Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Helios2.pl [Dedyk] [Medium]

HELIOS2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanko jaka jest róznica medzy mini azraelusiem a zwykłym azraelusiem interesuje mnie cyz tego mini mozna ulepszac na zwykłego azraelusia i jakiego sie bardziej oplaca kupic dziekuje z góry za odpowiedzi 

• Odpowiedzi 935
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Doładowałem w poniedziałek SMy... 20 zł przelewem, ale zapomniałem wpisać tytułu przelewu... Do dziś nie mam ani SM ani pieniędzy...

Co mam zrobić? Komu podać dane, żeby zwrócić pieniądze albo SM?

Opublikowano

Jaki zarobek najbardziej oplacalny dla nowych graczy + sredniozaawansowanych? (np. 35-61lvl)

Jest tu wieza orkow? Trzeba cos na wstep? Jak tak to co? Jest kowal w wiezy orkow?

Jest prywatne dt? Trzeba cos na wstep? Jak tak to co?

Skad magiczne metale?

Skad perly?

Skad malze?

Oplaca sie lowic?

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Jaki zarobek najbardziej oplacalny dla nowych graczy + sredniozaawansowanych? (np. 35-61lvl)

ODP: M2, Medale konne, to ten na niższych potem DT.

Jest tu wieza orkow? Trzeba cos na wstep? Jak tak to co? Jest kowal w wiezy orkow?

ODP: Tak jest, potrzebna jest przepustka, z niektórych bossów lub szkat triumfu można ją dostać. Tak kowal jest na WO

ODP: Tak jest, potrzebna jest przepustka

Skad magiczne metale?

ODP: Standardowo bossy, z tych na niższych lvl to plaga na Sohan

Skad perly?

ODP: Małże, z bossów, szkat bossów

Skad malze?

ODP: Z szkat triumfu, av2, bossy

Oplaca sie lowic?

ODP: Nie, są lepsze sposoby na zarobek, a ości lecą z metinów 55+

Opublikowano

ODP: M2, Medale konne, to ten na niższych potem DT.

ODP: Tak jest, potrzebna jest przepustka, z niektórych bossów lub szkat triumfu można ją dostać. Tak kowal jest na WO

ODP: Tak jest, potrzebna jest przepustka

Skad magiczne metale?

ODP: Standardowo bossy, z tych na niższych lvl to plaga na Sohan

Skad perly?

ODP: Małże, z bossów, szkat bossów

Skad malze?

ODP: Z szkat triumfu, av2, bossy

Oplaca sie lowic?

ODP: Nie, są lepsze sposoby na zarobek, a ości lecą z metinów 55+

Czy na wo i dt jest skrcony czas respienia sie mobow na pieczatkach czy nic nie jest zmeionione i wyglada to tak jak na m2.pl?

Z czego przepustka na priv dt?

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

DT jest lekko zmodyfikowane. Na pieczęciach kamień otwiarcia leci już od 1 spota. Na 7 piętrze i na 9 nie ma mobów. Analogicznie na 7 tylko metin a na 9 tylko riper.

Opublikowano

mam pytanko jaka jest róznica medzy mini azraelusiem a zwykłym azraelusiem interesuje mnie cyz tego mini mozna ulepszac na zwykłego azraelusia i jakiego sie bardziej oplaca kupic dziekuje z góry za odpowiedzi 

Mini azraelus daje bodajze 10 moby i 2k hp + jakis trzeci bon, a normalny azraelus 20 moby 3k hp + jakis trzeci bon (po prostu ma wieksze wartosci). Z tego co wiem nie ma mozliwosci ulepszania go. Jaki sie bardziej oplaca kupic - sam zdecyduj ;) Wiadomo grajac WPkiem czy bodym wystarczy Ci mini, dmg wystarczajace, na inne klasy przyda sie pelny azraelus - ale cena jest dwukrotnie wieksza.

Ile warta aura, czarowane, 800 zmianek, rady, zwoje, medale konne?

Aura 2,5kk czarowane 1kk, zmianki - nie wiem, rady/zwoje raczej nie maja tutaj wartosci, ew pareset k jesli ktokolwiek to kupi, medale 800k.

Czy na wo i dt jest skrcony czas respienia sie mobow na pieczatkach czy nic nie jest zmeionione i wyglada to tak jak na m2.pl?

Z czego przepustka na priv dt?

Wo robi sie ~20min, ale jest tylko prywatne a o przepustki nie jest za latwo ;-)

Dodatkowo i tu i tu pieczec leci juz z pierwszego spota.

Co do przepustki na priv dt - tez chcialbym wiedziec, ktos podpowie?

I pytanie odnosnie plagi - jak "to" wyglada? Chodzi o taka duza plage, jak nie raz byly na eventach na PLu? Widzialem dzis cale skupisko takich malych kupek tej plagi, ale rozbilem kilka i nie bylo z tego zadnego dropu.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Co do przepustki na priv dt - tez chcialbym wiedziec, ktos podpowie?

I pytanie odnosnie plagi - jak "to" wyglada? Chodzi o taka duza plage, jak nie raz byly na eventach na PLu? Widzialem dzis cale skupisko takich malych kupek tej plagi, ale rozbilem kilka i nie bylo z tego zadnego dropu.

Przepustka ta sama co na WO - i wchodzi się na prywatne dt co 1h.

Tak chodzi o tą właśnie plagę. Tylko z tej dużej 'postaci' jest drop, z jej respiących się moobów nie.

PS: Ehm,mówicie aktualizacja miała być ? Gdzie się ona podziała? Ominęło mnie coś?

PS2: Wallander odpuścił sobie Wasz serwer. Patrząc na Wasze ostatnie zaangażowanie nie dziwie mu się. Nadal polecam.

