Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Armentis.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Hooltras

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pozdrawiamy z serwera :

http://www.mpcforum.pl/uploads/images/787111427111875998583.jpeg

Osoba ( mowie o tym zerze Resp. ) coraz bardziej sie miesza wraz z teamem i pogrąża jak będzie się wypierać będzie trzeba all ss'y lotać :)

Zapewne do soboty aby kazdy posiedzi z nudów a potem serwer padnie

Jeszcze raz nie polecam :)

Ps. bug był jeszcze na yangi  marmy poli po 3kk sie selało , wczesniej też pelerynki i i szkatułki  pozdro dla technika ^^

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pewnie yangi z buga nie zostały usunięte. Pisałem wczoraj do GG, rabbit, odczytałeś i nie zareagowałeś.

Mamy uwierzyć, że respect w 30 minut wbił tyle leveli? Bez porządnego wyjaśnienia nie zamierzam tu grać.

Opublikowano

Pewnie yangi z buga nie zostały usunięte. Pisałem wczoraj do GG, rabbit, odczytałeś i nie zareagowałeś.

Mamy uwierzyć, że respect w 30 minut wbił tyle leveli? Bez porządnego wyjaśnienia nie zamierzam tu grać.

Tak nie zostały usuniete ;)

usuniete aby zostały 1kkk + z czego te osoby też dostały ponad 250kk za to ze powiedzieli o bugu 

a osoby które już te yangi wymienily na EQ / SM / Inny serwer już do tego nie doszli tak więc serwer już nie ma szans do tego to z respectem... -,-

Opublikowano

Pozdrawiamy z serwera :

Osoba ( mowie o tym zerze Resp. ) coraz bardziej sie miesza wraz z teamem i pogrąża jak będzie się wypierać będzie trzeba all ss'y lotać :)

Zapewne do soboty aby kazdy posiedzi z nudów a potem serwer padnie

Jeszcze raz nie polecam :)

Ps. bug był jeszcze na yangi  marmy poli po 3kk sie selało , wczesniej też pelerynki i i szkatułki  pozdro dla technika ^^

Czyli są to pliki mamuta, skoro tu występuje ten sam bug.. nieźle, zajebać pliki i nie usunąć bugów co były na poprzednim armentisie.. ładnie lecicie w c***a, nie ma co.

https://www.youtube....eature=youtu.be

bugi kiedyś były ;d

Te same co na tym armentisie, c*****y technik. 

Serwer skazany na porażkę.

Ciekawe co na to, ta denna administracja. 

­

Opublikowano

Czyli są to pliki mamuta, skoro tu występuje ten sam bug.. nieźle, zajebać pliki i nie usunąć bugów co były na poprzednim armentisie.. ładnie lecicie w c***a, nie ma co.

­

Czytam prezentacje tego serwera od początku ale wypowiadać się nie chciałem... aż do teraz. Przecież na pierwszy rzut oka widać że to pliki mamuta... oni nawet wcale tego nie ukrywają... Zastanawiam sie tylko kto w tej całej "gierce" jest wygranym a kto przegranym. Mamut, bo wiedział co sie będzie dziać i wyłączył ten serwer w piz*u, czy Deco który i tak chapie jakiś tam hajs, zarabiając na gimbach.

Serwera nie polecam, bo startowanie na czyichś plikach jest... no... c*****e.

@Hoolstras Mówiłeś że pliki aktualnego Armentisa sa udbugowane sratatata że to nie te same pliki. Niech ci wytłumacze...

Daj mi pliczki Invorii S2, pozmieniam sobie questy, kilka broni bo są brzydkie, dodam jakies chu jowe rzeczy na server i startuje pod nazwą Invoria S3 co ty na to?

Na takiej zasadzie właśnie działa Armentis.

Pozdrawiam, serwera nie polecam

sygna.tan.png

Opublikowano

Prezentacja ładnie wykonana, niczego Sobie. Polecam grać :)

powiedz mi tylko jedno, dlaczego polecasz serwer nie będąc na nim nawet 1 minuty? może słyszałeś/aś takie coś jak nie oceniaj książki po okładcę, w tym przypadku to się sprawdza :)

a co do serwera to nie polecam, wychodzą coraz to kolejne yang bugi, szybkie wbijanie lvl, w sumie serwer się jebie tak jak kazdy zakładał

Opublikowano

https://www.youtube....eature=youtu.be

bugi kiedyś były ;d

Te same co na tym armentisie, c*****y technik. 

