Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Helios2.pl [Dedyk] [Medium]

HELIOS2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanie, czy te mounty z ItemShopu:

* Na 3 dni - czas ich leci, gdy ich używamy?

* Na 7 dni - czas ich leci cały czas, nawet gdy ich nie używamy?

Proszę kogoś z Administracji o szybką odpowiedź :)

Na nich czas leci, nawet jak ich nie używasz... Wiem, chore to. Lepiej było zrobić na xxx h.

• Odpowiedzi 935
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zrócie ts, rosy na serwerze są :-) I zróbicie by z party robiło sie epiki ! bo nie mozna !

Jestem bardzo ciekawy gdzie się je robi, a tym bardziej z czego.

Opublikowano

Na nich czas leci, nawet jak ich nie używasz... Wiem, chore to. Lepiej było zrobić na xxx h.

No to bezsensu Administracja pisała o ile się nie mylę, że mają to zmienić, w takim razie nie warto ich kupować. Pozdrawiam.

Właśnie epika dla Wojownika nie robi się z partyzany tylko z Złodzieja Dusz, mają to poprawić, tylko nie widzę, aby coś w tym kierunku było robione...

Opublikowano

No to bezsensu Administracja pisała o ile się nie mylę, że mają to zmienić, w takim razie nie warto ich kupować. Pozdrawiam.

Właśnie epika dla Wojownika nie robi się z partyzany tylko z Złodzieja Dusz, mają to poprawić, tylko nie widzę, aby coś w tym kierunku było robione...

Miałem na myśli rosy

Opublikowano

Rosy? kd +1/2/3 mozna ywmienaic u beak-go bodajze na rosy :P

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Co Ty za pierdoły wypisujesz, czas wierzchowca upływa tylko gdy go używasz - wiem bo posiadam..

UP : o skurwensyn.

#rein

Opublikowano

Co Ty za pierdoły wypisujesz, czas wierzchowca upływa tylko gdy go używasz - wiem bo posiadam..

UP : o skurwensyn.

Posiadasz tego z is? No sorki, kolega miał i normalnie czas leciał, jak nie używał...

Opublikowano

Posiadasz tego z is? No sorki, kolega miał i normalnie czas leciał, jak nie używał...

Mnie najbardziej dołuje to,że w isie są pety na klase- każdą oddzielnie i bonusy dają ostrego kopa . Mogli zrobić jednego na ludzi i tyle ale wiadomo co się mu$i zgadzać. Swoją drogą i tak mają taniego IS'a w porównaniu do innych serwerów .Przynajmniej moim zdaniem tym bardziej ,że taniutko kosztują SM w grze.  :)

ps: Przyjrzałbym się na miejscu administratorów całej topce ;)

#rein

Opublikowano

Szukałem tych na Sohance do misji Zły Zarażony Przyw. i nie ma tego na całej Sohance szukałem ktoś pisał że jest ale tego nie ma szukałem wszędzie biłem mobki i też nic czekałem aż się zrespią nowe i lipa także zmieńcie misje na inne potwory.

banner.gif
Opublikowano

Cześć.

Mam problem. Otóż chcę wejść do groty, mam 65lvl i krwisty kamień w eq ale npc przed grota mówi mi, że nie posiadam kamienia. Ktoś wie jak to obejść ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Cześć.

Mam problem. Otóż chcę wejść do groty, mam 65lvl i krwisty kamień w eq ale npc przed grota mówi mi, że nie posiadam kamienia. Ktoś wie jak to obejść ?

Musisz jeszcze posiadać przepustkę :)

Opublikowano

Pytanie do HELIOS 2 !

Chłopaki podacie inną instalke waszego metka ?

Z obecnej strony, na 97-99% ciągle cofa się mnie do 97% (już przez, nie mal 30 minut)

Macie inny link, do pobrania clienta ?

Opublikowano

To jest chyba Mega z tego co pamiętam a oni lubią nie współpracować z niektórymi przeglądarkami i właśnie albo nie zacznie sie wgl pobierać albo stanie na 99% zacznik od nowa w innej przeglądarce :)

no właśnie kurde i stoi ciągle w miejscu

znaczy lata od 97 do 99 już od kilku godzin

hosting by zmienili ...

Opublikowano

No więc tak, święta, świętami. Przez 2 dni widziałem GM'a tylko wtedy, gdy nadawał raty. W grze biega od spota do spota pełno cheaterów wystarczy przejść się do red lasu na metki.

Kolejna rzecz to obiecane zmiany, których nie widać. Totalnie olany event świąteczny, gdzie masa ludzi się skarżyła na niego, a wy zwyczajnie mieliście wyjebane i nic nie zmieniliście.

Zmiany owszem czasami są, ale typowo pod tych co już mają duży lvl. Sporo osób ma problem z clientem, który sam się wyłącza - sam czasami tak mam. Inni z hostingiem, a jeszcze inni z berkiem - nic w tym kierunku nie jest robione.

System kuponów SM - znakomity pomysł, ale nie pilnujecie pewnych kwestii, tak się składa, że ponoć youtuberzy nie mogą sellać SM, a wczoraj przypadkiem kupiłem od jednego z nich troszkę SM'ów - pozdrawiam go serdecznie :]

Serwer ma mega potencjał, który został głównie wykreowany przez Respecta i Uzurpatora, lecz sama administracja oto nie dba i serwer za max tydzień pójdzie na dno i gracze będą odchodzić.

