respy i czas respu, inaczej klapa bedzie.

Co do reszty czekam na rezultaty :>

Az sprawdzimy te respy :P

Helios2 Jeszcze takie pytanko, zamierzacie coś zmienić w dropie jajek albo coś wprowadzić jeszcze czy już nie?

@ Szkoda że nie włączacie dropu / expa na noc dlatego że np ja wole expić nocą gdyż np mam wtedy więcej wolnego czasu i mniej osób przeszkadza.

@ Na jakiej zasadzie przyznajecie SM'y za zgłoszenia, co trzeba mieć i jak wyglądać powinno takie zgłoszenie, (Może powinniscie znaleźć osobe która takie zgłoszenia będzie rozpatrywała i może zrobić działa nie PW to Ciebie.

Teraz nie mozemy edytowac dropu z jajek :p

@1: Sprobujemy znalezc optymalne rozwiazanie

@2: Odpowiedni dowod na cheata wystarcza

Opublikowano

Duzo osob pisze pod odcinkami Wallandera odnosnie nowej serii. Przewaga to osoby ktore pisza, ze oby Wallander nie nagrywal z Vest*ris.pl poniewaz z owego serwera nagrywa prawie caly YT. I teraz pytanie czy rozmawialiscie z Wallanderem odnosnie serii u Was na Helios2???

Opublikowano

Nie doczytałem do końca stron a chciałem zapytać - ile mniej więcej osób jest online?

­

Na moje skromne oko 500-700.

939091428259515323107.jpeg

Opublikowano

HELIOS2  , czyli do kiedy dropią obecne jajka?

Szkoda tylko że nie ma czegoś dodatkowego bo dużo osób omija ten event, ja osobiscie wydropiłem 15 jaj..

Może jednak uda się wam coś jeszcze wprowadzić? Może dodać drop jajek do mobów i na to 5 %?

Optymalne rozwiązanie, hmm może coś w stylu bitw na metiny? Tak jak to było na PLu które królestwo wygra to ma np expa na 24h czy coś w tym stylu, wtedy Ci co grają w dzień nie są poszkodowani, oraz Ci co grają w nocy, np często mam nocki w domu bo w pracy na cały dzień przez co raty też będą mnie omijać a takich osób pewnie troszkę jest.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Naprawcie misje z kłusownictwem Zabij 45x Zły Zarażony Przyw. nie ma ich na Sohan ani z metków twardości też nie wyskakują także lipa a ubiłem z 20 metków twardości.

banner.gif
Opublikowano

Naprawcie misje z kłusownictwem Zabij 45x Zły Zarażony Przyw. nie ma ich na Sohan ani z metków twardości też nie wyskakują także lipa a ubiłem z 20 metków twardości.

Jest na Sohan : >

Nie wiem czy Wy myslicie, ze reklama na yt wszystko zalatwi. Zacznijcie ogarniac te rzeczy o ktorych pisza ludzie, bo licznik tak samo szybko spadnie jak skoczyl

Wiadomo, wystarczy że skończą serię z serwera, a niedługo się to stanie bo wbiją max lvl i nie będą mieli co robić :)

Opublikowano

Wielka prośba od wielu graczy,

Poszukajcie kogoś do teamu:

- 1-2 Osoby na forum  ( Posada moderatora i jakiegoś takiego "Sedziego" który zajmie sie zgłoszeniami)

- 1 Osobę która ma do was kontakt telefoniczny i będzie potrafiła szybko zareagować odnośnie postów takich jak "Kradzieże konta" "Niesłuszne bany"

Jak sie czyta takie posty na forum to naprawdę w głowie zaczyna się świecić żarówka czy nie szukać czegoś innego.

Opublikowano

Hurt, zalecam wejść na forum serwera w dział "dyskusje" i wypowiedzieć się na temat bana topowych graczy, czyli Inaze oraz Avar'a. Dlaczego Ci gracze otrzymali bana a typ o nicku Rutek, który jedzie od samego początku na WH wbijając w 3 dni 106 lvl już nie? Dlaczego tak bardzo nienawidzicie ludzi, którzy nie reklamują serwera a jedynie grają na nim tylko dla przyjemności?
Jesteście na prawdę żałośni. 

Opublikowano

kilka spraw zeby ten syf ogarnac :

PODSTAWA TS !

ZACZNIJCIE K***A NAPRAWIAC TO CO LUDZIE ZGLASZAJA 

SKLEPY JAK MASZ FULL W********A 

/ WYRZUCANIE Z GRY / CHODZI O DT METKI / WO /

LUDZIE SA GRAJA BO JEST REKLAMA YT RESPEKT I UZURPATOR ALE SPIERDOLA WAM JESLI BD TAK WALIC W HUJA .

Opublikowano

kilka spraw zeby ten syf ogarnac :

PODSTAWA TS !

ZACZNIJCIE K***A NAPRAWIAC TO CO LUDZIE ZGLASZAJA

SKLEPY JAK MASZ FULL W********A

/ WYRZUCANIE Z GRY / CHODZI O DT METKI / WO /

LUDZIE SA GRAJA BO JEST REKLAMA YT RESPEKT I UZURPATOR ALE SPIERDOLA WAM JESLI BD TAK WALIC W HUJA .

Kicka was bo macie za dużą prędkość ataku, zrerezygnuj z Berka lub zielonej potki, a kickow nie będzie
Opublikowano

PRZEPRASZAM ZA DUŻE LITERY, ALE PRZED CHWILĄ SZÓSTY RAZ WYWALIŁO MNIE Z DT.
Nie, to nie przez mój internet ponieważ działa bez zastrzeżeń i moich kolegów również wyrzuca z DT. straciłem 2 mapki zin, i logło mnie jak nazbierałem z 50 skrzyń z metina morderstwa. WSZYSTKO NA NIC. PROSZE OPRACUJCIE JAKIŚ SYSTEM KTÓRY BĘDZIE TEMU ZAPOBIEGAŁ BO TO DZIEJE SIĘ CIĄGLE A PROBLEM TEN JEST MASKOWANY PRZEZ ADMINISTRACJE!!

murarz.png

--

topkac.jpg

mini tutek o skillach :] kliknij

DAJ PLUSIKA JEŻELI CI POMOGŁEM :) ODWDZIĘCZE SIĘ

Opublikowano

PRZEPRASZAM ZA DUŻE LITERY, ALE PRZED CHWILĄ SZÓSTY RAZ WYWALIŁO MNIE Z DT.

Nie, to nie przez mój internet ponieważ działa bez zastrzeżeń i moich kolegów również wyrzuca z DT. straciłem 2 mapki zin, i logło mnie jak nazbierałem z 50 skrzyń z metina morderstwa. WSZYSTKO NA NIC. PROSZE OPRACUJCIE JAKIŚ SYSTEM KTÓRY BĘDZIE TEMU ZAPOBIEGAŁ BO TO DZIEJE SIĘ CIĄGLE A PROBLEM TEN JEST MASKOWANY PRZEZ ADMINISTRACJE!!

Robię codziennie kilka/kilkanaście razy DT i ani tszu nie dostałem kicka. Ile razy można to pisać, że kicka was z powodu zby dużej prędkości ataku. A co to za problem otworzyć tę 50 mapek na 1 piętrze oO
Opublikowano

Spoty są strasznie małe. Pomyślcie poważnie nad ich zwiększeniem, ja wole expić już w v2 na 30 levelu niz na BO, pomimo że padam przy 3 grupkach... w sumie na BO wcale wiecej grupek niż te 3 doliczyć się często nie można

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...