Ciekawe co na to, ta denna administracja. 

­

Czytam prezentacje tego serwera od początku ale wypowiadać się nie chciałem... aż do teraz. Przecież na pierwszy rzut oka widać że to pliki mamuta... oni nawet wcale tego nie ukrywają... Zastanawiam sie tylko kto w tej całej "gierce" jest wygranym a kto przegranym. Mamut, bo wiedział co sie będzie dziać i wyłączył ten serwer w piz*u, czy Deco który i tak chapie jakiś tam hajs, zarabiając na gimbach.

Serwera nie polecam, bo startowanie na czyichś plikach jest... no... c*****e.

@Hoolstras Mówiłeś że pliki aktualnego Armentisa sa udbugowane sratatata że to nie te same pliki. Niech ci wytłumacze...

Daj mi pliczki Invorii S2, pozmieniam sobie questy, kilka broni bo są brzydkie, dodam jakies chu jowe rzeczy na server i startuje pod nazwą Invoria S3 co ty na to?

Na takiej zasadzie właśnie działa Armentis.

Pozdrawiam, serwera nie polecam

Szkoda że dopiero teraz ludzie to zauważają. Ale lepiej teraz niż wcale. Rabbit jest osobą której zależy tylko na hajsie. Pisał mi wcześniej że załuje że zrobił ten serwer bo by więcej dostał hajsu za nagrywanie z innego serwera. Albo nie jednokrotnie pisał żeby serwer szybko wystartował bo chce coś dziewczynie kupić na urodziny xDD 

Hooltras przysięgał na boga że plików moich nie rozdał, a tylko on i arsob mieli do tego dostęp. Arsob nie ogrania wgl gry metin2 więc by tego nikomu nie rozdał. Zostaje poczciwy Karol. Dowiedziałem się też że nie tylko ja i thorin zostaliśmy przez niego oszukani ale też flourine. Rucha wszystkich jak może by tylko hajs zgarnąć. Może przejrzycie na oczy że to nie jest sponsor godny Waszych projektów. Ciekaw jestem co się stanie z atreyą. 

Przez takie przekręty to ja bym na miejscu moderatorów tego forum, usunął temat i zbanował ich konta.

Taki pro technik który nie potrafił odbugować plików gotowych, miał na to 2 miesiące. BEKA MAX 

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Szkoda że dopiero teraz ludzie to zauważają. Ale lepiej teraz niż wcale. Rabbit jest osobą której zależy tylko na hajsie. Pisał mi wcześniej że załuje że zrobił ten serwer bo by więcej dostał hajsu za nagrywanie z innego serwera. Albo nie jednokrotnie pisał żeby serwer szybko wystartował bo chce coś dziewczynie kupić na urodziny xDD 

Hooltras przysięgał na boga że plików moich nie rozdał, a tylko on i arsob mieli do tego dostęp. Arsob nie ogrania wgl gry metin2 więc by tego nikomu nie rozdał. Zostaje poczciwy Karol. Dowiedziałem się też że nie tylko ja i thorin zostaliśmy przez niego oszukani ale też flourine. Rucha wszystkich jak może by tylko hajs zgarnąć. Może przejrzycie na oczy że to nie jest sponsor godny Waszych projektów. Ciekaw jestem co się stanie z atreyą. 

Przez takie przekręty to ja bym na miejscu moderatorów tego forum, usunął temat i zbanował ich konta.

Taki pro technik który nie potrafił odbugować plików gotowych, miał na to 2 miesiące. BEKA MAX 

Ale czy ty w tej chwili uwazasz się za lepszego technika niz Deco?

No comment.

Opublikowano

ale kręcą :D

przed momentem w top 5 98 teraz 99

w zakładce ranking graczy 98

ciekawe czemu nikt się nie udziela z administracji :D

edit

3 minuty po wbiciu 99 rabbit na mpc :D

Opublikowano

Administracja nawet nie odpowie. Nie wybroni sie. Serwer jednostrzalowy. Wystartowac oszukiwac i zbierac hajsy... i to nie male. Ale to tylko metin. I co im zrobicie ? Zmienia nick i za miesiac nowy(stary serwer).

Heniek.

Opublikowano

Ale czy ty w tej chwili uwazasz się za lepszego technika niz Deco?

No comment.

