Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Armentis.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Hooltras

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od wczoraj wielu graczy nie może zalogować się na serwer gdyż wyskakuje bug "Twoje konto jest połączone".
Bug miał być wyeliminowany dzisiaj rano, jak widać nie udało się to. O godzinie mniej więcej 18 Rabbit powiedział na ts3 że wszytko już z logowaniem jest naprawione, ale żeby zadziałało trzeba wyłączyć i włączyć serwer. Gdy ludzie zaczęli pytać kiedy zrestartują serwer poszła odpowiedź że w nocy żeby ludziom którzy aktualnie grają nie przeszkadzać...
Wniosek nasuwa się sam, nic nie zostało naprawione, a Rabbit mydli wszystkim oczy.

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Boli mnie tylko to ze ten serwer jest taki trochę pay to win jak wydasz na isa to nawet wyciagniesz 90% potwory, a z tobą gadać nie będę bo jestes tylko nedznym hejterem, a robisz to dlatego że już nie jestes technikiem

On nie byl technikiem armentisa ograniczony mózgowo dupowłazie. Bronisz ich, jakby Ci za to płacili. Za dużo chyba tvnu się naoglądałeś ostatnio stary xD

Kiedy odbugujecie konta?

­graphic.png

Opublikowano

Gnypek dziś płakał, wyzywał i pisał że żegna, a teraz pyta kiedy mu konto odbugują XDDDDDDDD, jak można być tak niedojebanym leszczem?  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD

2ntwai9.gif

Opublikowano

Gnypek dziś płakał, wyzywał i pisał że żegna, a teraz pyta kiedy mu konto odbugują XDDDDDDDD, jak można być tak niedojebanym leszczem?  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD

Połowa mojej ekipy ma ten problem niedorozwinięty umysłowo małolacie ;)

Wymieniam armentis za x, spokojnie ;) //Wybacz modzie :)

­graphic.png

Opublikowano

Rabbit, Deco - jak się z wami skontaktować? Mam kilka spraw, a nie chcę pisać tutaj bo znowu się rozpiszę i nikt tego nie przeczyta. Do tego niektóre nie powinny być publiczne.

Opublikowano

Serwer ledwo co wystartował a od samego początku są poważne problemy. Wydaje mi się, że beta powinna trwać w tym przypadku przynajmniej 5 dni w celu wyeliminowania większości uciążliwych problemów, ale administracji było śpieszno do wystartowania i oto są efekty uboczne Waszej chciwości na pieniądze.

Opublikowano

­

jak zwykle zero info o przerwie...

ja już się z serwerem żegnam.

Nie polecam gry.

Ciągle problemy...

­46883540656645472816.png

Opublikowano

@DavKin Info było podawane w grze trzykrotnie,że odbędzie się 15 minutowa przerwa

Ten serwer to jedno wielkie gówno.Codziennie przerwy to jest zbyt debilne.Nie polecam serwera.Co to za serwer to nie mam pojęcia.Takie serwery tylko u Rabbita

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Dzisiejsze popawki:

- Naprawiono Komnatę Beran-Setaou

- Wyłączono drop w Wymiarze władców z bossów

- Naprawiono bonusy u biologa

- Zablokowano bicie postaci z innego królestwa poniżej 15 poziomu

- Naprawiono Eliksir Poszukwiacza

- Naprawiono fryzurę Czar. Czapka Świąt (m)

Poprawki które będa wgrane o 9

- Dodano drop do Dowódcy Yonghan (Boss na końcu V2 groty)

- Zwiększono drop Fasolek Zen z Fioletowego oraz Żółtego prezentu

- Dodano Atak Boga Smoków,Obrona Boga Smoków,Życie Boga smoków, Fioletowa Mikstura(D) do Fioletowego i Żółtego prezentu 

Ten serwer to jedno wielkie gówno.Codziennie przerwy to jest zbyt debilne.Nie polecam serwera.Co to za serwer to nie mam pojęcia.Takie serwery tylko u Rabbita

Fajnie jest miec nick youtubera i aska pod imie grzegorz.

GZ za iloraz inteligencji, a tymczasem 

WYJDŹ

Przepraszam.To konto mam dużo czasu jeżeli by dało się zmienić nick to bym zmienił.....