Ostatnio padło pytanie czy chodzę na dungeony - nie, nie chodzę bo także są pobugowane :] Tak więc zastanówcie się sami czy chcecie kończyć swoją krótką karierę w żywocie tego serwera czy zepniecie dupsko i zaczniecie działać, póki gracze chcą grać.

No i ten, dowiedziałem się że koleżka Respecta cisnął na WH, tak więc chyba będzie koniec serii ^ ^

Pozdrawiam.

Opublikowano

No więc tak, święta, świętami. Przez 2 dni widziałem GM'a tylko wtedy, gdy nadawał raty. W grze biega od spota do spota pełno cheaterów wystarczy przejść się do red lasu na metki.

Kolejna rzecz to obiecane zmiany, których nie widać. Totalnie olany event świąteczny, gdzie masa ludzi się skarżyła na niego, a wy zwyczajnie mieliście wyjebane i nic nie zmieniliście.

Zmiany owszem czasami są, ale typowo pod tych co już mają duży lvl. Sporo osób ma problem z clientem, który sam się wyłącza - sam czasami tak mam. Inni z hostingiem, a jeszcze inni z berkiem - nic w tym kierunku nie jest robione.

System kuponów SM - znakomity pomysł, ale nie pilnujecie pewnych kwestii, tak się składa, że ponoć youtuberzy nie mogą sellać SM, a wczoraj przypadkiem kupiłem od jednego z nich troszkę SM'ów - pozdrawiam go serdecznie :]

Serwer ma mega potencjał, który został głównie wykreowany przez Respecta i Uzurpatora, lecz sama administracja oto nie dba i serwer za max tydzień pójdzie na dno i gracze będą odchodzić.

Ostatnio padło pytanie czy chodzę na dungeony - nie, nie chodzę bo także są pobugowane :] Tak więc zastanówcie się sami czy chcecie kończyć swoją krótką karierę w żywocie tego serwera czy zepniecie dupsko i zaczniecie działać, póki gracze chcą grać.

No i ten, dowiedziałem się że koleżka Respecta cisnął na WH, tak więc chyba będzie koniec serii ^ ^

Pozdrawiam.

Jeśli chodzi o serię, to nawet jeśli to prawda to go nie zbanują. Wszyscy wiemy z czym by się wiązał koniec jego nagrywania z serwerem ;)

A co do adminów... faktycznie, mega olewają, nawet na forum nie odpisują nigdy, a przecież tak dużego tłoku tam wcale nie ma :)

Opublikowano

Pytanie mam ile tak okolo ludzi gra na serwie ? :)

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Opublikowano

800

Opłaca sie grac ^^ ? czy serwer tylko na tydzien ? :)

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Opublikowano

Opłaca, jest bardzo fajny. Ale juz od paru dni administracja śpi, chyba trzeba na policje zaginięcie zgłosić xD

Opublikowano

Oni mają na to wyjebane. Wczoraj kilka godzin był dostępny Helios na mpc, a nawet nie raczył odpisać tutaj...

Ich wytłumaczenie to będzie takie, że nie mają czasu, bo robią coś ultra super, a tak naprawdę, albo grają w lola albo im sie po prostu nie chce...

Opublikowano

Opłaca, jest bardzo fajny. Ale juz od paru dni administracja śpi, chyba trzeba na policje zaginięcie zgłosić xD

Od wczoraj a nie od paru dni, nie wyolbrzymiajcie :P

Moim zdaniem warto, ludzi przybywa, gospodarka sie rozijwa, coraz wiecej sklepow.. Gra przyjemna, przynajmniej na low lvl, nie wiem jak bedzie pozniej ;)

Ironiczny

LEGACY

Pasjonat
Opublikowano

Mam nadzieje, że nieobecność adminów była tylko przez święta. Wielu narzeka na event wielkanocny, jednak moim zdaniem był ok. Zauważcie, że serwer stoi (na dzień dzisiejszy) 10 dni, a przy starcie eventu było to tylko 6 dni więc gospodarka się rozwijała i nie było opcji aby dać do tych jajek lepszy drop. Co prawda, mogli dodać jakiś świąteczny klimat ale moim zdaniem i tak wyszło spoko.

Jeśli chodzi o cheaterów - wystarczy nagrać kilkusekundowe demko gdzie będzie widać, że gracz cheatuje. Zgłaszasz to do Hurta na pw i masz do tego darmowe 3sm. 

Jeśli chodzi o pytania wyżej: ile online? opłaca się grać?

Już wam odpowiadam - ludzi będzie z 600-800 na 100%. Grać się opłaca, co prawda jest kilku typków na wh jednak wystarczy nagrać na nich demko i po sprawie. Na serwerze z*******y klimat, z ekipą można grać i grać ;) Exp przyjemny i sądzę, że serwer postoi jeszcze jakiś czas ;_\)

Opublikowano

A tak teraz wyglada m1 jinno:

181251428411373338653.jpeg

Graczy sporo...

Wkurzajacy jest jedynie fakt, ze sporo osob ma tutaj sprawe do @HELIOS2 - a on mimo, ze siedzi na mpcforum, przeglada sobei inne tematy...

Ironiczny

LEGACY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...