Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Armentis.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Hooltras

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@PafloBM Nie było żadnych przerw od 2 dni, także nie rozumiem posta.

Krótka przerwa techniczna, mająca na celu poprawienie kilku rzeczy. Niedługo wracamy.

Opublikowano

@PafloBM Nie było żadnych przerw od 2 dni, także nie rozumiem posta.

Krótka przerwa techniczna, mająca na celu poprawienie kilku rzeczy. Niedługo wracamy.

xD  xD  xD  xD  A wczoraj 5h to nie przerwa?  xD  xD  xD  xD

Opublikowano

Nie wiem o co się kłócicie, przecież wyraźnie jest napisane w temacie, że to Hard/medium. Zalogowanie się na serwer jest jednym z elementów "Hard".
Serwer mogę polecić dopiero w momencie, kiedy wszystko się ustabilizuje, od logowania po drop z bossów.

Opublikowano

na koncu lasu nadal nie ma dropu z bosa, jak kliknie się ctr+g żeby otowrzyć okno gildi wywala klienta, ciągle laguje, nie ma opcji żeby odejść od gildi. to na teraz tyle ;p

Opublikowano

Sprawdziłem na kolejnym komputerze, nie ma prawa na nim się nawet przycinać metin.

Nadal wystepują pięciosekundowe zawieszki. Albo armentis wymaga komputera z NASA, albo coś nie tak z teksturami.

Opublikowano

Sprawdziłem na kolejnym komputerze, nie ma prawa na nim się nawet przycinać metin.

Nadal wystepują pięciosekundowe zawieszki. Albo armentis wymaga komputera z NASA, albo coś nie tak z teksturami.

z tego co zauwazylem jak grałem na tym seriwe to to, że jestparę nowości na mapach i mogą one nie być zoptymalizowane i przez to są ściny ale nie wiem

Opublikowano

Dołączam sie do up. Jest lag, ale dopiero od dzisiaj mi sie tak dzieje wczesniej go nie było albo po prostu nie zwróciłem uwagi w co wątpie :P

Opublikowano

­

W M2 zawsze nie było lagów. Od 2 dni są lagi na 5 sekund co jakiś czas.

Haha niby technika zmienili bo był do dupy, a ten z pewnością nie lepszy :P .

­Życie jest podłe, pamiętaj dziecko. Nie trzeba umrzeć żeby przeżyć piekło. - PIH

chadanako_rhspsqr.png

Opublikowano

­

Haha niby technika zmienili bo był do dupy, a ten z pewnością nie lepszy :P .

Ostatnio nie zmieniali o ile mi wiadomo ale z nową odsłoną serwera przyszedł nowy co prawda ;p Oboje są do dupy ale i tak myślę, że w poprzedniej odsłonie był lepszy ;P Ale nie można ich nawet nazwać technikami jak serwer miał być jednego dnia włączony w godzinach porannych i włączyli go o 15/16, a od 11 już mówili że niedługo właczą. pozdro

Opublikowano

Ja już tylko czekam aż rabbit znów będzie płakał ,że to wina technika bo c***a robił a on się tak starał (starał to się wkurwiać ludzi swoją racją bytu ;) ) lecz serwer pada.Wtedy każdy wyjmie popcorn i będziemy ze śmiechem przyglądać się jak deco i rabbit będą zrzucać na siebie wine ;) 

Jesteście chyba pierwszą administracją ,którą hejtuje ale no  jesteście takimi cymbałami ,że nie mogę się powstrzymać ;)

Opublikowano

@knock1074 Na cymbałkach to możesz sobie pograć :) Nie wychowali cię w domu ? Serwer nie upadnie, bo przynajmniej ten technik umie poprawiać błędy :) Nie to co poprzedni.

Opublikowano

sciny serwa co chwile na 5sek.. co wiąże się z dedami w v2..

bijąc metina z rękawicą zlodzieja nie ma szans podniesc dropu bo jest tyle śmieci, ze zanim się coś odnajdzie to już znika ( po co tyle syfu)

fioletowe małe mikstury na 60 speda na 30min działają max 10

duże zielone i fioletowe poty działaja z 5min

ludzi z dnia na dzień coraz mniej

Ogolnie to nie polecam, administracja olewa ludzi (myśla, że jak zrobia 10 rund OX'a to bedzie git)

Opublikowano

Ja już tylko czekam aż rabbit znów będzie płakał ,że to wina technika bo c***a robił a on się tak starał (starał to się wkurwiać ludzi swoją racją bytu ;) ) lecz serwer pada.Wtedy każdy wyjmie popcorn i będziemy ze śmiechem przyglądać się jak deco i rabbit będą zrzucać na siebie wine ;)

Jesteście chyba pierwszą administracją ,którą hejtuje ale no  jesteście takimi cymbałami ,że nie mogę się powstrzymać ;)

Bardzo trafione słowa. Dawno nie grałem na serwie gdzie administracja sama sobie go rozwaliła i żeby nie chodziło o navi i inne rzeczy tylko o próbę naprawienia bugów xD

Opublikowano

Ciebie najwyraźniej nie nauczyli jak powinna się zachowywać osoba na poważnym stanowisku.Zachowujesz się mało profesjonalnie a twój technik chyba też nie  bierze sobie serwera na poważnie.Gracze tego serwera chyba nigdy się nie doczekają poprawy dropu syfu na ziemie ale i tak powinni się ucieszyć ,że naprawiliście yangbugi czego nie chciało się zrobić mamutowi

Opublikowano

Ciebie najwyraźniej nie nauczyli jak powinna się zachowywać osoba na poważnym stanowisku.Zachowujesz się mało profesjonalnie a twój technik chyba też nie  bierze sobie serwera na poważnie.Gracze tego serwera chyba nigdy się nie doczekają poprawy dropu syfu na ziemie ale i tak powinni się ucieszyć ,że naprawiliście yangbugi czego nie chciało się zrobić mamutowi

podobno jeszcze dziś był yangbug na zbrojki 26lvl u handlarza -,- Brak słów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...