Po coś taki nick dałeś, jeżeli dla ciebie armentis to gówno to nie wypowiadaj się już więcej:)

ban.gif

Opublikowano

Dzisiejsze popawki:

- Naprawiono Komnatę Beran-Setaou

- Wyłączono drop w Wymiarze władców z bossów

- Naprawiono bonusy u biologa

- Zablokowano bicie postaci z innego królestwa poniżej 15 poziomu

- Naprawiono Eliksir Poszukwiacza

- Naprawiono fryzurę Czar. Czapka Świąt (m)

Poprawki które będa wgrane o 9

- Dodano drop do Dowódcy Yonghan (Boss na końcu V2 groty)

- Zwiększono drop Fasolek Zen z Fioletowego oraz Żółtego prezentu

- Dodano Atak Boga Smoków,Obrona Boga Smoków,Życie Boga smoków, Fioletowa Mikstura(D) do Fioletowego i Żółtego prezentu 

Fajnie jest miec nick youtubera i aska pod imie grzegorz.

GZ za iloraz inteligencji, a tymczasem 

WYJDŹ

Przepraszam.To konto mam dużo czasu jeżeli by dało się zmienić nick to bym zmienił..... Więc nie zmieniaj tematów Panie

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Powiem tak :

Czekać całą niedziele od godziny 1 w nocy do 15  ponieważ poprawiali logowanie ( miało być do godzin porannych okey.. )

15:00 serwer włączony  każdy się cieszy  cóż po 18 logowanie padło ( 14 godzin widać lecieli w huya ) i do rana postacie zbugowane 

ale cóż to jeszcze przeżyć idzie ...

Byliśmy w topce wszystko fajnie my 95lv  Zero 93lv  nagle godzina 7:56 RabbitX pisze do mnie na GG czy jestem ( Sprawdzał czy jesteśmy )

Godzina po 8+  Respect gada sobie z Deco na TS'ie o tym jak Exp mu zwiększyli w grocie zeby nas dogonił w +/- 30 minut  wbija od 93 do 96

My wbiliśmy około godziny 8:30 przekładam sobie PD'ki na woja i lece do groty V2 ( 8:40 ) po drodze już widzę RabbitX spami na ogólnym :

''O Godzinie 9:00 przerwa techniczna'' zdążyłem dolecieć do groty V2 ciskam 3 spoty a tu 15% i j*b serwer off wbijam Exp zmieniony już na 0.50% z spota około tak więc pozdrawiam Team. 

Już nie mówiąc o yang bugach które były na początku ( Yangi usuneli tak... większa ilość 1kkk+ ci co kupili sobie za to SM to dalej mają je i również osoby co bugowały w miarę rozsądku też mają )

Wczoraj na łatwym due. 30-65lv leciały bronie 75+Metale + Perly  bronie usunęli perly i metale zostawili osoby przez 30 minut wbiły sobie ponad 15 razy na ten due. :)

SS z osobom potwierdzająca zwiekszenie expa :

http://www.mpcforum.pl/uploads/images/376901427102257998583.jpeg

Zdanie o Respecie :

http://www.mpcforum.pl/uploads/images/787111427111875998583.jpeg

Serwera z gildią nie polecamy szkoda czasu.

Opublikowano

Gówno prawda że exp był. Ja expiłem w v2 przed "konserwacją" i po konserwacji i nie odczułem jakiejkolwiek różnicy... Ktoś w m1 czy m2 na pewno odczuwa różnice expa .... 

Opublikowano

Tak jak myślałem, kolejne przekręty tylko i wyłącznie przez respecta.. powinni go wyjebać z tego YT, administracja nie jest lepsza, skoro mu tak ''ułatwia grę'' r3spect na każdym serwerze ma coś za uszami, więc tu jest to samo.  

Szukasz serwera z bugami? właśnie trafiłeś! Jedyny taki serwer w polsce prosto od królika!

Odradzam tu grać, szkoda mi hoola trochę, że takie gówno wypuścił.

Nie polecam. 

Trzeba poczekać na Atr*

Opublikowano

Tak jak myślałem, kolejne przekręty tylko i wyłącznie przez respecta.. powinni go wyjebać z tego YT, administracja nie jest lepsza, skoro mu tak ''ułatwia grę'' r3spect na każdym serwerze ma coś za uszami, więc tu jest to samo.  

Szukasz serwera z bugami? właśnie trafiłeś! Jedyny taki serwer w polsce prosto od królika!

Odradzam tu grać, szkoda mi hoola trochę, że takie gówno wypuścił.

Nie polecam. 

Ty tam się nie bój. Hool wszystko wiedział ;)

NIE_POLECAM :) I znów trzeba <Chyba> szukać dobrego priva, yhh...