Moge być najgorszym technikiem na tym forum, ale gdyby tak było to deco nie wziąłby moich plików i nie kontynuował na nich swoich prac serwera. Zostawiłem troche bugów a on tego nawet nie naprawił, miał na to 3 miesiące. Dorobił tylko więcej bugów, dodając swoje systemu. Więc sam zinterpretuj. 

PS. Ja robiłem pliki miesiąc. On miał 3 miesiące na gotowych. :D

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Komedii ciąg dalszy

get.gif

Widze chumorek ci sie dzisiaj udzielił xD

A serwer na skraju upadku. Radze wyłączyć bo będzie tylko coraz gorzej.

sygna.tan.png

Opublikowano

Powiem tak :

Czekać całą niedziele od godziny 1 w nocy do 15  ponieważ poprawiali logowanie ( miało być do godzin porannych okey.. )

15:00 serwer włączony  każdy się cieszy  cóż po 18 logowanie padło ( 14 godzin widać lecieli w huya ) i do rana postacie zbugowane 

ale cóż to jeszcze przeżyć idzie ...

Byliśmy w topce wszystko fajnie my 95lv  Zero 93lv  nagle godzina 7:56 RabbitX pisze do mnie na GG czy jestem ( Sprawdzał czy jesteśmy )

Godzina po 8+  Respect gada sobie z Deco na TS'ie o tym jak Exp mu zwiększyli w grocie zeby nas dogonił w +/- 30 minut  wbija od 93 do 96

My wbiliśmy około godziny 8:30 przekładam sobie PD'ki na woja i lece do groty V2 ( 8:40 ) po drodze już widzę RabbitX spami na ogólnym :

''O Godzinie 9:00 przerwa techniczna'' zdążyłem dolecieć do groty V2 ciskam 3 spoty a tu 15% i j*b serwer off wbijam Exp zmieniony już na 0.50% z spota około tak więc pozdrawiam Team. 

Już nie mówiąc o yang bugach które były na początku ( Yangi usuneli tak... większa ilość 1kkk+ ci co kupili sobie za to SM to dalej mają je i również osoby co bugowały w miarę rozsądku też mają )

Wczoraj na łatwym due. 30-65lv leciały bronie 75+Metale + Perly  bronie usunęli perly i metale zostawili osoby przez 30 minut wbiły sobie ponad 15 razy na ten due. :)

SS z osobom potwierdzająca zwiekszenie expa :

http://www.mpcforum.pl/uploads/images/376901427102257998583.jpeg

Zdanie o Respecie :

Serwera z gildią nie polecamy szkoda czasu.

OK to zaczynamy :) Jak mogłem pisać o 9 na ogólnym jak byłem wtedy w szkole ? To po pierwsze. 

Po 2 : Ja sprawdzałem czy jesteś ? Popatrz na screeny ćmoku. Dzisiaj o 6:47 pisałeś do mnie takie coś : http://scr.hu/2x8s/42x3c

A to moja odpowiedź ( radzę spojrzeć na godziny) : http://scr.hu/2x8s/qlkmz
Więc podsumowując to, że sprawdzałem czy jesteś: nie, to ty coś przed 7 ode mnie chciałeś i ja ci odpisałem.
Pokaż mi jakiekolwiek dowody, że ze spota leciało ci 5%, a potem 0,50. Na 77 lvl plułeś się, że nie da się expić, bo za mały exp. To go zwiększyliśmy w grocie. I tak w kilka dni wbiliście 90+.
Od 92 lvl zaczęły się schodki. Więcej wymaganego expa, zmniejszony o 10% wobec innych. 
Dalej: Respect miał w nocy 95 lvl (nie wiem jak ty ten ranking sprawdzasz), ale ja siedziałem do późnej godziny i widziałem , że oboje mieliście 95)
Dalej: wszedłeś o 8:30, a on expił od 5 rano, bo wtedy skończyła się przerwa techniczna. Twój problem, że byłeś 3,5h w plecy
Dalej: Boli cię to, że ktoś cię przegonił ? To już nie moja wina. Exp nie był zwiększany, wręcz przeciwnie. Od 92 lvl został zmniejszony o 10%. A takie rozmówki to może sobie ustalić wcześniej.
Dalej: Hooltras na takie przekręty by nie pozwolił, ani ja, ani tym bardziej deco, który jest przewrażliwiony na tym punkcie.
Dalej: Sądzisz, że po "przekrętach na Exalionie" ryzykowalibyśmy faworyzowaniem go i niszczeniem sobie opinii ? Bo ja nie sądzę. Poza tym nie mielibyśmy z tego żadnych korzyści.

