Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Armentis.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Hooltras

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Reroy Tobie by się przydały książki, oderwałbyś się od wirtualnego świata trochę :) Pada, ale wam coś na mózg. To, że jest mniej graczy nie znaczy, że upada chłystki. 

@ReaLnY04 A co tak dzięki mnie nieudolny człowieku ? Co zrobiłem nie tak według ciebie ?

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Reroy Tobie by się przydały książki, oderwałbyś się od wirtualnego świata trochę :) Pada, ale wam coś na mózg. To, że jest mniej graczy nie znaczy, że upada chłystki. 

@ReaLnY04 A co tak dzięki mnie nieudolny człowieku ? Co zrobiłem nie tak według ciebie ?

Urodziłeś się zjebie.

Z gory dzieki za 5 % komuś tam.

Opublikowano

aVZgT.gif

Niestety, ale serwer chyli się ku upadkowi, Rabbit nie odbudujecie już tego, nie macie szans, a to że graczy mniej to nie znak, że serwer upada od kiedy?

Przecież musi być jakiś powód dla którego gracze odchodzą w takich ilościach, jeszcze niedawno było tyle ludzi online.

A teraz prawie każda osoba, która nagrywała z serwera od większych po mniejszych przestała i zrezygnowała.

Najtrudniej znaleźć winę u samego siebie, dużo łatwiej na kogoś zwalić niepowodzenie.

Planujecie zrobić coś, aby serwer odżył?

Opublikowano

Tak, jesteśmy w trakcie kończenia aktualizacji, którą wprowadzimy.

P.S. Na nikogo nie zwalam. Poza tym jedyna wina jaką mogę na siebie zrzucić, to niedopilnowanie żeby bugów nie było. Nikt u nas nie jest zły na nikogo. Głowa do góry i pracujemy, aby było dobrze. A dlaczego większość odeszła ? Bo idiota Thail, który nie umiał się pogodzić w tym, że ktoś lepszy był od niego, posiał famę, że rozdajemy EQ i LVL :) Ale pamiętajmy : zemsta jest słodka.

Opublikowano

@Reroy Tobie by się przydały książki, oderwałbyś się od wirtualnego świata trochę  :) Pada, ale wam coś na mózg. To, że jest mniej graczy nie znaczy, że upada chłystki. 

@Rabbitx9 słoma Ci z butów wystaje. Nie szanując graczy, nie masz sam szacunku. Pisanie postów na forum nie powinna być dla każdego, chociaż.. twoje posty nie jedną osobę rozbawiły do łez.

Serwer powinien wystartować 1 kwietnia. BUG NA BUGU BUGIEM POGANIA.

Dziękuje. 

Heniek.

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngNukey Poczytaj proszę wyższe posty to będziesz wiedział. Głupek, który nie mógł sobie poradzić z tym, że ktoś go prześcignął posiał famę, że rozdajemy eq i lvl, a ludzie w to uwierzyli, bo kiedyś ten osobnik robił przekręty.

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngNukey Poczytaj proszę wyższe posty to będziesz wiedział. Głupek, który nie mógł sobie poradzić z tym, że ktoś go prześcignął posiał famę, że rozdajemy eq i lvl, a ludzie w to uwierzyli, bo kiedyś ten osobnik robił przekręty.

Tak to napewno przez to xD XD

Opublikowano

Przecież wy robiliście wszystko, żeby tylko ludzie u was nie grali.

Na początku pchali się setkami na serwer. W takiej sytuacji każdy starałby się postawić sobie za priorytet stabliność serwera. Jednak bugów było tyle, że spłoszyły nawet najwytrwalszych.

Aktualnie zero sklepów, pobugowane mapy. Reklama ma pomóc? Pod nazwą armentis nie powinniście już startować.Stracicie tylko hajs na reklamę, która nic nie da.

Choć grało się fajnie, jednak żaluję pieniędzy wydanych na kilka dni zabawy (tak, potem zaczęły się 5sekundowe zacinki, które trwają zresztą do teraz).

Sprawa z thailem i respectem nie jest taka prosta jak pisałeś. Respect, mający kiepską reputację ze względu na różne przekręty wbił dziwnie szybko 99, przy czym gra na kilku różnych serwerach. Do tego obaj pisaliście co innego (chodzi o lv wbity tej nocy), dlatego Thail tak reagował. To nie przez to odeszli gracze.

Opublikowano

Rabbit kiedy k***a odbugujecie mapy? od 3 dni nie można wejsć na świątynie czy sohan bo są pobugowanie i na każdym channelu wywala z mapy a na ch4 wogólne wybór postaci nie chce się załadowac. jak ludzie mają grać skoro nie da się dropić? jak mam expić.. mam pd z isu i co? nie moge wejsc do v2 a czas z pd ucieka

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

Rabbit kiedy k***a odbugujecie mapy? od 3 dni nie można wejsć na świątynie czy sohan bo są pobugowanie i na każdym channelu wywala z mapy a na ch4 wogólne wybór postaci nie chce się załadowac. jak ludzie mają grać skoro nie da się dropić? jak mam expić.. mam pd z isu i co? nie moge wejsc do v2 a czas z pd ucieka

Nie rób sobie już nadziei, straciłeś już swoje miesięczne kieszonkowe.

Ile tam u was gra osób 800+?

GaimdKk.jpg

Opublikowano

800 raczej nie, 80 bardziej prawdopodobne.

tenor.gif

Opublikowano

nie wydałem nic na ten serwer więc nic też nie straciłem ;) nie wiesz to sie nie odzywaj lepiej :)

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

Nie wiem czy ktoś to pisał.

W planach jest reset postaci i zwrot wydanych SM, aby każdy mógł zacząć od nowa. Ja jestem jak najbardziej za, szczególnie, że start był niewypałem dla posiadaczy windowsa XP, co uniemożliwiło równy początek.

Tylko, jak już pisałem na forum, zamiast reklamy u respecta, przez którego wszyscy odeszli, wydajcie pieniądze na pomoc od innego technika/zmianę.

Do tego potem nowa prezentacja, a może coś z tego wyjdzie.

Kolejna ważna rzecz: przed startem ogarnijcie itemshop. Nie może być tak, że wojownik ma fryzurę 15% moby, a inne klasy nic ...

Warto też wyrzucić klasowe pety, szczególnie, że były tylko przeciwko wojownikowi/surze/ninja, nie było żadnej pod szamana. Wystarczy pet bao bao (exp) i jakiś z % na ludzi (pvp).

Opublikowano

pracujecie? hahaha dobre sobie. 

to kiedy raczycie naprawić teleportacje oraz zbugowane mapy ??

Opublikowano

I co serwer będzie startował 3 raz?

Zostaną zwrócone smocze monety i będzie reset postaci. Moim zdaniem dobre posunięcie, głównie dlatego, że na serwerze istniały yangbugi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...