Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Helios2.pl [Dedyk] [Medium]

HELIOS2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Doładowałem w poniedziałek SMy... 20 zł przelewem, ale zapomniałem wpisać tytułu przelewu... Do dziś nie mam ani SM ani pieniędzy...

Co mam zrobić? Komu podać dane, żeby zwrócić pieniądze albo SM?

Ty zawiniles, wiec jesli ktos Ci pomoze to z dobroci serca :D Pisz do uslugodawcy, zapewne homepay, jesli sie nei myle..

Już dawno mieli zająć się porządkiem dropiącego syfu no ale cóż..piszesz,prosisz i tak nie dochodzi.

Czy mi się zdaje czy ten update był głównie skierowany dla osób na nowej mapie?

Tez mam takie wraznie.. ale oni mowili - z uadte czekaja an topke, az sprawdza nowa mape. No i update zrobiony pod topke, a my, szare, male grajki dalej musimy sie prosic i naprawienie pierdół...

Ironiczny

LEGACY

• Odpowiedzi 935
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ty zawiniles, wiec jesli ktos Ci pomoze to z dobroci serca :D Pisz do uslugodawcy, zapewne homepay, jesli sie nei myle..

Tez mam takie wraznie.. ale oni mowili - z uadte czekaja an topke, az sprawdza nowa mape. No i update zrobiony pod topke, a my, szare, male grajki dalej musimy sie prosic i naprawienie pierdół...

Jak zawiniłem? Kasa powinna wrócić na konto bankowe jak było, źle wpisane...

Nie dostałem nic...

Opublikowano

Dzisiaj (tj.11.04.2014) o godzinie 22:00 odbędzie się event "Szukanie GM'a".
Z samej nazwy możecie się domyślić, że w evencie tym chodzi o to żeby jak najszybciej znaleźć GM'a i odebrać wymarzoną nagrodę. Odbędzie się on na mapach, które nie są ograniczone levelowo. Na chacie będą wyświetlane informacje i podpowiedzi gdzie się znajduję GM.
- Event będzie liczył 10 rund.
- W każdej rundzie jest tylko jeden wygrany.
- Kto znajdzie mnie pierwszy wygrywa nagrodę (KUPON 5SM)

Event organizowany przez [TMG]Atrix

Zapraszam, wszystkich bardzo serdecznie na EVENT !!!

Opublikowano

Z samej nazwy możecie się domyślić, że w evencie tym chodzi o to żeby jak najszybciej znaleźć GM'a i odebrać wymarzoną nagrodę. Odbędzie się on na mapach, które nie są ograniczone levelowo. Na chacie będą wyświetlane informacje i podpowiedzi gdzie się znajduję GM.

Kiedy zostanie odczytana moja wiadomość na forum? No Proszę, ważne to dla mnie ;-)

Opublikowano

Opłaca się zaczynać gre na tym serverze?
Szukam ciekawego mediuma i po prezentacji, ten wygląda całkiem przyzwoicie.
Opłaca się zacząć grać z paroma kumplami? ;)

Pozdrawiam;>

Opublikowano

Opłaca się zaczynać gre na tym serverze?

Szukam ciekawego mediuma i po prezentacji, ten wygląda całkiem przyzwoicie.

Opłaca się zacząć grać z paroma kumplami? ;)

Pozdrawiam;>

Powiem ci możesz zagrać ale sklepó jest coraz mnie

Opublikowano

Zrobic event o 22.. genialne..