Podsumowując całe zajście : Nie oskarżaj tak jak np ze sprawdzaniem czy jesteś, bo sam do mnie wcześniej pisałeś więc ci odpisałem. Nie mielibyśmy żadnej korzyści za faworyzowania kogoś. Nie potrafisz znieść, że ktoś cię wyprzedził. Szukasz winnych w innych osobach.

@Gnypek Tak hejtujesz serwer a dalej z niego nagrywasz :) Bugi się zdarzają, sztuką jest utrzymać serwer pozbywając się ich i nam się to udało
@DonMamutos Ty się człowieku nie odzywaj. Ten numer z Flourine ci nie wyszedł, myślałeś, że to nam zaszkodzi ? Wręcz przeciwnie. A co do umiejętności deco się nie wypowiadaj. On jak robił już serwery MT2, to ty nie wiedziałeś jak się wysr*ć. I Fresh ci dobrze wczoraj na TS powiedział : Jeśli chcesz się o czyiś umiejętnościach wypowiadać, najpierw musisz sam coś potrafić. Gdyby nie Fresh to byś serwera nie odpalił. Gdyby nie Hool, to serwer by nie wystartował, bo tak dziurawy miałeś swój. Wszystko trzeba było ci kupować albo załatwiać. Nawet petsystemu dobrze nie umiałeś wgrać.

Wreszcie dostrzegli to też gracze z fo­rum armentisa..

http://forum.armentis.pl/index.php?/topic/582-przysz%C5%82o%C5%9B%C4%87-serwera-uczciwo%C5%9B%C4%87-administracji/

No nic, serwer pada, czekamy na Atr*. 

Bez pozdrowień.

PS. Szkoda mi tej laski rabita, ze jest z takim nieudacznikiem. xD

Wie co dobre kolego :) A laską to dziadki się podpierają. Zazdrościsz, czy co ? Nie rozumiem po co mieszać życie prywatne w to. Pokazujesz swoją osobą i wypowiedziami jak niski poziom reprezentujesz.  Nieudacznikiem to może jesteś ty, bo nie masz co robić tylko pisać głupie komentarze na forum :) Znajdź dziewczynę, czy tam chłopaka i zabawiaj się z nim:)

Opublikowano

Dodam co dropiło w swiatyni  na starcie serwera w 1 dniu :

( zostało usuniete ) PS. Tak respect zarabiał na starcie $$ :)

http://img.pl/fPYg.jpg

Ps. wy sie bronicie = wiecej ss'ów :D

Wrzucaj SS ile chcesz :) Co kogoś obchodzi co było na starcie serwera, bo nie rozumiem ? :) Liczy się to co jest teraz. A wczorajsze itemy typu bronie 75 (których było aż 4) z wymiaru władców zostały usunięte :)

Opublikowano

­Cytuję forum

Są to rzeczy, o których my - gracze - mamy prawo wiedzieć.
1) Respect i wbijanie lv. Tutaj zacytuję:

Byliśmy w topce wszystko fajnie my 95lv  Zero 93lv  nagle godzina 7:56 RabbitX pisze do mnie na GG czy jestem ( Sprawdzał czy jesteśmy )Godzina po 8+  Respect gada sobie z Deco na TS'ie o tym jak Exp mu zwiększyli w grocie zeby nas dogonił w +/- 30 minut  wbija od 93 do 96My wbiliśmy około godziny 8:30 przekładam sobie PD'ki na woja i lece do groty V2 ( 8:40 ) po drodze już widzę RabbitX spami na ogólnym :''O Godzinie 9:00 przerwa techniczna'' zdążyłem dolecieć do groty V2 ciskam 3 spoty a tu 15% i j*b serwer off wbijam Exp zmieniony już na 0.50% z spota około tak więc pozdrawiam Team.