#rein

Opublikowano

Przepustka ta sama co na WO - i wchodzi się na prywatne dt co 1h.

Tak chodzi o tą właśnie plagę. Tylko z tej dużej 'postaci' jest drop, z jej respiących się moobów nie.

PS: Ehm,mówicie aktualizacja miała być ? Gdzie się ona podziała? Ominęło mnie coś?

PS2: Wallander odpuścił sobie Wasz serwer. Patrząc na Wasze ostatnie zaangażowanie nie dziwie mu się. Nadal polecam.

on ma zaufanie do hooltrasa + dobry hajs musi mieć, bo dziecko trzeba z czegoś utrzymać heheheheh

Opublikowano

UPy

Skad info, ze wallander nagrywa z thorii? Nie widzialem nigdzie takiego.

@HELIOS2

Zyjecie? Co zamierzacie zrobic? Aktualizacja miala byc, naprawy bledow mialy byc, gdzie to wszystko?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

UPy

Skad info, ze wallander nagrywa z thorii? Nie widzialem nigdzie takiego.

Cytowane z publikacji Thor**

Oficjalne informację:

Wallander będzię kręcił serie z serwera

DIIIM2 będzie kręcił serie z serwera

Uzurpator będzie kręcił serię z serwera

MałyszSquad będzie kręcił serie z serwera

... inni.

Pierwszy odcinek od Wallandera pojawi się pewnie koło niedzili/poniedziałku ale z tego co mi mówił to raczej w poniedziałek!

#rein

Opublikowano

Cytowane z publikacji Thor**

Tak, widze.. Co gorza - Uzurpator tez. Czyli co, wallander nie zagra, uzurpator odchodzi do konkurencji, server skazany juz na porazke? :/

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Tak, widze.. Co gorza - Uzurpator tez. Czyli co, wallander nie zagra, uzurpator odchodzi do konkurencji, server skazany juz na porazke? :/

Jestesmy umowieni z R3SPeCTem i Uzurpatorem na pelna serie wiec chyba nieco administrator tamtego serwera sie zbytnio pospieszyl.

Dzis dolaczyl do nas Testowy Mistrz Gry: Atrix

Lista zmian dzisiejszych:Options.png

• Exp ze szkatulek nie bd juz dodawany przy zablokowanym expie
  • Zwiekszono czas na kowalu w WO z 3 minut na 6 minut
  • Zmieniono ustawienia respu Doliny Orkow
  • Dodano kropki rozdzielajace ilosc Yang na handlu
  • Zwiekszono limit do 99kk na handlu
  • Dodano stakowanie Ksiag Misji
  • Dodano ranking reputacji na forum
  • Zwiekszono ilosc zmianek z metkow na mapie 95 z 12 do 20
  • Zwiekszono ilosc Yang na nowej mapie 7 razy
  • Dodano drop Malzy na nowa mape
  • Dodano mozliwosc stakowania Setek
  • Zwiekszono ilosc Malzy z nowych bossow
  • Dodano Kd+4 do nowych bossow
  • Dodano perly do nowych bossow
  • Zwiekszono ilosc Odlamkow Energii z nowych bossow
  • Zwiekszono szanse na ulepki z nowych bossow
  • Zwiekszono szanse na Magiczny Kamien z nowych bossow
  • Z metina na nowej mapie mozemy dropnac od 1 do 5kk (na poczatek, mozliwe, ze zwiekszymy)
Opublikowano

Jestesmy umowieni z R3SPeCTem i Uzurpatorem na pelna serie wiec chyba nieco administrator tamtego serwera sie zbytnio pospieszyl.

Dzis dolaczyl do nas Testowy Mistrz Gry: Atrix

Lista zmian dzisiejszych:Options.png

• Exp ze szkatulek nie bd juz dodawany przy zablokowanym expie
  • Zwiekszono czas na kowalu w WO z 3 minut na 6 minut
  • Zmieniono ustawienia respu Doliny Orkow
  • Dodano kropki rozdzielajace ilosc Yang na handlu
  • Zwiekszono limit do 99kk na handlu
  • Dodano stakowanie Ksiag Misji
  • Dodano ranking reputacji na forum
  • Zwiekszono ilosc zmianek z metkow na mapie 95 z 12 do 20
  • Zwiekszono ilosc Yang na nowej mapie 7 razy
  • Dodano drop Malzy na nowa mape
  • Dodano mozliwosc stakowania Setek
  • Zwiekszono ilosc Malzy z nowych bossow
  • Dodano Kd+4 do nowych bossow
  • Dodano perly do nowych bossow
  • Zwiekszono ilosc Odlamkow Energii z nowych bossow
  • Zwiekszono szanse na ulepki z nowych bossow
  • Zwiekszono szanse na Magiczny Kamien z nowych bossow
  • Z metina na nowej mapie mozemy dropnac od 1 do 5kk (na poczatek, mozliwe, ze zwiekszymy)

Mógł byś odczytać na forum to moje podanie w końcu ;)

Opublikowano

zróbcie aby zmianki dodania i szkaty trafiały prosto do eq  bo w red lesie jak sie bije metki to na ziemi jest taki syf ze masakra 

Już dawno mieli zająć się porządkiem dropiącego syfu no ale cóż..piszesz,prosisz i tak nie dochodzi.

Czy mi się zdaje czy ten update był głównie skierowany dla osób na nowej mapie?

#rein

Opublikowano

Doładowałem w poniedziałek SMy... 20 zł przelewem, ale zapomniałem wpisać tytułu przelewu... Do dziś nie mam ani SM ani pieniędzy...

Opublikowano

OPERATORA, HOMEPAY PEWNIE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...