Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Helios2.pl [Dedyk] [Medium]

HELIOS2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 935
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pasjonat
Opublikowano

Ludzie!

Jajka dropia z mobow?

na WO kowal robi przedmioty nawet te z lez i bojowe miecze?

Jajka dropią tylko z bossów i metinów, niby jest 30% ale dropią strasznie.. Mi jedno jajko leci średnio na 11/12 rozbitych metinów...

U kowala na WO można ulepszać wszystko, oprócz epików chyba ;p

Opublikowano

DDoSy?

Straszne lagi, stronka padła, na serwer nie da się zalogować.

U mnie wszystko w porządku, może Twój internet świruje.

Opublikowano

Więc tak, nie podoba mi się to, że na zrobienie stalki na +5 trzeba ogon + który nie dropi, rozwaliłem z rękawiczką ( is + z gry) około 100 metinów cienia (wybijałem resp) i nic, poszedłem dropić rezultaty te same, popytałem graczy również nic, można powiedzieć żeby wziąć ją na wo/dt, tak zrobiłem, wszystkie 8 mi spalił... pech? no i to wielki...

Opublikowano

Więc tak, nie podoba mi się to, że na zrobienie stalki na +5 trzeba ogon + który nie dropi, rozwaliłem z rękawiczką ( is + z gry) około 100 metinów cienia (wybijałem resp) i nic, poszedłem dropić rezultaty te same, popytałem graczy również nic, można powiedzieć żeby wziąć ją na wo/dt, tak zrobiłem, wszystkie 8 mi spalił... pech? no i to wielki...

Najlepiej dropić ten ogon w v2 pająki ;3 Ja miałem 3, lub 4 i sprzedałem na poczatku serwera.

Opublikowano

Są święta, ss dodany przez GM był z południa teraz o 22-23 jest już mniej osób...

Jemu nie chodzi o graczy tylko o ten pajeczy klucz :D

Koles jest geniuszem w swej glupocie...

@Adonis6Xp

Wiesz z czego to wynika? A no z tego, ze jak zostalo 0 minut na kluczu to robi sie taki bug, w ktorym sa dopisane rozne gowienka. Jakbys to kupil, od razu by zniklo. A poza tym - jaki Ty widzisz przekret w tym, ze pajeczy klucz, ktorego nie da sie zalozyc, ma bonusy? :D To juz tak swoja droga...

Nie widać nazwy serwera trochę lipa :/, ale jak to prawda to ja pier*** usuwam z kompa natychmiastowo :P

TO BUG - wizualny. Czlowieku :v

Polecam, ludzi ciagle przybywa, w m2 masa osob.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Bo jebne. Czego człowiek już bie wymyśli. Z klucza zszedł czas, z eq zniknął, a na shopie został, więc przypisana została mu wartość xxx - nieznana. Zamiast się kogoś spytać o co chodzi to wolisz siać panikę.

Event troszkę niewypał jak dla mnie.

Opublikowano

A tak odnosnie wymiany dodan na zmianki.. Serio, nie da sie tego zrobic jakos masowo? Tylko klikac "ok" do usranej smierci? (w przypadku wymiany 200 dodan -> 100 klikniec "ok") -_-

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Tylko teraz skad maja dropic, bo do jajek dodac juz nie mozemy.

Dodać pistolet na wodę, jak spryskamy kowalowi mordkę to się coś dostaje  :P 

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Zniknęły mi 2 mapki ZIN!!!

Bo nie schowałeś do depo geniuszu xD

A tak odnosnie wymiany dodan na zmianki.. Serio, nie da sie tego zrobic jakos masowo? Tylko klikac "ok" do usranej smierci? (w przypadku wymiany 200 dodan -> 100 klikniec "ok") -_-

Nie no spoko, ostatnio klikałem ponad 2 tysiące razy na wymianie ^ _ ^

Opublikowano

Event wielkanocny poniżej poziomu serwerów hamachi, nie wiem co wam odje... że piszecie o niszczeniu gospodarki, ciekawe czym? Autopotami czy białymi flagami, takie coś powinno lecieć z moobów i to dość często, 90% serwer nawet nie bierze udziału w tym żałosnym evencie. Widać tutaj faworyzacji klas wojownik/sura. Brak ogólno dostępnych rosek i obrony boga smoków etc (ninja/szaman) solo w expie nawet nie ma co. Drop ze szkat triumfu też jest żałosny chyba nastawiony tylko na otwarcie 200 szkat na postaci 1 lvl i mieć od razu 35 lvl, bo innego sensu nie widzę otwierania tych szkat (oj przepraszam, małż jedyna sensowna rzecz w tej skrzynce). Drop cały do zmiany z tego powinien być. Serwer po max miesiącu się po prostu wypali. Nie piszę tego żeby dogryźć wam tylko żebyście sobie pomyśleli trochę, jak skończy nagrywać Uzurpatora i Respect czyli za kilka odcinków bo już ciągną do maxa to serwer umrze śmiercią naturalną.

Opublikowano

@UszaTeK17

akurat zainteresowanie jest duze o.O Ty to sie lepiej nie odzywaj bo szukasz sensacji na sile ;)

Pragne zauwazyc, ze z best lucznikow nic nie dropi... rzekomo do 4 broni - ze specjalisty polecialy mi max dwie, z lucznika ani raz nie mialem nawet yanga dropu..

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

- Zwiększenie respu mobów, nadal nie dodane, a expić gdzieś trzeba. Przejechałem całe av2 na zinach i największy spot składa się z 5 grupek + korytarz. 

Wiem, że topka już nie expi w av, no ale inni też chcą.

- Dodanie jakiegoś nowego Dungeony, czegokolwiek, aby urozmaicić grę, a nie exp, nowa mapa, exp, nowa mapa, exp, max lvl.

Aktualnie to wygląda tak, jakbyście ustawiali serwer pod YouTuberów i nie zajmowali się 'zwykłymi' graczami.

Opublikowano

Event wielkanocny poniżej poziomu serwerów hamachi, nie wiem co wam odje... że piszecie o niszczeniu gospodarki, ciekawe czym? Autopotami czy białymi flagami, takie coś powinno lecieć z moobów i to dość często, 90% serwer nawet nie bierze udziału w tym żałosnym evencie. Widać tutaj faworyzacji klas wojownik/sura. Brak ogólno dostępnych rosek i obrony boga smoków etc (ninja/szaman) solo w expie nawet nie ma co. Drop ze szkat triumfu też jest żałosny chyba nastawiony tylko na otwarcie 200 szkat na postaci 1 lvl i mieć od razu 35 lvl, bo innego sensu nie widzę otwierania tych szkat (oj przepraszam, małż jedyna sensowna rzecz w tej skrzynce). Drop cały do zmiany z tego powinien być. Serwer po max miesiącu się po prostu wypali. Nie piszę tego żeby dogryźć wam tylko żebyście sobie pomyśleli trochę, jak skończy nagrywać Uzurpatora i Respect czyli za kilka odcinków bo już ciągną do maxa to serwer umrze śmiercią naturalną.

Jeżeli chodzi o roski, to jest możliwość ich zdobycia, z tym nawet nie ma najmniejszego problemu - ale jak to zrobić to pozostawiam Tobie do myślenia :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...