Oczywistym jest, że tego lv uczciwie nie wbił, zresztą nie tylko jeden gracz widział poprawę expa.
2) Yangbugi
Były trzy yangbugi: Kuferki, pelerynki i marmury poli (tak, marmur poli 100k - 3kk)
yangi NIE ZOSTAŁY USUNIĘTE. Podobno tylko tym, którzy mieli ponad 1kkk.
3) Wczorajszy bug z wymiarem.
Z wymiaru łatwego dropiły bronie m.in. bronie 75. Zostały one zabrane, ale nie odebrano magicznych metali.
4) Logowanie - wiem, że deco się stara, jak miałem problem to jako jedyny mi odpisał (tak, tylko technik mi odpisał, potem jeszcze hooltras - sponsor), ale tak być nie może. Ja z tym problemu akurat nie mam, ale widzę pustki w M1.
5) Dom aukcyjny - strzał w kolano. Cena wystawiania wynosiła 1kk po to, aby było sporo sklepów. Tymczasem każdy wystawia śmieci w Auction House, więc sklepów w M1 coraz mniej.
Podsumowując, na serwerze ten kto się nachapał na bugach ma pod dostatkiem yang, jak ktoś nagrywa i wchodzi na TSa, to ma więcej expa.
Czekam na zdementowanie tego, bo jak się okazuje, na wspólnym koncie moim i kolegi nadal są yangi z buga.
Miejcie trochę szacunku do graczy.
Do respecta nic osobiście nie mam, ale takie sytuacje nie powinny mieć miejsca.

Teraz coś ode Mnie :

Spinacie dupska, bo Wam zabrali rzeczy pobugowane itp?

K***a ludzie wypominacie rzeczy ze startu :)

To tak jak mi wypominają osoby c***a warte serwer, który miałem rok temu.

Pojebani jesteście ? :O

­46883540656645472816.png

Opublikowano

A ja tam serwer polecam. Mimo bugów które były jest coraz lepiej. Gówno mnie obchodzi kto coś dostał czy czegoś nie dostał. Dla mnie mogli dostać miliardy smów i uj wie co jeszcze a ja gram sam i cieszę się z tego że do czegoś doszedłem. Tylko mi nie przeszkadza, że ktoś niby coś dostał a ja sam na to zapracowałem? Gramy dla zabawy. Dla mnie możecie wszystkim dodać miliony sm a ja bez grosza na is ani bez jakiejkolwiek pomocy złoje wam dupy bo mi się serwer podoba i zostane na nim. Administracja działa co widać po naprawianiu bugów. 

Opublikowano

­Są to rzeczy, o których my - gracze - mamy prawo wiedzieć.

1) Respect i wbijanie lv. Tutaj zacytuję:

Oczywistym jest, że tego lv uczciwie nie wbił, zresztą nie tylko jeden gracz widział poprawę expa.

2) Yangbugi

Były trzy yangbugi: Kuferki, pelerynki i marmury poli (tak, marmur poli 100k - 3kk)

yangi NIE ZOSTAŁY USUNIĘTE. Podobno tylko tym, którzy mieli ponad 1kkk.

3) Wczorajszy bug z wymiarem.

Z wymiaru łatwego dropiły bronie m.in. bronie 75. Zostały one zabrane, ale nie odebrano magicznych metali.

4) Logowanie - wiem, że deco się stara, jak miałem problem to jako jedyny mi odpisał (tak, tylko technik mi odpisał, potem jeszcze hooltras - sponsor), ale tak być nie może. Ja z tym problemu akurat nie mam, ale widzę pustki w M1.

5) Dom aukcyjny - strzał w kolano. Cena wystawiania wynosiła 1kk po to, aby było sporo sklepów. Tymczasem każdy wystawia śmieci w Auction House, więc sklepów w M1 coraz mniej.

Podsumowując, na serwerze ten kto się nachapał na bugach ma pod dostatkiem yang, jak ktoś nagrywa i wchodzi na TSa, to ma więcej expa.

Czekam na zdementowanie tego, bo jak się okazuje, na wspólnym koncie moim i kolegi nadal są yangi z buga.

Miejcie trochę szacunku do graczy.

Do respecta nic osobiście nie mam, ale takie sytuacje nie powinny mieć miejsca.

Bug z wymiarem to żaden problem. Itemy zostały zabrane od razu praktycznie :)

Dom aukcyjny - nie musi stać milion sklepów w m1 . Służy to odlagowaniu miasta

Logowanie zostało poprawione

Yangbug, jak to można tak nazwać też został wyeliminowany, a yang zostały zabrane. UWAGA : "podobno" - czyli nie wiesz, tylko głupoty gadasz.

A exp po prostu jest łatwiejszy i tyle. Nikt nikomu na zawołanie expa nie zwiększał. A ten ss od Vodka czy coś tam to można sobie w poważanie włożyć, bo sam Thail wbił od 77-92 w 2 dni niecałe. Na tych lvl jest łatwy exp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...