Czy zamierzacie w koncu poprawic bledy i poulepszac rzeczy, o ktorych tu mowimy juz od dawna? Chodzi o te wszystkie sprawy dla mniejszych lvli, a nie ulepszanie gry tylko i wylacznie topce...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

O co chodzi z tym -10 w pierścieniu tp przy Grocie ? jest lvl.65 i w nawiasie (-10) 

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

O co chodzi z tym -10 w pierścieniu tp przy Grocie ? jest lvl.65 i w nawiasie (-10) 

Chodzi o to, że dostęp do mapy został zmieniony -10lvl'i. Normalnie grota jest od 75 co zapewne wiesz ;)

pozdrawiam 

Opublikowano

@MagickMan. chyba nie do końca to działa bo mam 89 poziom i nie moge wejść na mape od 95 (-10) więc chyba to nie działa na takiej zasadzie :)

Co do serwera, czy tylko ja widzę znaczą ilość spadku graczy?
Gdzie kolejne zmiany, weszło ich sporo ale tylko na te większe poziomy^^ 95+ ?
Przydałby się jakoś nowy dangeon (Nawet Z ISem nie do końca (PD is na 7 dni/ PD na 1h 50% + pieczec 50%) i na grocie na 89 LVLu leci ze całego spota okolo 0.20-30%

Według mnie respy w v2 groty są małe, i te bugujące sie mobki (jak sie przeloguje) to musze dać sie zabic bo nie widać nic.

Ten event z GMem też był dziwny, (Wiele osób na metinie pisało ze zostało to ustawione, jedna osoba wygrała 4 razy druga zaś 3.. ale mniejsza o to.

Ludzie ładują w IS, SMy im nie dochodzą a administracja nie raczy nawet im odpisać (takie macie tematy na forum)

Niby jest ten moderator a nadal nie pojawiły się żadne wzory czy tez dokładne regulaminy na forum, czemu?

@@ obecnie kończe grę na serwerze, przynajmniej na jakiś czas. Poczekam na obrót sytuacji.

Opublikowano

Czy zamierzacie w koncu poprawic bledy i poulepszac rzeczy, o ktorych tu mowimy juz od dawna? Chodzi o te wszystkie sprawy dla mniejszych lvli, a nie ulepszanie gry tylko i wylacznie topce...

Nie dość, że zrobić o 22, to jeszcze poinformować o nim zaledwie półtorej godziny przed jego rozpoczęciem, i co jeszcze lepsza, nie dać ŻADNEGO info na ich własnym forum, czy też stronie głównej.

Beka z serwera xD

x

Opublikowano

poleca serwer ku dropi pełno na 21lvl  skil na g rady i zwoje z metków dropi zajebisce  eq też bardzo łatwo zrobić bardzo prosty serwer gram z ekipą i każdy mówi ze pro serwer na takim serwie nawet gracz który gra pierwszy raz lub najgorszy noob by wbił tu max lvl bez problemu eq również i skile to hard /easy.

zxc

Opublikowano

dajcie aby zmianki i dodania lotaly prosto do eq otaz skrzynki triumfu bo  w tred lesie na rekawicy dropi tego tyle ze nie widac dropuz metka oraz ksiegi sztuka combo poili sun zi dodajcie aby leciały z paczek a nie w eq od zajebania tego jest po godzinym expie dodatkowow wywalcie  nauka jezyka chunjo i shinso oraz jino po co to skoro kazdy ma te umijetnosci na maxa 

Opublikowano

Az sami jestesmy pod wrazeniem! :)

Ok, to milo, a moze w takim razie wezmiecie sie za poprawianie servera? Ludzie Wam psiza mase rzeczy a Wy nie odpisujecie 2-3 dni, a potem, jak juz sie pojawiacie - reklamujecie respecta. No milo, milo.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

dodajcie wkońcu do tego okna logowania możliwość zapisu więcej niż 1 konta, bo uciążliwe jest usuwanie zapisywanych aktualnie passow i wpisywanie nowych.

Opublikowano

Tak, dzis nasz GM podpyta o to dokladnie graczy i bedziemy mieli ladna liste. A co do eventu o 22, fakt, ze bylo to nieprzemyslane, ale tez nie byl to jakichs wielki event, a mini, w ktorym pare osob zdobylo mala ilosc SM. Oby takich bledow jak najmniej, ale w sumie lepiej takie niz np. jakby na konto jakiegos administratora ktos sie wbil i rozdawal kupony.

