Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Armentis.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Hooltras

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer padł?­

Na ich śmiesznym forum wyczytałem, że serwer wystartuje od nowa bez bugów. xD 3 raz.. xD

Nie polecam.

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mie rozumiem oskarzsn. Hool nie jest technikiem tylko sponsorem i ze swojej roli dobrze się wywiazal. Ja nie jestem technikiem więc problemy techniczne nie sa moja sprawka, a deco nie jest Bogiem : kazdy się myli czasami, ale on ciągle poprawia jak coś nie tak jest. Serwer przeszedł dużo problemów, ale wróci ze zdwojona sila. I to już niebawem. Więc ci "inteligentni" niech przestaną gadać, że nic nie robimy bo tego nie wiecie.

Bronisz tego hooltrasa k***a jak c**j a prawda jest taka że sponsor powinien też zadbać o to żeby było jak najmniej bugów prawda? Wcale nie musiał tego gówna sponsorować ale była okazja do zarobienia kasy proste. Tak naprawdę jakby mu zależało to by załatwił dobrego technika i testerów. No ale hooltras the best k***a i to nie jego wina jak zwykle. Sponsorzy też wiedzą w co się pchają. A ty też k***a królik zastanów się czasem bo mi Cie aż szkoda.

Polecam serwer 3k online bez bugów praktycznie i rozbudowane misje. Hooltras rox !

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Bronisz tego hooltrasa k***a jak c**j a prawda jest taka że sponsor powinien też zadbać o to żeby było jak najmniej bugów prawda? Wcale nie musiał tego gówna sponsorować ale była okazja do zarobienia kasy proste. Tak naprawdę jakby mu zależało to by załatwił dobrego technika i testerów. No ale hooltras the best k***a i to nie jego wina jak zwykle. Sponsorzy też wiedzą w co się pchają. A ty też k***a królik zastanów się czasem bo mi Cie aż szkoda.

Polecam serwer 3k online bez bugów praktycznie i rozbudowane misje. Hooltras rox !

Zielak, a Ty pierdolisz aby p******** a wiedza na poziomie mojego psa. 

Pozdrawiam. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...