Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Armentis.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Hooltras

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie, skoro serwer ten tak Wam sie nie podoba, przestańcie tutaj grac i hejtować. Proste. Macie mase innych serwerow, na których z pewnością będziecie się dobrze bawić, zamiast wkurwiać. 

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1.

Dalej: Respect miał w nocy 95 lvl (nie wiem jak ty ten ranking sprawdzasz), ale ja siedziałem do późnej godziny i widziałem , że oboje mieliście 95)

1. Sami sie mylicie w tym czym piszecie respect też gadał że 95 wbijał w nocy po czym każdy o go hejtował i przyznał ze do 2 miał tylko 93.

http://www.mpcforum.pl/uploads/images/692381427121092998583.jpeg

zaraz dodam odp. dalsze   z resztą mam juz to w .... powodzenia na serwie i oby nikt do soboty już nie grał gdy wyjdzie v.. 

Nie polecam jeszcze raz i szczała ! straciliście ponad 30 osób 

Opublikowano

@Miyoshi czemu eee ? to nie mój serwer a Deco i Rabbita. Ja swoje zrobiłem więc nie widzę problemu :) Jak tam chłopaki prowadzą serwer to już ich biznes a nie mój. Mi kasa nie potrzebna więc problemów nie mam :D

Jak dla mnie to mogą zrobić serwer z full navi z generatorem w grze :D

Z mojej strony all elegancko jak zawsze więc chyba na +++ nawet :)

PS: Tak swoją drogą to nie wymyślajcie tyle...

1. nie było yang buga... Wasz yang bug o którym pierdzielicie to kuferki za 50k... tak miało być początkowo i to nie był yangbug xdd 

2. Ten drop to był faktycznie ale nic nie zostało z tego bo to IDki były pomylone :D Drop ten był skasowany z kont. 

3. Część z Was to chyba pierdoli aby p********... Ja rozumiem, że się nakręciliście i szukacie afery... ale nie przesadzajcie...

rozumiem, że serwer ma bugi... ale nie pajacujcie bo zaraz jeszcze powiedziecie, że deco itemki w M1 rozdaje :D

PS2: przestańcie się w końcu spinać w tym temacie... jak ktoś uważa, że jest yangbug, dropbug, expbug, hackbug, analbug to niech wyjdzie z tematu i skończy grać... zachowujecie się jak banda dzieci śliniących się na sensacje... co gorsza nie wiem po jakiego c***a wypowiada się tu administracja innych serwerów jak  nawet nie wbiła do gry aby sprawdzić a bazuje na plotkach jak 80% tego MPC. 

Szanuję opinię gracza... ale gracza który sprawdził coś sam a nie bazuję na plotkach... rozumiem, że błędy mogły odstraszyć od gry też... i nie zmusza Was ani deco ani rabbit do gry. Chłopaki robią swoje i Wam też polecam...

Opublikowano

­

Ludzie, skoro serwer ten tak Wam sie nie podoba, przestańcie tutaj grac i hejtować. Proste. Macie mase innych serwerow, na których z pewnością będziecie się dobrze bawić, zamiast wkurwiać. 

Właśnie Adrian ^^

Nie pasuje im? = wypierda*ać nie grać proste :)

@Miyoshi czemu eee ? to nie mój serwer a Deco i Rabbita. Ja swoje zrobiłem więc nie widzę problemu :) Jak tam chłopaki prowadzą serwer to już ich biznes a nie mój. Mi kasa nie potrzebna więc problemów nie mam :D

Serwer okej :0

tylko gracze nie którzy nie kumaci.

­46883540656645472816.png

Opublikowano

jakie k***a profilowe, wielce dorosły xD

Tyci Tyci <3  Twoja dupeczka nie narzeka <3 ps. Bo profilówkę mam taką to od razu, że nie dorosły?

xD

@@@@ Czy w ogóle zamierzacie coś robić na tym serwerze?

­graphic.png

Opublikowano

jakie k***a profilowe, wielce dorosły xD

32901-4b98a11aa63b6b46539103b36e94344d..

temat o armentisie a Wy już spinacie się nawet do siebie o swoje profilowe... jeszcze pomierzcie długość penisów w tym temacie...  xD

Opublikowano

@~ Luka ~ No trudno. Dla pytających : Wszystkie bugi zostały naprawione. Rozgrywka trwa, a osób nadal dużo. Ci, którzy sieją ferment niestety nie są w stanie osiągnąć oczekiwanego efektu.

Opublikowano

@~ Luka ~ No trudno. Dla pytających : Wszystkie bugi zostały naprawione. Rozgrywka trwa, a osób nadal dużo. Ci, którzy sieją ferment niestety nie są w stanie osiągnąć oczekiwanego efektu.

Respect wbił w nocy tylko 93lv. Dopiero rano, jak sam napisał, expił dalej.

Opublikowano

32901-4b98a11aa63b6b46539103b36e94344d..

temat o armentisie a Wy już spinacie się nawet do siebie o swoje profilowe... jeszcze pomierzcie długość penisów w tym temacie...  xD

Spokojnie, dojdziemy do tego.. W swoim czasie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@@@@@ Skąd stalki? Bo ~50 metinów w redlesie 90 i kupa :/

­graphic.png

Opublikowano

­

Hooltras, czy możesz mnie zapewnić, że usunęliście WSZYSTKIE zbugowane yangi?

jeżeli nawet nie usuneli osoby, które nie są sprytne porozkładały sobie duże ilości po postaciach wiec zapytanie do sqla i mamy, lecz ciezej z osobami co malo ^^ dajmy np. 20kk na jedna postac = zero podejrzenia.

