Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Armentis.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Hooltras

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ch nie działają, logować się nie można :(

to norma na tym serwerze, musisz się do tego przyzwyczaić

Ile przewidujecie rund ox?

zapewne niepełną jedną, może znów na jakiś dung będzie wrzucało <3

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wyjebało wszystkie 4 channele :) miłej gry życzy administracja :D

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

Chyba macie hajs, może zaproście drugiego technika do pomocy. Nie piszę tego złośliwie, bo wiem, że deco się stara, ale chyba tak byłoby lepiej.

W każdym razie, od rana leci mi świeży PD, a wbiłem zaledwie 20%.

Opublikowano

Ja p******e, ludzie po co wy tu gracie?

Youtuberek poleciał na kase, i postawił serwer, w sumie to nawet nie serwer, tylko jeden wielki bug, jak można postawić serwer, z tak rażącymi błędami :v

Nie ma to jak mówić, że wszystko jest ok, na serwie gdzie nic nie jest ok :D

Pozdro, i żeby wam to padło. ELO :D

Opublikowano

Ja p******e, ludzie po co wy tu gracie?

Youtuberek poleciał na kase, i postawił serwer, w sumie to nawet nie serwer, tylko jeden wielki bug, jak można postawić serwer, z tak rażącymi błędami :v

Nie ma to jak mówić, że wszystko jest ok, na serwie gdzie nic nie jest ok :D

Pozdro, i żeby wam to padło. ELO :D

Ta on postawił k***a XDDD

on go nawet odpalić pewnie nie umie XDDDD

Pliki Mamuta w ten drugi technik tylko wjebal je na dedyka odpalil i grajcie spierdalajcie ja kto mowia :D

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Ta on postawił k***a XDDD

on go nawet odpalić pewnie nie umie XDDDD

Pliki Mamuta w ten drugi technik tylko wjebal je na dedyka odpalil i grajcie spierdalajcie ja kto mowia :D

ale tak szczerze to rabbit > ty bachorze ;]

start bez bugów w piątek?  xD

Opublikowano

Widzę, że przeszliście nad tym do porządku dziennego. Nadal twierdzę, że gracze powinni wiedzieć co to za gilotyna na screenie.

Kto ją stworzył? Macie zaledwie 2 osobowy team i są wycieki itemów z navi?

Jeśli to nie navi, jak to wyjaśnicie? Przecież to nie był item stworzony "wizualnie".

Przecież napisałem że  w domku aukcyjnym sie bony bugują jak wystawisz tu i tu czyli dom + shop lecz nie mozna tego kupic tylko kicka  ^ ^

Ps. Do teamu fakt.. wiadomo bugi mogą być ale jak coś dropi jak na starcie w świątyni z żab itemy typu biżu +7 , stalki , metale , zwoje 5 bony  a wy tylko usuwacie drop z tego a nie usuwacie dropu które leżą na postaciach to cóż ...  tak samo z yangami wszystkiego nie usuwaliście i nie wciskajcie kitu graczom ;)

Opublikowano

Szkoda mi tylko Hool'a... On niestety cos ostatnio zle osoby sponsoruje... Deco moze cos tam ogarnia ale to jest jedyna osoba w team...

Rabit zwykly pachol... ktory nie ma zielonego pojecia o grze jak i o prowadzeniu serwera...

Do tego przyczynili sie do zlodziejstwa...

Nie polecam i odradzam...

Sory Hool

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...