Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Armentis.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Hooltras

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Reroy - nieładnie się zachowałeś wjeżdżając na życie prywatnie. Nie znasz mnie, ani mojej dziewczyny, także następnym razem się zastanów.

@Gnypek. - jesteś trochę hipokrytą. Hejtujesz serwer, a grasz dalej i nagrywasz. Coś tu jest nie tak. Ale to chyba oznaka, że ci się podoba :)

DZISIAJ O 20:00 EVENT OX ! :)

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widzę, że pełno tu spamu, @Rabbitx9 przekaż proszę technikowi

- Staty z biologa nie działają

- W ISie nie ma fryzów 15 na potwory, a wcześniej były

- Nie wiem czy to wina serwera, po wybraniu postaci, stoi ona cały czas, ale gra się nie ładuje.

Opublikowano

@Reroy - nieładnie się zachowałeś wjeżdżając na życie prywatnie. Nie znasz mnie, ani mojej dziewczyny, także następnym razem się zastanów.

@Gnypek. - jesteś trochę hipokrytą. Hejtujesz serwer, a grasz dalej i nagrywasz. Coś tu jest nie tak. Ale to chyba oznaka, że ci się podoba :)

Nad niczym się nie muszę zastanawiać, zostaje mi Cie tylko przeprosić, następnym razem będę grzeczny. 

Topic. Ile ludzi w godzinach szczytu? Być może kontynuuję grę, skoro naprawiliście ten problem z kontami.  

­

Opublikowano

1. Hipokrytą to jesteś Ty, w dodatku błaznem - Wypuściłeś serwer, który jest zwykłą wylęgarnią bugów. - Lew był zbugowany, PPK'i (NO PONOĆ TAK MIAŁO BYĆ ^^) 735dni itp. Jeżeli któś z tego grona jest hipokrytą to jedynie Ty :)

2. Hejtuje serwer? No tak, bo dawałem wam raz, drugi szanse polecałem ale wasze kolejne kroki sprawiły, bym zmienił diametralnie zdanie o was, i waszym gównianym projekcie :)

3. Nagrałem już ostatni odcinek ze wszystkim co miałem zamiar. ;) Więc głebokie Fuck_You :* Podobać? Tak, serwer tak. Ale nie jestem bezmózgim idiotą by wierzyć jakimś imbecylom przez kabel ;)

@@@@@@@ Event Ox? I co tym razem?  Na zuo wywalało na DT, to na OX wywali nas do Groty, czy może na azraela? xD

Popatrzmy, kto tu dodał taki post... Czyli jednak? ;)

­graphic.png

Opublikowano

No chyba logiczne, że to błąd wizualny :D

Edit. jak to "bawił"? Takie coś chyba nie powinno mieć miejsca, to nie jest zwykły Cheat Engine, tylko ktoś majstrował w navi?

Opublikowano

Nad niczym się nie muszę zastanawiać, zostaje mi Cie tylko przeprosić, następnym razem będę grzeczny. 

­

xD

da ktoś ss ch1 m1 jinno? Ile będzie rund ox?

ale założyć się da? skąd oni to mają?

Da się, bo to nie jest CE ;)

­graphic.png

Opublikowano

@Hooltras Wiem, że to nie Twój serwer, ale raczej chodziło mi o to, że przez falę hejtów, Ty także, chcąc nie chcąc, zostajesz w to wmieszany i oczerniany. :p Niezła inba się tu odpieprza, naprawdę. Armentis Armentisem, ale obrażanie i ingerencja w czyjeś życie prywatne to jednak przesada. Ale w sumie jest co poczytać, bo śmieszek mocno, że tak niektórzy przeżywają. xD

Opublikowano

@Lewanek - ktoś sobie jaja robi i tyle :) A nieświadomi ludzie w to wierzą.

a świadomi wiedzą, że możesz już nie włączać serwa i uciekać z yt, elo.

Opublikowano

@Hooltras Wiem, że to nie Twój serwer, ale raczej chodziło mi o to, że przez falę hejtów, Ty także, chcąc nie chcąc, zostajesz w to wmieszany i oczerniany. :P Niezła inba się tu odpieprza, naprawdę. Armentis Armentisem, ale obrażanie i ingerencja w czyjeś życie prywatne to jednak przesada. Ale w sumie jest co poczytać, bo śmieszek mocno, że tak niektórzy przeżywają. xD

Jak to jest u ZBUKU w kawałku "W to co mówi hejter c***a wbijam." 

Dzisiaj możesz być gwiazdą i mieć najlepszy serwer mt2 i każdy będzie CI propsował serwer dla samego nicku... jutro nikt u Ciebie nie zagra ze względu na nick... 

Tacy są ludzie... więc dzisiaj mogą mnie chwalić a jutro i tak będą mnie wyzywać (coś o tym sami wiecie)...

Dlatego nie skupiajmy się co piszą ludzie na MPC :D Niech każdy robi to co potrafi najlepiej i daje z siebie 100%.  Ja względem siebie mam sumienie czyste... i to jest najważniejsze. 

Opublikowano

Rabbit, ale wytłumacz mi to proszę łopatologicznie. Tworzenie takich itemów jest niemożliwe. Nawet w Cheat Engine nie zrobisz itema, który można wystawić w sklepie.

Przydałoby się kilku GMów do kontaktu z graczami.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngdigital. proszę nie decyduj o moim życiu :) Jak ktoś jest głupi i nie widzi, że tego nawet nie da się kupić to gratuluję :)

chodziło mi o całokształt, o wasze zmiany i o zachowanie deco w tym temacie, mógł nie odpisywać nikomu;]

hooltras czego ty sluchasz  xD

Opublikowano

Rabbit, ale wytłumacz mi to proszę łopatologicznie. Tworzenie takich itemów jest niemożliwe. Nawet w Cheat Engine nie zrobisz itema, który można wystawić w sklepie.

Przydałoby się kilku GMów do kontaktu z graczami.

Fakt te EQ bugują się tylko napisowo przy jednym z ich systemów ^,^

Hooltras@  były jeszcze bug yangi z pelerynkami 200x = 1.5kkk  na tym się ludzie dorobili te kuferki to na potki ledwo starczało :) 

Opublikowano

Serwer jest skonczony i tyle w temacie

4uc581.jpg

Opublikowano

Fakt te EQ bugują się tylko napisowo przy jednym z ich systemów ^,^

Hooltras@  były jeszcze bug yangi z pelerynkami 200x = 1.5kkk  na tym się ludzie dorobili te kuferki to na potki ledwo starczało :)

Czemu takie głupoty piszesz ? 200x = 6,4kk :) Yangi zostały odebrane tamte:)

Opublikowano

@Rabbitx9

Planujecie dodać fryzury? Jak na razie część osób je ma, a inni nie mogą ich nabyć.

Przez takie małe rzeczy jest źle z serwerem, aktualnie na czacie widzę same oferty sprzedaży kont.

Staty za biologa też nie działają.

Opublikowano

Czemu takie głupoty piszesz ? 200x = 6,4kk :) Yangi zostały odebrane tamte:)

A czy ja coś mówie ? hooltras napisał ze był tylko bug z kuferkami to napisałem że był też z pele ;)

Itemki sie bugują przez dom handlowy ^^ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...