Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Armentis.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Hooltras

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Haha pozdro. To, że ty siedzisz max 2h na kompie nie znaczy, że każdy ma takie ograniczenia od mamy.

Nie wiem czy wiecie ale macie 2 ostatnie dni na zdobycie graczy. Później będzie koniec ;(

chciałes zablysnąć

nie udalo się c:

@ serwer polecam ze względu na deco

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

chciałes zablysnąć

nie udalo się c:

@ serwer polecam ze względu na deco

Który nie potrafi ogarnąć prostych bugów?

Serwera nie polecam ze względu na Deco.

Pewnie wprowadzi nowość, która będzie zbugowana, jak zwykle zresztą. 

­

Opublikowano

Tak z perspektywy czasu, wzięcie respecta było strzalem w kolano. Po wbiciu 93-97 lv w 30 minut wszyscy przestali wierzyć w to, że expi on normalnie.

Sam byłem skłonny uwierzyć Tobie, Rabbit, ale po tym jak wasze wersje okazały się inne, widzę jak bardzo się myliłem (tak, Ty napisaleś, że w nocy respect wbił aż 95 i dopiero rano dobił te 2 levele, podczas gdy on sam przyznał, że skończył expić w nocy na lv 93.)

Nie wiem czy aktualizacja coś da, ostatnio wchodząc na M1 Ch1 nie bylem pewien czy właśnie wywaliło serwer, czy po prostu tylko tylu graczy tu gra.

Szkoda, bo serwer zły nie był, w każdym razie ja jednak dziękuję za serwer, na którym są równi i równiejsi.

Opublikowano

­Szkoda, że taki serwer jak ten traci ludzi. Bardzo mało osób teraz gra. Polecam, może uda się go uratować tą aktualizacją.

Opublikowano

@Solmyr Wiesz tyle co zjesz. Nikt nikogo nie faworyzował. Brzydzimy się tym. Poza tym polecam obejrzeć film respecta jak expi. To , że komuś się tyłka nie chciało ruszyć i expić to nie nasza wina. Exp w grocie jest 100x łatwiejszy niż na niższych lvl - tak mieliśmy założone, aby nie trzeba było się zbytnio męczyć. Poza tym od 5 rano do 15 po południu od 93 czy tam 95 do 99 to chyba nie mało prawda ?? Śmieszą mnie wasze komentarze, o tym, że ktoś lvl dostał. To po prostu jest żałosna fama posiana przez Thaila, któremu nie podobało się, że ktoś go prześcignął. A o tym jak szybko jemu się expiło to już nie wspomniał.

Opublikowano

@Solmyr Wiesz tyle co zjesz. Nikt nikogo nie faworyzował. Brzydzimy się tym. Poza tym polecam obejrzeć film respecta jak expi. To , że komuś się tyłka nie chciało ruszyć i expić to nie nasza wina. Exp w grocie jest 100x łatwiejszy niż na niższych lvl - tak mieliśmy założone, aby nie trzeba było się zbytnio męczyć. Poza tym od 5 rano do 15 po południu od 93 czy tam 95 do 99 to chyba nie mało prawda ?? Śmieszą mnie wasze komentarze, o tym, że ktoś lvl dostał. To po prostu jest żałosna fama posiana przez Thaila, któremu nie podobało się, że ktoś go prześcignął. A o tym jak szybko jemu się expiło to już nie wspomniał.

Na wstępie dodam tylko, że pisaliście o zacinkach, które są rzekomo naprawione. Niestety nie są, wszedłem na chwilę i już 2x miałem.

Co do expa, prawdę mówiąc w tym momencie jest to już dla mnie nieistotne, ale jak widać dla innych graczy nie. Nie wiem tylko czemu nie staraliście się tego udowodnić, gdy gracze zaczęli twierdzić, że coś jest nie tak.

Druga sprawa jest taka, że Respect ma tendencję do przekrętów (m.in dawanie lv gdy był GA na jakimś serwerze - znajdziesz na youtube), a Thailowi nikt nie miał nic do zarzucenia.

Kolejna sprawa - Argument o 10 godzinach expa jest nietrafiony. skoro o godzinie 9 (bodajże, już nie chce mi się czytać starych postów) miał 98lv.

Jeśli nie wspomagaliście go większymi ratami, to można jedynie współczuć tego, że dobraliście sobie taką a nie inną reklamę, osoba ze złą reputacją więcej graczy odrzuciła niż przyciągnęła.

W grze jest kilku graczy, z czego paru pisze, że serwer pada, a reszta ich wyzywa i twierdzi, że jest inaczej (pewnie dopiero co doładowali SMy)

Jeśli jakimś cudem graczy będzie tyle co jeszcze kilka dni temu, serwer jakąś przyszłość będzie miał. Jednak z tym będzie ciężko.

Opublikowano

Hehe tak apropo Respecta no to ja nie chce się wypowiadać jak było na Armentisie ale wiem jak było na Exalionie (pamięta ktoś? serwer Sensuala) tam Respect miał wielkie fory ze strony administracji i kiedy normalni gracze próbowali zarabiać i bić wiedźmy on biegał trytonem, złodziejem +9 no i oczywiście w epiku, mimo że wszyscy zaczynali w tym samym momencie.