­46883540656645472816.png

Opublikowano

Hooltras, czy możesz mnie zapewnić, że usunęliście WSZYSTKIE zbugowane yangi?

Ja nie mam dostępu do tej maszyny... Nie wiem tak naprawdę nic na temat tego serwera... czy skasowali to musisz pytać deco. Jednak sądzę, że pewnie tak.

Opublikowano

@Hooltras Wszystkie zostały usnięte. To nie jest tak, że patrzysz po kontach i widzisz ile kto ma yang. Wystarczy dany item prześledzić w logach i usuwasz wszystko co z nim związane.

Opublikowano

zero spiny, tylko ktoś tu struga wielce kozaka a wygląda jak gówno i do tego ma na imię tadeusz xD Propsy ziom dla rodziców za skaranie na całe życie xD

Opublikowano

­

jeżeli nawet nie usuneli osoby, które nie są sprytne porozkładały sobie duże ilości po postaciach wiec zapytanie do sqla i mamy, lecz ciezej z osobami co malo ^^ dajmy np. 20kk na jedna postac = zero podejrzenia.

Nie wiem kolego skąd się ulepiłeś... ale ja będąc 10minut na serwerze... wiem, że jest to niewykonalne na tamtą chwilę bo kuferki dropiły słabo... Mistrzu teorii spiskowych... zlituj się nade mną i wyjdź z tematu bo pierdolisz aby p******** :D 

Opublikowano

PS: Tak swoją drogą to nie wymyślajcie tyle...

1. nie było yang buga... Wasz yang bug o którym pierdzielicie to kuferki za 50k... tak miało być początkowo i to nie był yangbug xdd 

2. Ten drop to był faktycznie ale nic nie zostało z tego bo to IDki były pomylone :D Drop ten był skasowany z kont. 

3. Część z Was to chyba pierdoli aby p********... Ja rozumiem, że się nakręciliście i szukacie afery... ale nie przesadzajcie...

rozumiem, że serwer ma bugi... ale nie pajacujcie bo zaraz jeszcze powiedziecie, że deco itemki w M1 rozdaje :D

PS2: przestańcie się w końcu spinać w tym temacie... jak ktoś uważa, że jest yangbug, dropbug, expbug, hackbug, analbug to niech wyjdzie z tematu i skończy grać... zachowujecie się jak banda dzieci śliniących się na sensacje... co gorsza nie wiem po jakiego c***a wypowiada się tu administracja innych serwerów jak  nawet nie wbiła do gry aby sprawdzić a bazuje na plotkach jak 80% tego MPC. 

Szanuję opinię gracza... ale gracza który sprawdził coś sam a nie bazuję na plotkach... rozumiem, że błędy mogły odstraszyć od gry też... i nie zmusza Was ani deco ani rabbit do gry. Chłopaki robią swoje i Wam też polecam...

A skad wiesz ze EQ nie rozdaje dla kolegow? :]

i YangBug byl i z niego zkorzystalem lecz juz nie gram a postac z yangami dalej jest :3 Szukajcie dalej hmm a moze tak na allegro 700kk wystawic sie pomysli :P

Opublikowano

DZISIAJ O GODZINIE 20:00 ODBĘDZIE SIĘ EVENT OX. SERDECZNIE ZAPRASZAMY WSZYSTKICH DO UDZIAŁU. CZEKAJĄ NA WAS CIEKAWE NAGRODY :)

Opublikowano

Mam jeszcze pytanie: kiedy będzie w ISie fryz sura 15 potwory? Chciałbym gonić topkę, ale nie mogę kupić fryzury, podczas gdy oni takie posiadają.

Opublikowano

zero spiny, tylko ktoś tu struga wielce kozaka a wygląda jak gówno i do tego ma na imię tadeusz xD Propsy ziom dla rodziców za skaranie na całe życie xD

Spokojnie Pynio, moi rodzice akurat są dumni ^_^ Ale skoro Twoi się nie interesują, że wchodzisz na temat moich, to chyba nie dobrze... :D

Ciekawe co będzie dalej na serwie.. ^^

To nie jest serwer easy, że stalki lecą z metków w red lesie..

Stalka dropi z wiedźmy, pewnie ripa i innych bossów. 

­

Stalka zawsze dropiła z Metinów 90, ale co tam... :D (Oraz od 86lvla z Mobków red las^^)

­graphic.png

Opublikowano

Spokojnie, dojdziemy do tego.. W swoim czasie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@@@@@ Skąd stalki? Bo ~50 metinów w redlesie 90 i kupa :/

To nie jest serwer easy, że stalki lecą z metków w red lesie..

Stalka dropi z wiedźmy, pewnie ripa i innych bossów. 

­

Opublikowano

allegro 700kk wystawic

xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  no i takie potrzaski właśnie tutaj piszą... xddd 

Administracji serwera radzę nie odpisywać na tego typu posty bo skończycie na 800000 stronie i wyjdzie jeszcze, że navi rozdawaliście xdd albo lepiej... że dropiło navi na psach w m2  a graczom radzę używać własnych mózgów i sprawdzić najpierw nim cokolwiek skomentujecie...  xD  xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...