­graphic.png

Opublikowano

wchodze tu czytac komenty i jest coraz lepiej teraz doszly przekrety ladnie ladnie no ale zobaczmy co na to admini po wypowiedzi Orła:D

Opublikowano

Powiem tak :

Czekać całą niedziele od godziny 1 w nocy do 15  ponieważ poprawiali logowanie ( miało być do godzin porannych okey.. )

15:00 serwer włączony  każdy się cieszy  cóż po 18 logowanie padło ( 14 godzin widać lecieli w huya ) i do rana postacie zbugowane 

ale cóż to jeszcze przeżyć idzie ...

Byliśmy w topce wszystko fajnie my 95lv  Zero 93lv  nagle godzina 7:56 RabbitX pisze do mnie na GG czy jestem ( Sprawdzał czy jesteśmy )

Godzina po 8+  Respect gada sobie z Deco na TS'ie o tym jak Exp mu zwiększyli w grocie zeby nas dogonił w +/- 30 minut  wbija od 93 do 96

My wbiliśmy około godziny 8:30 przekładam sobie PD'ki na woja i lece do groty V2 ( 8:40 ) po drodze już widzę RabbitX spami na ogólnym :

''O Godzinie 9:00 przerwa techniczna'' zdążyłem dolecieć do groty V2 ciskam 3 spoty a tu 15% i j*b serwer off wbijam Exp zmieniony już na 0.50% z spota około tak więc pozdrawiam Team. 

Już nie mówiąc o yang bugach które były na początku ( Yangi usuneli tak... większa ilość 1kkk+ ci co kupili sobie za to SM to dalej mają je i również osoby co bugowały w miarę rozsądku też mają )

Wczoraj na łatwym due. 30-65lv leciały bronie 75+Metale + Perly  bronie usunęli perly i metale zostawili osoby przez 30 minut wbiły sobie ponad 15 razy na ten due. :)

SS z osobom potwierdzająca zwiekszenie expa :

http://www.mpcforum.pl/uploads/images/376901427102257998583.jpeg
Serwera z gildią nie polecamy szkoda czasu.
Czyli serwer g****o. Czekamy na wytłumaczenie pana RabbitXprzekręt. Pewnie będzie, że bug albo ranking się nie aktualizował :/

A dla obu panów unsub :c

Rabbit naprawdę żal mi twojej dziewczyny.

tenor.gif

Opublikowano

­

@DavKin Info było podawane w grze trzykrotnie,że odbędzie się 15 minutowa

Proponuję również ogłaszać takie rzeczy na forum :)

­

Czyli serwer g****o. Czekamy na wytłumaczenie pana RabbitXprzekręt. Pewnie będzie, że bug albo ranking się nie aktualizował :/

takie życie ;/

­46883540656645472816.png

Opublikowano

Dziewczyny? Przecie ona mu tylko daje

nie dupy. Bo on kunia nie ma :v

i uśmiecha się w kadrze na filmach :<

Kiedy zaczniecie coś naprawiać, głąby? -.-

­graphic.png

Opublikowano

A ja proszę o wytłumaczenie sprawy z szybkim expem respecta, ewentualnie cofnięcie mu lv, skoro nie wbił go uczciwie.

No chyba, że jako youtuber ma większe prawa, to wtedy dziękuję za grę z równymi i równiejszymi.

Bonusów nie naprawiliście. Mam 107 inta bez eq - jak wiadomo za biologa dostajemy po 12 statów, plus 5 statow za ostatnie polowanie. Zrobiłem polowanie i dwie misje biologa. Gdzie więc reszta inta?

Opublikowano

A ja proszę o wytłumaczenie sprawy z szybkim expem respecta, ewentualnie cofnięcie mu lv, skoro nie wbił go uczciwie.

No chyba, że jako youtuber ma większe prawa, to wtedy dziękuję za grę z równymi i równiejszymi.

Bonusów nie naprawiliście. Mam 107 inta bez eq - jak wiadomo za biologa dostajemy po 12 statów, plus 5 statow za ostatnie polowanie. Zrobiłem polowanie i dwie misje biologa. Gdzie więc reszta inta?

Nic nie otrzymasz ;) // ja to zgłaszałem dłuuugi okres wraz z gildią i 0 odzewu \\ Nie tylko R3S - niedorozwój ma coś za uszami. ;) ja już serwer skreśliłem choćby przez wzgląd na tak walniętą na łeb administracje ;)

Serio stary szkoda czasu, piekna pogoda. Oni mają nadal nas w d***e ;)

­graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...