Miesiąc po starcie serwera solował smoka.

Generalnie Youtuberzy teraz są anty reklamą jak na większości serwerów, najpierw zachęcą gracza, a potem na tym samym kanale gracz dowiaduje się że ich idol przestaje tu grać i idzie na inny serwer no to co robi taki gracz? Oczywiście też kończy gre i tyle go było widać.

A proporcje są takie 1 do 3 

Na każdego jednego sprowadzonego gracza trzech odchodzi po zakończeniu serii.

Opublikowano

Moim zdaniem dobry serwer jest reklamą samą w sobie. Ile było serwerów mających stałe 800+ graczy, które nie miały opłaconej reklamy? Jedyne materiały na YT to amatorskie filmiki graczy, a serwy dobrze prosperowały.

Wspominałem, że zacinki nadal występują, wbrew temu co napisaliście na FP?

Opublikowano

@Solymr Nie występują, testowaliśmy to już i pytaliśmy graczy.

Własnie wbiłem 5% do 85lv. Dwa razy mi się przycięło na kilka sekund w tym okresie. Uprzedzę odpowiedzi - na 100% nie wina sprzętu, a klienta aktualizowałem.

Może nie testowaliście w grocie V2? Może nie testowaliście na dziku wojennym?

Opublikowano

Nie wiem czemu ale odnosze takie wrażenie że ten serwer coraz bardziej świeci pustkami :D

Pierdolinij Łapkę  :) To Cię nic nie kosztuje  :) A na pewno się odwdzięczę  :)  :P

Opublikowano

Nie wiem czemu ale odnosze takie wrażenie że ten serwer coraz bardziej świeci pustkami :D

Gracze uciekają z serwera, który pada, ponieważ technik nie ogarnia a rabbit odpisze Ci tylko wtedy, gdy masz jakiś problem z is. 

Odradzam gry tutaj, zapewne opłacony na miesiąc. xD

Oświeci mnie ktoś, co to będzie za ''aktualizacja'' i czego? ( oprócz nowych bugów, na które każdy czeka )

­

Opublikowano

Aktualnie w M1 Ch1 są trzy sklepiki.

Na początku gdy dom aukcyjny kosztował 1kk było dobrze, ale teraz, gdy koszuje 50k, każdy woli postawić coś w AH zamiast na sklepiku. Gracze wchodząc na handlowy kanał widzą kilka sklepików, więc odchodzą z serwera. Jeden z waszych większych błędów.

Opublikowano

Bana kretynow i idotow zalozyla ten serwer tak mozna bylo sie drobic w 1 dzien serwera i w dodotaku nic nie zostalo usuniete pozdrawiam i nie polecam tu gry ten serwer powinien zmienic nazwe na BugMT2 syf syf i jeszcze raz syf takie jest moje zdanie 

http://img.pl/5515517c53130/

ps do tego masa przekretow i rozdawania expa/eq wiec jezeli chcecie miec spokoj ducha to nie grajcie na tym syfie odrazam naprawde 

Pomogłem ? Lajk !

Opublikowano

czekam na ta aktualizacje, rozwiązanie konkursu na SMy na fp, naprawienie ścinek clienta :)

jeśli ktos w jinno ma buffa +30 lvl to kupie go chętnie za yangi / eq na ascarial s2

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

Bana kretynow i idotow zalozyla ten serwer tak mozna bylo sie drobic w 1 dzien serwera i w dodotaku nic nie zostalo usuniete pozdrawiam i nie polecam tu gry ten serwer powinien zmienic nazwe na BugMT2 syf syf i jeszcze raz syf takie jest moje zdanie 

http://img.pl/5515517c53130/

ps do tego masa przekretow i rozdawania expa/eq wiec jezeli chcecie miec spokoj ducha to nie grajcie na tym syfie odrazam naprawde 

A to nie jest tak że serwery Hooltrasa są przykładami stabilności i wysokiego stopnia dopracowania? :D

Opublikowano

A to nie jest tak że serwery Hooltrasa są przykładami stabilności i wysokiego stopnia dopracowania? :D

Ludzie ogarnijcie, że Hooltras jest sponsorem, on nie ingeruje w sprawy serwerowe.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Opłaca się tutaj w ogóle grać ? Ludzie mówią że bardzo mało graczy jest..

Lajk™ polecam Ci poćwiczyć czytanie ze zrozumieniem. Hooltras to jest tylko sponsor tego serwera, nie technik czy coś. Tak samo było z Nestium (jeśli nie myślę nazw) fajny serwer, administracja zawiniła i co ? Z 2k graczy lekko co by było spało do 100 max.

Opublikowano

Opłaca się tutaj w ogóle grać ? Ludzie mówią że bardzo mało graczy jest..

Nie opłaca się, team to banda nieudaczników, nie umieją ogarnąć serwera.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Nie opłaca się, team to banda nieudaczników, nie umieją ogarnąć serwera.

Aha, to dziękuje Ci za wiadomość, widzę że jest powtórka z rozrywki jak na Nestium .. Myślałam że będzie w miarę ogarnięta administracja i dużo ludzi, jednak się myliłam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...