Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Armentis.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Hooltras

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Naprawdę chcę wypowiadać się pozytywnie o serwerze. Tylko jak, skoro od dwóch dni nie wbiłem nawet levela, bo moby w grocie V2 mnie zabijają przez te 5 sekundowe ściny?

Takie rzeczy powinny chyba być priorytetem, uniemożliwiają grę.

Jako wskazówkę dodam, że dzieje się to od 2 dni, czyli od aktualizacji. Dodawaliście coś nowego w teksturach?

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Naprawdę chcę wypowiadać się pozytywnie o serwerze. Tylko jak, skoro od dwóch dni nie wbiłem nawet levela, bo moby w grocie V2 mnie zabijają przez te 5 sekundowe ściny?

Takie rzeczy powinny chyba być priorytetem, uniemożliwiają grę.

Jako wskazówkę dodam, że dzieje się to od 2 dni, czyli od aktualizacji. Dodawaliście coś nowego w teksturach?

Tutaj nie chodzi o teskturki.

Te lagi to lagi serwerowe przynajmniej taki mi się wydaje z tego co mówisz.

Budowniczy
Opublikowano

Dziękuję za uwagę i "czas" spędzony na serwerze, ale zabieram się za poszukiwanie czegoś innego. :) Tak się kończy przesadzanie z nowościami, które kompletnie niszczą klimat Metina.

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Mam teraz takie ostateczne pytanie.

Czy ten klient zostanie naprawiony? Leci mi PD, od 2 dni nie wbiłem nawet jednego poziomu, na tym PD chciałem dobić 99. Na czacie kilkanaście osób skarży się na to samo.

Kursor staje w miejscu, klient staje w miejscu, jak wyjadę myszką poza klienta to kursor normalnie działa.

Opublikowano

Błąd na błędzie.

Porażka

Serwer ma coś w sobie, ale błędy odrzucają (mnie)

Opublikowano

Błąd na błędzie.

Porażka

Serwer ma coś w sobie, ale błędy odrzucają (mnie)

Ciężko jest naprawiać błędy na plikach których się nie zna. Ponieważ ich nie tworzyli. Może gdyby serwer od 0 zrobili, to z błędami by se poradzili :)

1EPZ6G.gif

Opublikowano

@Solymr Nie rozumiem kto powiedział, że nie ma czasu ?? Mało osób na becie było to się nie wykryło problemów i tyle. Teraz jak już ogarnięte będzie to ludzi znowu będzie przybywać:)

Opublikowano

@Solymr Nie rozumiem kto powiedział, że nie ma czasu ?? Mało osób na becie było to się nie wykryło problemów i tyle. Teraz jak już ogarnięte będzie to ludzi znowu będzie przybywać :)

Ja tak twierdzę.

- Fryzury nie zostały dodane pomimo obietnic

- Błąd ze statami nadal występuje

- Często obiecujecie coś na dziś/jutro, a trwa to o wiele dłużej - nie wiem czy brak czasu, czy brak poczucia czasu.

- Jak jeden gracz znalazł yangbuga, to przez kilka godzin nie mógł znaleźć nikogo z administracji.

Nie twierdzę, że macie siedzieć przy projekcie 24 godziny na dobę, jest was tylko dwóch więc to chyba niemożliwe. Przydałby się jednak zaufany GM/GA. Może drugi technik.

Nie wiem czy zdajecie sobie sprawę, ale z taką ilością graczy na starcie - bez bugów mielibyście teraz ponad 1000 graczy online.

Opublikowano

Lipa serwer stworzylby hooltras old schoola nexusa mt2 kurde no mialabyc rok temu reaktywacja i nadal nie ma . to byl serwer mega z checia bym tam sobie znowu pogral niz na tych wszystckich co teraz wychodza hardach easy mediumach nie majacych nic wspolnego z tym klimatem co panowal na serwerach w 2009/2012r 

ZZZ

Opublikowano

Wszelkie problemy typu ścinki, SM, błędne hasło zostały już naprawione. Jutro na serwerze pojawi się nowość, której nie ma jeszcze na innym polskim serwerze :) Zapraszamy do rozgrywki.

Opublikowano

Ludzi beda przybywac? 
Hah, serwer Endymiona wystartuje to moze tu bedzie 150 online :)

Nie polecam, od startu obiecują, że bedzie naprawione, a tu, naprawią 1/4 bugow i sie ciesza ;D

Opublikowano

Wszelkie problemy typu ścinki, SM, błędne hasło zostały już naprawione. Jutro na serwerze pojawi się nowość, której nie ma jeszcze na innym polskim serwerze :) Zapraszamy do rozgrywki.

Az boje sie pomyslec ile bedzie nowych bugow.

"Lepiej umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach"

https://www.twitch.tv/belgijskamalina   Taki tam stream :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...