Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Armentis.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Hooltras

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zauważyłem to już rano, inni gracze na czacie też pisali. Mam to na dwóch komputerach, jeden z nich o wiele przewyższa wymagania metina.

Co jakiś czas przy obracaniu kamery podczas expa klient się zawiesza na 4-5 sekund. Nie zacina mi się gra, to nie wina sprzętu, plus nie tylko ja to mam.

Opublikowano

Chyba tak prostego questa nie da się zje*ać. Gdyby to zrobili to byliby geniuszami xDDD

Jedyne co w tym temacie jest zjebane to ty.

@top

Serwer mogę raczej polecić ze względu na Deco, ale dopóki są jakieś (a z tego co widzę to sporo) bugi to radzę się wstrzymać z graniem chyba, że komuś to nie przeszkadza to droga wolna c:

@mały_offtop

Nie wiem czy to tylko moje odczucie, ale z tego co widzę to nawet społeczeństwo Metina staje się coraz bardziej ubogie umysłowo. Jak można temu Rabbitowi wjeżdżać na bae, bo coś jest nie tak z serwerem no kurwa, bez przesady, aż tak spierdolonym to się być chyba nie da, z drugiej strony może niektórzy z Was są uzależnieni? "Ale hujuwka ten serwer japrdl dobra huj w ten serwer idę szukać innego", Metin2 w tym momencie to strata czasu, ta gra ma już czasy swojej świetności za sobą, ja Wam radzę znaleźć inną grę, a najlepiej całkiem inne zajęcie. Każdy pisze jaki ten serwer jest chujowy, a i tak czekają cały czas przed PC, aż go włączą/odbugują, żeby móc grać, bo ich trzepie przed komputerem. Banda hipokrytów z Polszy. Pozdrawiam :))

@LittleBlack KC

Opublikowano

Jedyne co w tym temacie jest zjebane to ty.

@top

Serwer mogę raczej polecić ze względu na Deco, ale dopóki są jakieś (a z tego co widzę to sporo) bugi to radzę się wstrzymać z graniem chyba, że komuś to nie przeszkadza to droga wolna c:

@mały_offtop

Nie wiem czy to tylko moje odczucie, ale z tego co widzę to nawet społeczeństwo Metina staje się coraz bardziej ubogie umysłowo. Jak można temu Rabbitowi wjeżdżać na bae, bo coś jest nie tak z serwerem no k***a, bez przesady, aż tak spierdolonym to się być chyba nie da, z drugiej strony może niektórzy z Was są uzależnieni? "Ale h*juwka ten serwer japrdl dobra h*j w ten serwer idę szukać innego", Metin2 w tym momencie to strata czasu, ta gra ma już czasy swojej świetności za sobą, ja Wam radzę znaleźć inną grę, a najlepiej całkiem inne zajęcie. Każdy pisze jaki ten serwer jest ch*jowy, a i tak czekają cały czas przed PC, aż go włączą/odbugują, żeby móc grać, bo ich trzepie przed komputerem. Banda hipokrytów z Polszy. Pozdrawiam :))

@LittleBlack KC

Widziałeś tam wyżej zdjęcie z facebooka, które ktoś wrzucił? Większość tych osób to właśnie tacy ludzie 14-17 lat. Reszta zapewne rozumie, że czasem coś pójdzie nie po myśli technika.

Serwer polecam, graczy jest sporo, choć straciliście niedawno topową gildię (prawie cała po prostu odeszła przez ten incydent).

Edit.

Nadal występuje problem z 5sekundowym zawieszeniem klienta.

1) Sprzęt bezproblemowo spełnia wymagania gry

2) Dzieje się to wszędzie, na OXie przy pełnej mapie, w M2 na malutkim spocie bez mobów, w grocie V2. Podkreślę tylko, że sprawdzałem na dwóch różnych komputerach, na obu zaczęło się to prawdopodobnie dziś rano.

Niby nic takiego, no ale jednak nie mogę wziąć spota w AV2, bo po tych 5 sekundach bez bicia mobów już leżę.

Opublikowano

Rabbit miałem Cie za kogoś ogarniętego.

Ale ty jesteś kretynem xD

Czy kretynem jest ktoś kto postawił swój serwer (może nie dopracowany) i trzepie na was kase czy taka osoba jak Ty, która hejtuje ? :) 

Zapraszam do gry. Gra się przyjemnie :)

Opublikowano

a gdzie ten filmik z dropiących KU i marmurów 5 bona z mobów? :)

???? To chyba nie do mnie z tym :D

­graphic.png

Opublikowano

???? To chyba nie do mnie z tym :D

to było do mnie :) 

a filmik jest już na yt tylko jeszcze selne eq które mam za plny i leci na publiczny

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

A ja tam polecam ze względu na hoola.

Gdyby Hool coś robił na tym serwerze wtedy byś mógł polecać... ;)

@@@@@@@ Jest jeszcze szansa, że nie padnie ten serwer? ;-;

­graphic.png

Opublikowano

Nie ma opcji. Bledy naprawione, aktualizacja gotowa, reklama jest. Więc czemu miałby padac?

Bo konkurencja was zje.  xD

Topic. Ile online?

Opublikowano

DarwoR, dostałeś bana za kradzież, tam wyżej kolega podlinkował. Ogólnie brawo dla technika za reakcję, szybko poszło, przywrócił eq i zbanował.
Na niektórych serwerach dostaliby tylko informację, że "administracja nie odpowiada za kradzieże".

Serwer polecam, ale nadal mam niezidentyfikowany problem z pięciosekundowymi zacinkami, czy możecie się wypowiedzieć na ten temat?

Uprzedzam podstawowe odpowiedzi - to nie wina sprzętu, sprawdzałem na różnych komputerach, wszystkie spełniają wymagania, na żadnym nie klatkuje, tylko te nieszczęsne zawieszki.

Opublikowano

DarwoR, dostałeś bana za kradzież, tam wyżej kolega podlinkował. Ogólnie brawo dla technika za reakcję, szybko poszło, przywrócił eq i zbanował.

Na niektórych serwerach dostaliby tylko informację, że "administracja nie odpowiada za kradzieże".

Serwer polecam, ale nadal mam niezidentyfikowany problem z pięciosekundowymi zacinkami, czy możecie się wypowiedzieć na ten temat?

Uprzedzam podstawowe odpowiedzi - to nie wina sprzętu, sprawdzałem na różnych komputerach, wszystkie spełniają wymagania, na żadnym nie klatkuje, tylko te nieszczęsne zawieszki.

w temacie było podkreślone, że chłopak wydał niemałe hajsy na IS. :D

Ogarnęli w końcu ten drop kuferków? Czy nadal lecą nielecąc?

Opublikowano

@Solymr szukamy przyczyny. A co do kradzieży : Trzeba tępić złodziei, prawda ? :D

Ty lepiej wyeliminuj braki z ortografii, a potem wypowiadaj się na forum.

projekt.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...