@MagickMan. chyba nie do końca to działa bo mam 89 poziom i nie moge wejść na mape od 95 (-10) więc chyba to nie działa na takiej zasadzie :)

Co do serwera, czy tylko ja widzę znaczą ilość spadku graczy?

Gdzie kolejne zmiany, weszło ich sporo ale tylko na te większe poziomy^^ 95+ ?

Przydałby się jakoś nowy dangeon (Nawet Z ISem nie do końca (PD is na 7 dni/ PD na 1h 50% + pieczec 50%) i na grocie na 89 LVLu leci ze całego spota okolo 0.20-30%

Według mnie respy w v2 groty są małe, i te bugujące sie mobki (jak sie przeloguje) to musze dać sie zabic bo nie widać nic.

Ten event z GMem też był dziwny, (Wiele osób na metinie pisało ze zostało to ustawione, jedna osoba wygrała 4 razy druga zaś 3.. ale mniejsza o to.

Ludzie ładują w IS, SMy im nie dochodzą a administracja nie raczy nawet im odpisać (takie macie tematy na forum)

Niby jest ten moderator a nadal nie pojawiły się żadne wzory czy tez dokładne regulaminy na forum, czemu?

@@ obecnie kończe grę na serwerze, przynajmniej na jakiś czas. Poczekam na obrót sytuacji.

Graczy mniej, bo w przerwe swiateczna kazdy wbil do nas, teraz to sie rozlozylo na dane pory dnia, norma. :)

Opublikowano

Tak, dzis nasz GM podpyta o to dokladnie graczy i bedziemy mieli ladna liste. A co do eventu o 22, fakt, ze bylo to nieprzemyslane, ale tez nie byl to jakichs wielki event, a mini, w ktorym pare osob zdobylo mala ilosc SM. Oby takich bledow jak najmniej, ale w sumie lepiej takie niz np. jakby na konto jakiegos administratora ktos sie wbil i rozdawal kupony.

Graczy mniej, bo w przerwe swiateczna kazdy wbil do nas, teraz to sie rozlozylo na dane pory dnia, norma. :)

Bezsensowne porownanie :P Wbicie na konto i rozdawanie kuponow (tak wiem, podbitka do ascar**la) nijak sie ma do zrobienia eventu prawie bez informacji i o debilnej porze :p

Co do tego "podpytywania".. Mistrzu - malo tu masz postow, w ktorych pisalismy co trzeba zmienic? Serio, poczytajcie, bo jak "podpytacie" graczy to skonczy sie jak ostatnio... update pod topke..

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Bezsensowne porownanie :P Wbicie na konto i rozdawanie kuponow (tak wiem, podbitka do ascar**la) nijak sie ma do zrobienia eventu prawie bez informacji i o debilnej porze :P

Co do tego "podpytywania".. Mistrzu - malo tu masz postow, w ktorych pisalismy co trzeba zmienic? Serio, poczytajcie, bo jak "podpytacie" graczy to skonczy sie jak ostatnio... update pod topke..

Chodzilo o porownanie bledow, my popelnilismy taki, a inni owaki. Mamy spisana pewna liste.

Opublikowano

Chodzilo o porownanie bledow, my popelnilismy taki, a inni owaki. Mamy spisana pewna liste.

Rozumiem, mowie tylko, iz porownanie troche z dupy :D Ten blad nie byl tak powazny, choc faktem ejst, ze fajnie jakbsycie zrobili jakis fajny event na dniach, czy zuo, czy ox, czy cokolwiek (niekoniecznie w sobote o 22 :p )

Co do listy - pokazalbys nam ja? Jak juz tu jestes mozemy Ci powiedziec co nalezy dopisac.. I kiedy ew aktualizacja z poprawkami?

Ironiczny

LEGACY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...